- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Bir daha evlenme fikri bana çok uzak, ben de 25 yaşındayım. Artık hayat ne gösterir bilmiyorum20-25 mi
Yani bir daha evlenemem de en iyisi kocama döneyim diyecek yaşta asla değilsin
Bence sakin olup çocuğunla yeni hayat kurmak için ne gerekir ona bak
Yok kendinde kusur görse keske belki beni anlardı, bana göre de sizin dusunceleriniz doğru ama konustugum kim varsa (40 yas ve sonrası), erkeklere nasıl davranırsan öyle karsılık alırsın, erkekler böyledir, çocuk gibidir, daha beterleri var, bundan sonrası iyi mi olacak sanıyorsun, öbürünün de baska huyu olacak vb genel olarak bu şekilde.Evlilik boyun eğmek değildir. Biz evlendik diye kimsenin kölesi veya kulu değiliz. Bu adam kendini acaba ne zannediyor? Sizde sırf evli kalmak uğruna kendinizi ömür boyu yok sayamazsınız. Ömrünüzü çürütürsünüz. Nasıl bu adamdan önce bir hayatınız vardi, bundan sonra da yinede bir hayatınız var. Ben asla bir insana boyun eğmem. Eşler birbirine boyun eğmez. Iki tarafında mutlu olabileceği çözümler üretme yoluna girerler. Esiniz kendinde kusur bulmuyorsa ot geldi ot gidecek besbelli.
Aylar geçti gözünü kırpmadı inanın cok dirayetli biri. Beni hatırlatacak her şeyi evden atıp hayatına devam ettiYa klasik totosu kalkmış erkek modeli.
Seni kaybettiğini anlamamış ki fırsat vermemişsin. Kadın yalvarınca erkek ne oldum ya diyor.
Barış demem asla ama taktik olarak bile adamı salsan 1 aya döner bir yoklar seni.
Adamı bırak. Çocuğuna bile bakmıyor ne acı. Geri dönme gençsin.
Eğer olacağı varsa sadece seninle olmaz.
Onun da çabalaması gerek
Ben birini dövsem dövebilecek tıynette olsam yani, o kişi gelip bana yalvarsa özür dilese iyice dövesim gelir.
Yanlış anlama bunlara köpek muamelesi yapmak yarar.
İyilikten güzellikten ne anlasın ki bunlar
Sevgi fukarası adamlarda iyilik güzellik eğreti durur.
Bunlar durup durup kuduran cinsten.
Geri dönme ne olur.
O konuştuğunuz 40 yaş üstü kadınlar eşiniz size şiddet uygularken araya girip kendi yanaklarını uzatsınlar tokat yemek için. Nasihat vermeye gelince herkes aşk böceğiYok kendinde kusur görse keske belki beni anlardı, bana göre de sizin dusunceleriniz doğru ama konustugum kim varsa (40 yas ve sonrası), erkeklere nasıl davranırsan öyle karsılık alırsın, erkekler böyledir, çocuk gibidir, daha beterleri var, bundan sonrası iyi mi olacak sanıyorsun, öbürünün de baska huyu olacak vb genel olarak bu şekilde.
Nerde yaşıyorsunuz çok merak ettim?Benim ablam da bosanmış biri. Esim ablamı arkasından asagılıyordu, bosanmıs kadına hos bir bakıs acısına sahip değil. Ben ayrılık kararı alınca da ablana uydun, onun yolundan gittin dedi. Onun yolundan gitmek değil de ben komple ülkeden gitmek istiyorum ya bu baskı cok kötü
Ah canim yaa keske sen adim atmasaydin defalarca dagilma durumunda olan yuvami ben her seye tamam diye toparladim.Bunu cocuklarim kadar ona olam sevgimden yaptim noldu adam simardi simardi ne olduysa son cumle o zaman bosanalima geldi.Aldim cocuklarimi yanima ciktim o evden arkama bir daha bakmamak sartiyla delirdi bosanma davasi acti hic tereddut etmedim kabul ettim telde bana gene bosanacam senden diye bagirirken yoook uzun bi dava olmayacak cekismeli acmissin anlasmaliya donecek ve hemen bosanacaz dedim duraksadi hayirdir niye hemen demeye basladimerhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Bence teklifi kabul edecek naz yapiyomerhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Ailem destek oluyor, bebekten dolayı calısmıyorumDaha uysal davranması gereken kişi siz değilsiniz,psikopat eşiniz. Ne yaşadınız ki ayrıldıktan sonra bu kadar zorlandınız aileniz destek olmadı mı? Kendiniz çalışıyor musunuz? Çocuğunuz kaç yaşında
Ailem destek oluyor ben cocuk kucuk oldugu için çalışmıyorumDaha uysal davranması gereken kişi siz değilsiniz,psikopat eşiniz. Ne yaşadınız ki ayrıldıktan sonra bu kadar zorlandınız aileniz destek olmadı mı? Kendiniz çalışıyor musunuz? Çocuğunuz kaç yaşında
merhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Kabullenmis çaresizlik yapmayın lütfen onun yalvarmaso sizin kabul etmemeniz gerekirken roller yer değiştirmiş huylu huyundan vaz geçmez bir ömürde bu şekilde gecmezmerhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Kocanın seni dövmesini kabul ettin, kölesi olup dediği herseyi yapmayı kabul ettin, yalvardın geri dönmek için ve o seni kabul etmedi mi??? Adam senin yerine de gurur yapıyormus.merhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Olumlu düşünce konusunda eşim ‘ bu bardak niye burda? Birdaha burada görmeyim’ ben ‘ bardak dusebilir ne olmuş hemen toplayayım, üzerine bile düşünmem’.İnsanların düşünceleri o kadar farklı ki biraz düşünün…..istediğinizi almak istiyorsanız
Hayat nasıl işliyor , düzen nasıl ,düzene nasıl ayak uydurabilirim diye düşünen yok.
