- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi goldenrose06
-
valla bir de demiş ki: madem o kadar kıskanıyorsun belli etme bari.. hey Allah'ım diyorum. ben de o üyeyi severdim aslında. yani en azından notr düm.. konu açtığı zaman elimden geldiğince yardım ederdim. demek gıcıkmış bana
El elin eşeğini türkü çağırarak ararmış.
gerçekten benim de ilk kez başıma geliyor. bir de üyeye aşinayım hani ben de tezat olsam ona neyse dicem. hiç bir konuda dalaşmadım onunla... şaşırdım
birde sanaldaki birini neden kıskanalım. yani bunu söylenmesi bile beni şoka sokuyor
birde üşenmeyip mesaj yazılması..
kraldan çok kralcı diyorum böylelerine..
sakla samanı gelir zamanı
bak işte böyle böyle kim seviyor kim sevmiyor ortaya çıkıyors-. sende özelden ataydın güvendiğim dağlara kar yağdı. bidaha dertlerine darmen olursam benim adım ipek değil
ay o ne öyle.. hiçç tanımazsın.O bana da oluyo İpekcim
Ama bana daha çok senin adın şuydu dimi diye soruyorlar
Evet ama siz kimdiniz diyorum
Hiç tanımazsın deyip gidiyolar
bazende damlaya damlaya göl olur mesela
seni beğenemedim içimde kaldıbirde sanaldaki birini neden kıskanalım. yani bunu söylenmesi bile beni şoka sokuyor
birde üşenmeyip mesaj yazılması..
kraldan çok kralcı diyorum böylelerine..
Hemen açıyorum senin için bir konu canımyoksa 2. Üyelikle kendinmi açmak istersin
o konu olduğunu tahmin ettim hemen..o da hangi konu oky.. şu zengin kadın vardı ya...biz de varoş kalıyorduk yanında.. onun konusu için demiş.
bence tek bir konuda toplanalım. beğenme butonu geri gelsin.. hatta bir de beğenmeme butonu hediyesi olsun....
aynı şekilde canım. oky bunu beğendi,ama beğen tuşu izin vermedi.seni beğenemedim içimde kaldı
rengina bunu beğendi
tuti sen konu aç ardından ben tutiyi eleştireni fururum diye konu açıcam
aynı şekilde canım. oky bunu beğendi,ama beğen tuşu izin vermedi.
geyikten oky gidici bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?