- 12 Haziran 2017
- 184
- 73
- 28
- 31
- Konu Sahibi yukselay57
-
Bir evli olarak en çokta iletisimsizlikten dert yaniyorum bence hayata bir daha gelsem kesinlikle ama kesinlikle her konuda sohbet edebilecegim bir adami alirdim hayatıma tabiki aşktan sonra
Oooo profesyonellik az kalır. Etrafımızdaki herkes ne kadar edepli düzgün bir eşin var diye beni gazlıyordu. Ben bazen ona kızınca üzülüyordum haksızlık ettim adama diye. Meğer maskesi epey sağlammış. Edepli olmak nerdeee benim eşim nerde. Teşekkür ederim iyi niyetiniz için. İnşallah ben iple çekiyorum o günleriSizin adınıza üzüldüm.
Evlilik bir kumar gibi işte çok severken insanları tanıyamamak.
İnsanlar artık kendilerine öyle bir inandıriyo ki ,halbuki profesyonel bir yalancıymış.
En fenasıda boşanmak istiyorum dediğinizde dizini kır otur demeleri yok mu ailelerin.
Göz göre göre kabul etmek ne zordur.
Umarım eşinizden bir an önce ayrılırsınız.
Kendinize güzel,mutlu bir yaşam kurarsınız.
Bu yaşta ne evliliği diyenlere takılmamanı öneririm öncelikle. Herkesin hayattan beklentileri birbirinin aynısı olmak zorunda değil.
Niye evlenmiyorsun diyenler de aynı şekilde...
Ben evlenirken öncelikle dış görünüşe bakmıştım. Yakışıklılık demiyorum bak. Bana hoş görünsün gibi bir kriterim vardı. Çünkü şaka değil bu adamla herkesten daha yakın olacağım. Sonrasında aklımda bazı önemli kriterler vardı. Yaşam şekli eğitimi ve mesleği gibi. Bunları da sağlıyorsa şans verdim.
Konuşurken de iyi yanlarına odaklandım hep. hareketlerini tarttım. Yaptığı ters ya da benim sevmediğim şeyleri acaba sürekli yaşasam katlanabilir miyim diye sordu. Maks bir haftada hep son kararımı verdim.
Evlilik amacıyla görüştüklerine iş görüşmesine gider gibi yaklaşmanı tavsiye ederim. Eğer her haliyle uygun biriyse zaten herşey kendiliğinden gelişir.
önce kendini tanimalisin
Ben 35 yaşındayım daha evlenmedim de komik geldi sorun
Ne güzel yazmışsın imtihandayız. Ve benim imtihanım hem berbat olan ailem hem eşim.2side kötü ha bide sağliğim sürekli bozulur 5 gün hasta 2gün iyim.3 imtihan.neyse hepimiz sınavdayız sonuçta ve bir gün sınav biticek dimi
dert ortağım benimmmmBen de 26 yaşındayım. Ben tanışıp, konusup bu olmaz aşamasına bile gelemedim. O kadar yalnızım yani.
kesinlikle
2 arkadaşımında kocalarını sevgililik de ve nişanlılıkda tanısan bunlar kesin evlenince daha da odun olur derlersin
pamuk çıktı çocuklarresmen
birinin ailesi doğulu ve iş arkadaşı da olsa erkek arkadaş sinir oluyordu
işyerindeki erkek arkadaşlarını yemeğe çapırttı sevgililileriyle
ve ütü ağır ve kendi eşyaları çok diye çocuk kendi yapıyordu ütütleri
diğeri de kızı kısladıkça kısıtladı ama kendi geziyordu
evlenince heryere birlikte gittiler ve ramazan da yemeğe gittik biz mutfakta dedikodu yapıyoruz çocuk açtı süpürgeyi süpürdü kız sonra hallederiz dedi yok aşkım sen arkadaşlarınla takıl televizyon izleyeceğime iş yapıyorum dedi
ve bunlara benzer evlenmden önce dediğim dedik olup kıza ben ne dersem o diyen ev işlerinde yardımcı olan eşi çocuğu olmadan ancak eşinin arkadaşları geldiğinde dışarı çıkan
ama mükemmel kesin elini sıcaktan soğuğa sokturmaz dediğimiz annesinin evinde çamaşır falan asıp kendi ütüsünü yapan ama evlenince de ben çalışıyorum yapamam diyen eşler de tanıyorum bu yüzden evlilik kesinlikle zar aynı eve girmeden bahtının ne olacağını bilemiyorsunuz
Bence evlenme hayali kurmaktansa kendinizi geliştirin çünkü mükemmel bi yaştasınız. Kendi kendinizi baltalamayın. Gezin, görün, harcayın, yeni yerler keşfedin, yeni insanlarla tanışın, ikinci bir üniversite okuyun mesela ya da ne bileyim birkaç dil daha öğrenin. Bunları evliyken kolay kolay yapamazsınız
Anlamaz olur muyum
Akrep
Sen?
evlilik için acele etmeyin. nasılsa karşınıza hayır diyemeyeceğiniz birisi çıkacaktır. benim 25 yaşındayken evlilik gibi bir düşüncem yoktu hatta 27 yaşındayken bile düşünmüyordum. sonra bi baktım bir sene sonra evliyim herşey nasip kısmet. şimdiki bekar halinizin kıymetini bilin. bekarlık ayrı güzel evli olmak ayrı.
Ben seni anlıyorum arkadaşım. Ben de evlenmek istiyorum ama bu demek değil ki hadi bulaşığa girişeyim 3 kap yemek yapayım 3 de çocuk her günümü oflaya puflaya bekarlık günlerimi özleyerek geçireyim, insan hayatı paylaşacağı sevincini kederini paylaşacağı birini istiyor belli bir yaştan sonra. Gezmek tozmak okumak arkadaş bitiyor bir yerden sonra akşam olunca boş boş tavana bakarken buluyorsun kendini. Yediğin içtiğin ayrı gitmeyen dostlarla da eş çocuk çalışma şartları araya girince daha az görüşüyorsun. Nitekim sadece senin olmasını istediğin bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun.
Haa bunları anlatıyorum çünkü 25 yaşımda evlenemedim demiştim 27 oldum hala aynı, belki bir çözümü vardır da onu hala keşfedebilmiş değilim.
Kendini evlenicem diye sartlamissin ondan.
keşke 25 yaşına donebilsem
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah rabbim kolaylik v hayirli eş versinTabiki hayatın gerçekleride var.Zorluklarıda illa ki olur ama mutlu olmak istiyorum.
Çalıştığım için hayata daha doğru pencereden bakabildiğimi düşünüyorum.
İşim bazen öyle yoğun oluyor çıldırmamak elde değil :)
Evliliğide zamana bırakıyorum artık.
çok teşekkür ederim :)Eşinizle ve bebeğinizle hep mutlu olun :)
İnşallah bende sizin gibi mutluluğu bulurum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Benimde çevremde iyi evlilikler var bu yüzden evlilik,aile diye istiyor olabilirim. :)
Hayatta herşey kader kısmet.
Hayırlısı ne ise o olsun.
DaBenim içinde en önemli kriter sohbet edebilmek,konuşabilmek çok önemli.
İletişim olmayınca olmuyor.
Mutluyken mutlu insanları çekmek hoşuma gittiçok teşekkür ederim :)
mutlu olursaniz mutlu insanları cekersiniz.
tabiki kader kısmet ama siz hayal edin, inşallah hayırlı biri kalbinizi çalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?