- 19 Mart 2013
- 3.521
- 2.160
- 248
sakinnnnnn....ya bir git işine Allah aşkına ya.Yok sevdiğim adam yok bilmem ne.ah şimdi karşımda olsan yemin ederim ki evire çevire döverdim seni
bunlar ne tarz yorumlar bu ne biçim bi uslub karşinda kardesin yada kızın yok bu şekilde konuşmak hiç hoş degil çok kırıcı asaglayıcı konuşuyrsunuz ithamlarınız çok kotu herseyin en iyisini biliyorsunuz degilmi hayatta hiç,hata yapmadınız siz degilmi peki biliyormusunuz bazen duyguların mantıgın onune geçtigini siz hiç yasamadınız galiba boyle seyler yorumlarınızdan onu çıkarttımhalen haklısın diyor.Kızım sen ömür törpüsümüsün ?haklı olmak istemiyorum aklını başına topla diyorum.aptal aşık hallerini bırak.Canına okuyacaklar ama halen ağzından salyalar akıyor.
Neden istemiyorlar biliyomusun? Okumus adami ezemezler onlar ezik kiz istiyor da ondan. Sen sevdiginden vazgecme kendinide ezdirme.okuyorum diye istemiyolar okumanın neresi ktü anlamadım ki
Size yurekten katiliyorum.Egitim en Iyi kocadan bile daha onemli.Sebep buysa istemezlerse istemesinler canım yaa,eğitim tüm kocalardan daha önemli.
Ezik gelin istiyorlar demek ki,sakın eğitimini bırakma onlar yüzünden.
Ötesi yok noktasına kadar katılıyorumBu mantıktaki bir aileye zorla girmeye çalışıyorsun.Evlenince eşinin ailesinin bir parçası olacaksın.
Öyle kapımı kaparım dışarıda kalırlar durumu olmuyor.
Sen görüşmesen,sadece eşin görüşse bile bu sefer bayramlar,izinler zehir olur.
Sen sanıyorsun ki seni tanırlarsa severler.Maalesef seni tanısalar da durum değişmez çünkü bu önyargıyı asla aşamazsın.
Kabul etmen zor olabilir ama bu aile sana göre değil.Evlilikte ailelerin denkliği ve rızası çok önemli.Bunlar olmayınca ne huzur ne anlaşma olmuyor.Ayrıca gözardı edilen bir şey var,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocukla evleniyorsun.Aşıkken sana uyan adam,evlenince özüne dönebiliyor.
okumanı problem ediyorlarsa, senin hayrına bile olur o aileden uzak durman. kısa vadede üzüleceksin elbet ama, uzun vadede öyle olmayacaktır eminim.okuduğum için istmyrlr
haklısınBu mantıktaki bir aileye zorla girmeye çalışıyorsun.Evlenince eşinin ailesinin bir parçası olacaksın.
Öyle kapımı kaparım dışarıda kalırlar durumu olmuyor.
Sen görüşmesen,sadece eşin görüşse bile bu sefer bayramlar,izinler zehir olur.
Sen sanıyorsun ki seni tanırlarsa severler.Maalesef seni tanısalar da durum değişmez çünkü bu önyargıyı asla aşamazsın.
Kabul etmen zor olabilir ama bu aile sana göre değil.Evlilikte ailelerin denkliği ve rızası çok önemli.Bunlar olmayınca ne huzur ne anlaşma olmuyor.Ayrıca gözardı edilen bir şey var,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocukla evleniyorsun.Aşıkken sana uyan adam,evlenince özüne dönebiliyor.
aynenOkumussan kotu kizsindir dimi ? Oyle mi dediler
bekarevli misiniz yoksa bekar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?