ne yapsam bilemedim... fikri olan?

duygu47

artık 48 kilo :)
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
94
36
288
kızlar 4 aylık bi ilişkim var, sevgilim benden uzak bi şehirde 2 ayda bi görüşebiliyoruz. bir araya geldiğimizde beraber kalıyoruz. 1 kere 5 gün boyunca beraber kaldık. benim derdim şu sevgilimi çok ama çok seviyorum ya onunla kalırken hata yapıp beraber olmaktan korkuyorum öyle bi durumda kendimi nasıl durdurabilirim sizlerden fikir almak istiyorum. ben kendimi durduramıyorsam o hiç durduramaz :43: napsam bilemedim :5:

kızlar 4 aylık bi ilişkim var, sevgilim benden uzak bi şehirde 2 ayda bi görüşebiliyoruz. bir araya geldiğimizde beraber kalıyoruz. 1 kere 5 gün boyunca beraber kaldık. benim derdim şu sevgilimi çok ama çok seviyorum ya onunla kalırken hata yapıp beraber olmaktan korkuyorum öyle bi durumda kendimi nasıl durdurabilirim sizlerden fikir almak istiyorum. ben kendimi durduramıyorsam o hiç durduramaz :43: napsam bilemedim :5:

Canım 4 ay nedir ki sakın sakın ama yapma kendine gel kendine saygın olsun erkekler 3-5 yıllık ilişkilerini bir kalemde bitirebilen varlıklar düşün bu adam seni terketti ve böyle bir hata yaptın ondan sonraki hayatında sürekli yüzüne vurur en sevdiğin bile sen sen ol ileride keşke dememek için bu hataya düşme zina büyük günahtır aynı evde kalmamaya çalış ki onu da bu günaha çağırma kimseye güvenme :50:

Canım 4 ay nedir ki sakın sakın ama yapma kendine gel kendine saygın olsun erkekler 3-5 yıllık ilişkilerini bir kalemde bitirebilen varlıklar düşün bu adam seni terketti ve böyle bir hata yaptın ondan sonraki hayatında sürekli yüzüne vurur en sevdiğin bile sen sen ol ileride keşke dememek için bu hataya düşme zina büyük günahtır aynı evde kalmamaya çalış ki onu da bu günaha çağırma kimseye güvenme :50:

cevap için çok teşekkür ederim. her şeyden önce Allah korkusu var içimde o yüzden en büyük korkum, toplumun bakışı pek de umrumda değil.. ayrı kalmak istemiyorum çünkü nadir görüşebiliyoruz. başka bi çözüm ihtimali mutlaka olmalı:14:

cevap için çok teşekkür ederim. her şeyden önce Allah korkusu var içimde o yüzden en büyük korkum, toplumun bakışı pek de umrumda değil.. ayrı kalmak istemiyorum çünkü nadir görüşebiliyoruz. başka bi çözüm ihtimali mutlaka olmalı:14:

canım gelin ata binmiş ya nasip demiş ileride pişman olmamak için seni yalnız sen durdurabilirsin bunun başka bi çözümü yok yarın seni terkederse pişman olacağına eminsen gözünün önüne durumunu getirmeye çalış

çok ama çok seviyorum ya onunla kalırken hata yapıp beraber olmaktan korkuyorum öyle bi durumda kendimi nasıl durdurabilirim :5:

bi çözüm ihtimali mutlaka olmalı:14:

Bunun irade dışında çözümü olamaz... Bu konuda size fikir verilemez zira bunda sakınca görmeyen kadın beraber olmanızın kötü bir şey olmadığını söyler, diğeri şiddetle kendinizi sakınmanızı önerir... Evlilik dışı ilişkiye ya karşısınızdır ya da değilsinizdir ve eğer karşıysanız kendinizi durdurmak için tek yolunuz vardır, bunu yanlış buluyorsunuz ve insan yanlış bulduğu şeyi yapmayacak yeterlilikte olmalı ki buna irade diyoruz...

Eğer "Ben de zaten irademe sahip olamamaktan korkuyorum" diyorsanız... Bu konuda iş size düşüyor, nikah olmadan cinselliğe gerçekten karşı mısınız yoksa size göre bu kural esnetilebilir mi? Yanıtınıza toplumun bakışını pek de önemsemediğinizi, Allahtan korktuğunuzu söylemişsiniz... Yani sizin erkek arkadaşınızla beraber olmanıza toplum baskısından daha ciddi, tartışılamaz bir kuvvet engel oluyor, bu durumda "Ne yapsam bilemedim, bunun çözümü olmalı" demeniz tezat... Yani bundan korkuyorsanız, evlilik dışı ilişkinin yasak olduğuna inanıyorsanız bu başlı başına bir çözüm zaten, birlikte olmayacaksınız, fazla temasta bulunmayacak, yalnız bir ortamda baş başa kalmayacaksınız...
:51:

Bunun irade dışında çözümü olamaz... Bu konuda size fikir verilemez zira bunda sakınca görmeyen kadın beraber olmanızın kötü bir şey olmadığını söyler, diğeri şiddetle kendinizi sakınmanızı önerir... Evlilik dışı ilişkiye ya karşısınızdır ya da değilsinizdir ve eğer karşıysanız kendinizi durdurmak için tek yolunuz vardır, bunu yanlış buluyorsunuz ve insan yanlış bulduğu şeyi yapmayacak yeterlilikte olmalı ki buna irade diyoruz...

