Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

Evlilik kötü değil de herkesten uzak olucaksın ne onun ailesi ne senin ailen.
Azıcık aşım ağrısız başım, iki kişinin yemeğinden ütüsünden neolcak karışanın edenin olmadıktan sonra.
Ama gelen giden bayramlar kandiller aman el öpmeler aman bilmem ne cart curt derken bi de aileler herşeye karışınca sevgililiği mumla arıyor tabi insan.

evilikden ne beklediğine bglı.pembe panjurlu ev hayalin varsa yok öyle bişi söyleyim. ama evlilk güzel aradığın kişi hayat arkadaşın olabilecekse. hani varya Hristiyanların yeminleri evlilik akdinde:)) varlıkda ve yoklukda,hastalıkda saglıkda ölüm bizi ayranakadar. böyle insanlar var böyle evlilikler var.hem ilkinde olmazsa2. sinde olur belki evlilik güzel benim için 3 evladımın babası ile kavgada etsem kızsamda adamcağızı bzen yıldırsamda..biz biriz önemli olan da bu

anneye babaya yaptığın nazın 4 de 1ini dahi yapamıyosun..emireri gibisin çünkü..idareci, ahçı, temizlikçi, cocuk bakıcısı, mevzuatçı, alttan alıcı, göünül görücü, hizmetçi, işte her şeyi oluveriyosun..ama eşin kıymet bilirsi bunlar zevk haline gelir senin için..yoksaaa nerde kalmış babasının prenses kızı

8 yıllık evli biri olarak söylüyorum ki, evlilik çok güzel, en güzel hep güzel.
Kişilerle alakalı bir durum bu, bekar olursun ama ailen geçimsizdir bu da mutsuzluk getirir, evli olursun karşında ki heh işte aradığım bu dediğin kişi çıkar tadından yenmez.
Yani kişilere göre değişir, görecelidir.

Maşallah

Ayni seyi düsünüyormusuz biz. Benimde etrafimda hep olumsuz örnekler var. Mutluluklarina özendigim insanlarla konusunca bile, bana "böyle göründügümüze bakma, hic gecinemiyoruz falan" diyorlar.

23 yasindayim, evlenmek istiyorum, ama birini görünce bu düsünceler geliyor aklima ve hemen soguyorum. Ne bileyim onun ailesi karisacak, benim ailem karisacak, birbirimize alismak zaman alacak, bir sürü sorumluluk olacak falan.

Beni cok korkuttalar. Evlenmek istiyorum ama hic bir erkekle konusmuyorum bile, hepiniz aynisinizdir, kizlari üzeceksiniz, sorumluluk almiyacaksiniz, en ufak sorumluluk aldiginizdada burnumuzdan getireceksiniz diye düsünüyorum....

Biliyorum yanlis düsünce ama hep olumsuzluk göre göre bilinc altima yerlesti iyice...

Gerçekçi olmak lazım değil mi?
Her şey tozpembe değil maalesef, sürekli gülüp oynanmıyor, yeri geliyor kavga ediliyor, ağız dalaşı oluyor, kimi zaman ağlanıyor.
Bunlar olmadan olmaz, her şey güllük gülistanlıksa ters giden bir şeyler vardır illaki.
Kimisi zannediyor ki evleneceğiz her şey sevgiliyken olduğu gibi devam edecek, lay lay lom.

Evlilik eşler birbirini anlayabildiği ve anlatabildiği sürece en güzel şey... İki tarafta birbirini anlamıyor, tabir-i caizse tanımıyor ise zamanla kabusa dönüşebilir. Mutlu evliliğin sırrı doğru insan, saygı çerçevesinde konuşabilmek ve sevgi... Ama insan kendi içinde mutlu değilse eğer hiçbir zaman mutlu olamaz bu da bi gerçek...

flört döneminde biz de sorunsuzduk, her şey tozpembeydi.. evlenince durumlar ve kişiler maalesef değişiyor.
hayatta kalma savaşı, maddi zorluklar, geçim derdi vs buna etkendir muhtemelen ama özellikle erkekler özgürlüklerinin kısıtlandığını düşünerek panik yapıyor ve bazen de etrafa saldırıp yanlış şeyler yapabiliyorlar.
bunu maalesef acı şekillerde yaşadım son 1 yılda.
iyi güzel giden evlilikler yok mu tabii ki varlar ama maalesef istisna ve istisnalar kaideyi bozmaz :)

Çevremde evli olup çok mutlu olan insan hiç görmedim :) İlk aylar tabi ki mutlu olurlar . Heyecan oluyor,sevdiğin adamla uyumak uyanmak vs. Ama bunlara da alışılıyor :) Sonrası bekarlığa özlemle geçiyor . Bence insanın hayatındaki tek amaç 'evlilik' olmamalı . Karşındaki insanın seni bi ömür taşıyabileceğine, iyi ve kötü gününde yanında olacağına, sana saygı ve sevgi duyacağına emin olmalısın. Biz kızlar hayata pembe gözlüklerle baktığımız için pembe panjurlu evlerimiz olacak ve prenslerimizle masallardaki gibi bi hayat yaşayacağız sanıyoruz. Gerçek hayat hiç böyle değil maalesef

ahaha demek alışınca çok arıyoruz
en iyii ne kadar az beklenti o kadar iyi diyosun yani
haksızlık ne kelime hakzılık ne kelime ablam hakzılığın dibi dibi ahh ahh

ahaha demek alışınca çok arıyoruz
en iyii ne kadar az beklenti o kadar iyi diyosun yani
haksızlık ne kelime hakzılık ne kelime ablam hakzılığın dibi dibi ahh ahh

:):) Evet ne kadar süpermense imza sonrası o kadar öküzmen beklemek lazım

Onlari yalnis yerde aradigindan olabilir mi acaba :) burasi bir derdim var topigi sonuçta derdi olmasa niye konu acsin burda dimi ama :) ayrica evlilikte öyle her zaman gunluk gulistanlik olmaz ki :) sorunlar olur ve bu sorunlar birlikte asildiginda evlilik daha güzel bir anlam kazanir :)

bende tam bunu diyorum ya işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…