Ne yaşadım ben şimdi?

ee haklı çocuk ayrılıp ayrılıp totosu yemeyip her döndüğünde şevkatli kollarını açan ast beklentisi vardı, papaz pilav yemedi bu sefer bozuldu. o ayrılırken bile nasıl olsa dönerim modundaydı. oh ne has oldu mis gibi oldu .

Doktor civanım karşıma çıkmasa enayi Ast yine kollarını açmış bekliyor olabilirdi Kardeşim "Git dua et, sadaka ver birilerine" diyor ahahaha.

Muhtemelen hayatının şokunu yaşamıştır :)

bence eskisine bir teşekkür mesajı at.
tam zamanında terk etmişsin beni allah razı olsun de

Ya beni iki arkadaşım tanıştırdı aslında bu çocukla. Biz şimdi sevgili gibi olduk, ama kızlara daha söylemedim. Ne yapsam bir şeyler ısmarlasam mı acaba ahaha.

Çooook özür dilerim Astoria, sizi samimi bulduğum ve sözlerimi yanlış anlamayacağınızı bildiğim için yazıyorum, siz o beyefendinin sıkıldığında bıraktığı, sonra dur ben tekrar oynayayım diyeceği oyuncağımıymışsınız da bekleyecekmişsiniz? Beyefendi bulunmaz hint kumaşı, siz de gariban, kimse tarafından beğenilmeyecek bir kızsınız ya, size ondan başkası bakmaz, o yüzden ayrılsa da pencere kenarında arabesk müzik açıp paket paket kağıt mendil tüketerek beklemeniz lazım, kimseye pabuç bırakmayın, bu mağdur aldatılmış erkek rolü iyi prim yaptırdı beyefendiye, bir süre gidip herkese ağlar, herkesin cevabını verin, gerekirse hepsi çıksın hayatınızdan, onun lafıyla, onun ağzıyla size gelen sizin arkadaşınız değildir olamaz, hiçbiri tanıyamamış sizi, boşverin gitsin, arada bir hayatımızı temizlemek iyidir.

Allah kurtarmış meğer Mune hanım, böyle göreceğim varmış demek ki. Zaten ben size söylemiştim biliyorsunuz böyle mağdur rolü yapacağını, bu biraz daha böyle sürecektir. Ailemden birkaç kişiyi de arayabilir, onları aramadan ben konudan bahsetsem iyi olur hatta. Kız kardeşimi arasa zaten ağzının payını alır da...

Oldum olası böyle erkeklerden hiç hoşlanmadım, ilişkiye saygıyla başlayıp yürümüyorsa da saygıyla bitirenleri hep takdir etmişimdir, bir karakteri, duruşu, haysiyeti olur saygıyla bitiren kişinin ama ben mağdurum deyip her bulduğu kapıya gidip aslında ben var ya neler çektim, şöyle iyiydim böyle iyiydim, bu benim gibi birine nasıl yapılır deyip binbir türlü yalan dolana başvurup mağdur rolü yapanları sevmiyorum, mahalle dedikoducusu karakteri oluyor böylelerinde, bir de ben böylelerinde ilişki esnasında da herşeyi herkese anlatma, en özel anları bile milletin ağzına sakız etme özelliği olduğunu gördüm, nasıl diyeyim ar saygı edep duyguları yoktur, bu beyefendi öyledir demiyorum, tanımadığım birinin günahına da girmek istemem ama sizle arası ne zaman kötü olsa veya üste çıkmak istese mağduru oynar dediğiniz için, ilişki iyi giderken de her özelinizi millete anlattığını düşünmeye başladım nedense, an itibariyle ben bile soğudum adamdan, görsem makineli tüfek gibi laf saydırır egosunu koltuk altına sıkıştırıp yollardım.

