neden teklif almiyorum

ben nerede neden bahsedildiğini anlıyabilecek yaştayım yavrucuğum göz kırparakda cool olmuyorsun(sandığının aksine) , biz o arkadaş ortamlarınıda iyi biliriz oralarda içki ısmarlama bahanesiyle içkisine hap atılıp son anda eve girmeden bayılıp arkadaşları tarafından kurtarılanlarıda biliriz öğrencilerimiz arasındada bunlar olmuştur

anladim canim bu sirf üniversitede degil her alanda giriskenlik sart .ben tanimadigim bi insanla bir kelime edene kadar kirk defa dudunuyorum

ya bi de ben disa donuk
insanlarla konusmayi sevmiyorum yani cesaret edemiyorum arkadaslarim genelde ice kapanik

İşi abartmayın. Ben basit bir arkadaşlıktan bahsediyorum. Git arkadaş bul evlerinde yat kalk akşamları discolardan barlardan çıkmayın demiyorum. Arkadaş durumu gayet iyi anlamış. Siz kendinizi yormayın. Sizin gibi düşünürsek hiç arkadaş olmamalı evden dışarı çıkmamalıyız.. İnsan kendini bildiği sürece kimse onu yoldan çıkaramaz..

anladim canim bu sirf üniversitede degil her alanda giriskenlik sart .ben tanimadigim bi insanla bir kelime edene kadar kirk defa dudunuyorum

Anladım canım bunu aşman için sosyal bir insan olmalısın.. Hayatında hep bir engel olarak kalır bu yoksa. Başta bende senin gibiydim. Sonra iş yerinde ezildikçe açıldım canım. İnşallah sen ezilmeden aşarsın bu engelini.

e su an aştin mi o zamn canim çok sevindim.bazilari diyor ki karakterdir aşilmaz .ama boyle söylendiginde cok moralim bozuluyor
e

O zaman sen teklif et

Bir de çıkma teklifi mi kaldı ki. Benim bildiğim spontane gelişir bu olaylar.
Mesela birini görüp benimle çıkar mısın diye sorup sonra evet cevabını alıp aşkımlı konuşmalara geçilmez benim bildiğim.
Yani bende böyle olmadı. Eşim çıkma teklif etmemişti bana :)

e su an aştin mi o zamn canim çok sevindim.bazilari diyor ki karakterdir aşilmaz .ama boyle söylendiginde cok moralim bozuluyor

e

Aştım canım hatta iş yerimdekiler buraya ilk geldiğinde şeker gibiydin sesin çıkmıyordu (yemek yemeye utanır açlıktan ölsem de telefon edip yemek sipariş edemezdim telefonlar çalardı açamazdım) şimdi acı biber oldun diyorlar :) karakterle alakalı değil sanırım birazda utangaçlıktan içe kapanıklıktan oluyor. Benim de pek arkadaşım yoktu. ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Sonrasında ilk okul arkadaşlarımla lise arkadaşlarımla bile görüşmeye başladım canım. Onlar buluşurdu hiç gitmezdim onlar bile şaşırmıştı değişimime sen bizimle gelir miydin ya diye.. Yani aşılmayacak şey değil :)

bi
de bi ortamda sanki görünmez gibiyim kimse beni görmüyor

nasil
nasil tanismistiniz peki.benim hic erkek olarak arkadasim yokki sevgilim olsun

bi

de bi ortamda sanki görünmez gibiyim kimse beni görmüyor

Bu yazdıklarını okuyunca geçmişimi hatırlıyorum.. Canım kimse seni görmez sen kendini göstermezsen. Biri gelsin seninle konuşsun diye bekleme sen git konuş. Bir günaydın da desen muhabbet açılır bir şekilde. Adım atılmasını bekleme ilk adımı sen at onlar sana on adım gelir..

yani
görünmez olmayi ben mi seçiyorum acaba kendimi gizleyerek.toplu bi ortamda herkes konuşur güler .ben ne desem acaba şunu soylesem komik olurmu diye düşunurum.

yani

görünmez olmayi ben mi seçiyorum acaba kendimi gizleyerek.toplu bi ortamda herkes konuşur güler .ben ne desem acaba şunu soylesem komik olurmu diye düşunurum.

Evet canım sen seçiyorsun. Her şey senin elinde. Kendini herkese aç demiyorum ama belli başlı arkadaşları olmalı insanın. Zaten bunu bir kez başardığında gerisi gelecektir canım. İnsanlar hakkında ne der sana güler mi? bunları düşünerek yaşayamazsın. Herkes kendi fikrini söyleyebilir. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır canım. Kimse gülüp aşağılamaz seni. Sen kendine güven kendine inan yeter ki.

Bence sen bir uzman yardımı almalısın. Şu anda erkekler çıkma teklifi etmiyor diye üzülüyosun ama yarın mezun olunca asıl sorunu iş hayatında yaşarsın, bu kadar çekinik, özgüveni eksik, sessiz bir karakter olarakta iş hayatında çok başarılı olamazsın. Bu sefer yaşadığın hüsran daha çok olur. Ailene "derslerime odaklanamıyorum odaklanma sorunum var" de git bir pskologa. Bu kadar çekinik olmana da gerek yok, diş hekimi olucaksın ayol :) Senin özgüven patlaması yaşayıp, havandan yanına yaklaşılmaması gerekiyordu. Kilo problemin varsa, önce kilo ver, sonra paraya kıy git bir kuofore, ardından kendine de güvenin gelmeye başlar, kişisel gelişim kitapları oku özgüvenle alakalı, böyle düşünüp düşünüp yapmayarak hayatı ıskalıyorsun, onca güzel deneyimi kaçırıyorsun, o soramadığın soruyu da sor hocaya, varsın millet gülsün, hoca kızsın, sen istediğini yapmış olursun ve buda bir deneyim olarak anılarında yer eder. Kimse millet bana güldü diye ölmedi rahat ol

kizlar bi ortMda içimden geldigi gibi davranmayi o kadar isterdimki

kizlar bi ortMda içimden geldigi gibi davranmayı o kadar isterdimki

Canım bu senin elinde kendini bu kadar sıkma bu kadar kasma.. Bir adım at bak gerisi zaten gelecek emin ol.. Bak burada bizimle gayet güzel konuşuyorsun gülmüyoruz da. Demek ki mantıksız patavatsız birisi değilsin. Sanalda konuşuyosun da reelde neden konuşmuyorsun? Kendine güven canım özgüvenli olmalısın. Yoksa iş hayatında ve evliliğinde çok ezilirsin..

ç
o inşallah canim yardımin için çok sağol

Diş hekimliği öyle yabana atılacak bir bölüm değil. Zaten son sınıfmışsın. İş hayatına atıldığında tanışacağın çok insan olur. O zamanda kendini eve kapatmazsın umarım. bir arkadaş ortamı falan yaparsın yani iş yerinden

kizlar benim moralim çok bozuk.en son çikma teklifimi orta okulda aldim.yirmi dört yaşindayim ama teklif eden hiç olmadi.sevgilim vardi faceten taniştik onunla da dün bitti zaten .
Teklif alicak ortamlariniz oluyo mu mesela otobuste gorupte teklif etmezler yada yolda yururken.. ya bi arkadas ortaminda olur yada karsilikli bakismalarla.. ortamlara girdiginiz halde olmuyosa fazla guzel olabilir misiniz erkekler cesaret edemezler genelde yanasmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…