Ne Yapmalıyım Kabul Etmelimiyim?

dediğim gibi meseele ablanızın tavrı yoksa zannetmiyorum burda hiç bir hala teyze kalkıpta zor durumdaki yiğenini istemesin.. en doğrusu @_dea_ arkadaşımızın söylediği şekilde konuşman hem kırıcı olmazsın hemde ablanın alamadığı sorumluluğu almazsın

Abla ben yeğenimi çok seviyorum, onun yanında ne teyzesine ne anneannesine ihtiyacı var, en çok sana ihtiyacı var. Biz onunla yeterince ilgilenemeyeceğiz, malum annemin işi benim çocuğum, okulum. Ben kendimi suçlarım bir şey olursa, kusura bakma bu sorumluluğu alamam deyin bence. Israr ederse anneniz ya da ablanız, yapamam deyin bahane sıralamak yerine. Eşinizi karıştırmayın araya, kardeşsiniz siz barışırsınız ama eşiniz girerse durum daha dallanır budaklanır.

Bence merhametsiz olan ablaniz hem size hemde cocuguna karsi.Lise ogrencisi olsa belki sarlari zorlardiniz ama birde hareketliymis.Olurmu oyle insan bir sorar .Kusura bakmasin boyle dusuncesiz davranirsa alacagi cevapta ona gore olur.

Valla olmaz, herkes kendi çocuğundan sorumlu, sakın kabul etme bir çocuğa bakmak ister uslu olsun ister yaramaz çooook büyük sorumluluk herșeyi ile.
Ablana açık açık söyle, ben bu sorumluluğu tașıyamam, de. Okadar

Ilk bende orda kalirim dedi sonra arada bir gidip gelirim ben dedi sonra annede kalacak dedi simdide biraz sende kalacak biraz annede diyor KI BEN BILIYORUM BIR HAFTA SONRA TUM YUKU UZERIME YIKACAK. Boyle ablaya ne denir bilmiyorum az once geldi yanima MECBUR BURDA BAKILACAK ARTIK COCUGUN OKUMASI LAZIM. dedi. Bakabilirmisin demedi ben suratimi astim ben senle degio kocanla konusurum dedi bende peki dedim ve sustum daha ne yapabilirim bilmiyorummm .

Ne saçmalık bu yahu, o köyün öğrencileri o okulda okumayacaksa hangi köyün öğrencisi okuyacak? 100 km ötedeki köy çocukları o köye, o köy çocukları iki köy öteye mi gidiyormuş?

Bence sen o kısmı araştır köy okulunun müdürü sıyırmış mı?

Peki deyip susacaginiza neden buraya yazdiklarini yüzüne soylemediniz?Ablaniz sizi kullanmaktan utanmiyor da siz neden hayir demeye utaniyorsunuz?

Nasıl almamışlar canım okula alırlar ikametini görürsün evine en yakın okula alırlar. Alt tarafı nakil olacak almazlar diye birşey yok zaten evine en yakın okula veriyorlar.

Aynen almama diye birşey olamaz evine en yakın okula veriyor zaten artık milli eğitim.

Peki deyip susacaginiza neden buraya yazdiklarini yüzüne soylemediniz?Ablaniz sizi kullanmaktan utanmiyor da siz neden hayir demeye utaniyorsunuz?
Walla utandim ve zaten ben senle degil kocanla konusurum dedi ben daha birsey demeden

Kardesinizle araniz nasil? Yani anlasir misiniz normalde?
Benim yeğenim için boyle bir ihtimal olabilir ilerisi için. Ben bakarım. Yoksa çocuk rezil olcak, eğitim hayati etkilenecek.
Ayrica o anne babasina karsi oyle huysuzdur. SiZ kuralınızi tatli tatli koyarsanız sıkınti olmaz gibi geldi.
1 yil değil, 9 ay hem 15 tatili bilmem nesi var.
Ben ablam için yaparım.

kocanıza o söylemeden siz söyleyin o zaman nazeli33 bakamaz yazı var kışı var toplantısı var ödevi var yemeği var bakmak istiyorsanız sende gel kal ( zaten sizde gelip kalmaz) kendin bak çocuğuna desin siz bakarım yada bakamam demeyin. sonuçta bu çocuğu okula bırakacaksın okuldan alacaksın günde iki kez bebeğimi hazırlayacaksın.

6 aylik bebeginle nasil olacak bu yazin sicagi kişin sogugu yegeninizi okula birakirken bebeginiz ne olacak,uyku saatleri beslenmesi, birgün degil iki gün değil sonuçta.bebeginiz emekliyecek yürümeye başlayacak dengesi düşmesi derken peşinde olmaniz gerekecek,uyku saatinde yegeniniz fazla gürültü yaparsa uyutamayacaksiniz ve tum gun hircin olacak bebeginiz vss daha bircok sey.benimde cocuklarim var ve abim sormadan bir saatligine dahi birakmaz cocugunu... bence zorrrr

köyde okul yoksa taşımalı gider. taşımalı da yoksa yatılı bölge okuluna gider. nasıl yok okul gidemiyor oldu onu anlamadım ben

Köyde Okula almamışlar gibi bir şey sanmıyorum olsun. Yani o köyün diğer çocukları nereye gidiyor hepsi şehirde bir akrabasınamı bırakıyor devlet mutlaka düşünür canım bunları.en kötü ihtimalle taşımalı götürülür.Bence ablanızın biraz böylesi işine geliyor gibi geldi. Demedinizmi peki annem gündüz çalışıyor bilmiyormusun ne yapacak çocuk diye..

Walla utandim ve zaten ben senle degil kocanla konusurum dedi ben daha birsey demeden

o zmaan diyecektin ki senin kardeşin benim kocam değil

hani görümce olsa böyle dese anlarım da o zenin ablan

kaldı ki kocan mı yemek hazırlayacak; kocan mı gidip alacak; gece uyutacak; kakalı kilotlarını yıkayacak; bir tas çorba yapacak

ya da çocuk bu hasta olunca kocan mı bakacak ayrıca bebek de var okuldan her gün bin çeşit mikrop gelecek

kendi çocuğun da olsa bunları yapacaksın diyenler olabilir ama o kendi çocuğun olur bu anası babası başında sağlıklı çocuk

Kimse kimseye böyle bir emrivaki yapamaz. Ablan planlarını iyice oturtmadan bakamayacağını söyle. Kim kızarsa kızsın.

Ay kusura bakmasın ablanız da köye 1 yıl geç taşınıversin, zaten niye köye taşındı ki?
Sizin aileniz ve sorumluluklarınız var, bebeğiniz daha küçük.
Ben olsam kabul etmem,böyle emrivaki yapılır mı?
Siz ezilip büzüldükçe üstünüze gelirler, ''Benim kocam, çocuğum ve okulum var. Sormadan iş yapmayacaktınız,'' de gitsin.

Ya amacı çocuğun eğitimi değil ki, evde rahat sevişemiyor diye habire yolluyormuş çocuğu konu sahibesine. 1 yıl rahat rahat sevişip bir de patır patır doğurucak belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…