Gözlemleyeceksiniz ortamı istediğinizi almak istiyorsanız Öncelikli olarak sabırlı olmak gerekir.
Her konuya olumlu yönde bakmak önemli.
Örnek olarak;
Yere Bardak düştüğünde.Nasıl bir tepki veriyorsunuz o önemli
Olumsuz düşünceler bir yere varmıyor.
1-)Bardağı kim düşürdü
2-)Bardağı kim oraya koydu
3-)Neden bardağı kırdın görmedin mi
Olumlu düşünceler
1-)Bardak düşmüştür kazayla olmuştur.
2-)yenisi alınır.
3-)Üzülmeye gerek yok sıkmayalım kendimizi
Not-)olumsuz düşünceler insanın hayat enerjisini alır kin öfke kötü düşüncelere her zaman sev eder
Olumlu düşünceler:insana hayat enerjisi verir güçlendirir sevgi katar saygı katar insanı hayatla bir bütün kılar.
Bir evlilikte nelere dikkat etmemiz gerekli onları bilmemiz gerekli
-Bireylerin birbirlerini tanımaları önemli
-Neyi sevip neyi sevmediğini bilmek önemli
-Neye tepki gösterip neye göstermediği önemli
-Neye kızıp neye kızmadığı önemli
-Nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığı
Bu örnekleri siz çoğaltabilirsiniz.
Evlilikte en önemli kişi bir bayandır.
Eşine ayak uydurmak zorundadır.
Evde erkek bir kraldır , Bir devlettir o ne isterse o olur.Erkeklerde böyle bir düşünce vardır.
Bir bayan olarak bu kralı tahtından edemezsin , o devleti yıkamazsın.
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.Sözünü hatırlatmak isterim.
Bu kralı taht sahibi yapan biziz .Kralıda yönlendirmek bizim elimizde istediğimizi yaptırmak bizim elimizde …
Krala öyle bir korku vermek lazım ki o tahta benim sayemde oturduğunu bilmesi lazım.
O tahtan indiğinde neler olabileceğini düşünmesi lazım.
Evlilikte şöyle bir durum var.
Artık bir kere evlilik oldumu geri dönüşümü yok .
Evlilik etten püften şeylerle yıkılmaz yıkılamaz
Eşim beni seviyor sevmiyor bana ilgi göstermiyor gibi düşünceleri kenara koyun .
Mutluluk sizin elinizde , gülmek senin elinde
Güzel düşünürsen her konuda Herşey allah ın izniyle güzel olur.
Olumsuz düşünceleri hayatımızdan silip atalım lütfen.
Her ne sebeb olursa olsun .Her konuya olumlu bakalım.
Şimdi burada eşin seni istemiyorsa ona öyle şeyler söylüyelim ki
Biraz o düşünsün taşınsın…
Eşinin zayıf yönlerinden saldıralım ben örnek olarak yazıyorum
1-)Boşandığında mal varlığının yarısı benim olacak
2-)Öyle hemen boşanmayacaksın süründüreceksin
3-)Bana nafaka vereceksin maaşının yarısını
4-)Benim çocuğum bende duracak
5-)Benim çocuğumun bütün ihtiyaçlarını gidereceksin
6-)ben olmasam hayatın berbat olur
7-)Sabah kavlatını ben hazırlarım
üstünü ben yıkarım
9-)orayı burayı ben toplarım
Vs vs örnekler
Bunlara hazırmısın diyeceksin hepsini yapmaya korkutun eşinizi
Ayaklarının üstünde duramasın kırılsınD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?