SEN HAKLISIN HATANIN BÜYÜĞÜNÜ BEN YAPIYORUMo zaman evlende gör hörekesini....Evlen evlen.Afedersin ama böyle enayiler oldukçaa biz daha çok burada yazarız.Ama sakın buraya teselli istemeye gelme.Sakın ama sakın gelme.Çok ağır konuşurum eğer konunu görürsem.
HAKLISINNN
o bnden vazgeçmek istemiyor
sevdiğim adam yanımda olursa kaldırırım ama olmazsa ztn biter bnm için
Uzulme de canim. DegmezZORLAMIYORUM Kİ
SEN HAKLISIN HATANIN BÜYÜĞÜNÜ BEN YAPIYORUM
YAŞAMADIĞIM İÇİN OLSA GEREK SİZ HEPİNİZ HAKLISINIZ YOL YAKINKEN DÖNMEK GEREKEsimin abisi bana iftira atti benimle birlikte oldugunu soyledi kardesine silah cekti vurmak icin sirf benimle evlenmek istedigi icin 5 yildir oz abisi ile gorusmuyor
Saglam sinir lazim canim erkeklerle yatti kalkti seni kandiriyor derlerse o zaman sevgilin acaba mi dedigi an cok kotu oluyorsun ben 5 yil savastim ve kazandim esim ailesi ile benim aramda secim bile yapmak zorunda kaldi evlatliktan reddedildi sokaklarda sabahladi ama bana inanci guveni coktu ben taviz vermedim yolu gosterdim aileni tercih et dedim ha sonunda evlendik ama simdi daha cok ugrasiyorlar asla kabul gormuyorsun usandirma taktikleri devreye giriyor
YOL YAKINKEN DÖNMEM GEREKhalen haklısın diyor.Kızım sen ömür törpüsümüsün ?haklı olmak istemiyorum aklını başına topla diyorum.aptal aşık hallerini bırak.Canına okuyacaklar ama halen ağzından salyalar akıyor.
YAŞAMADIĞIM İÇİN OLSA GEREK SİZ HEPİNİZ HAKLISINIZ YOL YAKINKEN DÖNMEK GEREK
Abla valla yorumu okudum dedim kesin o bu , hagaten de sen çıktındönme sen dönme ama sakın dönme.Yaşa ve ondan sonra da intihar etmek istiyorum diye burada konu aç
Abla valla yorumu okudum dedim kesin o bu , hagaten de sen çıktın
dönme sen dönme ama sakın dönme.Yaşa ve ondan sonra da intihar etmek istiyorum diye burada konu aç[/QUOBİTMESİ EN DOĞRUSU
Yaşanmışlığımız var yaaNerden anladın ya ?
AÇIKLARMISIN BUNUÇok afedersin ama banlanmak uğruna diyeceğim bu lafı yoksa içimde kalır.Bulmuş enayiyi neden bıraksınki
AÇIKLARMISIN BUNU
Bu kadar sert bir sekilde elestiri yapmanizi gerektirecek ne yapti uye size azarlar gibi yorumlar hic yakisik almamis derdini acmis buraya azar yemek icin degil kirici olmaya gerek yok guzelliklede cevap verebilirsinizYazdıklarını oku ve aynada haline bak o zaman anlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?