Ne yaşadım ben şimdi?

Zamanla alışkanlığa dönüşmüş sen ise sen olmaktan çıkmışsin belliki özüne dönme vakti o vakit.

O mesaj attığında cevap vermismiydin sonrasında?Cevap vermediysen ondan onun icin mi terk ettin demiştir dönmesin diye.Hic cevap yazmadin mi?Keşke yazsaymışsın bence yani?Onla da biraz ağırdan alsaydin aslinda.Ne bilim o mesaj cok içten gelmişti bana.Sen buna sogunusmuydun?Yenisi daha mi cok ısıtıyordu içini?O optuken sonra 2gun aramadiya ben oraya gicik oldum yenisine.Guven veeici bir hareket degil sanki yine yapacakmis gibi hissettim.Bunlari da bilirsem daha iyi yorum yapabilirim.Bir de ne icin terketmişti bu seni nasil oldu kısaca açsan.Nekadar sure ayri kaldiniz?Ilk kez mi terketmişti yoksa arada yaptı mi?

İnsanlara yalan yanlış şeyler söyleyip kendini acındıracaktır. Ona inananlara da güle güle, onun arkadaşı olarak kalsınlar
Iste yaptiklarina yapacaklarina bunlarin seni uzmesine yaralamasina izin verme onu diyorum canim
bak sayende, beni de canlandirdin bu saatte ayaktayim:)) guzel hisler..

cok hoşşşş
Gülüşü güzel olan erkek de ekstra hoştur
Ne guzel ya.....

Ya valla biraz uzun şimdi eski konularıma biraz bakarsanız fikir edinirsiniz de. Yenisi benden çekindiği için aramamış ben biraz nadan davranmıştım beni öptükten sonra. Yani afallamıştım ama çocuk onu ben onu istememişim gibi algılamış. Bugün yemeğe çıktık zaten. Mesajına cevap vermedim, zaten ayrılmıştık hem ayrılmayı isteyen de kendisiydi. Kavgaları genel olarak elalemin dolduruşuna gelip beni insan yerine koymaması üzerine oluyordu.

ne kadar güzelsiniiz bu güzel akşamın sonunu hatırlama hatta kafana bile takma bodur bir hanzo belli ki. 4 yılını harcadağına inanmak dahi istemiyorum çünkü sen naif bir insansın anladım. ne güzel ilerlemiş bu çocukta kal :))

Çok teşekkür ederim. :) İnşallah bozulmaz, ben de çok mutluyum inanın. Mutlu olmaya korkuyorum artık bozulur diye, Allah tüm gönlü güzel KK üyesi kızlarcıklarıma istedikleri mutluluğu versin dilerim.

Ne güzel bir akşam, başlangıç olmuş adınıza sevindim. Anı yaşayın bırakın zaman sizi güzelliklere sürüklesin.
Umarım 'doktor civanınız' size iyi gelecektir

Psikolog muu bunu bilmiyordum canim bu daha da ilginc hale getirdi durumu..
Tereciye tere satmak durumu soz konusu olmus galiba :))) bir de terzi kendi sokugunu dikemezmis mevzusu. :)))
Ilk cumlenin acilimini yapmam lazim ama simdi uykum geldi yarin gorusmek uzere insallah:*

Ne güzel bir akşam, başlangıç olmuş adınıza sevindim. Anı yaşayın bırakın zaman sizi güzelliklere sürüklesin.
Umarım 'doktor civanınız' size iyi gelecektir

Yaaa cok güzeeelll.. Cok cok cok mutlu ol insallah

Yeni çocukla durumu anlattım bu arada sayfa 40ta :)

İnsan sözleri ile kendini yansıtır. Eski sevgilinin sözleri zerre uzmesin sizi o yüzden.

Yeni sevgili ile yasadiklariniz da çok hoş, karında kelebek uçuracak cinsten. Güzel hikayelere sahip olan kadınların tanıdığı bildiği o tatlı his

Mutluluklar.

Astoria ,
eski erkek arkadaşınızın bu gece yaptığı ve söylediklerini, doktor bey oğlumuzla yemek randevunuzu okudum.
Sizi burada ne kadardır tanıyorum bilmiyorum ama aldığım elektrik naif, asil, çekingen ve aşırı düşünceli bir genç kadın profili.

