- 14 Eylül 2014
- 20.283
- 95.214
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Arkadaşların ve tabii sevgililerin çok şanslı yengenç. Umarım oğlum da senin gibi bir insan olurHer şey satılıyor. Porselen nostaljik fincandan plakcalara, Tamamen şans işi. Fiyatlarsa Oranın kalabalıkligiyla alakalı. Senin sectigin ürün basit bir şeyse 20den açılır, ilgisini çeken insanlara göre 60-80-200e kadar çıkar, tek sen begenirsen açıldığı fiyattan alırsın. Ben 20liraya gaz lambaları aliyorum sık sıkpul koleksiyonuma devasa eklemeler yapmıştım eski Sovyet pulları almıştım 20 liraya, şimdiki konuştuğum çocuk pul defteri ve yüz yıllık pullar almıştı. Ne bileyim ablamla enişteme 6 tane eski plak aldım hepsi çalışıyordu.. böyle salak salak şeyler alıyorum genelde:) şansınıza ne cikarsa....
Ama okuyan herkese tavsiye ederim, kesinlikle katılın mezatlara, çok eğlenceli. Şimdiye kadar götürdüğüm ama sıkılan kimse olmadı.
Küçükçekmece'de güneş batımı saatinde kano yapmak. Ona da şimdiki manitimi götürmüştüm, adamcağız bir günde tıklım tıklım metrobüs Marmaray hepsine binmişti,tam bir istanbullu olmuştu:)
Çok keyifli kesinlikle, ben bindiğimde 70 odemistim, tam marmaray /metrobüs çıkışında eski köprünün orada. Çocuk beş dakka öğretiyor, sonra aciliyorsun sevgilinle başbaşa (gerçi tek kişilik o kanolar. Ama kurekten yardım alıp hizalanabilmeyi başarırsanız opusebilirsiniz Bile)
Tam olarak şöyle bir seyEki Görüntüle 3117034
Aslında Beykoz ve fatih belediyelerinde ücretsiz kano da var , ama henüz araştırıp denemedim. Bu onaylanmış bir şey, gerçekten çok güzel.
Onun dışında eyupte bahsettiğim sandallar var, emirgandan kanlicaya giden sandallar da var ama tarif edecek kadar hatırlamıyorum nerede...
Nakkaştepe parkında Zipline var, ben denemedim ama keyifli olabilir.
Veliefendi hipodromunda at yarisi izlemek olabilir:) on numara bir ortam. Atları gezip sevdiğiniz atlara 3 liralık oynarsanız heyecanlı bile olabilir. İçerisi ganyan bayii gibi degil, keyifli bir yer. Hatta alkol satışı da var, ben gibi çokça kadın var :) bunu da tavsiye ederim
Bunlar dışında her ilçede barınaklar var , barınakların nerdeyse hepsi gelip köpek gezdirmenizi bekliyor. Tasmayi genelde onlar veriyor. İki köpek seçip uzun yürüyüşler yapabilirsiniz. Hem kopecikler yürümüş olur,gezdirecek gönüllü yoksa bazen günlerce kafeste kalıyorlar çünkü. Hem de bir çift olarak böyle aktivite yapmak insanı birbirine yakistiran bir şey. Zaten köpekler mutluluk hormonu salgilatiyor insana. Ama gitmeden arayin, saatleri günleri vardır belki ,ya da o barınakta yoktur . Randevulu gidin.
Onun disinda bisiklete binebilirsiniz, ilk bisikletimi ex sevgilimle beraber almıştık. İçimizde mayolar İstanbul'un salak salak yerlerinde denize girer serinler bisiklete devam ederdik. Çok keyifliydi
Onun dışındaeğlenceli diye kodlayinca bunlardan başka şey gelmedi aklıma. İstanbul challange yapabilirsiniz. İstanbul'daki gezmeye değer 100 şey listeleri olur ya. Üç sen üç o sayı söyler, neresi geldiyse oranın olduğu bir program yapabilirsiniz..
Şu gunlerde her gün bri konser var (ki bazıları ucretsiz) .iki sandalye, içki meyve alıp kalabalıktan,çimlerde piknik konseri dinleyebilirsiniz ...
Valla benim ki Amerika dan gelmişti ama her adam gelmez kiNasıl anlayabilirim ayol yok mu bir yolu
Parmaklarınıza sağlık, kaydediyorum hemen bu yorumu. Bir gün lazim olurHer şey satılıyor. Porselen nostaljik fincandan plakcalara, Tamamen şans işi. Fiyatlarsa Oranın kalabalıkligiyla alakalı. Senin sectigin ürün basit bir şeyse 20den açılır, ilgisini çeken insanlara göre 60-80-200e kadar çıkar, tek sen begenirsen açıldığı fiyattan alırsın. Ben 20liraya gaz lambaları aliyorum sık sıkpul koleksiyonuma devasa eklemeler yapmıştım eski Sovyet pulları almıştım 20 liraya, şimdiki konuştuğum çocuk pul defteri ve yüz yıllık pullar almıştı. Ne bileyim ablamla enişteme 6 tane eski plak aldım hepsi çalışıyordu.. böyle salak salak şeyler alıyorum genelde:) şansınıza ne cikarsa....
