Neden hiç kimse evlilik çok güzel demiyorrr!!!!!!!!

ya af etme ya ya başına kakma diyorsunuz yani
sohbet ortamına çevirmek istemiyorum ama aldatıldım, mutlu değilim, kaynanam sabahın altısında evimin kapısını kendi anahtarıyla açtı geldi , şiddet gördüm, kocam başkasına yan gözle baktı, ev işleri çocuğun bakımı hepsi bana bakıyor kocam hiç yardımcı olmuyor üüff üst düzey sorunlar ki karşılaşanların yüzdesi karşılaşmayanların yüzdesinden çok daha fazla galiba
özellikle şu hasta oldum kıpırdyacak halim yok elim ayağım tutmuyor kocam bu evin hali ne diye bağırdı konuları yetiyor bana
tek başına o yeter yani
erkeklerin evlilikten gözünün korkmasına döndü iş
bütün bunların hiç biriyle karşılamayan yok mu :44:

O dediklerin flört dönemine ait güzellikler.
Ben adamı affetmek için şart koşardım eşek gibi anır 10 kere.
Bir de 10 tane mesaj at yalvar.
Kısa yazdın olmadı, uzun uzun mesajlarla yalvar

Şimdi biliyorum öküz o kadar tahammül etmez, bir özür diler beğenmezsem onu da geri alıyorum der
Uzatamıyorum.. Bu haksızlık değil mi?

bence evlilik çok güzel ben 26 yaşında evlendim keşke eşimi daha önce tanısaydım diyorum, kocamdan çok memnunum çok anlayışlı rabbim kalbi temiz olanlara benim eşim gibi bi eş nasip etsin

Ben diyorum ben ben ben :) Evlilik cok guzel bisey, dogru insani bulduysan. Sanki evlendikten sonra yasamaya baslamisim gibi :)

evliliğim süperdi hatta neden 2-3 sene önce evlenmemişim diyodum. ta ki kv le aynı ile aynı apartmana taşınana kadar....

Ben sana büyük bir gönül rahatlığıyla derim. Evlilik çok çok güzel bişey arkadaşım :) Allah herkese mutlu evlilik nasip etsin insallah

Mutlu olup olmamak evlilikten ne beklediğinle alakalı. Bir çok genç kız evlenince her şey güllük gülistanşık olacak sanıyor. Kocayı kapıda karşılayacak, sarılıp öpüşecekler, mum ışığında yemek yiyecekler, bütün akşam minnoş minnoş sarılıp birbirlerine iltifat edecekler falan gibi hayalleri olanlar var. Yok öyle bi dünya. Adam bazen işten bi geliyo fiyuuu ateş çıkıyor kulaklarından, ne iltifatı ne sarılması

İyi anlaştığın biriyle evliysen, çok büyük problemleriniz yoksa, evde iş bölümü yapabilirseniz, anlayışlıysan ve anlayışlıysa, gün aşırı tartışma yoksa, kendi özel alanınızı koruyabildiyseniz ve kıskançlık, aile, para gibi durumları aranızda kolay çözebiliyorsanız evlilik güzel bişey. Bana sorarsan herkese zamanı gelince evlenmesini tavsiye ederim. Ki 2-3 yıl öncesine kadar evlilikten ödü kopan bi insandım ben.

Buraya dertliler yazıyor da ondan ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çünkü sadece eşinle evlensen oh ne ala ama malesef ailesiylede evleniyorsun

Cicim aylari gercekten varmis :) evlendikten sonra onu anladim.. Bide yani deli divanee asiklardik biz :) ama bir zamandan sonra anlasmazliklar baslio.. Inisli cikisli bir evlilik oluyor.. Ama güzel günleri sayarsak.. Evlilik güzel bir sey :)

Cok problemli bir cift olmamamiza ragmen bence cok da guzel bir sey degil.bekarken rahattim arkadas.senin konunu okurken kaynanam aradi kocami.torunlarinin bugun kac kez çişini yaptigina kadar sordu.abartmiyorum her aksam rapor veriyor.bekarken biri sana bunu yapabilir mi,mumkun mu yani?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dertleri ne anlamadim.
Can sikintisimi acaba ? Kendilerine bir mesgale ariyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…