Ne sevdiğin belli ne sevmediğin..

Bahsettiğiniz kişi gerçekten garip davranıyor ama ben sadece sizi çok samimi bulduğumu söylemek istedim.
O kadar doğal yazmışsınız ki yaşadıklarınızı..
Sizin adınıza ben de sinir oldum şimdi
Ne diyim...Dilerim mutlu olur,aşkı bulursunuz..

Anlamis olsa bile anlamamazliktan gelir o odun.
Bosver canim ya hic takma bunlari yasayan tek kadin sen degilsin az cok herkes yasamistir dünyadaki tek erkek o degil unutma gerci tek erkek o degil ama oda belliki bütün erkekler gibi....

biraz daha zaman geçsin birbirinizi tanıyın önce. sonra zaten bi sonuca varırsınız. seni dostça görüyorum diyip elini omzuna atması falan çelişkili. bence dostça görüyorum cümlesinin altında ayatn senin tavrını anlamak

Saolasın cnm çok mutlu oldum bunları duyunca
Amin cnm cümlemiz mutlu olur inşallah istediğimiz gibi bi sevgi yaşarız (Hiç umudum yok ama neyse )

Tavrını anlamak derken ?

ayrica suda var canim..
hani anlatmissin ya, o elini omzuma atti, bende ona sarildim.. beline koydum elimi falan diye..
ama arkadaslarini görünce elini cekmis..
iste madem süpheleri var bu adamin, madem senden emin olmak istiyor, hic mi anlamaz insan,
bir bayan bir erkege sarilirmi hic ?? arkadas niyetine ??
ancak sevdigi adama öyle davranir ..
biraz mantikli düsünmesi yeterli.. ama isine gelmiyor demekki..

Saolasın cnm çok mutlu oldum bunları duyunca
Amin cnm cümlemiz mutlu olur inşallah istediğimiz gibi bi sevgi yaşarız (Hiç umudum yok ama neyse )

Ama sen de çok karamsarsın ya dur bakalım.
Açıkçası ben seninkinden henüz umudu kesmiş değilim.Yani beklediğin adımı her an atabilir gibi geliyor bana.
Belki hakikaten çok çekingen ya da çok tecrübesiz olabilir.
Ya da karar aşamasındadır yani bir şeylere başlamak için düşünüyordur bilemeyiz ki..
Ama bence sen hiçbir şey yapma,sadece bekle.
Beklerken de kendini üzme.Hayırlısı olsun de.İnşallah hayırlıysa bu kişi olur,olmazsa daha iyisi ile karşılaşırsın inşallah.

Amin canım inşallah..

Son msj attığından beri cvp yazmadım saatler oldu ama hala tık yok..İnsan bi noldu niye yazmıyorsun der..Bütün güzel duygularımla yaklaştım ona,herşeyi bi yana bıraktım hep neşeli olmaya çalıştım..Şekilden şekile girdim..Bitti pilim..Aramam bundan sonra o kadar da gurursuz değilim..Ayrıca dikkatimi çeken diğer şeyde gün boyu evdeydi ama nete gelmedi,aramadı sormadı,bugün gececi ama yine aramadı,yarın boş günü ama bana ayırmak için teklifte bulunmadı..Normalde seni dışarı çıkarıyım hep evdesin diyerek dışarı çıkarıyordu..Bunlar iyiye alamet değil benim umudum kalmadı..Vardır Allahın bi bildiği diyorum bakalım..

İlişkilerin başlangıcı biraz kovalamacalı olur zaten.
Yok olmayacak dediğinde oluverir bir şeyler.Belki diyorum biraz ağırkanlıdır,yavaş davranacaktır.
Ama ben böyle söylüyorum diye umutlanmanı da istemiyorum.
Neticede internetten tanıştığın biri.Bir ara acaba başkalarıyla da konuşuyor olabilir mi diye düşünmedim değil..
Ne yazık ki böyle kötü bir zamandayız,kimseye güvenemiyoruz.
Bence daha hiçbir şey başlamamışken bu derece bağlanma,çok fazla verici olma.Kimseyi kolay kolay hayatının merkezine koyma.
Üzülme diye söylüyorum.

bende burda sen sonra üzülme diye en mantikli seyleri düsünüyor
ve söylüyorum canim..
en güzeli bastan en kötü ihtimalleri göz önünde bulundurmak ki ,
sonradan hayal kirikligina ugramayasin..
ama dedigim gibi bakinca, maalesef bana onun yaptiklari mantikli gelmiyor...

Biliyorum kızlar bitanesiniz çok teşekkür ederim biliyorum hepsini benim iyiliğimiz için söylüyorsunuz bende sizin söylediğiniz herşeyi uygulamaya çalışıyorum

Şu saat oldu hala aramadı msj da yok..Sanırım üstüne basa basa iki mesajda da arkadasım dediğim için tepkimi anladı..Bundan sonra da benim tanıdığım kisiyle bi daha aramaz..Öğrendim çünkü bazı huylarını..Sağlık olsun yapacak bisey yok..Yine alırız bavulumuzu gideriz

Msj attı biraz önce

İyi geceler aeo :78: ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

hah işte nabzını yokluyor..cevap verme bitanem..mesajda neymiş... okadar dolmuşsun ki ..gönlünü iki mesajla alamaz..adam gibi arayacak ve buluşmak isteyecek oda gezmek tozmak için değil..seninle konuşmak için..

ya ben başlarda hep iyi niyetle düşündüm,hani dedim çekingen bi çocuk,gururu kırılmaması için garantici falan dedim ama anladığım kadarıyla çok anlam yüklemişsin sen bu adama baya bildiğin odun bu!
seni üzmek istemem ama ama hani nöbetteyken demek ki arkadaşlığın ona iyi geliyor..

