- Konu Sahibi _bilgehan_
-
yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.hep mutlu olacaksın diye bişey yok.karşılıklı anlaşırsanız mutlu olursunuz bence..mesela eşimle anlaşamadığımız konu olursa evliliğim kötü,anlaştığım zamanlarda iyi..öyle gidiyo :)
8 yıllık evli biri olarak söylüyorum ki, evlilik çok güzel, en güzel hep güzel.
Kişilerle alakalı bir durum bu, bekar olursun ama ailen geçimsizdir bu da mutsuzluk getirir, evli olursun karşında ki heh işte aradığım bu dediğin kişi çıkar tadından yenmez.
Yani kişilere göre değişir, görecelidir.
evilikden ne beklediğine bglı.pembe panjurlu ev hayalin varsa yok öyle bişi söyleyim. ama evlilk güzel aradığın kişi hayat arkadaşın olabilecekse. hani varya Hristiyanların yeminleri evlilik akdinde:)) varlıkda ve yoklukda,hastalıkda saglıkda ölüm bizi ayranakadar. böyle insanlar var böyle evlilikler var.hem ilkinde olmazsa2. sinde olur belkievlilik güzel benim için 3 evladımın babası ile kavgada etsem kızsamda adamcağızı bzen yıldırsamda..biz biriz önemli olan da bu
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Evlenen Bir , Evlenmeyen Bin Pişman mı neydibende bekarım hatta birçok arkadaşım evlendi falan ama biri de çıkıp demiyor ki hadi artık evlen sende
Bir evlenen pişman bir de evlenmeyen :)
O dediklerin flört dönemine ait güzellikler.
Ben adamı affetmek için şart koşardım eşek gibi anır 10 kere.
Bir de 10 tane mesaj at yalvar.
Kısa yazdın olmadı, uzun uzun mesajlarla yalvar
Şimdi biliyorum öküz o kadar tahammül etmez, bir özür diler beğenmezsem onu da geri alıyorum der
Uzatamıyorum.. Bu haksızlık değil mi?
ahaha demek alışınca çok arıyoruz
en iyii ne kadar az beklenti o kadar iyi diyosun yani
haksızlık ne kelime hakzılık ne kelime ablam hakzılığın dibi dibi ahh ahh
:):) Evet ne kadar süpermense imza sonrası o kadar öküzmen beklemek lazım
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Gerçekçi olmak lazım değil mi?
Her şey tozpembe değil maalesef, sürekli gülüp oynanmıyor, yeri geliyor kavga ediliyor, ağız dalaşı oluyor, kimi zaman ağlanıyor.
Bunlar olmadan olmaz, her şey güllük gülistanlıksa ters giden bir şeyler vardır illaki.
Kimisi zannediyor ki evleneceğiz her şey sevgiliyken olduğu gibi devam edecek, lay lay lom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?