- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
dediğim gibi meseele ablanızın tavrı yoksa zannetmiyorum burda hiç bir hala teyze kalkıpta zor durumdaki yiğenini istemesin.. en doğrusu @_dea_ arkadaşımızın söylediği şekilde konuşman hem kırıcı olmazsın hemde ablanın alamadığı sorumluluğu almazsınBende boyle dusundugumde canim aciyor baska bir ablam var 2 coxugu var sabahtan aksama gozum gibi bakarim esimde bakar ama bu ablamin coxugu teyze meyze dinlemez ki . Ve ablam zaten bizi kullanmaya calisiyor asil sıkıntı burdaa istee . Ben sorumluluk alamam diye birsey yok alirim yegenim sorumlulugunu ama bu.yegenimin sorumlulugu cookk fazla benim kalbimm kaldirmazzz..
Bugun cok canim sıkkın.
Ablam gil bi köye tasindilar cocugu var 2.sinifa gidiyor benim evimin yaninda bi okul var ben sehirdeyim. O koyde cocugu okula almamislar o koyun ogrencileri alinmiyormus vs. Ne yapacaksin falan diye sormak icin aradim dedi cocugu buraya birakacam annem gile yani artik sen idare edeceksin dedi. BEN ŞOK!
6 aylik oglum var yegenim asiri yaramaz esim oyle kaldiramiyor cocugu annen gile birakacak ama lafta aksama kadar benim bakmam gerecek annem calisiyor evde kimse yok ablamda bunu biliyor zaten hadii akilli olsa idarr ederim ama asiri yaramaz 1 saat tahammul edemezken nasil bir sene boyunca idare ve ablam sormadi bile olurmu olmaz mi diye. Ne yapmaliyim esim istemez bende istekli degilimbir yandan uzuluyorum vicdansizlikmi yapiyorum diyorum ama bir yandanda offfd bilmiyorum kotu bi teyzemiyim. Bu senede acik ogretime baslayacam surekli ders calismam lazim zatenn ne yapacam ben yaaa ne demeliyim kabul etmelimiyim
Peki deyip susacaginiza neden buraya yazdiklarini yüzüne soylemediniz?Ablaniz sizi kullanmaktan utanmiyor da siz neden hayir demeye utaniyorsunuz?Ilk bende orda kalirim dedi sonra arada bir gidip gelirim ben dedi sonra annede kalacak dedi simdide biraz sende kalacak biraz annede diyor KI BEN BILIYORUM BIR HAFTA SONRA TUM YUKU UZERIME YIKACAK. Boyle ablaya ne denir bilmiyorum az once geldi yanima MECBUR BURDA BAKILACAK ARTIK COCUGUN OKUMASI LAZIM. dedi. Bakabilirmisin demedi ben suratimi astim ben senle degio kocanla konusurum dedi bende peki dedim ve sustum daha ne yapabilirim bilmiyorummm .
Nasıl almamışlar canım okula alırlar ikametini görürsün evine en yakın okula alırlar. Alt tarafı nakil olacak almazlar diye birşey yok zaten evine en yakın okula veriyorlar.Bugun cok canim sıkkın.
Ablam gil bi köye tasindilar cocugu var 2.sinifa gidiyor benim evimin yaninda bi okul var ben sehirdeyim. O koyde cocugu okula almamislar o koyun ogrencileri alinmiyormus vs. Ne yapacaksin falan diye sormak icin aradim dedi cocugu buraya birakacam annem gile yani artik sen idare edeceksin dedi. BEN ŞOK!
6 aylik oglum var yegenim asiri yaramaz esim oyle kaldiramiyor cocugu annen gile birakacak ama lafta aksama kadar benim bakmam gerecek annem calisiyor evde kimse yok ablamda bunu biliyor zaten hadii akilli olsa idarr ederim ama asiri yaramaz 1 saat tahammul edemezken nasil bir sene boyunca idare ve ablam sormadi bile olurmu olmaz mi diye. Ne yapmaliyim esim istemez bende istekli degilimbir yandan uzuluyorum vicdansizlikmi yapiyorum diyorum ama bir yandanda offfd bilmiyorum kotu bi teyzemiyim. Bu senede acik ogretime baslayacam surekli ders calismam lazim zatenn ne yapacam ben yaaa ne demeliyim kabul etmelimiyim
Aynen almama diye birşey olamaz evine en yakın okula veriyor zaten artık milli eğitim.Ne saçmalık bu yahu, o köyün öğrencileri o okulda okumayacaksa hangi köyün öğrencisi okuyacak? 100 km ötedeki köy çocukları o köye, o köy çocukları iki köy öteye mi gidiyormuş?
Bence sen o kısmı araştır köy okulunun müdürü sıyırmış mı?
Walla utandimPeki deyip susacaginiza neden buraya yazdiklarini yüzüne soylemediniz?Ablaniz sizi kullanmaktan utanmiyor da siz neden hayir demeye utaniyorsunuz?
Kardesinizle araniz nasil? Yani anlasir misiniz normalde?Bugun cok canim sıkkın.
Walla utandimve zaten ben senle degil kocanla konusurum dedi ben daha birsey demeden
Ya amacı çocuğun eğitimi değil ki, evde rahat sevişemiyor diye habire yolluyormuş çocuğu konu sahibesine. 1 yıl rahat rahat sevişip bir de patır patır doğurucak belli.Köyde Okula almamışlar gibi bir şey sanmıyorum olsun. Yani o köyün diğer çocukları nereye gidiyor hepsi şehirde bir akrabasınamı bırakıyor devlet mutlaka düşünür canım bunları.en kötü ihtimalle taşımalı götürülür.Bence ablanızın biraz böylesi işine geliyor gibi geldi. Demedinizmi peki annem gündüz çalışıyor bilmiyormusun ne yapacak çocuk diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?