- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet söylediğiniz gibi bir kukla bulabilirse bir evliliği olabilir, yalnız bizim jenerasyona bakıyorum (20-25 yaş arası), eşimin istediği kalıba girebilecek biri göremedim, belki vardır ama ben görmedim. Kendisi nasıl bu kadar özgüvenli anlamıyorum. Baskası için değişeceksen bunu bizim için yap çocuğumuz var dedim, kabul etmediBurayı da bir topluluk olarak kabul edersek, dayak yediğini söylediğin halde kaç üye sana "başarısızsın, yuvana kocana sahip çık" der. Çevrenizi değiştirin madem.
Birinin kuklası olursanız karşınızdaki gayet yumuşak davranır size. Önemli olan birey olarak fikirlerinizi söylediğinizde ki tavırları?
Zaten şu saatten sonra eşiniz barışmayı kabul ederse daha zor günler yaşarsınız emin olun. Hem siz tekrar aynı şeyleri yaşamamak için kendinizde psikolojik baskı hissedecek ve sineceksiniz. Hem de eşiniz barışma isteğinizle şişen egosu yüzünden işi iyice pişkinliğe vuracak.
Şu an evet, her şeye tekrar başlamak çok zor geliyor. Umarım böyle kalmam aylardır toparlayamadım. Söylediğiniz gibi güçlü olmak istiyorumbiraz cevval olmayı deneseniz mesela? hayatta başarıyı, huzuru hedefleyen, zorluklarla yalnız başa çıkmayı göze alabilen, ömrünü bir öküzün boyundurluğu altında dayakla kötekle sürdüren değil, kendi ayakları üstünde duran sağlam karakterli bir KADIN olarak sürdürmeye çalışsanız? Çok mu zor?
İnşallah teşekkür ederimHaklısın tabii ki kolay değil.
Ama ne kadar çabuk toparlanırsan senin için o kadar iyi.
İnşallah yeni düzeninde mutluluklar hep yanıbaşında olur.
yani bence bir silkelenin ve kendinize gelin hayatta herşey koca demek değil. Düzeniniz bozulmuş, kimin düzeni baştan sona bir gidiyor ki? dönem dönem herkesin düzeni ters düz oluyor.. Düzen bu yeniden kurulur yeni düzene alışılır bunlar zamanla olur.. İnsan sırf düzeni bozulmasın diye hayatı boyunca susmaması gereken şeylere susup, ezik-büzük bir hayat geçirmeye razı olur mu? Lütfen biraz mantık ya.. Ben de boşandım.. bir sürü insan boşandı...bi siz değilsiniz yani bu kadar abartmaya gerek yok.Şu an evet, her şeye tekrar başlamak çok zor geliyor. Umarım böyle kalmam aylardır toparlayamadım. Söylediğiniz gibi güçlü olmak istiyorum
Evet söylediğiniz gibi bir kukla bulabilirse bir evliliği olabilir, yalnız bizim jenerasyona bakıyorum (20-25 yaş arası), eşimin istediği kalıba girebilecek biri göremedim, belki vardır ama ben görmedim. Kendisi nasıl bu kadar özgüvenli anlamıyorum. Baskası için değişeceksen bunu bizim için yap çocuğumuz var dedim, kabul etmedi
İşte bu düşüncen çok yanlış..... Düzen dediğin sen çocukların nerdeyse oradadır.Evet sadece eski duzenimi, evimi özledim bir de bosanmıs olarak dikkat çekmekten nefret ettim
Evet ona boyun eğmediğim için beni hatalı görüyor, ben bunu yapmamalıyım demiyor. Duzelcem demediği gibi ben elimi uzattım onu da istemedi. Tekrar bırakırım diye guveni yok, sadece ben değil bir başkası da onu bırakabilir böyle davranırsa. Anlıyor da bana mi eğilmiyor anlamazlıktan geliyor bilmiyorum
Ya klasik totosu kalkmış erkek modeli.Evet söylediğiniz gibi bir kukla bulabilirse bir evliliği olabilir, yalnız bizim jenerasyona bakıyorum (20-25 yaş arası), eşimin istediği kalıba girebilecek biri göremedim, belki vardır ama ben görmedim. Kendisi nasıl bu kadar özgüvenli anlamıyorum. Baskası için değişeceksen bunu bizim için yap çocuğumuz var dedim, kabul etmedi
Çocuğun velayetini ona verip bir an önce evlenmeye bak. Köleliğe bu kadar gönüllüyken hemen bulursun.O yumusak huylu değil karsısındaki uysal olursa problem yaratmıyor
Bağlılık hissi, bu süreci iyi bir psikolog ile çözersin... Adam seni istemiyor... Kendi düzenini kurunca niye bu kadar üzüldüm diye kendine kızacaksın...merhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Şu an destek alamıyorum. Bir de şöyle bir algı var yuvasını devam ettiremeyenlere basarısız gözüyle bakılıyor ve erkek üstünlüğü toplumda kabul edilmiş durumda. Ben de ‘yuvan, kocan, sahip ol’ gibi cümleleri duydukça ne yaptım demeye başladım. Pişmanım da dedim istemedi
Şu an destek alamıyorum. Bir de şöyle bir algı var yuvasını devam ettiremeyenlere basarısız gözüyle bakılıyor ve erkek üstünlüğü toplumda kabul edilmiş durumda. Ben de ‘yuvan, kocan, sahip ol’ gibi cümleleri duydukça ne yaptım demeye başladım. Pişmanım da dedim istemedi
Daha uysal davranması gereken kişi siz değilsiniz,psikopat eşiniz. Ne yaşadınız ki ayrıldıktan sonra bu kadar zorlandınız aileniz destek olmadı mı? Kendiniz çalışıyor musunuz? Çocuğunuz kaç yaşındaAyrılık beni öyle zorladı ki yeter ki olsun da daha uysal davranıyım devam ettiriyim düşüncesine girdim
Evet söylediğiniz gibi bir kukla bulabilirse bir evliliği olabilir, yalnız bizim jenerasyona bakıyorum (20-25 yaş arası), eşimin istediği kalıba girebilecek biri göremedim, belki vardır ama ben görmedim. Kendisi nasıl bu kadar özgüvenli anlamıyorum. Baskası için değişeceksen bunu bizim için yap çocuğumuz var dedim, kabul etmedi
Benim ablam da bosanmış biri. Esim ablamı arkasından asagılıyordu, bosanmıs kadına hos bir bakıs acısına sahip değil. Ben ayrılık kararı alınca da ablana uydun, onun yolundan gittin dedi. Onun yolundan gitmek değil de ben komple ülkeden gitmek istiyorum ya bu baskı cok kötüyani bence bir silkelenin ve kendinize gelin hayatta herşey koca demek değil. Düzeniniz bozulmuş, kimin düzeni baştan sona bir gidiyor ki? dönem dönem herkesin düzeni ters düz oluyor.. Düzen bu yeniden kurulur yeni düzene alışılır bunlar zamanla olur.. İnsan sırf düzeni bozulmasın diye hayatı boyunca susmaması gereken şeylere susup, ezik-büzük bir hayat geçirmeye razı olur mu? Lütfen biraz mantık ya.. Ben de boşandım.. bir sürü insan boşandı...bi siz değilsiniz yani bu kadar abartmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?