- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi denizderinn
-
Canım abdestsiz okunur mu peki Türkçe'si olduğuiçinBu nazar konusu....
Çoook inanırım ve çok korkarım, bana da, bize de, çocuklarıma da çok değer çünkü, zaten bilimsel açıklaması da, Kur'an'da yeri de var.
Eğer böyle olduğunu düşünüyorsan her gece Ayetel Kürsi, Felak ve Nas oku, ama türkçesini oku, hissede hissede anlaya anlaya oku. (Ama hani bazı mealler cümleleri tek cümleyle yazıyor, bazı mealler her anlamıyla yazıyor, her anlamını içeren bir mealden oku mutlaka!!!) Ben öyle yapıyorum, çok rahatlatıyor, çok huzur veriyor. Özellikle Felak suresi
Doktorlara güvenmiyorum kaç kez gittim manik depresif demişlerdi seneler evvel. İlaç kullanmaktan bıkmıştım ve şuan hiç bir hapı içemez oldumBence acil psikolojik yardım almalısın durumun hiç normal değil..Şuan eşin katlanıyor olabilir ama herşeyin bir sınırı var..Bıktırırsan eğer eşini kaybedersin..Aşırı kıskançlık gerçekten boşanma sebebi olabiliyor..Sakınan göze çöp batar kafana takmamaya çalış ve hemen doktora git..
O zaman ne yapmayı düşünüyorsun? Başka türlü aşamazsın bu durumu..Bende dozunda kıskanç bir insanımdır..Ama senin ki gerçekten çok ileri boyutta..Ayrıca eşin seni bu kadar çok seviyor ve güvenini kıracak hiçbirşey yapmamış..Buna rağmen sen böyle davranırsan eşini bıktırırsın..Sakın yanlış anlama örnek vermek için söylüyorum bal olsan yenmezsin diye bir laf var ya tam o hesap olucaksın eşin için..Bence lütfen git tekrar doktora..Eşinede,kendinede,evliliğinede yazık etme..Doktorlara güvenmiyorum kaç kez gittim manik depresif demişlerdi seneler evvel. İlaç kullanmaktan bıkmıştım ve şuan hiç bir hapı içemez oldum
Canım abdestsiz okunur mu peki Türkçe'si olduğuiçin
Bal olsan yenmezsin. Çok yerinde bi laf olmuş bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum gerçekten hipnozlara bile gittim yok yani çare bulamadımO zaman ne yapmayı düşünüyorsun? Başka türlü aşamazsın bu durumu..Bende dozunda kıskanç bir insanımdır..Ama senin ki gerçekten çok ileri boyutta..Ayrıca eşin seni bu kadar çok seviyor ve güvenini kıracak hiçbirşey yapmamış..Buna rağmen sen böyle davranırsan eşini bıktırırsın..Sakın yanlış anlama örnek vermek için söylüyorum bal olsan yenmezsin diye bir laf var ya tam o hesap olucaksın eşin için..Bence lütfen git tekrar doktora..Eşinede,kendinede,evliliğinede yazık etme..
O zaman ne yapmayı düşünüyorsun? Başka türlü aşamazsın bu durumu..Bende dozunda kıskanç bir insanımdır..Ama senin ki gerçekten çok ileri boyutta..Ayrıca eşin seni bu kadar çok seviyor ve güvenini kıracak hiçbirşey yapmamış..Buna rağmen sen böyle davranırsan eşini bıktırırsın..Sakın yanlış anlama örnek vermek için söylüyorum bal olsan yenmezsin diye bir laf var ya tam o hesap olucaksın eşin için..Bence lütfen git tekrar doktora..Eşinede,kendinede,evliliğinede yazık etme..
Çok Haklısınız gitmeliyim belkide..denizderinn bence de doktorlara bir şans daha vermelisin...
