Ne yaşadım ben şimdi?

Evet biraz romantik komedi tadında oldu farkındayım ama sanırım direkt duygularımı ve heyecanımı buraya bir hevesle yansıttığım için. Yoksa böyle olaylı olmasını hiç beklemiyordum ben de :) Gerçekten iyi bir insan, tamamen bağlanmış değilim ama benim için çabaladığını, ne kadar önemsediğini görebiliyorum. Bunu karşılıksız bırakmak istemiyorum. Aşk dediğimiz şey tam olarak nasıl tanımlanır bilmiyorum ama yanında mutlu olmam, onun gülüşünü görmem yetiyor şimdilik.

supersin...hele konu başlığında güncelleme sayfalarını yazmam harikaaaa olmuş :))))) konuyu hemen yakaladım..hep mutlu ol inşalah

Eski erkek arkadaşım hesaplarını geri açıp sosyal medya manipülasyonlarına başlamış, haha. Üzgün emojilerle "Est-ce que tu m'aimes" diye bir şarkı paylaşmış, kız kardeşim gösterdi. Sözlerine baktık şarkının işte "seni seviyor muyum bilmiyorum sevmem gerek ama o sağanak yağmuru gördüm gözlerimi kırpıştırdım sen aynı sen değildin eğer seni senin tarzında sevseydim beni sevmezdin" falan sözler bu tarz. Ya ne kadar ilgi manyağı bir tip bu ya, heh Fransızca şarkı paylaşmışsın bir kız "yaralarını sarmaya" (!) düşer şimdi. Gerzek.

Ahahahahahahaaa yaa bu erkekler.. İliski sürerken asla kıymet bilmezler.. Dertlerini paylasmak cözüm bulmak yerine sacma sapan davranislarda bulunurlar.. Ayrilinca sarki siir söz..

Ahahahahahahaaa yaa bu erkekler.. İliski sürerken asla kıymet bilmezler.. Dertlerini paylasmak cözüm bulmak yerine sacma sapan davranislarda bulunurlar.. Ayrilinca sarki siir söz..

4 senedir tanıyorum, bir kere dahi Fransızca şarkı dinlediğini görmüşlüğüm yok. Kız kardeşim "Düşüyor mu böyle" diye mesaj atayım mı haha falan diyor, dedim aman bulaşma :)

Konuyu okudum da bir türlü yazamadım. Kalasa bak ya. Şekerim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aşkın ne zaman nasıl seni bulacağı belli olmuyor işte. Kızlar da çok iyi yapmış aramaya ikna ederek seni. Eskisi de kalbi yaralı gizemli romantik erkek rolüne bürünecek zaar.

Kardesin de engellesin her yerden,
duyma gorme artik onla ilgili bir haber durum vs. Her ne kadar 'dusuyor mu boyle'ye gulsem de :))

Ay ben acıyorum valla, kız kardeşimin kendisinde ekli olduğunu unutmuştur o muhtemelen. Kendisi engeller bir süre sonra

Valla bütün ara diyenlerden Allah razı olsun, aramasaydım belki bununla uğraşmaya devam edecektim yine.

Valla bütün ara diyenlerden Allah razı olsun, aramasaydım belki bununla uğraşmaya devam edecektim yine.
Allah korumuş. Benzerini benim kardeşim yaşadı. Eski sevgilisi odunun önde gideniydi. Okulu bitirdi gitti kızla yazismaz , aramaz, ilgi göstermez. Kendisinin bir üst sınıfı biriyle tanışıyor iyi de arkadaş oluyorlar. Oğlanın dikkatini çekiyor kardeşim hep benimle yazisiyor sevgilisiyle değil. Gel zaman git zaman ayrılıyorlar. Bu dediğim arkadaşı da meğer kardeşimden hoslaniyormus da acilmiyormus. Biraz Meriç gibi oldu ama neyse. Oğlan mantı acıyor hanımlar mantı. Kardeşime sürekli börek yapıp getiriyor ilgi alaka üst düzey. Acayip mutlu şimdi Allah bozmasın diyelim. Bu da doktor bu arada. Yeni nesil doktorlar centilmen mi geliyor ne arada cesur adimlar atmakta fayda var demek ki.

