Neden bu kadar acımasızsınız!!

bak işte böyle böyle kim seviyor kim sevmiyor ortaya çıkıyors-. sende özelden ataydın güvendiğim dağlara kar yağdı. bidaha dertlerine darmen olursam benim adım ipek değil

gerçekten benim de ilk kez başıma geliyor. bir de üyeye aşinayım hani ben de tezat olsam ona neyse dicem. hiç bir konuda dalaşmadım onunla... şaşırdım

gıcık olup ezeli takibe alan çok oluyor
benim de başıma geldi bu takip

kaç yaşında insanlarız

O bana da oluyo İpekcim
Ama bana daha çok senin adın şuydu dimi diye soruyorlar
Evet ama siz kimdiniz diyorum
Hiç tanımazsın deyip gidiyolar

bak işte böyle böyle kim seviyor kim sevmiyor ortaya çıkıyors-. sende özelden ataydın güvendiğim dağlara kar yağdı. bidaha dertlerine darmen olursam benim adım ipek değil

valla ben zaten şok oldum enler yarışmasında... hiç beklemediğim insanlardan oy alınca
hatta aynı topikteyiz muhabbet ediyoruz meğer ısınanamış bana.. neyse tabi herkes birbirine ısınmak zorunda değil.

birde sanaldaki birini neden kıskanalım. yani bunu söylenmesi bile beni şoka sokuyor
birde üşenmeyip mesaj yazılması..
kraldan çok kralcı diyorum böylelerine..
seni beğenemedim içimde kaldı

rengina bunu beğendi

Hemen açıyorum senin için bir konu canım yoksa 2. Üyelikle kendinmi açmak istersin

tuti sen konu aç ardından ben tutiyi eleştireni fururum diye konu açıcam

kızlar yavaş,konu sahibi giderken sizi de götürecek bu gidişle

o da hangi konu oky.. şu zengin kadın vardı ya...biz de varoş kalıyorduk yanında.. onun konusu için demiş.
o konu olduğunu tahmin ettim hemen..
zaten bazı hemcinslerimizde bunu çok gözledim.
negatif yorum yazdığın an kıskanç damgasını anında yapıştırırlar. ,
bu mesela sanatçı konularındada olur. ben beğernmedim fiziğini dersin,.
tabii kıskandında ondan derler hemen....
hönk

sen koy resminide seni görelimde çok kullanılır mesela.
kardeşim birini beğenmemek için illa ondan güzelmi olmalı.
o zaman yarışmalarda juri üyeleri hep çok çok güzel yada yakışıklı mı oluyor. buna göre öyle olmalı. ama değil işte.

üye olduğum hiç bir sitede, bu site hariç, profil incelenip, apartmanına kadar bulunup kimliği çıkartılıp deşifre edildiğini görmedim varsa da bilmiyorum. burası sanal bir ortam gerçek zannetiğiniz kişiler sahte, sahte zaneetiğiniz kişiler gerçek çıkabilir bunu gözünüzle görmeden bilemezsiniz. ıp numarasına bakmakla vs ile de bilemezsiniz o yüzden boşuna çaba gösteriliyor bence. bunları neden mi söylüyorum bende özel mesajdan bir üyenin üstelik eski bir üyenin tacizine uğradım. ve bir çok yerde yorumları var. ya bizzat kendisi erkek yada eşi kullanıyor çünkü konulara yaptığı yorumlar kadın olduğunu gösteriyordu ki genelde kozmetik vs konularında yorumları oluyordu gece ise özelden mesaj aldım o üyeden değişik sorular soruyordu bende bayan zannedip başta cevap verdim ama konuşmalar değiştikçe anladım bir şeyler olduğunu. şimdi eşi kullanıyorsa ıp numarasına bakıp bunu tespit edemeyeceksiniz haliyle anlamsız geliyor bana.

Siz o konu sahibinin avukatı mısınız bilemiyorum ama
Objektif baktığınızı sanmıyorum
Ben yeni gördüm mesela

Yüklenilmiş dediğiniz mesajlara verilen karşılık daha itici geldi
Beddua, saçma bulma, gülücük atma vs. olmuş karşılığı
Torpil yok, şu cümlemdeki sebep şu şu dersin olur biter
Tabi adam akıllı bi açıklaman varsa

Bende kalkıp o konu sahibinin cevaplarını alaycı buldum diye mi topik açayım o zaman
Sende bir alemsin

aynı şekilde canım. oky bunu beğendi,ama beğen tuşu izin vermedi.
geyikten oky gidici bu arada..

zati yeni çıktım mapıstan
konu başından beri fiyasko olduğu için mune banlamaz diye düşünmekteyim :18::18:

Ben burada asla dert konusu açmam neden derseniz burda beni sevende var sevmeyende ama gerçek hayatta sevdiklerime anlattığım onların samimiyetine inanırım burda ancak aklın karışır daha beter olur insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…