özele gitme, bir çoğu para tuzağı
ama devlette iyi doktorlar var yardım alabileceğin...
bence de eşine de, kendine de, evliliğine de yazık etme...
sevgi bulunuyor da "sevilmek" öyle her zaman bulunmuyor
Çok garip gerçekten..Valla ne diyeyim bilemedim kiBal olsan yenmezsin. Çok yerinde bi laf olmuş bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum gerçekten hipnozlara bile gittim yok yani çare bulamadım
Canım eşimin sevgisinden aşkından şüphem yok aldatıcağına ihtimal bile vermem çünkü karakteri çok sağlam temiz kalpli kötü düşünce bile barındırmaz içinde bende bundan ötürü kendime buladar kızıyorum zaten hem onun nasıl bir insan olduğunu herşeyiyle en iyi ben biliyorum ve aynı şekilde ona okadar çirkin şekilde yükleniyorum. Gıcık oluyorm kendime gıcık. Ben hergün kavgaya çıkartırım hiç bi suçu olmamasına rağmen özür diler af diler saatlerce öyle bi melek.. şimdi ben gidip sarıldım Ağladım affet beni seni çok üzüyorum çok seviyorum düzrlicrk miyim sence dedim hemen sarıldı sen hiç birşey yapmıyorsun sen Meleksin bitanesin dedi öptü kokladı uyudu sonra kendimi boğazlayasım geliyor böyle bi adama yani bunları yapıyorum. Yani ilk kez böyle duygular Yaşadığım için oluyor olabilir mi sizceÇok garip gerçekten..Valla ne diyeyim bilemedim kiBöylede olmaz bir şekilde çözüm bulman lazım..Şimdilik eşin idare ediyor olabilir ama bir süre sonra tak eder canına adamın..Biraz olumlu düşünmeye çalış..O senin eşin,seninle birlikte,seni çok seviyor..Böyle davranmak için ne sebep var ki ortada? Olumsuz yönünden bakalım birde olaya..Diyelim ki senin kafanda kurduğun gibi seni aldattı ne yaparsın? Gururlu bir kadın olarak olması gerekeni yapar ve boşanırsın değil mi? Iki türlüde bakıyoruz olaya dünyanın sonu değil ki kendini bukadar üzmene ne gerek var?
Ayy yazık gerçekten adama ya..Allah nazardan korusun inşallah hep böyle olsun..Valla canım ne yap ne et kendine engel ol eşinin kıymetini bil..Gerçekten böyle bir insan bulman çok zor..Benim eşimde aynı böyle..Bende bazen sapıtıyorum adamcağız geliyor yanıma hep onun o halini görünce bende kendime kızıyorum..Ama senin ki gercekten vahim bir durum..Ilk defa eşine aşık olduysan belki kaybetme korkusunu yaşıyor olabilirsin..Daha önce aşık oldun mu hiç?Canım eşimin sevgisinden aşkından şüphem yok aldatıcağına ihtimal bile vermem çünkü karakteri çok sağlam temiz kalpli kötü düşünce bile barındırmaz içinde bende bundan ötürü kendime buladar kızıyorum zaten hem onun nasıl bir insan olduğunu herşeyiyle en iyi ben biliyorum ve aynı şekilde ona okadar çirkin şekilde yükleniyorum. Gıcık oluyorm kendime gıcık. Ben hergün kavgaya çıkartırım hiç bi suçu olmamasına rağmen özür diler af diler saatlerce öyle bi melek.. şimdi ben gidip sarıldım Ağladım affet beni seni çok üzüyorum çok seviyorum düzrlicrk miyim sence dedim hemen sarıldı sen hiç birşey yapmıyorsun sen Meleksin bitanesin dedi öptü kokladı uyudu sonra kendimi boğazlayasım geliyor böyle bi adama yani bunları yapıyorum. Yani ilk kez böyle duygular Yaşadığım için oluyor olabilir mi sizce
Yani bu hissitklerim aşksa evet ilk kez. Çünkü daha önceki ilişkilerimde de hep karşıma böyle temiz insanlar çıkıyordu Allah'ın işi ve hep de deli gibi aşık oluyorlardı ilk başta da Yazdığım gibi ilgiden sıkılan bi insanm ve dominant geçinmesi zor bi karakterim olduğu için onların da canına başka türlü okuyordum yani başta eşime böyle duygular hissetmediğim için bu tarz üzerine düşmeler kıskançlıklarm yoktu sonradan meydana çıktı ben eşime benzedim gibi yoruyorum amaAyy yazık gerçekten adama ya..Allah nazardan korusun inşallah hep böyle olsun..Valla canım ne yap ne et kendine engel ol eşinin kıymetini bil..Gerçekten böyle bir insan bulman çok zor..Benim eşimde aynı böyle..Bende bazen sapıtıyorum adamcağız geliyor yanıma hep onun o halini görünce bende kendime kızıyorum..Ama senin ki gercekten vahim bir durum..Ilk defa eşine aşık olduysan belki kaybetme korkusunu yaşıyor olabilirsin..Daha önce aşık oldun mu hiç?
