- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi yukselay57
-
Bu düşünceyi kafadan atınca koca geliyor ama diğer türlü sürekli bunu düşünürsen gelmiyor valla bak
Akışına bırak o zaman. Hiç beklemediğin bir anda hoşlanacağın bir tip çıkıyor karşına. Ben de bekarken, üniversite döneminde çok sevgili değiştirdim. 4 yıl sevgili kaldığım, 2.5 yıldır da evli olduğum adamla hiç beklemediğim bir yerde tanıştık mesela.
35 yaşındayım 2 yıldır evliyim, bir bebegimiz var ve cok mutluyum çok şükür. cevremde çoğunlukla da mutlu evlilikler var, göstermelik değil gerçekten mutlu.
hayata nerden baktığınız ilgili, bir de bazı şeyler kader sanırım.
inşallah mutlu olursunuz
Hata yok.
Karşına doğru kişi çıkmamış sadece
bende aynısıydım, ilk görüşmede olumsuz en ufak birşey de olmaz diyordum hatta bazen daha çocukla bir kere görüşmeden bir duyum ile hayır diyordum şimdi pişmanım ön yargılarını at gitsin
30 yaşına geldim ve şimdi öncelikle tanıyım diyorum en azından 3 defa görüşüp karar verebilirim diyorum
bu defa da karşı tarafta sıkıntı çıkıyor neymiş okumuş iş güç sahibi olduğum için ben onu aşağılarmışım
sonuç evde kaldım
bence şans verin birkaç defa görüşün
Kısmet olunca ağız dil bağlanır evlenirsin canım ben büyük konuştuğum ne kadar konu varsa başıma geldi istemiyorum dediğim halde ağzım dilim bağlandı şu an 2 haftalık evliyim
Ha bu arada karar verene kadar 2-3 defa görüştüm tavırlarını davranışlarını takip ettim ona göre karar verdim büyük konuştuğum konular huyla alakalı değil yani :)
Direkt evleneceğim kafasında görüşmeyin.
İlk buluşmadan itibaren evlilik niyeti aşırı itici ve suistimale açık bir durum.
Karşınızdaki kişi sırf evlenmek için kendini farklı bile gösterebilir.
Doğal seyirinde bir ilişki daha sağlıklı bence.
Bir ablamız herkesi eliyordu; öyle dedi, böyle yaptı, şöyle baktı diyerek. Yaş 30lara geldi boşanmış eklendi bu bahanelere. Yaş 40 oldu -ama çocuğu var bahanesi eklendi. Hatta birini de tüm parmaklarına yüzük takmış diye elemişti. Diğeri eski eşinin dedikodusunu yapmış vs. Şuan 52 yaşında hiç evlenmedi
Gez toz. Daha yaşın erken. İstediğin kişi muhakkak karşına çıkacaktır. Artık evlenme yaşı yükseldi. Ben 29 yaşındayım. Evlenmeyen arkadaşlarım var. 30’una kadar seni anlayan,ortak payda da buluşabileceğin birisi olacaktır. Acele etme. Evlenmek için evlenme. Sonra boşanmak için uğraşırsın.
daha baştan kestirip atarak yanlış yapıyorsun insanları kabul et tanı kalbin zaten sana doğrusunu söyler ya da bir öküze vurulup gidersin
eyyy ahali bu kız neden evlenemiyor nedeeeeeenn sorarım size
25 yaşında neden evlenemiyorum diye soruyor musunuz?
Aynı ben
Kelimesi kelimesine !
Ben 35 yaşındayım daha evlenmedim de komik geldi sorunErken bir yaş farkındayım ama insan sorguluyo kendini
Şansına iyi adam denk gelmiş ne güzel.bende şans hiçbir zaman olmadı zaten35 yaşındayım 2 yıldır evliyim, bir bebegimiz var ve cok mutluyum çok şükür. cevremde çoğunlukla da mutlu evlilikler var, göstermelik değil gerçekten mutlu.
hayata nerden baktığınız ilgili, bir de bazı şeyler kader sanırım.
inşallah mutlu olursunuz
Ne güzel yazmışsın imtihandayız. Ve benim imtihanım hem berbat olan ailem hem eşim.2side kötü ha bide sağliğim sürekli bozulur 5 gün hasta 2gün iyim.3 imtihan.neyse hepimiz sınavdayız sonuçta ve bir gün sınav biticek dimiMuhakkak demiyor tabi İmtihandayiz kimimiz eşi kimimiz ailesi kimimiz evladi ve kimileri sağliği ve daha başka dertlerle boğuşuyor hal böyle iken pişman olan da var olmayan da...
Rabbim kolayliklar versin canim emin ol herşey yalan bu dünyada sadece te rabbimizi sevip ona siğinmaliyiz gerisi boş maalesefNe güzel yazmışsın imtihandayız. Ve benim imtihanım hem berbat olan ailem hem eşim.2side kötü ha bide sağliğim sürekli bozulur 5 gün hasta 2gün iyim.3 imtihan.neyse hepimiz sınavdayız sonuçta ve bir gün sınav biticek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?