Neden kimse beni sevmiyor, beğenmiyor ?

Hepsine tamamen objektif yanıt vermem gerekirse;
Genelde çok konuşan bir yapım yok hele gereksiz hiç sevmem az ve öz,
Pısırık anlamına gelmiyor bu ama olumsuz bir özellik olabilir belki evet yeni tanıştığım insanlarla konuşurken biraz sessiz kalabiliyorum az konuşabiliyorum bu bir etken olabilir,
Erkeksi değilimdir aksine fazlasıyla kadınsıyım,
Yürüyüş duruş yanlıştan ziyade dışarıdan çok suratsız ve sert durduğumu söylüyorlar,
Kime göre dolu boş bilemem ama genelde karşı tarafa göre sohbet muhabbet konusunu seçerim,
Yine yeni tanıştığım insanların yanında çok eğlenceli ve esprili olduğum söylenemez tanıdıkça açılıyorum,
Ben pozitif olduğumu düşünsemde negatif elektrik alıyor olabilir insanlar duruşumdan.

Aslında düşününce sanırım genel tavrımın yeni tanıştığım insanlara karşı tam olarak ben olamamam hemen açılamam olabilir çekingen kalıyorum belkide.

Ayrıca tabiki saygı duyuyorum ama "Bir kadının begenilmemesini ve evlenmeden sevgilisinin olmamasını sagliksiz buluyorum" demeniz bana yanlış geldi bir kadın olarak. Ben kendimi beğeniyorum ama başkasının beğenip beğenmemesi benim elimde değil sağlıksız kelimesinin mantığını çözemedim ama dediğim gibi saygı duyuyorum tabiki.

Yas daha 21'mis sonrasini okuma geregi duymadim
Bu ne acele

Haklısınız aslında hayat daha yeni başlıyor ama işte insan gençken bazı şeyleri yaşamak deneyimlemek istiyor zamanı geçince pişman olmak istemiyorum. Ama elimde olanda bir şey değil sanırım öyle isteyince hemen olmuyor.

Neyin zamani gececek ki? Gencsiniz,bu yasta universitede olmaliydiniz, okumadim belki de oylesinizdir ama eger okumadiysaniz da okuyun once. Okul cevresi en saglam cevredir bir insan icin. Okumadan duzgun insanlarla tanisamazsiniz,tanidiginiz insanlari duzgun tahlil edemezsiniz, iyi bir meslek edinemez ve dolayisiyla da iyi bir insanla tanisamazsiniz. Elbette istisnalar vardir ama asla kaideyi bozmaz

Yazımı okusaydınız eğer orada bahsettim her şeyden okuduğumdan okulumun bittiğinden falan aslında biraz konu ordan devam ediyor.

Hmmm.
Yeni tanistiginiz insanlarla konuşurken bir anda açılıp coşamiyor olabilirsiniz ama suratsiz ve sert olmanız önemli bir sorun. Negatif elektrik yayıyorsunuz demek ki.

Mesela yeni bir ortama mi girdiniz. Evet az konuşun. Ama rahat ve güleryüzlü olun. Pozitif elektrik yayın. Gergin bir insan hemen hissedilir emin olun. Ve gülümseyerek birinin gözlerinin içine baktiginizda size sempati duymamalari imkansiz.

Sağlıksız buldugum da şu: hepimiz insaniz. Elbette begenecek ve begenilecegiz. Aksi durum dogamiza aykırı. Ve bence kendini sevmeyen, sevilmeyen ya da özel hayatında sorun olan kadınlar saldırgan ve hırçın oluyor. Ruhsal açıdan sagliksiz oluyorlar. Gümbür gümbür akan bir libido var. Ve gereği yapilmayip boşa aktikca, kadınlarin da içi acılaşıyor.

Sevin sevişin ve rahat olun. Hayatın tadını çıkarın. Hayat kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…