Anladım canım..Bence sen dinle beni git bir doktora yine..Birşey kaybetmezsin daha önce verim alamadın diye her doktor aynı olacak değil..Git bir konuş,belki bu sefer faydası olur..Yoksa daha beter olur paranoyak olmuşsun resmen..Yani bu hissitklerim aşksa evet ilk kez. Çünkü daha önceki ilişkilerimde de hep karşıma böyle temiz insanlar çıkıyordu Allah'ın işi ve hep de deli gibi aşık oluyorlardı ilk başta da Yazdığım gibi ilgiden sıkılan bi insanm ve dominant geçinmesi zor bi karakterim olduğu için onların da canına başka türlü okuyordum yani başta eşime böyle duygular hissetmediğim için bu tarz üzerine düşmeler kıskançlıklarm yoktu sonradan meydana çıktı ben eşime benzedim gibi yoruyorum ama( bu Kadarı çok fazla bana yani. Aslında çoo iyi niyetli şefkatli bi insanm resmen kendimle çelişiyorum yani
Bu kiskancliklarina devam edersen adam bi sure sonra kacar bi insan bu kadar bunaltilmaz. Bence cocuk dogur ve bu yogun sevgini biraz ona yoneltmerhaba hanımlar Söze nasıl başlıcam bilemiyorum gerçekten. Okadar Karışık ki kafam..Şimdi ben yaklaşık 8 aylık Evliyim. Eşim beni evlenmeden öncede hep el üstünde tutan bi dediğimi iki etmeyn saygılı anlayışlı bi insan. Önceden eşimin aşırı sevgi ve ilgisinden sıkılırdm kıskançlıkları bana gereksiz gelirdi. Sürekli onu seveyim ilgileneyim isterdi bende kıskançlık yok denecek kadar azdı. Sonra zamanla kendimi eşime benzetmeye başladım bende sürekli beni sevsin ben onu seveyim koklaşalm oh miss Tarzı bi insan oldum ve tabi aşırı bi kıskançlık meydana çıktı tvde ki Kadınlardan bile rahatsız olur oldum. Sokakta her bakımlı kadına tav olmaya başladım eşimin baktığından da değil ama bi tuhaf insan oldum çıktım. Sürekli benimle olsun bazen işe bile gitmesin istiyorum. sanki eşim değişiyormuş gibi geliyor çünkü etrafımdaki herkes evlenince böyle olucak söyle olucak dedikleri için ve demeye de devam ettikleri için bende her hareketini yanlış anlamaya meyilli oldum. Ve bu durumlardan ötürü yok yere kavga ediyoruz hem onun Canını sıkıyorum hem kendimi yiyip bitiyiyorum.etrafındaki insanlara bile sinir oluyorum iş yerinde yanında erkek muhabbetleri yapmasınlar diye kızıyorum eşim de her dediğimi kabul ediyor ikletmiyor ama onu bunaltıyormuşm gibi de geliyor yavaş yavaş sitem etmeye başladı zaten. Ben artık Dışarıya çıktığımızda güzel vakit geçirmek istiyorum sorgulanmak istemiyorum oraya mı baktn şunu mu yaptın diye ve sürekli yeminler ediyor senden Başkasını gözüm Görmüyor kör olayım Tarzı . Yapmadğım şeyler için kendimi nereye kadar savunabilirm diyor HAKLI tabi sonuna kadar ama bende istemeden yapıyorm aşırı bağlanmaya başladım sanki evlendikten 4 ay sonra aşık oldum eşime o derece yani çok tuhaf çekilmez bi insan oldum benim için 5 saatlik uykularla duruyor ve bana sarılmadan uyuya kalıyor diye arıza çıkartıyorum Cadaloz gibiyim sanki onu sevdikçe bana ilgisi azalıcakmış gibi geliyor ya çok uzun oldu okadar çok şey Dönüyor ki kafamda şuan ona birsz kaprisli uyudu arada beni yokluyor uykusunda bile. Acil yardım ne yapmalıyımmm çok uzun olsu kusura bakmayın lütfen..
