- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi denizderinn
-
Napalım batan batıyor işte rahatlıktan ölcemSeninkine rahat batmış denir.
Gayet de yapıyorum işte bilmediğiniz için her türlü yağ gibi üste süzülen ben oluyorum. Sizin eşiniz var mıdır bilemem ama size çok bildirdiklerini sanmıyorum cicimAdam sustukca tepesine cikma sendromu haddini bildirse bak bakalim yapabiliyormusun hey gidi
Canım Haklısın zaten bunları bende kendi yazdıklarında söylüyorum yaptığımı biliyorum yani ama engel olamıyorum problem bu yaniEvlenince degisen esiniz degil de siz olmussunuz gibi duruyor. Esinizin sizi seviyor olmasi, sizin ona istediginiz gibi davranma hakkini vermez. Kaldi ki adamin yaptigi bisey yokmus. Cevre evlenince degisiyor dedi diye doldurusa gelmeyin. Herkeste boyle olmuyor. Kimse evlendi diye digeri icin cantada keklik degildir. Biraz kaybetme korkunuz olsun. Esiniz size boyle davransa buraya biktim diye konu acarsiniz. Empati yapin biraz.
merhaba hanımlar Söze nasıl başlıcam bilemiyorum gerçekten. Okadar Karışık ki kafam..Şimdi ben yaklaşık 8 aylık Evliyim. Eşim beni evlenmeden öncede hep el üstünde tutan bi dediğimi iki etmeyn saygılı anlayışlı bi insan. Önceden eşimin aşırı sevgi ve ilgisinden sıkılırdm kıskançlıkları bana gereksiz gelirdi. Sürekli onu seveyim ilgileneyim isterdi bende kıskançlık yok denecek kadar azdı. Sonra zamanla kendimi eşime benzetmeye başladım bende sürekli beni sevsin ben onu seveyim koklaşalm oh miss Tarzı bi insan oldum ve tabi aşırı bi kıskançlık meydana çıktı tvde ki Kadınlardan bile rahatsız olur oldum. Sokakta her bakımlı kadına tav olmaya başladım eşimin baktığından da değil ama bi tuhaf insan oldum çıktım. Sürekli benimle olsun bazen işe bile gitmesin istiyorum. sanki eşim değişiyormuş gibi geliyor çünkü etrafımdaki herkes evlenince böyle olucak söyle olucak dedikleri için ve demeye de devam ettikleri için bende her hareketini yanlış anlamaya meyilli oldum. Ve bu durumlardan ötürü yok yere kavga ediyoruz hem onun Canını sıkıyorum hem kendimi yiyip bitiyiyorum.etrafındaki insanlara bile sinir oluyorum iş yerinde yanında erkek muhabbetleri yapmasınlar diye kızıyorum eşim de her dediğimi kabul ediyor ikletmiyor ama onu bunaltıyormuşm gibi de geliyor yavaş yavaş sitem etmeye başladı zaten. Ben artık Dışarıya çıktığımızda güzel vakit geçirmek istiyorum sorgulanmak istemiyorum oraya mı baktn şunu mu yaptın diye ve sürekli yeminler ediyor senden Başkasını gözüm Görmüyor kör olayım Tarzı . Yapmadğım şeyler için kendimi nereye kadar savunabilirm diyor HAKLI tabi sonuna kadar ama bende istemeden yapıyorm aşırı bağlanmaya başladım sanki evlendikten 4 ay sonra aşık oldum eşime o derece yani çok tuhaf çekilmez bi insan oldum benim için 5 saatlik uykularla duruyor ve bana sarılmadan uyuya kalıyor diye arıza çıkartıyorum Cadaloz gibiyim sanki onu sevdikçe bana ilgisi azalıcakmış gibi geliyor ya çok uzun oldu okadar çok şey Dönüyor ki kafamda şuan ona birsz kaprisli uyudu arada beni yokluyor uykusunda bile. Acil yardım ne yapmalıyımmm çok uzun olsu kusura bakmayın lütfen..
