Sende itici olan bir şey olmalı. Ve ne olduğunun farkında değilsin.
Senin açtığın bu konunun benzerlerini açanlar oldu..hep merak etmişimdir sizleri. Görsem tanı koyucam.
Mesela çok ve gereksiz konuşuyor olabilirsin.
Az konuşuyor ve pisirik görünüyor olabilirsin.
Tavırlarin kadınsı değil erkeksi olabilir.
Yürüyüşün duruşun yanlış olabilir.
Muhabbetinin içi dolu olmayabilir.
Eğlenceli esprili olmayabilirsin.
Gergin ve negatif elektrik saçıyor olabilirsin.
Vesaire.
Ben "amaaan evleneceğin adamı bekle" önerilerini saçma buluyorum.
Bir kadının begenilmemesini ve evlenmeden sevgilisinin olmamasını sagliksiz buluyorum.
Hepsine tamamen objektif yanıt vermem gerekirse;
Genelde çok konuşan bir yapım yok hele gereksiz hiç sevmem az ve öz,
Pısırık anlamına gelmiyor bu ama olumsuz bir özellik olabilir belki evet yeni tanıştığım insanlarla konuşurken biraz sessiz kalabiliyorum az konuşabiliyorum bu bir etken olabilir,
Erkeksi değilimdir aksine fazlasıyla kadınsıyım,
Yürüyüş duruş yanlıştan ziyade dışarıdan çok suratsız ve sert durduğumu söylüyorlar,
Kime göre dolu boş bilemem ama genelde karşı tarafa göre sohbet muhabbet konusunu seçerim,
Yine yeni tanıştığım insanların yanında çok eğlenceli ve esprili olduğum söylenemez tanıdıkça açılıyorum,
Ben pozitif olduğumu düşünsemde negatif elektrik alıyor olabilir insanlar duruşumdan.
Aslında düşününce sanırım genel tavrımın yeni tanıştığım insanlara karşı tam olarak ben olamamam hemen açılamam olabilir çekingen kalıyorum belkide.
Ayrıca tabiki saygı duyuyorum ama "Bir kadının begenilmemesini ve evlenmeden sevgilisinin olmamasını sagliksiz buluyorum" demeniz bana yanlış geldi bir kadın olarak. Ben kendimi beğeniyorum ama başkasının beğenip beğenmemesi benim elimde değil sağlıksız kelimesinin mantığını çözemedim ama dediğim gibi saygı duyuyorum tabiki.