- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Malesef cok degisti toplum. Millet asuresini bile sadece facebookta paylasiyor :)
ne güzel polis gelmiş şikayetçi olsana.Evet semte gore de degisiyor. Eski semtimde kavga ciksa herkes ayirir vs. Evlenip geldigim yerde gecen gun bi olay oldu mahallede. Kadincigligi bebek agliyor bagiris cagiris. Bir kisi bile cikmamis cama gece kimse mi duymadi. Ciktim bagirmaya basladim. Sonra esimi sonra da polisi aradim.Evde coxugum var uyuyo yoksa solugu disarda bulurdum. Neyse ki benim sesime ciktilar disari. Kadini aldilar elinden adamin. Sonra kadin kocasini korumus biz hallederiz diye sarilmis kocasini bi pataklamalarina izin vermemis
kız adres ver ben pişirince sana yollarım uzulme hayatım :)
Ben mahcup oldum polise sanki yalan ihbar vermis gibi :/ne güzel polis gelmiş şikayetçi olsana.
artık o kadar korkuyoruz ki bir birimizden
komşumuzu çağırsak
artık hırlı mı hırsız mı kısmını geçtik
sapık mı? çocuğuma zarar verir mi?
tecavüz eder mi?
komşunun karısı yuvamı yıkmaya çalışır mı?
resmen level üstüne level atladık...
Hahahah valla ya yardım etçem diye neler çektimsizin ki de tam talihsizlik olmuş
gelin siz benim gibi insanlara yardım edin
poşetimdekilerden ikram bile ederim
yaa benim tuhafıma gittiAynı dertten ben de muzdaribim hayat çok kötü oldu eski günleri bende çok özlüyorum. Bide bunu takma sebebin senin çok ince fikirli olman. Şahsen ben kendimde bu kanıya vardım. Benim gösterdiğim incelige karşı bana hiç bişey gosterilmediginde agrima gidiyor
Hahahah valla ya yardım etçem diye neler çektim)
aynen öyle+1
Komşuyla arkadaşlık etmeye insanlar korkar oldu maalesef.
önemli değilInsanlar sosyal medya icin yasiyor. Eminim o olmasa asure de yapmazlar kimseye yardim da etnezler. Hos sosyal medya olmasa belki debu kadar yozlasmazdik. Teknoloji o kadar kolay hae geldi ki iliskilerimizin cogunlugu internette. Dogal olarak reele zaman kalmiyor. Kimsenin cani sıkılmıyor ki inip bi alt komsumuzda kahve icelim. :) kendi kendimize kaldik. Al sana deprosyon sebebi. Iki insan yuzu gorneyip 2 kelam edemeyince degisik degisik psikolojik rahatsizliklar cikti ortaya. Pink kusura bakma ben senden daha doluymusum, olayi farkli boyutlarina indirgiyorum :)
aynen öyleHepsi ana baba terbiyesinden gider maalesef
farkındalıkları yok benceAçık yazacağım yeni nesil "insan"la okadar az iletişim halinde büyüyor ki bildiğiniz öküz yetişiyor sanki.
Tek sebebi bu arkanızdan geleni görebilmek kapıyı tutmak elindekileri görmek sadece insanlarl iletişim içinde büyümüş olnlar özgüdür. Çünkü bakın hepsi "görmek"te bitiyor. O çocuk insanlara dikkatli bakmamışki hiç yüz ifadesi olarak -yorgunluk bitkinlik mutluluk zorlanmak ya da rahat olunması-bu ifadelerden hangisini diğerinden ayırabilirler ki?
12yaşında yeğen var. Bacağım sızlıyordu ama oflayıp pufluyordum ovalıyordum falan..kız benden su istedi. Bu tamamiyle görmemektir artık buna inanıyorum. Hep terbiyeden diyordum ama yok çocukların bir suçu yok
öyle bir hale geldik kiMaalesef ülkemizde bir korku ortamı var. @durcherman in dediği gibi poşet için yardım isteme bahanesiyle kaçırılan çocuklar var. Bir ara facete sürekli dolaşan bir yazı vardı. Net hatırlamıyorum ama özetle yolda sizden yardım ister gibi rol yapıyorlar sonra size zarar veriyorlar. Sakın durmayın, arabanızdan inmeyin diye uyariyordu. Böyle şeyleri göre göre yardım etmeye korkar olduk.
Bunun yanında dün hastanede hamile bir bayan telefonla konuşuyordu. Bende kapıdan çıktım. O da uğraşmasın diye bir süre kapıyı tuttum ama biri de benim için kapıyı tutuyor diye bırakın acele etmeyi geçtikten sonra yüzüme bile bakmadı. Kendimi bir an için aptal gibi hissettim ama yine olsa yine yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?