Neden mızmız kadınlar daha kıymetli oluyor?

Lütfen kendinize ve bebişinize çok daha fazla özen gösterin.Gerekirse mız mız olun ama sağlığınızı düşünün.
Böyle okuyunca anneciğimin emeklerini daha iyi anlamış oldum.Allah yardımcınız olsun.
İnşallah Ramazanın ruhunu anlayamamışsın diyen eşiniz Ramazanın gönül yapma ayı olduğunu benimseyebilir :)

Sana naz yap diyemem çünkü çocuğun ve eşin için yapıyorsun ee birde allah rızası için.
Yemek yap iftar için ama diğer zamanlar çoğunlukla dinlen evde yat uyu

Sunu söyleye bilirim omrumde tanidigim en fazla mizmiz kadin yengemdir onunda şansı tavan yani cok haklisin cok ağır bi hastalığı olmamasina rağmen kendini hep hastalıklara vurur durur ev hanimi mizmiziyla gun boyu yataga atar kendini kalkmaz ev hanimi temizlikci tutar bizim buralarda kendi kadinlar görür isini calisan olsa anliyoruz da gezme dedin mi hop atlar ucu farkli yerler de cikar sülalenin silinde yediği onunde yemediği arkasında o haliylede

aynen dedigin gibi bi kac ay once ayni senin gibiydi arkadas...
simdi daha iyi insallah sende toparlanirsin...
keske hic yapmasaydinda gorseydi...sanki senin elinde olan birsey..
ben vermemek icin degil ama sen tatli almamak icin elinden geleni yaptin deseydin...tamam alayim dese ne olurr...
bu erkeklerin oruc baslarina vuruyo gercekten sanki bize tutuyorlar...tutmayin arkadas...

Son düzenleme:
Ahh ahhh... Allah yardımcın, yardımcımı olsun inş.

Cok anlayissiz davranmis hamile bayanlarin yemek kokusuna dahi dayanamadiklarini bilmeyen kaldi mi

Yok cnm yanlış yoldasın hiç o tatlı canını uzme.düşük rehliken varsa yatman lazım kendini zorlama neden bebeğine acimiyisun.esin annesi yakında orda yapsın iftarini senin halin ortada.bende kizima hamiskrn 4 ay bulantı yaşadım korkunçtu ve düşük riskim vardı hep yattım kanamsm vardı aynı senin gibi.daha
Benim sana tavsiyem ne esini ne baska dini düşünme parçalama kendini kizina bak yeter madem esin kıymet bilmiyor nazlı olcaksin bu kocalar böyle.taviz verme sakin kendini heba etme kadir kıymet bilmezler ne kadar az fedakâr olursan okadar iyi.birde nasıl alistirirsan oyke gider alıştırma kocani herşeyi önüne koyma isteklerini erteleme biraz geniş olcan bu zamanda.8 yıllık evliyim valla saçını süpürge etmeye değmez inan kendini dusun boşver senden değerli yok.bebegin sen daha önemli birşey yok su an.üzülme onuda uzme esini de takma rahat ol yorma kendini.bol bol dinlen.sağlıkla gelsin bebegin
Kocalariniza çok yüz vermeyin sonra 200 değil 1500 istiyorlar şımarık olun mizmuz olun birazda tembel olun en güzeli bu adamlar akillanmaz...

Katilmiyorum: mizmiz bir kadinim ama kiymetli oldugum falan yok.
Ha disardan bakanlar oyle goruyor olabilir ama oyle degil.

Bence mükemmeliyetci birisiniz kendınızı aşırı zorluyorsunuz... bu kadar işkence cekerek yemek yapmayın. Çslışıyormuşşunuz bır kadınla anlaşın hergün gelsin pişirsin.. ne bilim başka slternatifler bulun.. eşiniz haksız tabiki boşvrrin.. ama cidden siz kendi kıymetınızıde yavrunuzın kıymetınıde (karmınızdskı) bilmiyorsunuz...

Uzuldum konunuzu.Hamileligin en zor done bulantilar olsa gerek.Sahi siz.nasil yemek yapabiliyorsunuz?Cok vijdanli olmalisiniz ki lokmasini yiyemediginiz sofralar hazirliyorsunuz.Esinizde gerdindi sanirim.Sizde emeginize karsilik Azar isit ince haliyle kirildiniz.Kendi de demis yapma madem diye caniniza yazik.Bu done gecene kadar yapmayin bence

