Neden bosanmayı kabul edemiyorum

Ben sizin kurduğunuz cümleyi okurken acaba ne dedi neyi kastetti diye kafa yormak mecburiyetinde değilim. Siz kendinizi en açık ve anlaşabilir şekilde ifade etmek mecburiyetindesiniz. Üstelik bunu konu içeriğinde yapmak mecburiyetindesiniz.

Sizin asıl ısrarla anlamak istemediğiniz nokta şu kendi ifadenizden alıntılıyorum ‘ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. ‘ Yani sözün özü diyorsunuz ki ben tekrar evlilik düşünmüyorum bu sebepten eski kocamla barışmak istiyorum. Soruyorum o yüzden bekar yaşayamıyor musunuz diye. Neden seçenekleriniz arasında tek başınıza ayaklarınızın üzerinde durmak yok? Bu söyleminizden kocamsız duramam anlamı çıkıyor evet. Çünkü bir insanın sırf bir daha evlenmem, evlenmek istemem diye düşünerek kendisini döven adamla barışmak istemesi bu anlama çok müsait bir durum.
Artık son kez yorum yazdığımı umuyorum. Hayat sizin, seçim sizin. Kendinize layık gördüğünüz hayatta size kolaylık diliyorum

Evet yaptığınız alıntıdan, sizin anladığınız gibi ifade ettiğimi fark ettim özür dilerim

Neden ozguvenlı olmasın ki, Dunyadakı tek erkek o kalmıs o olmazsa ölecek hastalığına yakalanmışsınız gıbı geri dönsün diye eziyetci saygısız sevgisiz herife yalvarmıssınız.
Tenezzul edip cevap vermemis bu sefer aileleri araya sokup tekrar yalvarmıssınız.

O ozguvenlı olmayacakta kım olacak?

nr biliyor musun surunmeni istiyor yalvar mani haberin olsun

Bir daha evlenemem derken kimse beni istemez anlamında değil, bir insana eşim hayat arkadaşım demişken ve yürütememişken artık kimseye yaklaşmam anlamında söyledim
Hayat arkadaşınız sizi hayat arkadiaı olarak görmüyor peki ne yapacaksınız?
Bakın hanımefendi şiddet görüyorsunuz bunun kabul edilebilir bi yanı yok. Yaşadığınız şey evlilik değilmiş zaten. Bırakın. Ayrıca yeni biri hayata öyle güzel de alınıyor ki yeter ki karşınıza iyi biri çıksın.

Aylar geçti gözünü kırpmadı inanın cok dirayetli biri. Beni hatırlatacak her şeyi evden atıp hayatına devam etti

Çünkü seni istemiyor...o yüzden kafasi tertemiz.
Tabiki mertçe gitmez böyleleri.tabiki seni manipüle edecek "senin yüzünden "mesajları verecek giderayak.

Hangi seven adam karakterlerimiz uymuyor diye boşanmayı göze alır,hele bir de çocuk varsa!

Allah aşkına kendinizi kandirmayin.herif seni de çocuğunu da sevmiyor.

Ve malesef biryerlerde gözü yaşlı kadınlar ve çocuklar varsa diğer tarafta da sıklıkla yeni bi kadın oluyor.

Iyice kkmplo teorisi gibi görmeyin ama birde ben anlattıklarınız göre yeni ve tek bi kadinla ciddi birşeyler yaşıyor olabileceğini düşündüm.ölümune sizi tekrar istememesi bana göre bundan.nasilsa bekarim artık daldandala kafasında olsaydı bukadar ay sonra o hayattan da illaki sıkılır dı ve o dönemlerde de sizi tekrar bi yoklardı diye düşünüyorum ben.

Son damlasına kadar reddetmek çoğunlukla bundan kaynaklanıyor benim gördüğüm.yeni birine bağlanmak yeni bi hayata kapılmak gibi...

Anasınıfı terk...

Okurken duraksadım ve içim acıdı biliyor musunuz gerçekten biri olabilir, nasıl kaldıracagm bu durumu bilmiyorum çok zor

Ne yazık ki bu kısır döngülerin birebir aynısını yaşadım.Adam beni totosuna takmaz benim yıllarım annemin evinde onun dönmesini beklemekle geçerdi.O ise başka bir ilde kadınlarla gününü gün eder,ben arayınca beni suçlu ilan eder,bense çaresizlikten suçlu olduğuma inanıp özür dilerdim. Sırf kopmamak için! İnan hiçbir işe yaramıyor.Bu adamlar bizi sevmiyor.Öncelikle bunu kabullenmek lazım.Yıllar oldu boşanalı şükür.Yıllarca şiddet ihanet gördüğüm ve güç onda olduğundan suçlu psikolojisine sokulduğum için karakterimi kaybettim.Boşanınca fark ettim ben nasıl bir girdapta harcanmışım.şimdi kafama vuruyorum ben kötü bir adamla evliydim ama nasıl yalvarıyordum dönsün diye.Akıl alacak cinsten değil.Kabullenin vaziyeti adam sevmiyor ve yükske ihtimal başkası var.Sal gitsin.Seni sevmeyeni sevme lutfen.Olan sana oluyor.

