Ne yaşadım ben şimdi?

Ben yine geç geldim
Kuzum sinirini bozduğuna değmez
Bu eski sünepenin tekiydi
Ablayla sevgili arasındaki dengeyi bile kuramayan beceriksiz
Sandı ki sen peşinde koşacaksın
Olmadı
O geldi nasıl olsa affedecek diye
Paşa vazgeçilmez ya
Oda olmayınca pisliğe bağladı
Yiyişmek nedir ya seviyesiz
Çokta iyi olmuş karşılaşmanız
Böyle bi varlığın senin hakkında ne düşündüğünün ne anlamı var
En azından bi iki daha sözde seni küçümser sonra defolur gider
Hiç muhattap olma
Öyle bi takmaki kendisi bile varlığından şüphe etsin

Yemeğin güzel geçmesine çokkkk sevindim :)
Esas konumuz bu
Eskiye takılıp şuanı kaçırma
Hata yaparsın
Bu aşamalar en güzelidir tadını çıkar
Diğerimi ?
Oda kim
O aslında yoghhh

Doktor beyimizin yaklaşımı sanki bu iş çok uzamadan evliliğe gider izlenimi veriyor :) ne kadar naif, düşünceli, kibar bi kadınsan doktor da aynı geldi bana. Çok yakıştınız siz hadi hayırlısı olsun mutlu olun..

Astoria
Ya sen ne tatlı bi kızsın.
16. Sayfadan itibaren okudum hepsini..
Çok sevindimmm :))

Doktorun öptükten sonra çekinmesi, gözümde iyi bi karakter canlandırdı.

İnşallahh çok mutlu olursunuz..

Seni sinir etmek için hazmedemedikçe sataşır. Olabildiğince yeni ilişkşne odaklan. Eski sevgilini her yerden engelle. Yemeğin güzel geçmiş bunu düşün sürekli. Sinirlerini bozmasına izin verme. O tiplerin bela okumasıyla bela gelmiyor başa. Kendileri en büyük bela oluyor boşver canını sıkma...

Bu arada hemen arkadaşları damladılar aramak için. Yakın arkadaşı aradı "X'e bunu yapmaya hakkın yoktu, kendinde değil, insan böyle mi yapar" falan. Dellendim artık dedim "Bana bak, sen bizim ilişkimizin içinde dahi değildin X'in lafıyla hareket ediyorsun. X'le ayrılık konuşması yaptığımızdan haberin var mı, evden gitmesini istediğimde iyi ne halin varsa gör diye çıkıp gittiğinden, ablasına karşı her daim beni ezdirdiğinden haberin var mı? İlişkimiz bittiyse istediğim kişiyle birlikte olabilirim, benim ona sadakat zorunluluğum kalmadı artık" dedim. "E sen daha önceden bulmuşsun bunu" dedi ya ahahaha. "Ben daha önceden bulmadım arkadaşlarım A ve B'nin götürdüğü bir yerde tanıştım, ister inanırsınız ister inanmazsınız. X de benim hakkımda yalan yanlış konuşmayı bıraksın, biraz kalıbının adamı olsun. Kendi istedi ayrılmayı, ben onun her an elinde tutacağı yedekçisi değilim" dedim yüzüne kapattım. Kesin X de yanındaydı zaten o sırada, hoparlöre almışlardır.

Yakın arkadaşı aradı ya beni şimdi dur Mune hanıma yazdım sana da kopyalayayım. Ahahaha şaka gibiler yemin ediyorum, gerçekten dediğin gibi kendini vazgeçilmez sanmış eleman.

