Ne yapıyorum ben ?? Kafam çok Karışık..

denizderinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
183
8
38
Konuyu tam okumadan yazdıklarımı incelemeden yorum yapmak için yapan arkadaşlar bende gayet durumun farkındayım. O yüzden burada ne yapabilirim sorusunu yöneltiyorum. Sizin rahat batıyor haddini bildirsin buldunda bunuyorsun. Tarzı yorumlarınız çok gereksiz ve sinir bozucu buluyorum. Lütfen o tatlı parmaklarınızı kullanarak kendinizi yormayınız. Teşekkürler.. :)

merhaba hanımlar Söze nasıl başlıcam bilemiyorum gerçekten. Okadar Karışık ki kafam.. Şimdi ben yaklaşık 8 aylık Evliyim. Eşim beni evlenmeden öncede hep el üstünde tutan bi dediğimi iki etmeyn saygılı anlayışlı bi insan. Önceden eşimin aşırı sevgi ve ilgisinden sıkılırdm kıskançlıkları bana gereksiz gelirdi. Sürekli onu seveyim ilgileneyim isterdi bende kıskançlık yok denecek kadar azdı. Sonra zamanla kendimi eşime benzetmeye başladım bende sürekli beni sevsin ben onu seveyim koklaşalm oh miss Tarzı bi insan oldum ve tabi aşırı bi kıskançlık meydana çıktı tvde ki Kadınlardan bile rahatsız olur oldum. Sokakta her bakımlı kadına tav olmaya başladım eşimin baktığından da değil ama bi tuhaf insan oldum çıktım. Sürekli benimle olsun bazen işe bile gitmesin istiyorum. sanki eşim değişiyormuş gibi geliyor çünkü etrafımdaki herkes evlenince böyle olucak söyle olucak dedikleri için ve demeye de devam ettikleri için bende her hareketini yanlış anlamaya meyilli oldum. Ve bu durumlardan ötürü yok yere kavga ediyoruz hem onun Canını sıkıyorum hem kendimi yiyip bitiyiyorum.etrafındaki insanlara bile sinir oluyorum iş yerinde yanında erkek muhabbetleri yapmasınlar diye kızıyorum eşim de her dediğimi kabul ediyor ikletmiyor ama onu bunaltıyormuşm gibi de geliyor yavaş yavaş sitem etmeye başladı zaten. Ben artık Dışarıya çıktığımızda güzel vakit geçirmek istiyorum sorgulanmak istemiyorum oraya mı baktn şunu mu yaptın diye ve sürekli yeminler ediyor senden Başkasını gözüm Görmüyor kör olayım Tarzı . Yapmadğım şeyler için kendimi nereye kadar savunabilirm diyor HAKLI tabi sonuna kadar ama bende istemeden yapıyorm aşırı bağlanmaya başladım sanki evlendikten 4 ay sonra aşık oldum eşime o derece yani çok tuhaf çekilmez bi insan oldum benim için 5 saatlik uykularla duruyor ve bana sarılmadan uyuya kalıyor diye arıza çıkartıyorum Cadaloz gibiyim sanki onu sevdikçe bana ilgisi azalıcakmış gibi geliyor ya çok uzun oldu okadar çok şey Dönüyor ki kafamda şuan ona birsz kaprisli uyudu arada beni yokluyor uykusunda bile. Acil yardım ne yapmalıyımmm çok uzun olsu kusura bakmayın lütfen.

Son düzenleme:
Yazdıklarımızı ne kadar uygularsın bilemem fakat yapman gereken üstüne fazla gitme, anlayışlı ol erkekler kızlar gibi sabırlı değildir. Üstüne gitme bunaltma.

Bu kadar bilincindesiniz olayın
Tabi ki profesyonel destek alın
Hem artık devlet hastanelerinde de çok iyi psikologlar vs var, eskisi gibi çok pahalı da değil bu tedaviler.

Adam evlenmis rahatlamis elde avuctasin diye.
Onun o rahat enerjisini hissediyorsundur ..
Haliyle batiyor sana.. ama bence sende rahat ol.
Evliligin tadini cikar..

Kacan kovanir taktigi her zaman en dogrusudur bosuna kendinide esinide yipratma bogma

Evliligin tadini cikar..

Bence konu sahibinin durumu bu kadar kolay atlatılır cinsten değil

Evliligin tadini cikar..
Yani şu zamana kadar beni elde ettiğini düşündüğünü sanmıyordum çünkü ona öyle bi izlenim hiç bir zaman yaratmadım hatta çok korkar tartıştığımız zamanlar deli cesareti var bende birazcık da o ve herkes onun beni Herşeyden benim onu sevdiğimden daha fazla aşkla sevdiğini bilir bende öyle sanırdım ama sanki buaralar aşırımseviyorum onuda dillendirince pişman oluyorum aşık beni bırakamaz bensiz olamaz diyr düşünsn istemiyorum ( Allah'ın Gücüne gidick valla derdim tasam yok çok şükür böyle şeylerle yiyip bitiriyorum kendimi ;(

