- Konu Sahibi vallahoyle
-
ben nerede neden bahsedildiğini anlıyabilecek yaştayım yavrucuğum göz kırparakda cool olmuyorsun(sandığının aksine) , biz o arkadaş ortamlarınıda iyi biliriz oralarda içki ısmarlama bahanesiyle içkisine hap atılıp son anda eve girmeden bayılıp arkadaşları tarafından kurtarılanlarıda biliriz öğrencilerimiz arasındada bunlar olmuşturOkuduğunuzu yanlış anlıyorsunuz heralde ?? Koca bulmaktan cinsellikten bahsetmiyorum arkadaş ortamı yapmalısınız diyorum ? Dikkatli okuyun isterseniz. Kadınlık ucuzluktur diye bir şeyde demedim. Dikkatli okuyun mesajı öncelikle. Ben arkadaşlıktan bahsediyorum. Sizin arkadaş tanımınız cinsellikse onu bilemem
anladim canim bu sirf üniversitede degil her alanda giriskenlik sart .ben tanimadigim bi insanla bir kelime edene kadar kirk defa dudunuyorumMilletin ne düşündüğü önemli mi canım senin hayatın söz konusu ? hem emin ol hiç konuşmamanı daha garip karşılıyorlardır. Biraz kendine güven. İllede sevgili anlamında demiyorum bunu yanlış anlama yukarıda bir arkadaş bir yorum yapmış cinsellik yeri değil felan diye. Bunu bizde biliyoruz çok şükür. Benim demek istediğimi eminim sen anlamıssındır canım benım :)
insanlarla konusmayi sevmiyorum yani cesaret edemiyorum arkadaslarim genelde ice kapanikBen de en son çıkma teklifimi orta okulda almıştım. Sonrasında bu işlerin teklifle yürümediğini öğrendim. Birinden etkilenirsin, o senden etkilenir ve aranızda duygusal bişeyler başlar. Bunun illa dile getirilmesi gerekmez. Eşimle ilişkimiz ne zaman başladı bilmeyiz mesela. Evlilik yıldönümümüzden başka yıldönümümüz yok. Önce arkadaştık sonra sevgili olduk.
Tabi bunların olması için sosyal olman lazım başka yol yok. İnternet üzerinden birilerine senden hoşlandım benimle çıkarmısın dersen ya dalga geçerler ya seni kullanırlar. Son sınıf olduğuna göre yirmilerin ortasına yakınsın. Ne zamana kadar böyle asosyal yaşamaya devam etmeyi düşünüyorsun?
ben nerede neden bahsedildiğini anlıyabilecek yaştayım yavrucuğum göz kırparakda cool olmuyorsun(sandığının aksine) , biz o arkadaş ortamlarınıda iyi biliriz oralarda içki ısmarlama bahanesiyle içkisine hap atılıp son anda eve girmeden bayılıp arkadaşları tarafından kurtarılanlarıda biliriz öğrencilerimiz arasındada bunlar olmuştur
anladim canim bu sirf üniversitede degil her alanda giriskenlik sart .ben tanimadigim bi insanla bir kelime edene kadar kirk defa dudunuyorum
eAnladım canım bunu aşman için sosyal bir insan olmalısın.. Hayatında hep bir engel olarak kalır bu yoksa. Başta bende senin gibiydim. Sonra iş yerinde ezildikçe açıldım canım. İnşallah sen ezilmeden aşarsın bu engelini.
e su an aştin mi o zamn canim çok sevindim.bazilari diyor ki karakterdir aşilmaz .ama boyle söylendiginde cok moralim bozuluyor
e
de bi ortamda sanki görünmez gibiyim kimse beni görmüyorAştım canım hatta iş yerimdekiler buraya ilk geldiğinde şeker gibiydin sesin çıkmıyordu (yemek yemeye utanır açlıktan ölsem de telefon edip yemek sipariş edemezdim telefonlar çalardı açamazdım) şimdi acı biber oldun diyorlar :) karakterle alakalı değil sanırım birazda utangaçlıktan içe kapanıklıktan oluyor. Benim de pek arkadaşım yoktu. ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Sonrasında ilk okul arkadaşlarımla lise arkadaşlarımla bile görüşmeye başladım canım. Onlar buluşurdu hiç gitmezdim onlar bile şaşırmıştı değişimime sen bizimle gelir miydin ya diye.. Yani aşılmayacak şey değil :)
nasil tanismistiniz peki.benim hic erkek olarak arkadasim yokki sevgilim olsunO zaman sen teklif et
Bir de çıkma teklifi mi kaldı ki. Benim bildiğim spontane gelişir bu olaylar.
Mesela birini görüp benimle çıkar mısın diye sorup sonra evet cevabını alıp aşkımlı konuşmalara geçilmez benim bildiğim.
Yani bende böyle olmadı. Eşim çıkma teklif etmemişti bana :)
bi
de bi ortamda sanki görünmez gibiyim kimse beni görmüyor
nasil
nasil tanismistiniz peki.benim hic erkek olarak arkadasim yokki sevgilim olsun
görünmez olmayi ben mi seçiyorum acaba kendimi gizleyerek.toplu bi ortamda herkes konuşur güler .ben ne desem acaba şunu soylesem komik olurmu diye düşunurum.Bu yazdıklarını okuyunca geçmişimi hatırlıyorum.. Canım kimse seni görmez sen kendini göstermezsen. Biri gelsin seninle konuşsun diye bekleme sen git konuş. Bir günaydın da desen muhabbet açılır bir şekilde. Adım atılmasını bekleme ilk adımı sen at onlar sana on adım gelir..
yani
görünmez olmayi ben mi seçiyorum acaba kendimi gizleyerek.toplu bi ortamda herkes konuşur güler .ben ne desem acaba şunu soylesem komik olurmu diye düşunurum.
kizlar bi ortMda içimden geldigi gibi davranmayı o kadar isterdimki
o inşallah canim yardımin için çok sağolBence sen bir uzman yardımı almalısın. Şu anda erkekler çıkma teklifi etmiyor diye üzülüyosun ama yarın mezun olunca asıl sorunu iş hayatında yaşarsın, bu kadar çekinik, özgüveni eksik, sessiz bir karakter olarakta iş hayatında çok başarılı olamazsın. Bu sefer yaşadığın hüsran daha çok olur. Ailene "derslerime odaklanamıyorum odaklanma sorunum var" de git bir pskologa. Bu kadar çekinik olmana da gerek yok, diş hekimi olucaksın ayol :) Senin özgüven patlaması yaşayıp, havandan yanına yaklaşılmaması gerekiyordu. Kilo problemin varsa, önce kilo ver, sonra paraya kıy git bir kuofore, ardından kendine de güvenin gelmeye başlar, kişisel gelişim kitapları oku özgüvenle alakalı, böyle düşünüp düşünüp yapmayarak hayatı ıskalıyorsun, onca güzel deneyimi kaçırıyorsun, o soramadığın soruyu da sor hocaya, varsın millet gülsün, hoca kızsın, sen istediğini yapmış olursun ve buda bir deneyim olarak anılarında yer eder. Kimse millet bana güldü diye ölmedi rahat ol
Teklif alicak ortamlariniz oluyo mu mesela otobuste gorupte teklif etmezler yada yolda yururken.. ya bi arkadas ortaminda olur yada karsilikli bakismalarla.. ortamlara girdiginiz halde olmuyosa fazla guzel olabilir misiniz erkekler cesaret edemezler genelde yanasmayakizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?