Ama okuyan herkese tavsiye ederim, kesinlikle katılın mezatlara, çok eğlenceli. Şimdiye kadar götürdüğüm ama sıkılan kimse olmadı.
Küçükçekmece'de güneş batımı saatinde kano yapmak. Ona da şimdiki manitimi götürmüştüm, adamcağız bir günde tıklım tıklım metrobüs Marmaray hepsine binmişti,tam bir istanbullu olmuştu:)
Çok keyifli kesinlikle, ben bindiğimde 70 odemistim, tam marmaray /metrobüs çıkışında eski köprünün orada. Çocuk beş dakka öğretiyor, sonra aciliyorsun sevgilinle başbaşa (gerçi tek kişilik o kanolar. Ama kurekten yardım alıp hizalanabilmeyi başarırsanız opusebilirsiniz Bile)
Aslında Beykoz ve fatih belediyelerinde ücretsiz kano da var , ama henüz araştırıp denemedim. Bu onaylanmış bir şey, gerçekten çok güzel.
Onun dışında eyupte bahsettiğim sandallar var, emirgandan kanlicaya giden sandallar da var ama tarif edecek kadar hatırlamıyorum nerede...
Veliefendi hipodromunda at yarisi izlemek olabilir:) on numara bir ortam. Atları gezip sevdiğiniz atlara 3 liralık oynarsanız heyecanlı bile olabilir. İçerisi ganyan bayii gibi degil, keyifli bir yer. Hatta alkol satışı da var, ben gibi çokça kadın var :) bunu da tavsiye ederim
Bunlar dışında her ilçede barınaklar var , barınakların nerdeyse hepsi gelip köpek gezdirmenizi bekliyor. Tasmayi genelde onlar veriyor. İki köpek seçip uzun yürüyüşler yapabilirsiniz. Hem kopecikler yürümüş olur,gezdirecek gönüllü yoksa bazen günlerce kafeste kalıyorlar çünkü. Hem de bir çift olarak böyle aktivite yapmak insanı birbirine yakistiran bir şey. Zaten köpekler mutluluk hormonu salgilatiyor insana. Ama gitmeden arayin, saatleri günleri vardır belki ,ya da o barınakta yoktur . Randevulu gidin.
Onun disinda bisiklete binebilirsiniz, ilk bisikletimi ex sevgilimle beraber almıştık. İçimizde mayolar İstanbul'un salak salak yerlerinde denize girer serinler bisiklete devam ederdik. Çok keyifliydi
Onun dışındaeğlenceli diye kodlayinca bunlardan başka şey gelmedi aklıma. İstanbul challange yapabilirsiniz. İstanbul'daki gezmeye değer 100 şey listeleri olur ya. Üç sen üç o sayı söyler, neresi geldiyse oranın olduğu bir program yapabilirsiniz..
Şu gunlerde her gün bri konser var (ki bazıları ucretsiz) .iki sandalye, içki meyve alıp kalabalıktan,çimlerde piknik konseri dinleyebilirsiniz ...
Konudan bağımsız, 28 yıllık yengeç burcuyum sizin kadar yengecini gerçekten görmedim. Yengeç burcu değilseniz bile siz yengeç burcusunuz.Her şey satılıyor. Porselen nostaljik fincandan plakcalara, Tamamen şans işi. Fiyatlarsa Oranın kalabalıkligiyla alakalı. Senin sectigin ürün basit bir şeyse 20den açılır, ilgisini çeken insanlara göre 60-80-200e kadar çıkar, tek sen begenirsen açıldığı fiyattan alırsın. Ben 20liraya gaz lambaları aliyorum sık sıkpul koleksiyonuma devasa eklemeler yapmıştım eski Sovyet pulları almıştım 20 liraya, şimdiki konuştuğum çocuk pul defteri ve yüz yıllık pullar almıştı. Ne bileyim ablamla enişteme 6 tane eski plak aldım hepsi çalışıyordu.. böyle salak salak şeyler alıyorum genelde:) şansınıza ne cikarsa....
Ahahahah neden ki?Konudan bağımsız, 28 yıllık yengeç burcuyum sizin kadar yengecini gerçekten görmedim. Yengeç burcu değilseniz bile siz yengeç burcusunuz.
Mükemmel rotalar yaylıktan geliyor olabilir ama o plak, gaz lambası detaylarınız, gezilerin baskın romantizm yönü, yazılarınızı okurken gezi önerileriyle o sıcacık samimiyeti hissetmek bence yengeçlikten :)Ahahahah neden ki?
