Nede güzel bi tatil!

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Selam arkadaslar. Ben giresunluyum babam yani. Annemde mardinli. Bi karadenizli olarak burasi bana cok ters herseyi insanlari sehri..Gecen ay babam bizi giresuna goturdu 1 haftalik havasi cok guzel soguktu esiyodu hergun arabayla gezdirdi babam bizi ama annem hep elestirdi yok iste bu nasil tatil hizmetcilige geldim falan. Hep giresuna bi kusur buldu haklisin dedim bel fitigi cunku. Her neyse teyzem mardinde dubleks cok luks bi ev aldi hepimizi davet etti butun kardeslerini yani.. annem bana sormadan ucak biletimi falan kesti bana hergun gezicez cok eglenicez kuzenlerinle hergun gezersin diye anlatti. Buraya geldik havasi 40 derece kuzenlerim asosyal telefon bagimlisi 3 hafta oldu size yemin ederim annem biyere cikmadi gezmeye. Hep evde oturup yemek yapiyo temizlik falan teyzemin evi yeni cunku tozlu tadilat vb. Ve hic sikayetci degil. Hep evde oturuyolar. Tamam onu gectim diger misafir olan teyzem surekli bana laf atiyo bugun kirk yilin basinda bi aciktim yemek koydum kendime(normalde burda istahim kapandi havasindan dolayi) tam cola dolduruyodum geldi bana bagirdi ayakta yemek yeme yaa diye sanane yani sanane sende misafirsin ev sahibi teyzemde cok titiz ama misafiriz diye agzini acmiyo mesela. Geldi tum istahimi kacirdi gittim anneme bagirdim hala tek dedigi neyse kalp kirma kalp kirma geldimizden beri yapmadigi sey yok burnumu kasiyorum(icine sokmadan) disini yani bana ters ters bakiyo midesi bulaniyo guya sacimi kasiyorum ters ters bakiyo uzaniyorum neymis kocasi varmis evde duzgun otur. Onunda bebegi beni gece uyutmuyo surekli dislerini karistiriyo kendisi ben agzimi acmiyorum yetti artik nisanlimdan ayrildik zaten gonlunu almak istiyorum onun ama ayri sehirde.. istanbulda(bende istanbulda oturuyorum) donmek istiyorum zaten biliyolar daha yeni ayrilik yasadigimi.. hic anlayisli degiller biktim artik kriz geciricem suan avmye geldim disardan fast foot yemekten biktim zehir etti cunku bende ona sanane diye bagirdim o bana ayakta yemeyin diyince iyi yaltim hic pisman degilim.. boyle tatil olmaz olsun bidahada asla mardine ayak basmicam

Nişanlım falan demeseniz yaşınız küçük zannedecektim.
al benden de o kadar. ergen bir kızın triplerini okuyorum diye düşünüyordum ki "nişanlı "kelimesini okudum. Her neyse. Baban nerde ise onun yanina git. Belli ki büyük birisin.kalmak zorunda degilsindir heralde:bicak:

Yaz günü giresun tatil beldeleriyle yarışır
Mis gibi koylar serin serin suyu akşamları gezmesi bırakılıpta bu sıcakta mardine gidilir mi
Siz kendiniz dönün İstanbul a

Hikayenizi okurken yasiniz kucuk zannetim. Yasin kucuk degilmiski annenle gezesin. Cikip gezsene sen annenle niye eve tikilip kaliyorsun. Hele mardin gibi bir yerde?

Dün geceden beri benim mesajlarıma hiç ilgisi olmayan bir şekilde evlisin kesin çocuğun da vardır evli kadınlar aşktan ne anlar diye cosmandan zaten aşk ile ilgili bir sorunun olduğunu anlamistim fakat konunu okuyunca kendime kızdım,13-14 yaşında ki bir küçük kızla atışmışım diye. ama nişanlı olayını okuyunca yuh dedim şu cümleleri şu düşünceleri genç bir kız kuruyor yaşıyor olamaz kuzenim var 14 yaşında aynı bu şekilde davranıyor :)

Bence gez dolaş burada bile durduk yere ona buna saldırdığına göre cidden evde oturmaktan bunalıma girmişsin Mardin güzel bir yer açılırsın

Çocuk musunuz ya, anneniz elinizden tutup gezdirsin diye mi bekliyorsunuz? Koca kadın olmuşsunuz, alın başınızı ister gezin, ister dönün. Gelip bize annenizi çekiştiriyorsunuz yahu. Kadın ister 3 hafta kardeşinden çıkmaz, ister 5 hafta. Annenizin eteğinden ayrılmayıp, misafirlikte sıkılan 3 yaşında çocuklar gibi huysuzlanmanız sizin sorununuz.

onun da bebeği dişlerini karıştırıyor deyince 13 yaşında falan olduğunuzu düşünmüştüm, nişanlım deyince şok oldum.. kocaman insansınız neden sizi gezdirmek için birilerini bekliyorsunuz, siz çıkıp gezin.. anneniz de ne isterse yapsın..

Dün geceden beri benim mesajlarıma hiç ilgisi olmayan bir şekilde evlisin kesin çocuğun da vardır evli kadınlar aşktan ne anlar diye cosmandan zaten aşk ile ilgili bir sorunun olduğunu anlamistim fakat konunu okuyunca kendime kızdım,13-14 yaşında ki bir küçük kızla atışmışım diye. ama nişanlı olayını okuyunca yuh dedim şu cümleleri şu düşünceleri genç bir kız kuruyor yaşıyor olamaz kuzenim var 14 yaşında aynı bu şekilde davranıyor :)

Bence gez dolaş burada bile durduk yere ona buna saldırdığına göre cidden evde oturmaktan bunalıma girmişsin Mardin güzel bir yer açılırsın
Ayyy sanada is cikti iste git mutlu ol sen merak etme benim yillarim var kariyerimde cocuk degilim sana sorucak degilim bu sicakta gezemme

Çocuk musunuz ya, anneniz elinizden tutup gezdirsin diye mi bekliyorsunuz? Koca kadın olmuşsunuz, alın başınızı ister gezin, ister dönün. Gelip bize annenizi çekiştiriyorsunuz yahu. Kadın ister 3 hafta kardeşinden çıkmaz, ister 5 hafta. Annenizin eteğinden ayrılmayıp, misafirlikte sıkılan 3 yaşında çocuklar gibi huysuzlanmanız sizin sorununuz.
Bana sormadan ucak bileti kesti iptal et dedigimde 300 tl odememiz lazim dedi bence biraz iyi oku

Hikayenizi okurken yasiniz kucuk zannetim. Yasin kucuk degilmiski annenle gezesin. Cikip gezsene sen annenle niye eve tikilip kaliyorsun. Hele mardin gibi bir yerde?
Ne mardini? Berbat biyer sicaklogi 40 derece ustu neresini geziyim bilmedigim yerde

Back
X