- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Amazing_Queen
-
Kenarda duran parayı alın harcadığınızı borçlara gittiğini söyleyin . Yoksa o parada uçup gidicek
Maddi desteği keserek işe başlayabilirsin.
Eve maddi destekte çok bulunma senden bu tür maddi konuları gizlediğine göre başka harcamalarda çıkabilir sen kısarken onun umrunda değilse senin de olmasın onun için çalışmıyorsun sonuçta..
Öyle dedim bende. Bundan sonra sen ödeyeceksin dedim her şeyi.
Ne olursa olsun saklamaması gerekirdi.
Yelkenleri suya indirirseniz bir nevi artık bu duruma göz yummuş olursunuz.
İki sarılmasına bir gülüşüne aldanmayın sizde.
Evlilikte bu tarz gizli olayların olması güveni sarsar iyice burnu sürtsün hemen yumuşamayın .
Benimle birlikteyken yapılmışsa gerçekten çok bozulurum hayat paylaşmak için evlendiğim adam benimle neden bunları paylaşmıyor da saklıyor diye çok mantıklı bir açıklaması yoksa bir süre kendimi çekerim
İyi ki öyle bir hata yapmamışsınız siz hesap kitap yapamıyor musunuz ne eksiğiniz var .Bir de maaşını bana yolla herşeyin hesabını kitabını ben tutayım derdi, kabul etmeyince de kavga çıkarmıştı sen bana güvenmiyor musun diye. Güvenmemekte ne kadar haklıymışım anladım..
Nasıl da bayılıyorlar paralarının hesabını kimseye vermemeye ve karşıdakinin parasını da kullanmaya
Kendi eşim de öyledir.Şimdi işsizim,mecbur kira vs karşılıyor.İşim olunca benim paramı da almıştı birkaç kez,burnundan getirdim sonra.Hem benim kazandığımı tüm masraflara borçlara veriyordu,kendi parasının da hesabını vermiyordu.
Ben yakalayınca aşırı tepki vermedim,daha da çok şeyi gizlemesin diye.
Sorunca söyler şimdi.Ama bunun için en sivri kelimelerimi ardı ardına ve periyodik olarak kullandım.
Kötü bir şey yapıyor mudur bilmem o kadar borcumuz var ama yine de sakli gizli iş yapmış olduğunu bilmek sinir etmiyor değil hani.Yine yapıyor mu,yapar mı diye tedirgin olmuyor değilim.
İyi ki öyle bir hata yapmamışsınız siz hesap kitap yapamıyor musunuz ne eksiğiniz var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?