Bunlar bence ay Yay'liktan geliyor. Yengeçler kabuğundan çıkmayı çok sevmezler (evet yengecim)
Evet daha çok evcimen olurlar yayliktan bencede dünyayı gezsunlar ancaAhahahah neden ki?
Bunlar bence ay Yay'liktan geliyor. Yengeçler kabuğundan çıkmayı çok sevmezler (evet yengecim)
Umutsuz'un umutsuz konusunu faydalı bilgiler topigine dönüştüremezsin kadınHer şey satılıyor. Porselen nostaljik fincandan plakcalara, Tamamen şans işi. Fiyatlarsa Oranın kalabalıkligiyla alakalı. Senin sectigin ürün basit bir şeyse 20den açılır, ilgisini çeken insanlara göre 60-80-200e kadar çıkar, tek sen begenirsen açıldığı fiyattan alırsın. Ben 20liraya gaz lambaları aliyorum sık sıkpul koleksiyonuma devasa eklemeler yapmıştım eski Sovyet pulları almıştım 20 liraya, şimdiki konuştuğum çocuk pul defteri ve yüz yıllık pullar almıştı. Ne bileyim ablamla enişteme 6 tane eski plak aldım hepsi çalışıyordu.. böyle salak salak şeyler alıyorum genelde:) şansınıza ne cikarsa....
Fırında sosyete mantısı yap, sarımsaklı yoğurtlu falanSelamlar herkese canımlar
Uzun zamandır nerelerdeydın kıızz dediğinizi duyar gibiyim :)
Aşırı yogun zamanlar geçiriyordum ondan pek bakamadım
Sizi hiiiç mi hiç şaşırtmayacak bir konu ile tekrar buradayım
Evet konunun ana teması gönül işlerim :)
Şimdi benim 1 buçuk yıl önce tanıştığım biri vardı.
Şehir dışında yaşıyor hiç yüz yüze görüşmedik
Tanıştıktan sonra ara ara konuştuk ve kopukluk oluşmuştu bir şekilde
1 ay öncesinde de tekrar konuşmaya başladık
Ama bu sefer ciddi bir şekilde başladık, madem kopamadık yıl oldu o zaman bir karara varalım diyerekten
Geçenlerde de konuşma geçti benim şehrime yanıma geleceğini belirtti 2 hafta sonrası için
Konuşmadan sonra da ara ara belirtti geleceğini ben sormadan dahi
İletişimimiz devamlı sürüyor görüntülü, telefonda, mesajlaşma vs
4-5 gün falan kalacağını belirtti
Sorum şu dediği gibi cidden gelir mi sırf benim için?
Birde gelirse onunla ne yapabilirim fikir verir misiniz
Gelecek mi gelmeyecek mi kismindaDert bunun neresinde
Meraktan gelebilir etkilenirse kalırSelamlar herkese canımlar
Uzun zamandır nerelerdeydın kıızz dediğinizi duyar gibiyim :)
Aşırı yogun zamanlar geçiriyordum ondan pek bakamadım
Sizi hiiiç mi hiç şaşırtmayacak bir konu ile tekrar buradayım
Evet konunun ana teması gönül işlerim :)
Şimdi benim 1 buçuk yıl önce tanıştığım biri vardı.
Şehir dışında yaşıyor hiç yüz yüze görüşmedik
Tanıştıktan sonra ara ara konuştuk ve kopukluk oluşmuştu bir şekilde
1 ay öncesinde de tekrar konuşmaya başladık
Ama bu sefer ciddi bir şekilde başladık, madem kopamadık yıl oldu o zaman bir karara varalım diyerekten
Geçenlerde de konuşma geçti benim şehrime yanıma geleceğini belirtti 2 hafta sonrası için
Konuşmadan sonra da ara ara belirtti geleceğini ben sormadan dahi
İletişimimiz devamlı sürüyor görüntülü, telefonda, mesajlaşma vs
4-5 gün falan kalacağını belirtti
Sorum şu dediği gibi cidden gelir mi sırf benim için?
Birde gelirse onunla ne yapabilirim fikir verir misiniz
Neyin merakindan anlamadimMeraktan gelebilir etkilenirse kalır
GelmeyecekGelecek mi gelmeyecek mi kisminda
Cocuktan cuma gününden beri ses yok
Dun aradim mesgule atti
Bu nasil is anlayamadim vallaGelmeyecek
Neden gelsin ki umutsuz Aramiz da özel gel bak neler bekliyor seni dedinse gelirBu nasil is anlayamadim valla
Masallah dedigim 3 gun yaşıyor
Ne diyorsun kiz anlamadimNeden gelsin ki umutsuz Aramiz da özel gel bak neler bekliyor seni dedinse gelir
Gelmesi için bir neden olmalı ki zaten telini açmıyormuş
NeyiAnladım :)
Çok şey ajdhjkdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?