Tanidik üslup. Arıyordu gözlerim zaman zaman,buralardaymissin

Sagolun arkadaslar yorumlar icin.
Tek tek alintilayamiyorum kusura bakmayin, cok yorum gelmis.
Dr rapor verdi evet ve ben sadece bir hafta kullandim. Ogretmenim, yani fiziksel aktivite isine girmeden halletmeye calistim isimi. Gecen haftadan beri de ogrenci yok zsten gidip oturiyorum sadece.
Fark ettim ki evde duramiyorum. Hem psikolojim bozuluyor, kendimi dusuk korkusuyla doldurup ustune bir de sucluyorum, hem de fiziksel olarak ister istemez evdeki isler gozume batiyor duramiyorum. O sebeple calismayi tercih ettim. Okuldan gelip yatiyorum.
Kizimi sormus bir arkadas, kizim okula gidiyor. Eve gelirken aliyorum. Evde de kendi kendini oyaliyor malesef ilgilenemiyorum. Tam gun okulda oldugum zamanlar babannesine gidiyor.
Iyilikten maraz dogar lafini yasayip gordum malesef.
Ben kendimi ispatlamaya calisirken kendime, isler uzerime vazife kaldi.
Evde agirlikli olarak yaptigim sey yemek, diger islere pek karismiyorum ama su asamada inanin cam silip perde asmak bana yemekten kolay geliyor. Esim neyse de kizim icin yapmak zorundayim, tabi cok az yesem de yine kendim icin de.
Ama vqzife gibi yapmayacagim artik. Disarda yesin,yiyelim yani. Hem benim de havam degisir belki disarda daha guzel yerim :) haftanin birkac gunu boyle bundan sonra

Senin durumunda rapor alıp yatmaktı zaten doğalı,doktor çalışma demişken sadece 4 gün rapor aldım hep çalıştım demek.kime neyin ispatı,senin durumunda olup yatan kadınlar mizmiz mı oluyo yani,bence hayir sadece doktorunu dinlemiş düşüncesizlik etmemiş oluyo

sağlık nedeni ile yatıp çalışmamanız gerekiyormuş, bu mızmızlık olmuyor yalnız. bu çalışma aşkınız nedeni ile çocuğa bişey olursa vicdan azabı çekersiniz.

ayrıca eşiniz sürekli bu tavırda değilse abartacak bişey göremedim ben. yanlış anlaşılma olmuş ve gelmiş özrünü dilemiş adam.

yerinizde olsam yemek yapıcam diye kendimi paralamazdım. 1 gün yapıyorsam 1 gün dışardan söylerdim. ramazan diye illa kallavi iftar sofrasına oturmak zorunda değil kimse.

Sizi cok iyi anliyorum, ben yeni yeni duzelip yemek yapmaya basladim o da arada öğürerek. Ama ilk haftalar mutfaga bile girmedim, herkes basinin caresine baksin dedim. Bosverin hastaysaniz yatin dinlenin, bakin dusuk tehlikeniz de varmis. Sizden ve yavrunuzdan kiymetli olamaz hicbisey. Ben bu sene iftara da kimseyi almicam, idare ediversinler artik. Siz de kendinizden ödün vermeyin.

Hayatım ben ne şekilde yemek yapıyorum demek de bir nevi mızmızlık değil mi,komşunun yemek vermesi falan?

Eşin de o sana yemek getiriyor sen de ona seninkinden ver demek istedi gibi duruyo burdan, sen neden kendini kıymetsiz hissettin onu da anlamadım

Doğru olan sana tavsiye edilen yatıp kritik süreci atlatman sen can hıraş yemek yapıcam iftar sofrası kurucam derdine düşmüssun,takdir edilmeyince de aslında yapmadığını düşündüğün mızmızlığı yapmışsın

İnsanlar kendilerini neden bu kadar zorlar hiç anlamam.

Şu durumda yemek yapmamanız nazlanmayi değil, olması gereken.

Forumda bazı yorumları görüyorum, kendime yeterim, evime bakarım diye sırf eziyet ediyorlar kendi kendilerine.

Naz yapmakla kendine dikkat etmeyi karıştırmamak lazım.

Eşinizin tavrı yanlış evet tamam zaman siz zaten o yemeği yapmışsınız tekrar komşunuz için yemek pişirmeyeceksiniz yani eşiniz tatlı alıp gelene kadar siz o yemeklerden koyup verebilirdiniz akıl edemedim demişsiniz de eşiniz zaten o an için demiş zaten hazır tatlı alacağıma, senin yaptığın bir şeyi vermen daha iyi demiş sende haklısın deyip verebilirdin bir tabak ne olacak zaten ikinci günü yenmiyor aynı yemek pek ramazanda. Ben kötü niyet görmedim ama siz öyle konuşunca tamam yapma o zaman demiş ee çocukla da ilgileniyormuş gezdiriyormuş normalde sorununuz yoksa büyütmeye gerek yok biraz nazlanın o zaman ama illa evde çocuk varsa yemek pişireceksiniz.

evet yapmamak gerekiyor çok haklısın.
işte yaptıkça böyle tepene çıkıyorlar.
sen de bırak yapma.
anlasın eşin bi müddet.
nankör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…