Naif ve düşünceli olmak güzel bir özellik ama hak edene, eski erkek arkadaşınız ona karşı düşünceli olmanızı hak etmiyor, bu gece gerçek yüzünü görmüş oldunuz, mağduru oynar demiştiniz biliyorum ama şunu asla unutmayın, o sizin artık erkek arkadaşınız değil, siz ayrıldınız ve hayatınızla ilgili ne ona ne de onun ağlayarak Astoria beni aldattı diyeceği kişilere hesap verme zorunluluğunuz yok, hayatınızın hesabını aileniz dışında kimse soramaz, sormaya hakkı yok, sizin de hesap verme zorunluluğunuz yok, x'i aldatmışsın cık cık cık demek için arayan olursa rica ediyorum tavrınızı koyun, kusura bakmayın bu konu benim özelim kimseyi ilgilendirmez deyin, ki zaten aynen de durum bu, hayatınıza müdahale etmelerine izin vermeyin, hesap sorma hakkı tanımayın, arkadaşlarınızdır tamam ama herkesin de durması gereken bir sınır vardır, o sınırı çizmediyseniz çizin lütfen.

Kaldı ki ortada bir aldatma olmadığı gibi, eski erkek arkadaş da mağdur değil, sizi bu psikolojiye sokmalarına izin vermeyin, söylediği sözler içinde gözyaşı dökmeyin, size böyle bir iftira atacak kadar küçülmüş, sizi hiç tanıyamamış biri için tek bir damla gözyaşı ziyan etmeye gerek yok, gözyaşı bile değecek insana akmalı, sözler için üzüldünüz belki ama zaten o sözler dikkate alınacak şeyler değil, mağduru oynamayı kendine ilke edinmiş birinin sahnelediği bir şov sadece, şuraya yazıyorum, tam tersi olsaydı, siz ayrıldıktan sonra o başka biriyle görüşseydi ve siz onun karşısına geçseydiniz yine mağduru oynayacaktı, ilişkiyi bitirenin siz olduğunuzu, ona hiç tolerans göstermediğinizi, ablasını bile sorun ettiğinizi, onu sevmediğinizi, ilişkinize sahip çıkmadığınızı vs vs uzayan bir savunmayla biraz gözyaşı, biraz üzgün suratla yine drama sergileyecekti, siz de vay be ben nasıl bir adamı bırakmışım, mutluluğu hak ediyor, Allah beni bildiği gibi yapsın diyecektiniz :))) adamın hamuru bu çünkü :))

4 sene sonunda maskesi düşmüş gerçek yüzünü göstermiş olmasına üzülmeyin sevinin, birşey yapamaz, mağduru oynamayı seviyor kendisi, sağdan soldan kulağınıza mahvoldu çocuk, yıkıldı, çok perişan, darmaduman ettin sözlerini duymanızı sağlayacak eylemler yapacaktır sadece, e haliyle bunun içinde ortak arkadaş çevrenizi kullanacaktır, kulak dahi asmayın.

Doktor bey oğlumuza gelince, niyetini açık bir dille söylemiş, sonu ne olur belli olmaz ama doktordan ilk bahsettiğiniz konuda dediğim gibi, anın tadını çıkarın, mutlusunuz madem, bu mutluluk nereye kadar devam edecekse oraya kadar yaşadığınız anların kıymetini bilin :)

En azından sizin için çabalıyor, kibar ve centilmen olmaya çalışıyor, bu bile eğlenceli ve keyifli, böyle anlar her zaman ele geçmeyebilir, eskiyi düşünmeyi bırakıp doktor beyle gittiği yere kadar deyip gönlünüzce yaşayın.

Mutluluklar dilerim.

Acımasızca banlasan da kadının dibisin.Bu yoruma kelimesi kelimesine katılıyorum.

Konu çok ilgimi çekti ve o kadar hoş bir konu ki 44 sayfayı komple okudum

Olayı bize yaşattırdın sanki:)

Umarım ömür boyu sürer bu mutluluk, heyacanından hiçbirşey kaybetmez

Çok teşekkür ederim, gerçekten doğru söylüyorsunuz. Beni de rahatlattı gerçekten yazdıklarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…