Konuyu saptırmakla suçlayanlar için....
Arkadaşım herkez çocugunu istediği gibi yetiştirir konumuz bu değilki ister kreşe verirsin ister kendin bakarsın hangisin doğru olduguda çocugun büyüyünce ortaya çıkar. Siz doğurursunuz çalışırsınız çocugunuz kreşde büyür mutlu mutlu geçinir gidersiniz
Konuyu saptırmakla suçlayanlar için....
benımkıne komsum bakıyor ama masımın yarısı degıl kucuk bır mıktarını alıyor kendısı sence bu doğrumu bayan:))
Ben o cümleyi bi arkadaşın yazmış oldugu söze istinaden söyledim bi cümlemi cımbızla çekip buraya yapıştırmakla neyi ispatlıyosunuz neden yazdıgımıda kopyalasaydınız ben o cümleyi durduk yere yazmadım..
Ben de sizin yorumunuza istinaden söyledim. Cımbızla çekmedim. Bir yorum yaptınız Ben de onun cevabını verdim.
Siz neden sürekli birilerini suçluylorsunuz.
Çok ama çok zor bir insansınız.
Size söylenilenleri beğenmediğinizde garip tepkiler veriyorsunuz.
Bütün konularınızda bu böyle.
Eleştiriye açık değilseniz konu açmayın.
Size kimsenin düşmanlığı yok. Mağdurmuşsunuz gibi hareket ediyorsunuz
Şimdi bu arkadaş "Çalışmak zorundayım ama çalışmak bana göre değil, borçlarımız da var, ama yoruluyorum, kafam karışık." diye konu açtı. Herkes de istemiyorsa ayrılması gerektiğini ama bunun maddi anlamda ve evde oturmak anlamında kendisine sıkıntı yaratacağını, panik atak hastası olduğu için evde oturmasının iyi gelmeyeceğini, çalışmak zorunda ise çalışmayı sevmeye çalışmasını öğütledi. Çünkü bu arkadaş burada fikir istiyordu bizlerden. Sonra her gelen fikre karşı çıkmaya, her öneriyi reddetmeye başlayınca tabi ki insanlar tepki gösterdi, "madem fikir soruyorsun, kabul etmesen bile güzel bir dille yanıtla" diye. Ama arkadaş "ben mecbur muyum çalışmaya, ben zaten çalışmaya karşıyım, size ne?" noktasına getirdi konuyu. "E o zaman neden fikir sorarak konu açtın?" diye soranlar olunca da yönetici geldi konu başlığını değiştirdi.
Bu adaletsizlik.
Yönetici konu başlığını değiştirdi diye kimse kusura bakmasın ama konu sahibinin ona yardımcı olmaya çalışanlara yaptığı saygısızlık silinmiş olmadı.
üniversite öğrencisiyim yeri gelir babamdan harçlık istemeye utanırım kaç yaşıma geldim diye siz eşinizden harçlık isteyebilcekmisiniz acaba ?
Şimdi bu arkadaş "Çalışmak zorundayım ama çalışmak bana göre değil, borçlarımız da var, ama yoruluyorum, kafam karışık." diye konu açtı. Herkes de istemiyorsa ayrılması gerektiğini ama bunun maddi anlamda ve evde oturmak anlamında kendisine sıkıntı yaratacağını, panik atak hastası olduğu için evde oturmasının iyi gelmeyeceğini, çalışmak zorunda ise çalışmayı sevmeye çalışmasını öğütledi. Çünkü bu arkadaş burada fikir istiyordu bizlerden. Sonra her gelen fikre karşı çıkmaya, her öneriyi reddetmeye başlayınca tabi ki insanlar tepki gösterdi, "madem fikir soruyorsun, kabul etmesen bile güzel bir dille yanıtla" diye. Ama arkadaş "ben mecbur muyum çalışmaya, ben zaten çalışmaya karşıyım, size ne?" noktasına getirdi konuyu. "E o zaman neden fikir sorarak konu açtın?" diye soranlar olunca da yönetici geldi konu başlığını değiştirdi.
Bu adaletsizlik.
Yönetici konu başlığını değiştirdi diye kimse kusura bakmasın ama konu sahibinin ona yardımcı olmaya çalışanlara yaptığı saygısızlık silinmiş olmadı.
üniversite öğrencisiyim yeri gelir babamdan harçlık istemeye utanırım kaç yaşıma geldim diye siz eşinizden harçlık isteyebilcekmisiniz acaba ?
Siz benim ne kadar borcum oldugunu nerden biliyosunuz evimi daha önce görmüş müydünüz yoksa eşyalarımın ne marka oldugunu falanda bilirsiniz siz şimdi şaşdım doğrusu müneccim falansınız sanırım
sevdemmmm özel mesaj göndermeyi bırak ben sana özel mesaj atmadım özel mesajla cevap atıyorsun bana...bana hesap vermek zorunda değilsin ben sadece işinizin zorluğunu göstermek için sabahtan beri burda olduğunuzu vurgulamak istedim
ben hiçbizaman işim zor demedim yaptıgım iş zor demedimm anlamadıysanız bi daha okuyun konumu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?