neden sevdiğimiz adamı ailesi yüzünden kaybediyoruz :((

SEN HAKLISIN HATANIN BÜYÜĞÜNÜ BEN YAPIYORUM

Ben haklı filan olmak istemiyorum.Anladın mı söylediklerimi.İstemiyorum hakli filan olmak.Ya aklını başına topla ve seviyorum sevdiğim adam gibi saçma cümleler kurma ya da kimseden medet umma.Sana herkes ne olacağını söylerken halen seviyorum diyorsan gitte gör belanı

sevdiğim adam yanımda olursa kaldırırım ama olmazsa ztn biter bnm için

Esimin abisi bana iftira atti benimle birlikte oldugunu soyledi kardesine silah cekti vurmak icin sirf benimle evlenmek istedigi icin 5 yildir oz abisi ile gorusmuyor
Saglam sinir lazim canim erkeklerle yatti kalkti seni kandiriyor derlerse o zaman sevgilin acaba mi dedigi an cok kotu oluyorsun ben 5 yil savastim ve kazandim esim ailesi ile benim aramda secim bile yapmak zorunda kaldi evlatliktan reddedildi sokaklarda sabahladi ama bana inanci guveni coktu ben taviz vermedim yolu gosterdim aileni tercih et dedim ha sonunda evlendik ama simdi daha cok ugrasiyorlar asla kabul gormuyorsun usandirma taktikleri devreye giriyor

SEN HAKLISIN HATANIN BÜYÜĞÜNÜ BEN YAPIYORUM

halen haklısın diyor.Kızım sen ömür törpüsümüsün ?haklı olmak istemiyorum aklını başına topla diyorum.aptal aşık hallerini bırak.Canına okuyacaklar ama halen ağzından salyalar akıyor.

YAŞAMADIĞIM İÇİN OLSA GEREK SİZ HEPİNİZ HAKLISINIZ YOL YAKINKEN DÖNMEK GEREK

YOL YAKINKEN DÖNMEM GEREK

Canım erkekler bizler gibi değiller.
Aileleri pek kıymelidir.
Bi nnoktadan sonra senle ilgili fikri değişmese de çocuğun psikolojisini bozacaklar

dönme sen dönme ama sakın dönme.Yaşa ve ondan sonra da intihar etmek istiyorum diye burada konu aç
Abla valla yorumu okudum dedim kesin o bu , hagaten de sen çıktın

doğrusu değil geç kalmışsın.ama sen şimdi ayrılamazsın da .ağlar durursun sevineceğine

ben çok sinirleniyorum böyle bayanları gördükçe.Ve şimdi çok sinirliyim ve artık yazmak istemiyorum......

Hepinize iyi akşamlar

Yazdıklarını oku ve aynada haline bak o zaman anlayacaksın
Bu kadar sert bir sekilde elestiri yapmanizi gerektirecek ne yapti uye size azarlar gibi yorumlar hic yakisik almamis derdini acmis buraya azar yemek icin degil kirici olmaya gerek yok guzelliklede cevap verebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…