- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi goldenrose06
-
Merhabalar sitenize yeni üye oldum daha doğrusu bu konuyu açmak için üye oldum bir arkadaşımız "YA DEĞİŞİRSEK" DİYE BİR KONU açmış. 6 ay eşinden uzak kalacağını değişip değişmeyeceğni iyi niyetle samimiyetle sormuş bana bakarsanız. ama yok torpillemi gidiyorsun yok hakkımı helal etmiyorum kadıncağızda adam gibi cevap vermiş terfi almak için diye :) hassas bir nokta olduğnuuda belirtmiş kendisi eminim dahada morali bozulmuştur! Yani lütfenn birbirimizi bu kadar rencide etmeyelim
yok acımasız değiller.gerçekçiler bence
zaten ıp ler belli mune yada kazen ikinci üyeliklerinizmi değilmi ortaya çıkarır.bizimkisi basit bi şüphe. no panicc
Allah allah, değişikmiş. Mesela ben işyerimdeki bilgisayardan giriyorum şuan. Kkya üye başka arkadaşlarımda var bu bilgisayardan giren. Mesela ben bi hata yapsam, ıp den bakınca hangimizin olduğunu nasıl anlayacaklar.
Biraz karışık oldu galiba :) Yani aynı pcden girilen 2 farklı üyelik mi yoksa birinin 2 üyeliğimi var bunu nasıl anlıyorlar.
Bu sorumun just marriedle alaksı yok he, merakımdan soruyorum yine ona bağlamayın
eskiden böyle durumlarda adminlere bilgi verilmesi şarttı.Allah allah, değişikmiş. Mesela ben işyerimdeki bilgisayardan giriyorum şuan. Kkya üye başka arkadaşlarımda var bu bilgisayardan giren. Mesela ben bi hata yapsam, ıp den bakınca hangimizin olduğunu nasıl anlayacaklar.
Biraz karışık oldu galiba :) Yani aynı pcden girilen 2 farklı üyelik mi yoksa birinin 2 üyeliğimi var bunu nasıl anlıyorlar.
Bu sorumun just marriedle alaksı yok he, merakımdan soruyorum yine ona bağlamayın
Allah allah, değişikmiş. Mesela ben işyerimdeki bilgisayardan giriyorum şuan. Kkya üye başka arkadaşlarımda var bu bilgisayardan giren. Mesela ben bi hata yapsam, ıp den bakınca hangimizin olduğunu nasıl anlayacaklar.
ay başıma bir şey geldi. konu hani konularda konuşma şekli ya..
biri bana mesaj atmış demiş ki:X konuyu okudum. kadını neden kıskanıyorsun
zaten uslubunu sevmezdim senin.. konunun kapandığı iyi olmuşbir şeyler daha var tabi. bu kadarını yazdım..
biri de benim hakkımı savunabilir mi? tacize uğruyorum zannımca.
adını bile buluyordu. hatta apartmanını.kazen çözüyor da nasıl çözüyor bilmiyoruz.hatta kadın mı erkek mi onuda çözüyor
kazen çözüyor da nasıl çözüyor bilmiyoruz.hatta kadın mı erkek mi onuda çözüyor
zaten uslubunu sevmezdim senin.. konunun kapandığı iyi olmuşbir şeyler daha var tabi. bu kadarını yazdım..
valla bir de demiş ki: madem o kadar kıskanıyorsun belli etme bari.. hey Allah'ım diyorum. ben de o üyeyi severdim aslında. yani en azından notr düm.. konu açtığı zaman elimden geldiğince yardım ederdim. demek gıcıkmış banaayyy ipekkkk.ppufffffffff kahkaha atıyorum odamda.bi kaç gündür noluyor bdve
Şaka mı ya
ben hiç özelden taciz edilmedim ama edilsem çok fena yaparım herhal
birde sanaldaki birini neden kıskanalım. yani bunu söylenmesi bile beni şoka sokuyoray başıma bir şey geldi. konu hani konularda konuşma şekli ya..
Hemen açıyorum senin için bir konu canımyoksa 2. Üyelikle kendinmi açmak istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?