merhaba hanımlar Söze nasıl başlıcam bilemiyorum gerçekten. Okadar Karışık ki kafam..Şimdi ben yaklaşık 8 aylık Evliyim. Eşim beni evlenmeden öncede hep el üstünde tutan bi dediğimi iki etmeyn saygılı anlayışlı bi insan. Önceden eşimin aşırı sevgi ve ilgisinden sıkılırdm kıskançlıkları bana gereksiz gelirdi. Sürekli onu seveyim ilgileneyim isterdi bende kıskançlık yok denecek kadar azdı. Sonra zamanla kendimi eşime benzetmeye başladım bende sürekli beni sevsin ben onu seveyim koklaşalm oh miss Tarzı bi insan oldum ve tabi aşırı bi kıskançlık meydana çıktı tvde ki Kadınlardan bile rahatsız olur oldum. Sokakta her bakımlı kadına tav olmaya başladım eşimin baktığından da değil ama bi tuhaf insan oldum çıktım. Sürekli benimle olsun bazen işe bile gitmesin istiyorum. sanki eşim değişiyormuş gibi geliyor çünkü etrafımdaki herkes evlenince böyle olucak söyle olucak dedikleri için ve demeye de devam ettikleri için bende her hareketini yanlış anlamaya meyilli oldum. Ve bu durumlardan ötürü yok yere kavga ediyoruz hem onun Canını sıkıyorum hem kendimi yiyip bitiyiyorum.etrafındaki insanlara bile sinir oluyorum iş yerinde yanında erkek muhabbetleri yapmasınlar diye kızıyorum eşim de her dediğimi kabul ediyor ikletmiyor ama onu bunaltıyormuşm gibi de geliyor yavaş yavaş sitem etmeye başladı zaten. Ben artık Dışarıya çıktığımızda güzel vakit geçirmek istiyorum sorgulanmak istemiyorum oraya mı baktn şunu mu yaptın diye ve sürekli yeminler ediyor senden Başkasını gözüm Görmüyor kör olayım Tarzı . Yapmadğım şeyler için kendimi nereye kadar savunabilirm diyor HAKLI tabi sonuna kadar ama bende istemeden yapıyorm aşırı bağlanmaya başladım sanki evlendikten 4 ay sonra aşık oldum eşime o derece yani çok tuhaf çekilmez bi insan oldum benim için 5 saatlik uykularla duruyor ve bana sarılmadan uyuya kalıyor diye arıza çıkartıyorum Cadaloz gibiyim sanki onu sevdikçe bana ilgisi azalıcakmış gibi geliyor ya çok uzun oldu okadar çok şey Dönüyor ki kafamda şuan ona birsz kaprisli uyudu arada beni yokluyor uykusunda bile. Acil yardım ne yapmalıyımmm çok uzun olsu kusura bakmayın lütfen..
Canım benim yorumun için çok sağol. Ben birde bütüngün evde oturduğum içinde biraz bunalıyorum sanırım hepsi birden o şekilde patlak veriyor. Hayırlısıyla işi başlamaya düşünüyorum bakalım inşallah Dediğin gibi yapıcam kendimi tutmayançalışıcamCanim galiba beni anlatmışsin biraz Bizde de aynısı oldu nişanlılik döneminde eşim çok üstüme gelirdi ben hiç kıskanç değildim evlendikten sonra adeta o benim yerime ve ben onun yerine girdim. Bazı kadınlarda evlendikten sonra ikinci kez eşlerine aşık oluyorlar ve bu bazen aşırıya kacabiliyor. Ben artık bazı şeyleri kendim abartıgimin farkındayım ve ona belli etmemeye çalışıyorum. Zamanla geçer diye düşünüyorum birde bazı şeyleri kiskanacagini başladığını görür görmez hemen görmezden gelmeye çalış geçiyor öyle. Yani ben artık biraz değiştigimin farkındayım. Kendimi başka şeylere veriyorum. Başka şeylerle uğraşmaya başladığımdan beri birde ikinci yavrumuz olduğundan beri yavaş yavaş azaldı bende çünkü haliyle artık öyle şeylerle uğraşmaya vakit bulamıyorum :) sende başka şeylere kendini ver eminim zamanla düzelir.