Kesin yapmaz diyemiyorum ben de dün yaşananlardan sonra. Her şeyi söylemesini beklerim artık.

eski sevgilinin yakın arkadaşları ne cüretle seni arayıp hesap soruyor ya, bu kadar da terbiyesizlik olur mu
hadi eski sevgilinin kendince triplere girmesini anladık da arkadaşı ne alaka, dış kapının dış mandalı!
manipülasyon yeteneği yüksek demiştin de bu kadar da olmaz gerçekten, insan arkadaşının eski sevgilisinden hesap sormaya utanır.
hey yarabbim kimlerle uğraştırıyorsun?

İşte ben böyle söyleyince abarttığımı sanıyorlar alakası yok. Bunun bir üst versiyonu kız kardeşimi, annemi arayıp kendini acındırmak. Hep böyle oldu, başlarda suçu hep kendimde aradım meğer beni de manipüle ediyormuş farkında değilmişim.

Ayyy neler olmuş neler

Hep mutlu ol

Lüzumsuz birinin son çırpınışlarını görmezden gel,nerden bilecekti mutlu olacağını, elinde patladı

Ayyy neler olmuş neler

Hep mutlu ol

Lüzumsuz birinin son çırpınışlarını görmezden gel,nerden bilecekti mutlu olacağını, elinde patladı

Ehehe teşekkür ederim. Biraz moral bozucu oldu ama civanım arayınca neşem yerine geliyor. Şeytan tüyü mü vardır nedir çocukta?

Banım yeni açıldı dünden beri konuya bakıp duruyorum.

Nooption ’a özel teşekkürlerimi iletiyorum.
Ara şunu diye tırnaklarımı yedim burada
Ne dediyse imzamı atıyorum altına. :))

Astoria senin adına iki kere mutluyum.
Eskisinden kurtulduğun için ve hayatına devam etmeye karar verdiğin için.
Mutlu olmak zorla olan bir şey değil, insanın içi kıpır kıpır oluyor, kendiliğinden bir gülüşle falan oluyor bu da. İte kaka ilişki yürütmek, bugün olmazsa yarın mutlu oluruz diye beklemek çok çok anlamsız.
İnşallah birbirinize değer verdiğiniz, spontane halinde bile mutlu olduğunuz bir ilişkiniz olur :)

Şimdiden ex için endişelenme. Bu da senin turnusolun olsun. Ona inanmayı seçen, seni tanımayan insanların zaten çok da hayatında yeri yok, bugün olmazsa yarın gidecekler, çok dert etme:)

Hoşgeldiiin. Yalan yok gözlerim aramıştı seni. :) Çok teşekkür ederim, desteğin yeter. Umarım bu sefer doğru olan kişidir.

bir elin parmaklarını geçmesekte ikna ettik şükür:))

Hoşgeldiiin. Yalan yok gözlerim aramıştı seni. :) Çok teşekkür ederim, desteğin yeter. Umarım bu sefer doğru olan kişidir.

Doğru kişi olayına çok takılma :) yani öyle bir şey var mı gerçekten bilmiyorum.
Bugün onunla mutlusun, bugün doğru kişi. Yarın hayal kırıklığına uğratırsa yarın değil.
4 senelik ilişkiden çıkıp, hayatına devam ediyor olman bence büyük karar. Bu adımı atmış olan önemli bence. Bir de ne yalan söyleyeyim, bu doktorcugun olmasa korkardım geri döndüğünde kabul edeceginden...
Ama doktorcugun da mutlu etmek için emek sarfetmeye hazır.
Seni önemsiyor, seni heyecanlandırıyor.
Burada okuyan bir çok kişi romantik komedi filmi tadında okudu. Bunları yaşamak çok güzel :) bunları yaşatan adam da güzel adamdır :)

bir elin parmaklarını geçmesekte ikna ettik şükür:))

Okur okumaz ilk aklıma gelen, çocuk ne kadar düzgün, ısrar etmemiş taciz eder gibi, oldu. Sen de aynısını yazdığında biraz içim soğudu :))
İyiki ikna etmişsiniz, yoksa o ex o gece gelir bu kıza yalvar yakar olur kafasını karıştırırdı
En azından seviyesizliği ortaya çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…