Ne yapıyorum ben ?? Kafam çok Karışık..

Sakın kal üzerine gitme. . Ki yıllar geçsin ah ah Gençliğim bekarlıgim diye aglicaksin geçici bunlar :)

Canım Haklısın zaten bunları bende kendi yazdıklarında söylüyorum yaptığımı biliyorum yani ama engel olamıyorum problem bu yani

bence sen buldun da bunuyorsun..hayatın tadını çıkart güzel kardeşim..yapacak bakacak aldatacak adam her türlü aldatır ruhun duymaz.

Canim galiba beni anlatmışsin biraz Bizde de aynısı oldu nişanlılik döneminde eşim çok üstüme gelirdi ben hiç kıskanç değildim evlendikten sonra adeta o benim yerime ve ben onun yerine girdim. Bazı kadınlarda evlendikten sonra ikinci kez eşlerine aşık oluyorlar ve bu bazen aşırıya kacabiliyor. Ben artık bazı şeyleri kendim abartıgimin farkındayım ve ona belli etmemeye çalışıyorum. Zamanla geçer diye düşünüyorum birde bazı şeyleri kiskanacagini başladığını görür görmez hemen görmezden gelmeye çalış geçiyor öyle. Yani ben artık biraz değiştigimin farkındayım. Kendimi başka şeylere veriyorum. Başka şeylerle uğraşmaya başladığımdan beri birde ikinci yavrumuz olduğundan beri yavaş yavaş azaldı bende çünkü haliyle artık öyle şeylerle uğraşmaya vakit bulamıyorum :) sende başka şeylere kendini ver eminim zamanla düzelir.

Canım benim yorumun için çok sağol. Ben birde bütüngün evde oturduğum içinde biraz bunalıyorum sanırım hepsi birden o şekilde patlak veriyor. Hayırlısıyla işi başlamaya düşünüyorum bakalım inşallah Dediğin gibi yapıcam kendimi tutmayançalışıcam

Sana bişey diyim biz yurtdışında kalıyoruz ve annemler bizden uzakta yeni buralara taşındik şimdi kaldığımız yere. Ve burda ne akraba ne bir arkadaş ne bir komşu haliyle almanlarda komşu komşuya gidemiyor bir sohbet edemiyor bizim insanlarımız gibi değil yani. Ve tek babamın döner dükkanı bize yakın eşimde orda çalışıyor. Bende hep burda tek ve yalnızım mecbur kimseye gidemiyorum. Eşim sabah çıkar akşam gelir haftada birgün izinli onda gezeriz. Kizim seneye Oğlum da 3 yaşında kreş e başlar başlamaz bende işime devam edicem yarı gün çalışıcam. Ama inan halimden hiç şikayetçi değilim kafam rahat ben yalnızlığı daha çok severim bu zamanda kimseye güvenemiyor insan. Dedigim gibi bazı küçük şeyleri içinde tutmaya çalış başka şeylerle uğraşmaya bak değişirsin.

Kıyamam sana Allah çoçuklarına sağlık uzun Ömür versin. ayrıca bende aynı dertten muxdarıibim yani ha yurtdışında ha burda kimseye güven yok Dediğin gibi. Birkaç olay da yaşamıssın vay haline yani ((

Aynen canım birbirinizin kıymetini bilim ve kimseye de güvenmeyin birbirimizden başka Allah bir ömür beraber mutlu mesut etsin hepimizi kötü insanlardan korusun bizi AMIN!

Gayet de yapıyorum işte bilmediğiniz için her türlü yağ gibi üste süzülen ben oluyorum. Sizin eşiniz var mıdır bilemem ama size çok bildirdiklerini sanmıyorum cicim
Esim var ve cokkkk iyi bir eş ancak senin gibi şimarikliktan napacagimi sasirmadim iletisisimiz cok guzel :))) bide agzinla soyluyorsun boyle boyle sacmaliklar yapiyorum yag gibide uste suzuluyorum diye dayak atan bitane olsaydi yag gibi uste mi cikiyordun aşşa mi yapisiyordun ozaman gorurdun adamlar ses cikartmiyor diye bu kadarda simarmayin ya gormemisligin buldumcuklugun luzumu yok bide ovunuyorsun akil yasin coook gerilerde ilermeyi birakmis

