neden hayatımız çalışmakdan ibaret olmuş

ya arkadaşlar herkes çalışmayı sevmek zorunda değil.. zaten arkadaşta kafasında olayı bitirmiş işten çıkcam diyor..ve buna birsürü sebep sayabilir.. ben çalışıyorum..banada evde oturmak zor geliyor..kendimi fuzuli görüyorum..ki evde bile bir dakikam boşa geçmez...3 yaşında kızım var... ev işleri var..üstelik 7 aylık hamileyim...herşeye koşturmaya çalışıyorum...herksin hayattan beklentisi farklıdır.. birisi ev işi yapıp sürekli evde oturmaktan zevk alır..kimisi çalışmayı sever... ama çalışan kadının yükü her zaman ağırdır.. buna herkes katlanamaz...hele evli ve çocukluysan...allah hepimize kolaylık versin... kadın kendi ayakları üzerinde durduğu müddetçe kendine güveni gelir ve daha fazla söz sahibi olur her konuda...

Canım işsizlik maaşı alırım bi müddet idare ederim napıyım kendimi biraz topladıkdan sonra tekrar bi işe bakarım

Çalışmayı sevmiyorum diyerek işi bırakın sonrada işsizlik maaşı alın.Bu benim yasal hakkım demeyin sakın.İşten çıkarılsanız bu bence sonuna kadar hakkınız ama sizin böyle bir durumunuz yok.Evde oturur rızkımı beklerim derken bunu kastediyorsunuz galiba.Evde otururken işsizlik parası alırsınız ne güzel (!)

arkadaş önceden beridir çalışmaktan şikayetçi hatta biçok şeyden şikayetçi daha önce açtığı konulara bakarsanız anlarsnız.
çalışmayı sevmediğin daha önceden de belliymiş. ahhh ahhh ne olucak şimdiiiii :26:
vur kocanın sırtına al lokmasını çalışsın dursun nede olsa görevi o... sende eve alamadığı malzemelrle yemek yaparsın artık....

bence haline şükret arkadaşım ben sabah 08.00 iplikte çalışıyorum akşam 16.00 bırak 17 evde ol bir gün cocukla ilgilen diyer gün uyu ve aynı gün tekrar 23.00 da kumaşta calışmak için evden cık 00.00 iş başı yap sabah 08.00 bırak doğruca ipliye koş orda calış akşam eve gel uyu tekrar 23 kumaşa git çalış sabah iplik akşam gel eve cocuklarla ilgilen uyumadan tekrar 23 te kumaşa koş ben evlendim 3 gün sonra iş başı yap 10 yıldır hayatım bu başka caremizmi var ha bu arada kendime ev aldım araba aldım kısmetse şimdi sıra cocukların evini almakta kazancımı babam çifci hayvana yatırım yaparak artırıyorum kendi anın terimle eşimin bir kuruşu dahi yok mal varlığımda kendim aldım bence şükür bu günümüze isyan etmek doğru değil

Benim nasıl ne şekilde geçineceğim sizin derdiniz değil benim sorunum.

Ayrıca eskiden kadınlar çalışmıyormuş lafı doğru değil eskiden köylerde kadınlar hayvanlara bakar tarlada çalışırmış ki hala da köylerde öyledir. Yollarda tarlalara bakmaz mısın oralarda kim çalışır. Eli nasırlı köy kadınlarımız çalışır.

Annem bazı insanlar için ''Dünya'da iş olduğunu bilse Dünya'ya gelmeyecekmiş''der..Demek sizin kafa yapınızdakiler için diyormuş

Evet doğru kendi isteğiyle çıkarsa işsizlik maaşı alamıyorsun evlendikten sonra eşim izin vermiyor diye işten ayrılıp tazminat alma hakkın var ama işsizlik maaşı alamazsın...

sevdem ben seni hatirladim..hep sikayet ediyorsun birazda hayattan tat almaya bak.isinde de mutlu degilsen cik,ev hayatini gor sonra sen karar ver.biz ne desek bos..

Benim nasıl ne şekilde geçineceğim sizin derdiniz değil benim sorunum.

sizin nasıl geçineceğiniz burda kimsenin derdi değil canım. kimsenin fikirlerini önemsemiceksin herkese ters ters cevaplar vericeksin madem ne diye konu açıyosun ki..
cidden bana ne yaaa naparsanız yapın burda zaten herkes kötü sizin kötülüğünüzü istiyo bi siz dooğru biliyosunuz bu kadar biliyosunuz ne diye onca konuyu açıyosunuz.
bu son yorumumdur ne haliniz varsa görün derdim ama buda umrumda değil....

Diğer konunda okudum sen zaten çıkmak istediğini söylemişsin patronlara.Hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşımmmmmmmm hepimizi fikir verdiğine verceğine pişman ettin:))))))
Herkese azarlar gibi cvp verdin.
Nasıl isyankar çıktın sen böle..... ergen gibisin vallaaaaa:))) yaşını merak etmedim değil

Sen en iyi ne yap biliyor musun? git eşinle konuş.
aaaaaaa de bıktım yaa de ben anamın evinde bölemiydim el bebek gül bebektim de.
Değiştim ben o eski sevde yok karşında de.gitsin 3-5 işte çalışsın eşin.hafta sonlarıda ek işler yapsın hatta.evlenmek kolay değil öle. Bi size bakamayacaksa evlenmeseymiş:)))
İşi sevmemekte haklısın.Hele bu soğuk günlerde kim uyanıp gidecek)hem bu yapı meselesi.sen narinsin.gerçi temizlediğin evi görecek yaptığın yemeği yiyecek kocan olmayacak 3-5 işte çalışınca ama olsun.ÇAlışmak zorunda değilsin cnm bnm.Otur evinde mislerrrrr gibi sıcacık)
ohhhhh....hayat sana güzel sevdem

evde olduğundada, paramız yok, eşim yetiştiremiyorum, mutsuzum der, benim bünyem kaldırmıyor, ben ana kuzusuyum der

Son düzenleme:

biz ayuyuz

o zaman aşçı olun
şef olun

hem sevdiğiniz işi yaparsınız hemde para kazanırsınız

evet, ortaçağda öyleydi..
ona bakarsan ev işlerinide yapma, ne o, sen hizmetçimisin? kocan sana hizmetçi tutsun, mecbur!

ama olmazki...o çok narin..

hem ailen senin bu kadar narin olduğunu biliyordu madem, neden seni okutmadılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…