seni elininden kaçırmakta istemiyor ama adınıda özellikle koymuyor çünkü hala netten insnlarla görüşüyor olabilir.

arkadaşım lafını hangimiz hangimize kullanıyoruz ki... analarımız babalarımız bize bi ad takmış onunla seslensin bi zahmet!
son yapman gerekeni zaten arkadaşlarda söylemiş..ARAMAYACAK SORMAYACAKSIN ONU..

sen kaçınca ve belirsizlik yarattığında ya merak edecek
aklından bintane şey geçirecek ve eşşekliğini anlayacak..
yada fazka vaktim yok güzelim diyip defolacak.
böyle bir seçenekte zaten üzülmene değmez..

ben trip atarsam kesin herşey biter diye de düşünme bitsinn ablacım bitecekse bitsin..

öyle yarım gönülle gelecekse sana strsin gitsin derim:)

gönlü olan adamın hareketlerine benzemiyor..bak bigün karşına öyle biri çıkacak ki..

sen nekadar kızarsan kız nekadar bağırırsan bağır bumerang gibi sana dönecek...

benim eşimde öyle oldu..ona aşıktım ama en çok beni sevmesini sevdim..:)

inşallah karşına adam gibi biri çıkar:)daha bir haftan var bebişim:)

canım tekrardan meraba senin hiyakeni büyük bir heyecanla okuyorum sonunu en az senin kadar merak ediyorum valla:))

yaa bence bu adam çekingen falan değil numara yapıyo bana kalırsa çekingen biri sabahlara kadar telde konuşmaz ne biliyim daha ilk buluşmanızda elini tutmaya çalışmaz tatlıyım bak bence bu arkdaş bniyetine senle zaman geçirecek gönlünü hoş eğleyecek 3 5 gün sonrada hayatına biri girince diyosunya ailesinin bulduğu kzla evlncekmiş diye öyle bir kız çıktığındada sana söyleyecek ee haliyle sen de nieye benimle zaman geçirdin diyemeyeceksin çünkü siz ARKADAŞSINIZ:))bunun altyapısını yapıyo sende.

bana kaırsa tatlım kendimi senin yerine koyuyorum hiç msj falan atma ister 1 geçsin ister 10 ondan bekle sen çok aklı yerinde bir kızsın yazdıkalrından belli eminmimki bir okadarda güzelsin hem işin var gücün elini sallasan ellisi cnm elalemin bir dengesizi ne istediğini bilmeyen biri için hiçç kafanı yorma canını sıkma inan değmez

canım bide bişi diyecem onu sınamak adına bir hesap alsan ve tanışma msj atsan bakalım cvp geliyomu ya çocukça olabilir ama nebiliyim bi denesen :))

Hala ses seda yok sabah günaydın mesajıda atmamış..

Bugün boş günü internette de yok..Yada var gizleniyor bilemiyorum

Evet böyle giderse deneyeceğim semacım belki çocukça olacak ama bunu yapmak zorundayım

Dün mesaj atmadım ya ona bozuldu biliyorum ben malımı..

Ya varya kimse yanlış anlamasında bende karadenizliyim sözüm meclis dışı karadeniz erkeğine güven olmuyor

gerçekten çok çapkın oluyorlar..

Vermedim ablacım..

Ben onun gezeceği kız olmak istemiyorum çünkü..

Dün iki kere mesaj attı yazdığım gibi,hiçbirini cevaplamadım..

Kolay vazgeçen bi insan üzülsede kolay vazgeçen biri..

Bende karadenizliyim ama bi daha karadeniz erkeği mi..Büyük konuşmayım da düşünmüyorum !!

Çok kırıldım abla bi daha karşıma biri çıkar mı çıksada ben ne kadar güvenebilirim bilmiyorum..:85::2:

cnm bugun izinliydi dimi hiç arayıp sormadı mı dengesiz

bide sen yeni bir hesap açıp bi tanışma msj at bakalım cvp vericek mi

cnm bugun izinliydi dimi hiç arayıp sormadı mı dengesiz

bide sen yeni bir hesap açıp bi tanışma msj at bakalım cvp vericek mi

Biraz önce aradı arkadaşı burnundan ameliyat olmuş onu hasteneye götürmüş fln.. (İnanmadım ama neyse)

Bugün izinliydi evet ama buluşalım demedi..

Bende msj attım faceden biraz önce..

Bi yanım senden uzak dur diyor..Korkuyorum..Bi gün hayatına biri girecek ve görüşmeyeceğiz..Bunu kendi ağzınla söyledin..Kopacak bir ipe sıkı sıkı tutunmak.......Bilmiyorum çok zor !

dedim..

bu şeyinden ameliyat olan arkadaşın anası babası bi sahibi yokmuymuş?
bi bumu var tanıdığı ..hay ALLAH..
inanma sakın..

bide face den yazma böyle şeyler..

ben sana arama diyorum o neden aramadığını düşünüp taşınsın diyorum sen resmen dugularını belli ediyorsun hemde ümitsiz vakkaymış gibi ...

yapma lütfen..bişey yapma..
iyi birşeyler olsun istiyosan sabırla arama..sabreden kazanır unutma..o sana sabırla "arkadaşım" demeyi biliyor..

hee sen aranmayınca o hiç aramıyorsa zaten defolsun be ablacım...

Yine konuşunca bütün sinirim bitti

Konuşmamam lazım sanırım aradığında açmamam lazım yoksa ben yine en başa dönüyorum..

Evet abla haklısın tutmaya çalışacağım kendimi (

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…