Yazdıklarımızı ne kadar uygularsın bilemem fakat yapman gereken üstüne fazla gitme, anlayışlı ol erkekler kızlar gibi sabırlı değildir. Üstüne gitme bunaltma.
Kolay olsa keşke hiç bişeyin dozunu ayarlıyamıyorm önceden bana beni hiç kıskanmıyorsun diye sitem ederdi şakayla Karışık şimdi bıktı Adamcağız valla

Evet Bazen öyle bi noktaya geliyorum ki onu bırakıp etrafı incelemeye başlıyorm yani

Anladığım kadarıyla henüz evliliğin bu sorundan yıpranmamış ama eninde sonunda bozulabilir ilişkiniz, yani yazdıkların çok aşırı bence
ama güzel tarafı bunun farkındasın
farkında olmak, değişmenin yarısıdır derler
bence profesyonel yardım almayı bir dene
yapamam dersen, eminim bu konu üzerine yazılmış kaliteli, güzel kitaplar da var, alıp okumayı deneyebilirsin.
umarım bu sorununu çözersin
gereksiz kıskançlık karşı taraf için çok yorucu oluyor çünkü

ne güzel aşk yaşıyorsunuz işte eşinizden ötürüde sıkıntınız yok... ne kadar kıskanırsanız kıskanın bunu eşinize belli etmeyin ve karşılıklı aşkınızı yaşayın....

Biliyorum onun o hallerini görünce bende üzülüyorm hiç birşey yapmadığını bilmyirom ama nasıl bir psikolojidie ki o an yapmış gibi geliyor kitaplar okuyorm ama fayda etmiyor etrafta herkesin imrenerek baktığı çiftiz hem onun hemde benim Arkadaşlarım hep Allah bize de böyle Eş nasip etsin diyor ama yok yani nazar falan değiyor Olmasın

ne güzel aşk yaşıyorsunuz işte eşinizden ötürüde sıkıntınız yok... ne kadar kıskanırsanız kıskanın bunu eşinize belli etmeyin ve karşılıklı aşkınızı yaşayın....
Yani aslında kıskanmak değil yani birine baktı düşüncesini bile Saygısızlık olarak nitelendiriyorum hiç böyle şeyler hisstmryen gayet relax bi insanken ne hallere düştüm yaa

kıskanmak derken hislerinizden bahsettim bende kıskanmam iğrenirim ve soğurum sizdeki de her neyse işte.... eşiniz gerçekten bunları yapmıyorsa ve size yapıyor gibi geliyorsa... ne kendinizi nede eşinizi boğmayın... şu yeni evliliğiniz tadını çıkartın....

Kolay olsa keşke hiç bişeyin dozunu ayarlıyamıyorm önceden bana beni hiç kıskanmıyorsun diye sitem ederdi şakayla Karışık şimdi bıktı Adamcağız valla

İşte sizin çok üstüne gitmenizden oluyor. Tırstı mıdır nedir biraz frenleyin kendinizi. Bende öyleydim sevgilimi az denecek kadar kıskanırdım. Şimdi ne olduysa dişi sinek konsa kafayı yer hale geldim. Ama yine frenliyorum kendimi dozunu ayarlayın.

Sanki benim ona yaşattıklarını hak etmiyor gibi yok yere Canını sıkıyorum kapris naz sinir tavır yapıyorum ki eşim benden yemek dahi beklemez yorulmayayım diye ya beraber yaparız birşeyler yada dışarı çıkarız hiç bişeyi sıkıntı etmez çok utanarak söylüyorm ama ( nasıl karısın diyebilirsinz belki) daha elime ütü bile almadım yani

Bu nazar konusu....
Çoook inanırım ve çok korkarım, bana da, bize de, çocuklarıma da çok değer çünkü, zaten bilimsel açıklaması da, Kur'an'da yeri de var.
Eğer böyle olduğunu düşünüyorsan her gece Ayetel Kürsi, Felak ve Nas oku, ama türkçesini oku, hissede hissede anlaya anlaya oku. (Ama hani bazı mealler cümleleri tek cümleyle yazıyor, bazı mealler her anlamıyla yazıyor, her anlamını içeren bir mealden oku mutlaka!!!) Ben öyle yapıyorum, çok rahatlatıyor, çok huzur veriyor. Özellikle Felak suresi

Durumun sende farkindasin ve hic normal degilsin.

Biz burdan ne desek bos , Arkani döndügünde yine ayni seyleri yapacaksin.

Ama emin ol bu evliligine zarar verir , hersey tadinda guzeldir ..
Abartiya gerek yok ..

Galiba bağlılık denen şey oluyor ve sahiplenme duygum ağır basıyor o yüzden bende kıskançlığa vuruyorum

Bence acil psikolojik yardım almalısın durumun hiç normal değil..Şuan eşin katlanıyor olabilir ama herşeyin bir sınırı var..Bıktırırsan eğer eşini kaybedersin..Aşırı kıskançlık gerçekten boşanma sebebi olabiliyor..Sakınan göze çöp batar kafana takmamaya çalış ve hemen doktora git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…