neden hayatımız çalışmakdan ibaret olmuş

biraz saygı lütfen zor olmasa gerek!
eşimdir baksın mantığını doğru bulmadım hiç, yeri gelir o verir yeri gelir siz ama sürekli bugün şunu alıcam para bugün bun alıcam para demek benim için kolay olmaz sizi bilemem ben üretici olmaktan yanayım tüketici değil !

Mantıklı bulduğum arkadaşlarla değil, sizin gibi düşünenlerle demeliydiniz.
Yorumlarıma bakarsanız bir tane kelimenizi çekip çıkarmadım.
Ben eleştiriye gayet açığım ve dediklerim doğru diye de kimseyle zıtlaşmadım.
Kendimi zaman zaman süzgeçten geçiririm ve bunun için gerekli olduğnu hissettiğimde terapiye de giderim
Burada bir tek ben değil bir çok kişi benim söylediklerimi söylüyor size. Onlardan farkım yok.
Sadece şunu yapıyorsunuz. Cevap veremeyeceğiniz birşey olduğunda konuda demek isetnileni değil başka şeyler söylüyorsunuz.
Bir konuya bütünüyle bakabilecek düzeyde olduğumu bildiğim için söyledikleriniz açıkçası beni hiç etkilemedi.
Hayat sizin.
Sürekli şikayet ederek hayatınızı geçiriyorsunuz farkında değilsiniz.
Benim hayatım da benim.
Tercihimi mücadele etmekten yana kullanıyorum.
Çoğumuz size bunu anlatmaya çalıştık.
Ve kendi adıma ben en başında size aklınızın karşık olduğundan yardım almanızı önerdim.
Konunun buralara gelme sebebi ben değilim. Ne kadar kolay insan suçluyorsunuz.
Bu saygısız tutumunuzdan dolayı daha çok mutsuzluklar yaşarsınız siz.
Sizin söylediklerinize katılan ve beklediklerinizi söyleyen arkadaşlarınızla paylaşmanızı öneriyorum bundan sonra sorunlarınızı.
Böylelikle kimseyi de incitmiş olmazsınız.

Son düzenleme:

Benim çok borcum oldugunu yazmışsınız eşyalar daha ucuza alınabilirdi gibisinden cümleler kurmuşsunuz bende diyorumki benim borcumun azlıgını yada çoklugunu siz bilemezsiniz. Evimdeki eşyamı belki makul aldım ben zaten nerden biliyosunuz yani makul olunca bedavamı oluyor yinede bi borca giriliyor. Siz adeta sanki evime gelip giden biriymiş gibi konuştunuz. Bende anlam veremedim tuhafladım doğrusu..

çalışmaya ihtiyacım yok aileme göre ama ben harçlık isteme yerine harçlığımı çıkartmaya çalışıyorum ve bundan mutlu oluyorum. tatillerde tezgahtarlık yapıyorum anketörlük yapıyorum kafelerde çalışıyorum çokta seviyorum elim ayağım tutsun yeterki ben çalışmaya razıyım

neden burda polemik yaratıp boşa parmak yoruyorsunuz...

tamam istifa edin çalışmayın kocanızdan harçlık isteyin...

evinizin kadını çocularınızın da anası olun olsun bitsin...

kimse buna karşı çıkmıyor ki...bu şekilde olan milyonlarca da kadın var...

daha neyi tartışıyorsunuz anlamadım??

Arkadaş eşinden harçlık isteyebilecekmisin demiş bende dedimki çalışırken ben eşime para verince mübah oluyoda iyi hoşda ben çalışmadıgım zaman mı kocamdan para almam ayıp oluyo dedim bunun neresi saygısızlık yalan mı söylüyorum doğruları duymak ne kadarda zor geliyo sizee

Arkadaş eşinden harçlık isteyebilecekmisin demiş bende dedimki çalışırken ben eşime para verince mübah oluyoda iyi hoşda ben çalışmadıgım zaman mı kocamdan para almam ayıp oluyo dedim bunun neresi saygısızlık yalan mı söylüyorum doğruları duymak ne kadarda zor geliyo sizee

arkadaş en oluyorum zaten ayrıca ben söylediklerinize değil söyleyiş tarzınıza takıldım ve rahatsızlığımı belirttim

arkadaş en oluyorum zaten ayrıca ben söylediklerinize değil söyleyiş tarzınıza takıldım ve rahatsızlığımı belirttim

Sizin bana söyleyiş tarzınız çok mu güzeldi kendi yazdıgınızdan haberiniz yok. Eşimde para isteyebilecekmisin ne demek yani utanmıycan mı demeye getiriyosunuz sanki utanılacak bi durum var. Ben eşimden alırım yada almam ben çalışmazsam kimden para alırım diye mi sordum.

o zaman şöyle yapalım siz açtığınız konular için istediğiniz cevapları yazın biz ona göre yorum yapalım burda tartışma yaratmayın

çok enteresan:))) tartışmak isteyen deşarj olmak isteyen ne kadar çok kk üyesi varmış.. neden konuyu uzattığınızı anlamadım ben yahuu.

tam bende az önce diyordum ya bir bucuk saat sonra ise gidecegim,ve actigin konu aklima geldi

ama calisip üretmeliyiz,oturup durmakla nereye kadar?
sonucta her üc insandan biri dese oturcam ben ya evde calismak bunaltiyor vs o zaman vay halimize...hem ne iyi iste kendine paran olur,agiz tadiyla harcarsin alin teri döktügün parani

Ne yapacakdımki mantıksız fikirlerimi değerlendirmeye alacakdım..

Hayretle karşılıyorum şu cümlenizi.
Konunuzda yorum yaptığım için, vakit ayırdığım için kendime kızıyorum.
Evet bir arkadaşın dediği gibi yardım istememişsiniz siz.
Adınıza üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…