Sana bişey diyim biz yurtdışında kalıyoruz ve annemler bizden uzakta yeni buralara taşındik şimdi kaldığımız yere. Ve burda ne akraba ne bir arkadaş ne bir komşu haliyle almanlarda komşu komşuya gidemiyor bir sohbet edemiyor bizim insanlarımız gibi değil yani. Ve tek babamın döner dükkanı bize yakın eşimde orda çalışıyor. Bende hep burda tek ve yalnızım mecbur kimseye gidemiyorum. Eşim sabah çıkar akşam gelir haftada birgün izinli onda gezeriz. Kizim seneye Oğlum da 3 yaşında kreş e başlar başlamaz bende işime devam edicem yarı gün çalışıcam. Ama inan halimden hiç şikayetçi değilim kafam rahat ben yalnızlığı daha çok severim bu zamanda kimseye güvenemiyor insan. Dedigim gibi bazı küçük şeyleri içinde tutmaya çalış başka şeylerle uğraşmaya bak değişirsin.Canım benim yorumun için çok sağol. Ben birde bütüngün evde oturduğum içinde biraz bunalıyorum sanırım hepsi birden o şekilde patlak veriyor. Hayırlısıyla işi başlamaya düşünüyorum bakalım inşallah Dediğin gibi yapıcam kendimi tutmayançalışıcam
Kıyamam sana Allah çoçuklarına sağlık uzun Ömür versin. ayrıca bende aynı dertten muxdarıibim yani ha yurtdışında ha burda kimseye güven yok Dediğin gibi. Birkaç olay da yaşamıssın vay haline yaniSana bişey diyim biz yurtdışında kalıyoruz ve annemler bizden uzakta yeni buralara taşındik şimdi kaldığımız yere. Ve burda ne akraba ne bir arkadaş ne bir komşu haliyle almanlarda komşu komşuya gidemiyor bir sohbet edemiyor bizim insanlarımız gibi değil yani. Ve tek babamın döner dükkanı bize yakın eşimde orda çalışıyor. Bende hep burda tek ve yalnızım mecbur kimseye gidemiyorum. Eşim sabah çıkar akşam gelir haftada birgün izinli onda gezeriz. Kizim seneye Oğlum da 3 yaşında kreş e başlar başlamaz bende işime devam edicem yarı gün çalışıcam. Ama inan halimden hiç şikayetçi değilim kafam rahat ben yalnızlığı daha çok severim bu zamanda kimseye güvenemiyor insan. Dedigim gibi bazı küçük şeyleri içinde tutmaya çalış başka şeylerle uğraşmaya bak değişirsin.
Aynen canım birbirinizin kıymetini bilim ve kimseye de güvenmeyin birbirimizden başka Allah bir ömür beraber mutlu mesut etsin hepimizi kötü insanlardan korusun bizi AMIN!Kıyamam sana Allah çoçuklarına sağlık uzun Ömür versin. ayrıca bende aynı dertten muxdarıibim yani ha yurtdışında ha burda kimseye güven yok Dediğin gibi. Birkaç olay da yaşamıssın vay haline yani((
Esim var ve cokkkk iyi bir eş ancak senin gibi şimarikliktan napacagimi sasirmadim iletisisimiz cok guzel :))) bide agzinla soyluyorsun boyle boyle sacmaliklar yapiyorum yag gibide uste suzuluyorum diye dayak atan bitane olsaydi yag gibi uste mi cikiyordun aşşa mi yapisiyordun ozaman gorurdun adamlar ses cikartmiyor diye bu kadarda simarmayin ya gormemisligin buldumcuklugun luzumu yok bide ovunuyorsun akil yasin coook gerilerde ilermeyi birakmisGayet de yapıyorum işte bilmediğiniz için her türlü yağ gibi üste süzülen ben oluyorum. Sizin eşiniz var mıdır bilemem ama size çok bildirdiklerini sanmıyorum cicim
Canım Haklısın zaten bunları bende kendi yazdıklarında söylüyorum yaptığımı biliyorum yani ama engel olamıyorum problem bu yani
