Doğru kişi olayına çok takılma :) yani öyle bir şey var mı gerçekten bilmiyorum.
Bugün onunla mutlusun, bugün doğru kişi. Yarın hayal kırıklığına uğratırsa yarın değil.
4 senelik ilişkiden çıkıp, hayatına devam ediyor olman bence büyük karar. Bu adımı atmış olan önemli bence. Bir de ne yalan söyleyeyim, bu doktorcugun olmasa korkardım geri döndüğünde kabul edeceginden...
Ama doktorcugun da mutlu etmek için emek sarfetmeye hazır.
Seni önemsiyor, seni heyecanlandırıyor.
Burada okuyan bir çok kişi romantik komedi filmi tadında okudu. Bunları yaşamak çok güzel :) bunları yaşatan adam da güzel adamdır :)
Okur okumaz ilk aklıma gelen, çocuk ne kadar düzgün, ısrar etmemiş taciz eder gibi, oldu. Sen de aynısını yazdığında biraz içim soğudu :))
İyiki ikna etmişsiniz, yoksa o ex o gece gelir bu kıza yalvar yakar olur kafasını karıştırırdı
En azından seviyesizliği ortaya çıktı..
supersin...hele konu başlığında güncelleme sayfalarını yazmam harikaaaa olmuş :))))) konuyu hemen yakaladım..hep mutlu ol inşalah
Ahahahahahahaaa yaa bu erkekler.. İliski sürerken asla kıymet bilmezler.. Dertlerini paylasmak cözüm bulmak yerine sacma sapan davranislarda bulunurlar.. Ayrilinca sarki siir söz..Eski erkek arkadaşım hesaplarını geri açıp sosyal medya manipülasyonlarına başlamış, haha. Üzgün emojilerle "Est-ce que tu m'aimes" diye bir şarkı paylaşmış, kız kardeşim gösterdi. Sözlerine baktık şarkının işte "seni seviyor muyum bilmiyorum sevmem gerek ama o sağanak yağmuru gördüm gözlerimi kırpıştırdım sen aynı sen değildin eğer seni senin tarzında sevseydim beni sevmezdin" falan sözler bu tarz. Ya ne kadar ilgi manyağı bir tip bu ya, heh Fransızca şarkı paylaşmışsın bir kız "yaralarını sarmaya" (!) düşer şimdi. Gerzek.
Ahahahahahahaaa yaa bu erkekler.. İliski sürerken asla kıymet bilmezler.. Dertlerini paylasmak cözüm bulmak yerine sacma sapan davranislarda bulunurlar.. Ayrilinca sarki siir söz..
Konuyu okudum da bir türlü yazamadım. Kalasa bak ya. Şekerim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aşkın ne zaman nasıl seni bulacağı belli olmuyor işte. Kızlar da çok iyi yapmış aramaya ikna ederek seni. Eskisi de kalbi yaralı gizemli romantik erkek rolüne bürünecek zaar.Eski erkek arkadaşım hesaplarını geri açıp sosyal medya manipülasyonlarına başlamış, haha. Üzgün emojilerle "Est-ce que tu m'aimes" diye bir şarkı paylaşmış, kız kardeşim gösterdi. Sözlerine baktık şarkının işte "seni seviyor muyum bilmiyorum sevmem gerek ama o sağanak yağmuru gördüm gözlerimi kırpıştırdım sen aynı sen değildin eğer seni senin tarzında sevseydim beni sevmezdin" falan sözler bu tarz. Ya ne kadar ilgi manyağı bir tip bu ya, heh Fransızca şarkı paylaşmışsın bir kız "yaralarını sarmaya" (!) düşer şimdi. Gerzek.
Kardesin de engellesin her yerden,
duyma gorme artik onla ilgili bir haber durum vs. Her ne kadar 'dusuyor mu boyle'ye gulsem de :))
Konuyu okudum da bir türlü yazamadım. Kalasa bak ya. Şekerim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aşkın ne zaman nasıl seni bulacağı belli olmuyor işte. Kızlar da çok iyi yapmış aramaya ikna ederek seni. Eskisi de kalbi yaralı gizemli romantik erkek rolüne bürünecek zaar.
Allah korumuş. Benzerini benim kardeşim yaşadı. Eski sevgilisi odunun önde gideniydi. Okulu bitirdi gitti kızla yazismaz , aramaz, ilgi göstermez. Kendisinin bir üst sınıfı biriyle tanışıyor iyi de arkadaş oluyorlar. Oğlanın dikkatini çekiyor kardeşim hep benimle yazisiyor sevgilisiyle değil. Gel zaman git zaman ayrılıyorlar. Bu dediğim arkadaşı da meğer kardeşimden hoslaniyormus da acilmiyormus. Biraz Meriç gibi oldu ama neyse. Oğlan mantı acıyor hanımlar mantı. Kardeşime sürekli börek yapıp getiriyor ilgi alaka üst düzey. Acayip mutlu şimdi Allah bozmasın diyelim. Bu da doktor bu arada. Yeni nesil doktorlar centilmen mi geliyor neValla bütün ara diyenlerden Allah razı olsun, aramasaydım belki bununla uğraşmaya devam edecektim yine.
Allah korumuş. Benzerini benim kardeşim yaşadı. Eski sevgilisi odunun önde gideniydi. Okulu bitirdi gitti kızla yazismaz , aramaz, ilgi göstermez. Kendisinin bir üst sınıfı biriyle tanışıyor iyi de arkadaş oluyorlar. Oğlanın dikkatini çekiyor kardeşim hep benimle yazisiyor sevgilisiyle değil. Gel zaman git zaman ayrılıyorlar. Bu dediğim arkadaşı da meğer kardeşimden hoslaniyormus da acilmiyormus. Biraz Meriç gibi oldu ama neyse. Oğlan mantı acıyor hanımlar mantı. Kardeşime sürekli börek yapıp getiriyor ilgi alaka üst düzey. Acayip mutlu şimdi Allah bozmasın diyelim. Bu da doktor bu arada. Yeni nesil doktorlar centilmen mi geliyor nearada cesur adimlar atmakta fayda var demek ki.
Ciks olmamış bu. Gitsin bari peynirli börek öğrensin( bunu diyenin kocası yumurtayi bile zor kirarOoo kardeşin çok şanslı. Bu kardeşler hep şanslı oluyor ha, benim kız kardeşim de öyle. Kız kardeşim tam bir Slav tipli, peşinden erkek eksik olmuyor herkes peşinde. :) Yalnız şey bu doktor yemek yapmayı bilmiyor yav birkaç yıldır ailesinden ayrı yaşamasına rağmen. O beni düşündürdü, tamam temizlik, ütü biliyor olabilir de ileride evlensek falan yemek işini komple bana yıkar mı diye düşünmeye başladım şimdiden kendi kendime gelin güvey oluyorum.
İzleyin diziyi. Harika bir dizidir amaa bir psikolog olarak degerlendirmeyin sakın :) ve eminim sonra o dövme size çok seksi gelecek :)
Herkese tavsiye ederim diziyi
ahaha diziyi izlemedim. önce onu belirteyim.
fotodaki gibi bütün sırtını kaplayan bir dövme olduğunu sanmıyorum.
yani öyle ise bilemedim görsellikten ziyade eylem tuhaf gelirdi bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?