neden sevdiğimiz adamı ailesi yüzünden kaybediyoruz :((

nedeni çok saçmaymış gerçekten , tam tersi bir durum olsa daha mı iyi olacaktı yani eğitimin nesi kötü?

onların niyeti biz ne dersek gelin bize uysun dinlesin galiba sana söz geçirememekten korkuyorlar.

Sevgisi mi kalmis allah askina? Bi kendine gel bu ne ya okumana tahammulu olmayan ve sevgilinin de sozunu geçiremedigi bir aile evlendikten sonra seni ne kaliplara sokar bilincinde degil misin sen? Tutturmussun seviyorum diye ama belki bunlar yuzunden birgun hayati bile sevmekten vazgececeksin.

bunlar ne tarz yorumlar bu ne biçim bi uslub karşinda kardesin yada kızın yok bu şekilde konuşmak hiç hoş degil çok kırıcı asaglayıcı konuşuyrsunuz ithamlarınız çok kotu herseyin en iyisini biliyorsunuz degilmi hayatta hiç,hata yapmadınız siz degilmi peki biliyormusunuz bazen duyguların mantıgın onune geçtigini siz hiç yasamadınız galiba boyle seyler yorumlarınızdan onu çıkarttım

Kıza o kadar ağır yorumlar yapmış ki bi üye şaştım kaldım. Yok döverim yok enayisin bilmem ne bu ne hadsizlik ya?

Canım benim anlamadığım sevdiğin de senden vazgeçmiyor ama senin okumanı destekliyor mu? Okul bitince muhakkak çalışacaksın o konuda ne diyor? Hep kısa cevaplar vermişsin anlamadım. Ailesinden çok sevdiğin bu duruma ne diyor o daha önemli..

mahallemizde değiliz, komşunun kızına ayar vermiyoruz. böyle hırçın yorumları okurken gözümün önünde öfkeden nefes nefese bağıran bir kadın canlanıyor.
konu sahibi arkadaşım her tercihinde üzüleceksin gibi geliyor.

dipnot: höreke değil, öreke.

Benide hem kendi memleketlileri degilim diye(onlarin memleketlisinden iyisi yok kaynanam göre diger gelinleri koylusu akrabasi) hem de kaynanam eşime yeğenini almak istemiş eşim istememiş diye istenmeyen gelin olmuştum Ve bunu bana yüzüme evlendikten sonra 2aylık hamileyken "ben seni istemiyordum gençsin kendine 10 tane koca bulursun oğlumu bana bırak" diyerek söyledi.

Ayrilmanin eşiğinden döndüm falan falan
Allah böyle ebeveynleri ıslah etsin
Allah korkusu yok bunlarda

Evlendirmesinler ozaman ölürümde evlenemezsin desinler bu anneler
Ana kuzusu erkeklerde bi zahmet evlenmesinler

Bak yine aklima geldi ben gerçi 4 yıldır görüşmüyorum mis mis,..

Sen seviyosan vazgecme sonuna kadar git evlen mutlu ol mutlu et seni istemediklerine pişman olsunlar. . .

Bu mantıktaki bir aileye zorla girmeye çalışıyorsun.Evlenince eşinin ailesinin bir parçası olacaksın.
Öyle kapımı kaparım dışarıda kalırlar durumu olmuyor.
Sen görüşmesen,sadece eşin görüşse bile bu sefer bayramlar,izinler zehir olur.

Sen sanıyorsun ki seni tanırlarsa severler.Maalesef seni tanısalar da durum değişmez çünkü bu önyargıyı asla aşamazsın.
Kabul etmen zor olabilir ama bu aile sana göre değil.Evlilikte ailelerin denkliği ve rızası çok önemli.Bunlar olmayınca ne huzur ne anlaşma olmuyor.Ayrıca gözardı edilen bir şey var,böyle bir ailenin yetiştirdiği çocukla evleniyorsun.Aşıkken sana uyan adam,evlenince özüne dönebiliyor.

Ötesi yok noktasına kadar katılıyorum

haklısın

mesleğinizi elinize alın ..
erkek mi yok ..
cahil insanlar ..

hemşire bi gelinimin olmasını isterdim
gerçi bunun için önce erkek çocuk dogurmam lazım
ama onlar neden istemiyor çok saçma yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…