Yakın arkadaşı aradı "X'e bunu yapmaya hakkın yoktu, kendinde değil, insan böyle mi yapar" falan. Dellendim artık dedim "Bana bak, sen bizim ilişkimizin içinde dahi değildin X'in lafıyla hareket ediyorsun. X'le ayrılık konuşması yaptığımızdan haberin var mı, evden gitmesini istediğimde iyi ne halin varsa gör diye çıkıp gittiğinden, ablasına karşı her daim beni ezdirdiğinden haberin var mı? İlişkimiz bittiyse istediğim kişiyle birlikte olabilirim, benim ona sadakat zorunluluğum kalmadı artık" dedim. "E sen daha önceden bulmuşsun bunu" dedi ya ahahaha. "Ben daha önceden bulmadım arkadaşlarım A ve B'nin götürdüğü bir yerde tanıştım, ister inanırsınız ister inanmazsınız. X de benim hakkımda yalan yanlış konuşmayı bıraksın, biraz kalıbının adamı olsun. Kendi istedi ayrılmayı, ben onun her an elinde tutacağı yedekçisi değilim" dedim yüzüne kapattım. Kesin X de yanındaydı zaten o sırada, hoparlöre almışlardır.

Çok teşekkür ederim, canımsınız. Evlilik şu an için olur mu bilmiyorum, böyle giderse neden olmasın tabi. Sevgiler.

Astoria
Ya sen ne tatlı bi kızsın.
16. Sayfadan itibaren okudum hepsini..
Çok sevindimmm :))

Doktorun öptükten sonra çekinmesi, gözümde iyi bi karakter canlandırdı.

İnşallahh çok mutlu olursunuz..

Ay o sizin tatlılığınız, teşekkür ederim sağ olun.

Ay engelledim zaten, gitmiş arkadaşından aramış o konuşuyor ayağına. Beni her an elinde tutabileceği yedek oyuncu zannediyordu herhalde.

Ya bunlara ne desem bilemedim aşırı ucuz hareketler
İyiki bırakmış bu adam seni
Bi daha hiç muhattap olma kuzum kendi kendine arasın yazsın dursun
Biraz kudurur sonra yol alır

Ya bunlara ne desem bilemedim aşırı ucuz hareketler
İyiki bırakmış bu adam seni
Bi daha hiç muhattap olma kuzum kendi kendine arasın yazsın dursun
Biraz kudurur sonra yol alır

Engelledim zaten bana ulaşmasını hiç istemiyorum.

Bu yazdıkların bana öyle tanıdık ki :) ben de bekarken hep böyle olurdu. Tek monoton yaşar giderdim. Bişey oldu mu olaylar birbirine karışır herşeye herkes şahit olurdu. Ama bence bu iyi bişey. Şimdi emin ol karşı taraf kendini süper zannediyordu mahvettin onu iyi oldu. Senin peşinde koşacağını sanmış. Tabii ki giderken saçma sapan konuşur bu çok normal. Sakın yeni olana bu olanları anlatma. Hiçbirşey olmamış gibi onla takılmaya devam et. Kız çok tatlı bu olay kendi gençliğim aklıma geldi iyi mi :)))))

kız bunların yaş grubu kaç?
sene hesabı yapacak kadarlık varlar mı yoksa aylıklar mı daha

Yaa herkese kendi geçmişini anımsattı zaten bu konu, ben de böyle olunca mutlu oldum. Herkes ortak paydada birleşince ve bunları yaşayanlarda mutlu son olunca tabi ehehe.

Ay bilmiyorum benim çalıştığım anaokulundaki çocuklar bunlardan daha akıllı. Şu an arabada "yiyiştiğim" çocuğun seceresi araştırılıyordur.

Ay dur bir de şey diyor yeni aklıma geldi

"E tamam X ayrılmak istediyse sen de biraz bekleseydin, kaç kere ayrı kaldınız X kimseye bakmadı. Senin hiç mi ilişkinize saygın yok?" puhahaha dedim "Ulan X ne kadar saygı duydu ilişkimize, kaç sene bekleyecekmişim X beyin keyfini?" Salağım ben vallahi ya noop haklısın, bir de sana ayy erken mi oldu falan diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…