Neden kimse beni sevmiyor, beğenmiyor ?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba. Konuşacak kimsem olmadığı için burada sizlere açmak istedim bu konuyu, sırf bunun için üye oldum uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum aslında. Biliyorum kimisine göre sorun bile olmayabilir bu ama belki benim yaşımdayken yaşayan olmuştur ya da bu yaşta olup yaşayan. Yaşım 21 bu arada.

Uzun bir zamandır böyle hissediyorum aslında ama insan bazen kendine itiraf edemiyor işte yeni yeni kabullenmeye başladım. Yalnız şunu belirtmeliyim ki ben kendimi sevip beğenen biriyim. Özgüven problemim olmadı hiç ya da ben olmadı sanıyorum şu an yaşıyorum belkide. Güzelim çirkinim diyemeyeceğim bu göreceli bir kavram ama herkes gibi bende kendimi beğeniyorum. Ama kimisine göre güzel olmayabilirim dediğim gibi bu göreceli bir kavram.

Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı ne eksikliğini hissettim ne ihtiyacını. Amacım önce bir üniversiteye girip kendi ayaklarım üzerinde durmak oldu ilgilenmedim hiç böyle şeylerle umurumda da olmadı. Şimdi okul bitiyor şükür inşallah bu yaz mesleğe de adım atıyorum. Ama uzun bir süredir etrafımda bir çok arkadaşımın erkek arkadaşının olmasına imrenerek baktığımı fark ettim. Kadere kısmete inanan biriyim biliyorum belki zamanı değildir, sabretmem gerekiyordur ama insan zihninden geçenlere engel olamıyor. Neden biride benden hoşlanmıyor beni beğenmiyor diye iyice kendi kendimi yemeye başladım. Ben böyle değildim bu durum beni çok üzüyor. Böyle özgüvenimi yitiriyormuş gibi hissediyorum.

Çok mutsuz hissediyorum kendimi bu yüzden. Bazen kendime öfkeleniyorum bu kadar mı güçsüzsün hayatında birinin olup olmaması çok mu önemli diye kendimi yiyorum ama engel olamıyorum. Belki yaşımın getirisi bilmiyorum ama bu ara çok önemliymiş gibi hep bu konuyu düşünürken buluyorum kendimi. Bunu konuşmaktan da utanıyorum ama birine içimi dökmem gerek yoksa patlayacağım artık. Kimseye de bahsedemiyorum bu durumdan çok çaresiz hissediyorum normal mi böyle düşünmem hissetmem bilmiyorum belki bir akıl veren olur derdimi okuyan benimle düşüncesini paylaşmak isteyen olur. Her türlü yoruma düşünceye açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Belkide siz kendinizi fazlasiyla okulunuza derslerine islerinize mesgul ettiginiz icin etrafinizda sizle ilgilenen erkekleri görmüyorsunuzdur. Tabi onlarda bunu hissedince isik görmeyince uzaklasiyorlardir ?

Belkide siz kendinizi fazlasiyla okulunuza derslerine islerinize mesgul ettiginiz icin etrafinizda sizle ilgilenen erkekleri görmüyorsunuzdur. Tabi onlarda bunu hissedince isik görmeyince uzaklasiyorlardir ?

Zaten çevremden en çok aldığım yorum ailemden arkadaşlarımdan çok suratsız olduğum dışarıda çok sert durduğum ama yapım böyle değiştiremiyorum ki dışarıdan nasıl durduğumu o an fark edemiyorum düzeltemiyorum.

belki de vardır haberin yoktur. Arkadaş ortamlarında daha fazla vakit geçir . Önce sen birini beğen sonrası gelir

Ozaman ondandir öylede kimse cesaret edemiyordur yaklasamiyordur size yada soguk geliyordur karsi tarafta size
isinmiyordur malesef. Daha cok pozitif seyler düsünüp yola ciksaniz gülücükler dagitarak.
Bana suan bile negatif enerjiniz gecti daha pozitif olmaya bakin :)

belki de vardır haberin yoktur. Arkadaş ortamlarında daha fazla vakit geçir . Önce sen birini beğen sonrası gelir