Canım Haklısın zaten bunları bende kendi yazdıklarında söylüyorum yaptığımı biliyorum yani ama engel olamıyorum problem bu yani

Bildiginin farkindayim, fakat bu sekilde davranacagin zaman bunlari aklina getirebilirsin. Empati yapabilirsin. Insanlar en cok en yakinlarini kiriyor malesef, ama herkesin bir sabri sınırı vardir. Esine haketmedigi sekilde davranma, bu sekilde baskilanmaya bi yere kadar dayanabilir sabredebilir insan. Bu kadin icin de erkek icin de boyle. Hic alakasiz bir konu da bardagi tasiran son damla olur. Bu duruma gelmeden esinin kiymetini bil derim ben. Umarim duzelir bu durumlar. Sevgiler.

dönemsel oluyor canım böyle şeyler evlilikte..sen yinede bunaltma:)bizdede hiçbir sıkıntı yok hamileyim diye acaba uzaklasırmı paranoyası var.. gereksiz yani:)

kendinle övünen sensin canım şımarık değilmiş iletişimi iyiymiş haha güldürme beni. akıl yaşı geride olanda sensin ayrıca hemde baya geride erkekten Dayak yemeyi böyle dillendiren bi insansan seviyende geride. Dayağı asıl hak eden senin gibi Kafası geride erkeklere kendini ezdirmeye bayılan insanlar canım.Sen bayılıyorsun herhalde ondan böyle konuşuyorsun. Ayrıca ben bunları yaparken çok mutluyum hölooo çok eğleniyorum diye açmadım bu konuyu mantık da yok sende kafan hiç basmıyor. Eminm eşinin sana bu yazdıklarımın zerresini dahi yapmadığı için kıskançlıktan böyle aptalca şeyler yazdın. Daha fazla sana kelime sarfetmek istemiyorum çünkü kafan almıyor.

Ne yazdiginin farkindamisin acaba ??? Yaziyorsun ama hani alakasiz 2 kelimesini okuyup yaziyor gibi ayrica neyini kiskanabilirim sacma sapan kiskanclik yapip adami bogmani adaminda ses cikartmamasini mi kiskanicam ? Evlilik ve sevgiden anladigin bu mu senin ben gayet mutluyum bizde kimse kimsenyi ezmeye calismiyor ses cikartmiyor diye saygi saygi saygi... büyü biraz daha yeni evlisin adam katlanmaya ugrasiyor ama evlilik demek bir omur demek sevgi ve saygiyla olur buda birbirini ezerek bunaltarak kirarak degil ama bir omur adam senin gibi saygidan habersiz sacma tavirlar icinde olan halini cekmez yaptiklarin hoş degil cahilligineveriyorum kafana dank eder yaptigin anlamsiz hareketlere ses cikartmamasi 20 sene sonrada cikartmayacagi anlamina gelmiyor herkes insan evladi sen kimsinde kime eziyet ediyorsun derler adama sanki bi sende var o malum seyden kendini birsey saniyorsun

Ya sen nasıl bi karaktere sahipsin. Yazma dedikçe hakaretler ezmeye calışmalar. Cahil olan da sensin. Biraz seviyeli Konuşmayı Öğren. buraya okadar insan bana iyi dileklerde bulunurken canım yardım almayı dene diye yorumlar yazarken sen hakaret dolu sözler sarfediyorsn. Konuyu dağnık cevaplamam da sana yazarken yazdığın gereksiz şeyleri tekrar okuyumam. Aklımda kalan saçmalıklarına cevap yazıyorum. Kusura bakma ama umarım eşin senin için o malum şeyden sadece sende mi var diye bana sarfettiğin Lafı senin karşına çıkarmaz.. senin gibi bilmiş insanlara katlanmak da hiç kolay olmamalı Allah eşine kolaylık versin canım .

Parçalanacak bi beyin bile göremiyorum sende ayrıca. Iyi dileklerinin yorumlarının karşına çıkmasını diliyorum öptüm.

dönemsel oluyor canım böyle şeyler evlilikte..sen yinede bunaltma:)bizdede hiçbir sıkıntı yok hamileyim diye acaba uzaklasırmı paranoyası var.. gereksiz yani:)
Galiba çünkü hiç böyle değildim son bir iki aydır yani etrafmdakiler de çok etkiliyor ama söyle değişir şöyle olur diye insan ister istemez düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…