Bak canım burda boşanmış arkadaşlar sana yazmış. Ben de 3 ay önce boşanmış biri olarak yazıyorum ki yaşım 32.öncelikle Bi yerde bu olaya kader deyip gecesini bileceksin. Bizim de sınavımız buydu belki bilemezsin ki Allah beterinden esirgesin. Ben 2 bucuk yıl evlipimde hamileyken bebeğimi kaybettim Bi sene sonra annemi kaybettim ve bu durumlardayken ailem diye diye yedi beni ailesi de aynı şekilde. Ben direndikçr o kafayı kesip yerine yenisini koyup istediğim gbi olacaksın dedi. İnan değişmeye calıstım 3 ay 5 ay onun istediği GB oldum. Ama ben buyum ömrümün sonuna kadar susup alttan alamaz ki Bi insan ve inan bna ben sustukça beklenti hep yükseldi şükür yok sadece beklenti. Ne oldu en son suratıma tokadımı da yedim ailesi protokol hazrlatıp önüme koydular, evden kovdular, yemin olsun Bi lira almadan evden ayrılıp boşandım. Birlikte alıp ödediğimiz Bi çöp almadım inanki. O evden ayrılınca dik durdum hep ne aradım ne agladım. Şimdi ne mi oldu gecende arkadasım dan haber göndermiş yine intihar edicem sorumlusu şeffaftır dayanamıyorum diye. Umrumda mı inan olsun değil gebersin. Sen dik dur bak hayırlısı eğer barısmanızsa geri adım atma o zaten dönecek. Ama hayırlısı ayrılan ise de böle yaparken içinde olan güzel her duygun bitecek. Düşün Bi hayat için 25 yaş ne ki. Ben eminim hayatına seni çok hakeden biri girecek he girmese de boşanan lar ölmüo bak hepimiz yasıyoruz. Çok şükür de o cehennemden sonra Bi yudum ekmeği huzurla yiyorum

Eşiniz ne durumda şimdi. Yani öyle kötü biri mutlu olabiliyor mu bu yaşananlar sonucunda eşim de beni ve hatta cocugunu da umursamıyor. Eskisi gibi sevmiyorum ve sensiz yaşarım dedi. Bir de değiştiğine inanırsam olur dedi, bariz gidip yalvarmamı istedi, sonra vazgeçtim olmaz dedi. Bir öyle bir böyle davrandı bitti sonunda

Biz ayrılınca sizin gibi cekip gitmedim bosanma davası açtım ve o kötü davranısları hep ortaya döküldü, rezil oldu. Bu yuzden istemiyor, öyle yapmasaydın deneyebilirdik diyor

Okurken duraksadım ve içim acıdı biliyor musunuz gerçekten biri olabilir, nasıl kaldıracagm bu durumu bilmiyorum çok zor

Kaldıramayacak birşey yok, çünkü siz zaten boşanıyorsunuz.

Hayatım bitti asla sevmeyeceğim sevilmeyeceğim düşünceleriniz size hata üstüne hata yaptırıyor.

Kimse kaderini bilemez.durun bakalım hayatta neleeer var neler...

Eliniz ayağınız sabit dursun bi artık.bu olay burda kalsın elleşmeyin olan olsun biten bitsin..birşeyler bitmeli ki yeni şeyler olabilsin.bitmesin diye direterek hayatınızdan çaliyorsunuz.

Çok değil 1-1,5 yıl sonra falan kim uğruna nelerin uğruna yuvasını dağıttığını anlayacak o zaten..hiç kurcalamayın siz.

Yeni tertemiz bi düzen kurun.bakarsiniz hakettiğimiz değeri veren iyi bi adam çıkar karşınıza,şu yaptığınız cahilliklere kızarsınız.hayat bu....

Once hakliyim der sonra yalniz kalinca kendini suclar bunu esim demisti bana yalniz birak hic bir sekilde arama msj atma senin tatafindan da izin verme en azindan gururunla bitir bitiyorsa da

Her zaman derim hayatta insana onur lazım, gurur lazım ne demek gidip yalvarmak
Şiddetin olduğu yerde evlilik olmaz, sevgi olmaz
Biraz kendinize saygınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…