kız çok tatlısın güldüm okurken.şşş bana bak rahat ol adamla evlenmişsin artık çıkmıyosunuz ki valla sen böyle sıkmaya devam edersen adama da illallah gelecek haaa sev aşık ol bunlar güzel şeyler ama vesvese yapmamerhaba hanımlar Söze nasıl başlıcam bilemiyorum gerçekten. Okadar Karışık ki kafam..Şimdi ben yaklaşık 8 aylık Evliyim. Eşim beni evlenmeden öncede hep el üstünde tutan bi dediğimi iki etmeyn saygılı anlayışlı bi insan. Önceden eşimin aşırı sevgi ve ilgisinden sıkılırdm kıskançlıkları bana gereksiz gelirdi. Sürekli onu seveyim ilgileneyim isterdi bende kıskançlık yok denecek kadar azdı. Sonra zamanla kendimi eşime benzetmeye başladım bende sürekli beni sevsin ben onu seveyim koklaşalm oh miss Tarzı bi insan oldum ve tabi aşırı bi kıskançlık meydana çıktı tvde ki Kadınlardan bile rahatsız olur oldum. Sokakta her bakımlı kadına tav olmaya başladım eşimin baktığından da değil ama bi tuhaf insan oldum çıktım. Sürekli benimle olsun bazen işe bile gitmesin istiyorum. sanki eşim değişiyormuş gibi geliyor çünkü etrafımdaki herkes evlenince böyle olucak söyle olucak dedikleri için ve demeye de devam ettikleri için bende her hareketini yanlış anlamaya meyilli oldum. Ve bu durumlardan ötürü yok yere kavga ediyoruz hem onun Canını sıkıyorum hem kendimi yiyip bitiyiyorum.etrafındaki insanlara bile sinir oluyorum iş yerinde yanında erkek muhabbetleri yapmasınlar diye kızıyorum eşim de her dediğimi kabul ediyor ikletmiyor ama onu bunaltıyormuşm gibi de geliyor yavaş yavaş sitem etmeye başladı zaten. Ben artık Dışarıya çıktığımızda güzel vakit geçirmek istiyorum sorgulanmak istemiyorum oraya mı baktn şunu mu yaptın diye ve sürekli yeminler ediyor senden Başkasını gözüm Görmüyor kör olayım Tarzı . Yapmadğım şeyler için kendimi nereye kadar savunabilirm diyor HAKLI tabi sonuna kadar ama bende istemeden yapıyorm aşırı bağlanmaya başladım sanki evlendikten 4 ay sonra aşık oldum eşime o derece yani çok tuhaf çekilmez bi insan oldum benim için 5 saatlik uykularla duruyor ve bana sarılmadan uyuya kalıyor diye arıza çıkartıyorum Cadaloz gibiyim sanki onu sevdikçe bana ilgisi azalıcakmış gibi geliyor ya çok uzun oldu okadar çok şey Dönüyor ki kafamda şuan ona birsz kaprisli uyudu arada beni yokluyor uykusunda bile. Acil yardım ne yapmalıyımmm çok uzun olsu kusura bakmayın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?