Eğer "Ben de zaten irademe sahip olamamaktan korkuyorum" diyorsanız... Bu konuda iş size düşüyor, nikah olmadan cinselliğe gerçekten karşı mısınız yoksa size göre bu kural esnetilebilir mi? Yanıtınıza toplumun bakışını pek de önemsemediğinizi, Allahtan korktuğunuzu söylemişsiniz... Yani sizin erkek arkadaşınızla beraber olmanıza toplum baskısından daha ciddi, tartışılamaz bir kuvvet engel oluyor, bu durumda "Ne yapsam bilemedim, bunun çözümü olmalı" demeniz tezat... Yani bundan korkuyorsanız, evlilik dışı ilişkinin yasak olduğuna inanıyorsanız bu başlı başına bir çözüm zaten, birlikte olmayacaksınız, fazla temasta bulunmayacak, yalnız bir ortamda baş başa kalmayacaksınız...
:51:

Çok güzel anlatmışsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beraber olmak sana yanlis geliyorsa, ayni evde, ayni yatakta ne isin var? Seks yaparsan ahlaksizlik, ama evlenmeden herseyi yapmak mi normal geliyor?

Bu gibi durumlarda erkeğin anlayışlı olması çok önemli.. :26:
Yakın temas esnasında ileri gidecekse ve siz fazlasını istemediğinizi dile getirdiğinizde "bana güvenmiyo musun?" tarzında bir cümle duyduğunda "tabiki güveniyorum" izlenimini vermek için ona izin vereceksen kesinlikle beraber olmayacaksınız. :34:
Zaten sizi seven, düşünen bir erkeğinde fazlası şeklinde bir talebi olacağını zannetmiyorum. :ssz:
Uzun soluklu ilişkimde bizde benzer şeyler yaşamıştık fakat ben her zaman "ne zaman nikahı kıyarsak o zaman senin olurum" demiştim ve iyikide her fırsatta bu cümleyi kurmuşum. Şimdi hayatımda değil 3 yıllık ilişki bitti gitti :50:
Tabiki en güzeli hiç bu tarz şeyler yaşamamak, günaha girmemek ama malesef oluyor.. :44:
Sakın hayatınızdaki erkeğin gazına gelip yanlış bir şey yapmayın. Biz zaten evleneceğiz tarzında cümleler kurarsada inanmayın. :34:
Evlendiğimizde yaşarız ne yaşayacaksak diyip geçiştirin :32:

canımm biz de aynıyız. 4 ay oldu, farklı şehirlerdeyiz 2 ayda bir görüşüyoruz 1 haftalığına ve başbaşa kalıyoruz evde. benim için önemli değil ama onun tabuları var biraz , aslında şöyle,olmaz da hani ölümlü dünya ayrılırız falan, toplum tarafından baskıya uğrarım diye korkuyor. o yuzden benim istememe rağmen o istemedi. şahsen benim kimse umrumda değil, elalem elalem diyorlar da elalem benim hakkımda söz sahibi olmamalı. herkesin kendi aklı fikri var. arzularımın tutkularımın peşinden gidebilirim ben, ayrılsak da pişman olmam, derin üzüntülere kapılmam. sonuçta bu çok normal birşey fakat bizim toplumumuzda kadının cinsellik yaşaması büyük bir tabu oldugu için normaldir böyle düşünmeleri. zarım benim herşeyim değil. o sadece beni ergenliğime kadar koruması için olan birşey. cinselik herkesin hakkı lütfen bu kadar sığ bakmayın. günah konusuna gelecek olursak ben ateistim. o yuzden de cehennem adı verilen biryerde yanmak gibi bir korkum yok. ama tabii ki ahlak doğuştan gelen bir olgudur. önüme gelenle birlikte olacak değilim. ama deli gibi sevdiğim sevildiğim güvendiğim adamla cinsel anlamda birşeyler yaşamayı da ahlaksızlık olarak değil en doğal hakkım olarak görüyorum. cinsellik yaşarken imamlara ya da devlete haber vereceğiz diye bir şey yok sonuçta öyle değil mi. erkek arkadaşımın da bunu aşacağını umuyorum zamanla... düşün taşın bebeğim.. biraz zaman ver kendine, şu cicim ayları geçsin bi... başkalarına göre değil, sen nasıl istiyorsan öyle yap :34::54:

Back
X