- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Dört ay az bile faiziyle istemek lazım , ben evlendiğimin ikinci günü yatak odamın kapısı kırıldı , benim de kp yüzündendi , tamam hatalıydım cidden saçma bi şaka yapmıştım de büyüksün sen ne iki günlük evli çifti kapı kırdırtacak kadar kavga ettiriyorsun.
Üzülme o yüzden bir tek sen değilsin.
Evet ben de bir yıl boyunca nasıl unutulur ki bunlar?
Bir daha yüzüne nasıl bakar, nasıl güler yüz gösteririm.
Nasıl hepsini yutar, bayram seyran görüşürüm diye çok düşündüm.
Burda okudukça okudukça anladım herkes bir şeyler yaşıyor kimi daha küçük
kimi çok daha büyük..
Evlilik denen şey insana neler yutturuyor anladım..
Kesinlikle çok doğru söyledin büyük beklentiler büyük hayal kırıklığı getiriyor.
Ayrıca şunu biz kadınlar hep yapıyoruz hata yaptığı zaman affediyoruz ama aslın da etmiyoruz , ısıtıp ısıtıp önlerine koyuyoruz , bunu ben de yapıyorum .
Ya affetmiyceksin yada gerçekten affettim dediysen o konu asla açılmayacak.
ahahahhahah Allah iyiyliğini versin canım ya ne güzel özetledin
bi ara fallara takmıştım meğersem boşunaymış sana geleydim 2 dk ya çözerdin olayı
bide ben özür dileyince bile nazlananlardanım yani kimse benle uğraşmaz evde kalırım şimdiden bile sıkanlardanım
her akşam çiçekleri böcekleri aşkımlar cicmleri rüyamda bile göeme yani anca hayal kurarım ahahha
Gerçekten öyle hele ki evladın varsa üstelik ayrı bir anne babanın çocuğuysan ödün kopuyor bazı şeylerden , gerçekten herkes bişeyler yaşıyor öyle konular okuyorum ki bu sefer de halime şükrediyorum , zaten dert bittimi ölüm gelirmiş.Evet ben de bir yıl boyunca nasıl unutulur ki bunlar?
Bir daha yüzüne nasıl bakar, nasıl güler yüz gösteririm.
Nasıl hepsini yutar, bayram seyran görüşürüm diye çok düşündüm.
Burda okudukça okudukça anladım herkes bir şeyler yaşıyor kimi daha küçük
kimi çok daha büyük..
Evlilik denen şey insana neler yutturuyor anladım..
Vardı canım benim bi tane halam vardı yemin ediyorum sana öyle bir çift görmemiştim, her hafta tatildeler bak her hafta karısını kendisi avm götürür en lüks ayakkabı elbise kendisi seçip aldırıyordu.Saat beş dedin mi evde ,yirmi yaşında ki çocuklarının ayakkabısını bile giydiriyordu vallahi bak Allah şahit bi sabah ablam aradı söyledi meğer aldatıyormuş halamı inan şok geçirmiştim .ya af etme ya ya başına kakma diyorsunuz yani
sohbet ortamına çevirmek istemiyorum ama aldatıldım, mutlu değilim, kaynanam sabahın altısında evimin kapısını kendi anahtarıyla açtı geldi , şiddet gördüm, kocam başkasına yan gözle baktı, ev işleri çocuğun bakımı hepsi bana bakıyor kocam hiç yardımcı olmuyor üüff üst düzey sorunlar ki karşılaşanların yüzdesi karşılaşmayanların yüzdesinden çok daha fazla galiba
özellikle şu hasta oldum kıpırdyacak halim yok elim ayağım tutmuyor kocam bu evin hali ne diye bağırdı konuları yetiyor bana
tek başına o yeter yani
erkeklerin evlilikten gözünün korkmasına döndü iş
bütün bunların hiç biriyle karşılamayan yok mu :44:
Herkesten herşeyi bekliyorum ve Allahtan başka kimseye güvenemiyorum ama dediğim gibi ya gerçekten affedip unutacağız yada sürekli hatırlayıp içimizin acımasına müsade edeceğiz.
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Nişanlıyım ve çok uyumluyuz çok seviyoruz çok şükür huyu huyuma suyu suyuma uygun ama evlilikten korktum resmen hem burda okuduklarımdan hemde çevremdekiler evlilikten hiç memnun değil gibi :26::26::26:Gerçekten herkes mi evliliğin kötü olduğu kanatında
Cok problemli bir cift olmamamiza ragmen bence cok da guzel bir sey degil.bekarken rahattim arkadas.senin konunu okurken kaynanam aradi kocami.torunlarinin bugun kac kez çişini yaptigina kadar sordu.abartmiyorum her aksam rapor veriyor.bekarken biri sana bunu yapabilir mi,mumkun mu yani?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?