Ooo kardeşin çok şanslı. Bu kardeşler hep şanslı oluyor ha, benim kız kardeşim de öyle. Kız kardeşim tam bir Slav tipli, peşinden erkek eksik olmuyor herkes peşinde. :) Yalnız şey bu doktor yemek yapmayı bilmiyor yav birkaç yıldır ailesinden ayrı yaşamasına rağmen. O beni düşündürdü, tamam temizlik, ütü biliyor olabilir de ileride evlensek falan yemek işini komple bana yıkar mı diye düşünmeye başladım şimdiden kendi kendime gelin güvey oluyorum.

Ciks olmamış bu. Gitsin bari peynirli börek öğrensin( bunu diyenin kocası yumurtayi bile zor kirar )

Bu arada kızlar doktor civanım hakkında birkaç bilgi öğrendim.

Kendisi tam bir Sons of Anarchy dizisi hayranı çıktı. Aşırı seviyormuş, bu yüzden motorsiklet kullanmayı falan öğrenmiş motoru da varmış. Hatta okurken bu yüzden oradaki bir karakter gibi sırtına dövme yaptırmış. Neyle karşılaşacağımı bilmiyorum yani Google'ladım çok seksi bir dövme değil. Dövme bu sanırım:

Böyle bir şeyle karşılaşmaya hazır değilim yaa. Sildir de diyemem yani off sırtını Allah bilir ne zaman görürüm, şimdiden karışsam da olmaz yani adam sana ne diyecek. Ki baya da sevdiği bir dizi öyle anladım. Sons Of Anarchy dizisini biliyorum (hatta Charlie Hunnam'a da bayılıyorum çok hoş adam ehehe) ama daha önce hiç izlemedim. Ne yapsam, ben de mi izlemeye başlasam?

İzleyin diziyi. Harika bir dizidir amaa bir psikolog olarak degerlendirmeyin sakın :) ve eminim sonra o dövme size çok seksi gelecek :)

Herkese tavsiye ederim diziyi

Gerçekten mi? Böyle tüm sırtını kaplayan kocaman bir Sons of Anarchy yazısına rağmen mi? :) Çocuk yakışıklı da tabi bir Charlie Hunnam değil, tereddütlerim var ehehe. İzlemeye başlayayım bari, hem konuşacak ortak şeylerimiz artar böylece.

Bi bakayım astoria en son konusundan sonra ne yapmış dedim ama ateş bacayı sarmış valla :))

Eski sevgiline çok sinirlendim. Astoria çok iyi olmuş o ilişkiyi sonlandırman. Sen anlattıkça şu kertenkele tipli ergenler var ya onlar canlandı gözümde. Inşallah daha sonra başına bela olmaz. Kaçan balık büyük olmuş cidden. Bi de bu tipler asla kendilerini sorgulamaz hep kadını suçlarlar.

Yeni aday adayın da çok hızlı bir şekilde ilişkiyi ilerletmek istiyor gibi geldi bana. Bence biraz ağırdan almalısın. Eski sevgilinle yasadigin soruna gözlerin kan çanağı olacak kadar ağladıysan, duygusal olarak hassas bir dönemindesin. Seni incitmelerine izin verme.

ahaha diziyi izlemedim. önce onu belirteyim.
fotodaki gibi bütün sırtını kaplayan bir dövme olduğunu sanmıyorum.
yani öyle ise bilemedim görsellikten ziyade eylem tuhaf gelirdi bana:))

Öğrencilik yıllarında yaptırmış ama pişmanmış gibi durmuyordu Neye benzediğini bilmiyorum ama sırtında dövme olan tek bir karakter var o da bu. İzleyen bir hanım yazdı, diziyi izledikten sonra seksi bulacağım kesinmiş. Dizi bildiğin testosteron kokuyor şöyle bir inceledim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…