kendinle övünen sensin canım şımarık değilmiş iletişimi iyiymiş haha güldürme beni. akıl yaşı geride olanda sensin ayrıca hemde baya geride erkekten Dayak yemeyi böyle dillendiren bi insansan seviyende geride. Dayağı asıl hak eden senin gibi Kafası geride erkeklere kendini ezdirmeye bayılan insanlar canım.Sen bayılıyorsun herhalde ondan böyle konuşuyorsun. Ayrıca ben bunları yaparken çok mutluyum hölooo çok eğleniyorum diye açmadım bu konuyu mantık da yok sende kafan hiç basmıyor. Eminm eşinin sana bu yazdıklarımın zerresini dahi yapmadığı için kıskançlıktan böyle aptalca şeyler yazdın. Daha fazla sana kelime sarfetmek istemiyorum çünkü kafan almıyor.Esim var ve cokkkk iyi bir eş ancak senin gibi şimarikliktan napacagimi sasirmadim iletisisimiz cok guzel :))) bide agzinla soyluyorsun boyle boyle sacmaliklar yapiyorum yag gibide uste suzuluyorum diye dayak atan bitane olsaydi yag gibi uste mi cikiyordun aşşa mi yapisiyordun ozaman gorurdun adamlar ses cikartmiyor diye bu kadarda simarmayin ya gormemisligin buldumcuklugun luzumu yok bide ovunuyorsun akil yasin coook gerilerde ilermeyi birakmis
Ne yazdiginin farkindamisin acaba ??? Yaziyorsun ama hani alakasiz 2 kelimesini okuyup yaziyor gibi ayrica neyini kiskanabilirim sacma sapan kiskanclik yapip adami bogmani adaminda ses cikartmamasini mi kiskanicam ? Evlilik ve sevgiden anladigin bu mu seninkendinle övünen sensin canım şımarık değilmiş iletişimi iyiymiş haha güldürme beni. akıl yaşı geride olanda sensin ayrıca hemde baya geride erkekten Dayak yemeyi böyle dillendiren bi insansan seviyende geride. Dayağı asıl hak eden senin gibi Kafası geride erkeklere kendini ezdirmeye bayılan insanlar canım.Sen bayılıyorsun herhalde ondan böyle konuşuyorsun. Ayrıca ben bunları yaparken çok mutluyum hölooo çok eğleniyorum diye açmadım bu konuyu mantık da yok sende kafan hiç basmıyor. Eminm eşinin sana bu yazdıklarımın zerresini dahi yapmadığı için kıskançlıktan böyle aptalca şeyler yazdın. Daha fazla sana kelime sarfetmek istemiyorum çünkü kafan almıyor.
Ya sen nasıl bi karaktere sahipsin. Yazma dedikçe hakaretler ezmeye calışmalar. Cahil olan da sensin. Biraz seviyeli Konuşmayı Öğren. buraya okadar insan bana iyi dileklerde bulunurken canım yardım almayı dene diye yorumlar yazarken sen hakaret dolu sözler sarfediyorsn. Konuyu dağnık cevaplamam da sana yazarken yazdığın gereksiz şeyleri tekrar okuyumam. Aklımda kalan saçmalıklarına cevap yazıyorum. Kusura bakma ama umarım eşin senin için o malum şeyden sadece sende mi var diye bana sarfettiğin Lafı senin karşına çıkarmaz.. senin gibi bilmiş insanlara katlanmak da hiç kolay olmamalı Allah eşine kolaylık versin canım .Ne yazdiginin farkindamisin acaba ??? Yaziyorsun ama hani alakasiz 2 kelimesini okuyup yaziyor gibi ayrica neyini kiskanabilirim sacma sapan kiskanclik yapip adami bogmani adaminda ses cikartmamasini mi kiskanicam ? Evlilik ve sevgiden anladigin bu mu seninben gayet mutluyum bizde kimse kimsenyi ezmeye calismiyor ses cikartmiyor diye saygi saygi saygi... büyü biraz daha yeni evlisin adam katlanmaya ugrasiyor ama evlilik demek bir omur demek sevgi ve saygiyla olur buda birbirini ezerek bunaltarak kirarak degil ama bir omur adam senin gibi saygidan habersiz sacma tavirlar icinde olan halini cekmez yaptiklarin hoş degil cahilligineveriyorum kafana dank eder yaptigin anlamsiz hareketlere ses cikartmamasi 20 sene sonrada cikartmayacagi anlamina gelmiyor herkes insan evladi sen kimsinde kime eziyet ediyorsun derler adama sanki bi sende var o malum seyden kendini birsey saniyorsun
Galiba çünkü hiç böyle değildim son bir iki aydır yani etrafmdakiler de çok etkiliyor ama söyle değişir şöyle olur diye insan ister istemez düşünüyordönemsel oluyor canım böyle şeyler evlilikte..sen yinede bunaltma:)bizdede hiçbir sıkıntı yok hamileyim diye acaba uzaklasırmı paranoyası var.. gereksiz yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?