Benim oglum 6 aylik daha bebek ve ben bu sene acikogretime basliyorum orayi tam anlamadiniz sanirim ablamin cocuguda 2. Sinifablan nekadar düşüncesiz oğluna kim ders çalıştırcak kim ilgilincek sürekli...kim okula götürüp getircek...kolay yolu bulmuş sanırım...
annesi madem çalışıyor ablan gelsin annende kalsın bir süre...
Bende acaba ben vicdansizmiyim diye dusunuyorum ne demeliyim ki onabaşlarım öyle ablaya adam olsun çocuğunun yanında dursun o vakit..böyle pişkin karakterleri görünce insan olduğuma utanıyorum.
aynen dediğimi de bence sen mi doğurdun bu çocuğu ben mi adam ol evladının başında dur kimse mecbur değil senin doğurduğuna bakmaya bize mi güvendin yaparken de..bazı insanlar tokat gibi cümleler olmadıkça laftan anlamıyorlar.Bende acaba ben vicdansizmiyim diye dusunuyorum ne demeliyim ki ona
Annem bana kizacak ayip diyecek basindami oturtacaksin diyecekkk biliyorumkonuş ablanla o seni düşünmemiş ama sen kendini düşün daha ilgiye muhtaç bebeğin var. yeğenin 1. sınıfa başlıyor okuması yazması çok zor 1 sene geçirecek çocuk, toplantısı olur okuma bayramı olur vs. annesi gelsin ilgilensin. 1. sınıfa giden çocuk başkasına emanet edilir mi? bir de gelipte sormamış kalsın mı sizde diye . annenle konuş umarım senin tarafındadır açık açık konuşun ablanla.
Bende esime soyletmeyi dusunuyorum zaten alinacak ve senelerce konusmayacak bunuda biliyorumSenin de bir ailen var. Sana sormadan ne alaka yani. Yolda izde cocuga bi'sey olsa teyzesi bakamadi olur. Bir sene uzun bir sure bu yukun altina girme bile. Sonucta senin de sartlarin uygun degil. Cocugu dogurmayi bilen bi'zahmet her seyiyle de ilgilenecek. Sen sehirdesin diye onun cocugunun pesinde kosarken annesi ne yapacakmis?
Alinmaya bile yuzu yok ama buyuk ihtimal kusecektir.
Esine pasla.
aynen dediğimi de bence sen mi doğurdun bu çocuğu ben mi adam ol evladının başında dur kimse mecbur değil senin doğurduğuna bakmaya bize mi güvendin yaparken de..bazı insanlar tokat gibi cümleler olmadıkça laftan anlamıyorlar.
Evet bende bunu dusunuyorum zatenVicdansızlik değil. Herkes kendi çocuğuna bakmak zorunda eğitimiyle ilgilenmek zorunda. İsterse öz kardeşin olsun. Kim takip edecek bu çocuğun derslerini? Çocuğunun eğitimi için şehir değiştirenlerin başı kel mi? Hele ki 2. sınıfa gidiyo bu çocuk. Performans ödevleri falan bazen günleri aliyo. Anlamadığı yerler çok sık olacak. Lise öğrencisi değil ki kapansın odasına ders çalışsın.
Benim oglum 6 aylik daha bebek ve ben bu sene acikogretime basliyorum orayi tam anlamadiniz sanirim ablamin cocuguda 2. Sinif
Hmm evett dogruuu bnde bilmiyorum istee yaaa offdyoo anladım ablanın oğluna kim ders çalıştırcak demek istedim..sanırım siz beni anlamadınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?