Neden bu kadar acımasızsınız!!

Madem aynı kişi değilsiniz, neden bir kişiyi savunuyorsunuz ki? Başka konularda da bir çok bayan eleştiri alıyor sert yorumlara maruz kalıyor o zaman onların da hakkını koruyun.

yok acımasız değiller.gerçekçiler bence

zaten ıp ler belli mune yada kazen ikinci üyeliklerinizmi değilmi ortaya çıkarır.bizimkisi basit bi şüphe. no panicc

Allah allah, değişikmiş. Mesela ben işyerimdeki bilgisayardan giriyorum şuan. Kkya üye başka arkadaşlarımda var bu bilgisayardan giren. Mesela ben bi hata yapsam, ıp den bakınca hangimizin olduğunu nasıl anlayacaklar.

Biraz karışık oldu galiba :) Yani aynı pcden girilen 2 farklı üyelik mi yoksa birinin 2 üyeliğimi var bunu nasıl anlıyorlar.

Bu sorumun just marriedle alaksı yok he, merakımdan soruyorum yine ona bağlamayın

Dedektifler sizi neler neler bulmuşsunuz sizin yüzünüzden derdim olsada konu falan açmam bütün kirli çamaşırlarımı dökersiniz ortaya siz valla

ay başıma bir şey geldi. konu hani konularda konuşma şekli ya..
biri bana mesaj atmış demiş ki:X konuyu okudum. kadını neden kıskanıyorsun
zaten uslubunu sevmezdim senin.. konunun kapandığı iyi olmuşbir şeyler daha var tabi. bu kadarını yazdım..
biri de benim hakkımı savunabilir mi? tacize uğruyorum zannımca.

yo karşık olmadı.onlar bilirler işlerini

eskiden böyle durumlarda adminlere bilgi verilmesi şarttı.
kardeşler giriyordu mesela aynı pcden.
ama şimdi bilemiyorum

kazen çözüyor da nasıl çözüyor bilmiyoruz.hatta kadın mı erkek mi onuda çözüyor

ayyy ipekkkk.ppufffffffff kahkaha atıyorum odamda.bi kaç gündür noluyor bdve

Hemen açıyorum senin için bir konu canım yoksa 2. Üyelikle kendinmi açmak istersin

Şaka mı ya
ben hiç özelden taciz edilmedim ama edilsem çok fena yaparım herhal

Son düzenleme:
ayyy ipekkkk.ppufffffffff kahkaha atıyorum odamda.bi kaç gündür noluyor bdve
valla bir de demiş ki: madem o kadar kıskanıyorsun belli etme bari.. hey Allah'ım diyorum. ben de o üyeyi severdim aslında. yani en azından notr düm.. konu açtığı zaman elimden geldiğince yardım ederdim. demek gıcıkmış bana

Şaka mı ya
ben hiç özelden taciz edilmedim ama edilsem çok fena yaparım herhal

gerçekten benim de ilk kez başıma geliyor. bir de üyeye aşinayım hani ben de tezat olsam ona neyse dicem. hiç bir konuda dalaşmadım onunla... şaşırdım

birde sanaldaki birini neden kıskanalım. yani bunu söylenmesi bile beni şoka sokuyor
birde üşenmeyip mesaj yazılması..
kraldan çok kralcı diyorum böylelerine..

Son düzenleme:
Aslında algıda seçicilik durumu söz konusu. Herkes olaylara kendi penceresinden baktığı için ona göre yorum yapıyor.

Mesela benim açımdan bu gereksiz bir ayrılık, bir gıdım yükselecek maaş için 6 ay uzun bir süre.

Hak hukuk meselesi hiç aklıma gelmedi doğrusu yada anlayamadım olayı.

Birilerinin hakkı yeniliyorsa yada gerçekten torpil durumu söz konusuysa insanların bundan rahatsız olması normal değil mi?

Yalnız hanımlardan birisi "Biz 1250 liraya geçinmeye çalışırken..." tarzı birşeyler yazmış, buda hoş değil. Herkesin geliri gideri kendine, ayrıca o maaşları alabilecek kıvama gelebilmek için adama ter attırıyorlar, okumak, emek vermek kolay değil.

Hakedenle haketmeyen elbette ayrılmalı, elbette hak eden daha yüksek maaş almalı.

Yalnız torpil muhabbeti beni çok rahatsız etti gerçekten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…