Evet hiç çevreme bakmadığımı söylüyor arkadaşlarım falan aslında çok fazla sosyal olmaya özen gösteriyorum ama neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum en azından bu ara birilerini beğenmeye ilgi göstermeye çalışıyorum ama çok zorlama gibi hissediyorum bu seferde kendimi iyice psikolojim bozuldu artık takıntı haline geldi

Ya öyle demeyin üzülüyorum Aslında hayata çok toz pembe bakan biriyim çok gülen eğlenen ama istemsizce dışarıdan sert duruyorum sanırım ki gerçekten öyle biri değilim ama kim benimle tanışsa sen çok farklı duruyorsun dışarıdan aslında çok tatlı çok eğlenceli biriymişsin falan diyor bu gidişle evde kalacağım sanırım

Benim hep etrafımda erkek vardı da noldu ? Hep insanlar vardı da noldu ? Başım arşa ermedi. sizinki de yerin dibine girmedi. Takılmayın böyle şeylere mis gibi yaşın var. Neden gezip dolaşmak, hayatın güzelliklerinin keyfine varmak yerine olmayan bi rşey için üzülüyorsun. Adı üstünde yok.. Elinde sonunda kaderini bulacaksın. Gereksiz insanlarla gereksiz zaman harcatmayan kaderine bence şükret..

Erkekler bu dünyanın olmazsa olmazları değil mutluluk açısından. :)

Su kadar duygusal acligin uzerine birisi senden hsaniyorum diye gelse iyi analiz etmeden yelkenleri suya indirir pisman olursun canim o yuzden biraz dikkatli ol. Erkek arkadasin ol her arkadasin gercekten seviliyor mu o da ayri bir mesele. Diyecegim o ki gec olsun guc olmasin adam olsun karsina cikan.

Haha yok daha neler :) bir ortamda tanismak istediginiz biri varsa o ortamda daha güleryüzlü daha sevecen olun
karsidakide bunu görürse acilmasi daha kolay olur .. Üzüleceginir birsey yok sorun suki yabanci ortamlarda girisimci
olmuyorsunuz demekki ama tanisincada kaynasiyorsunuz o kisiyle buda sizin cekingen oldugunuzu gösteriyor .
benim fikrim tabi

Aynen haklısınız bende elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum, kadere bırakıyorum düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah atlatacağım.

seni beğenen kişilere fırsat vermemiş dikkat etmemiş olabilirsin. Bu arada onemli olan da senin birini beğenmen:) ondan sonra her şey olur:)

Evet çok iyi bir yere değinmişsiniz bende ondan korkuyorum üstüne birde tecrübesizlik eklenince allahım doğru insanı çıkarsın diye dua ediyorum hep karşıma

Evet çok haklısınız biraz çekingen bir yapım var hemen açılamıyorum. Dediğinizi deneyeceğim gözüme kestirdiğim birisi olursa ölümüne güleceğim artık

Evet çok iyi bir yere değinmişsiniz bende ondan korkuyorum üstüne birde tecrübesizlik eklenince allahım doğru insanı çıkarsın diye dua ediyorum hep karşıma
Canim dua et yine tabi ama biliyorsun esegini saglam kaziga baglamak cok onemli. Insanlari tanimak cok cok zor. Temkinli ol hep.

Canim dua et yine tabi ama biliyorsun esegini saglam kaziga baglamak cok onemli. Insanlari tanimak cok cok zor. Temkinli ol hep.

Kesinlikle haklısınız insanları tanımak çok zor, elimden geldiğince temkinli olmaya çalışacağım olurda birisi olursa çünkü en çok korktuğum şeylerden birisi ilk tecrübemin facia olması, teşekkür ederim öğüdünüz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…