- 1 Mart 2014
- 1.313
- 2.573
- 208
- Konu Sahibi vallahoyle
-
Gozlerine siyah bant cek, bize yolla resmini bakalimp
eki ben güzel olup olmadigimi nasil anlayabilirim
sanal ilişki yasayan,herhalde telden de ilişki yasar..ikiside abes degıl mi?!Çok yakışıksız bir yorum..
sanal ilişki yasayan,herhalde telden de ilişki yasar..ikiside abes degıl mi?!
yakışıklı yorum sahibi..
yakışıklı yorum sahibi..
yakışıklı yorum sahibi..
Gozlerine siyah bant cek, bize yolla resmini bakalim
Gozlerine siyah bant cek, bize yolla resmini bakalim
özelden yollayimsanal iliski dedigim nette tanismistik yani iliskiyi sa
atiliyorgelecek cevabı sabırsızlıkla bekliyoruz
üniversite eğitim yuvasıdır koca bulma yada cinsellik yeri değil herkesin beklentisi ve buldukları farklı tabii ama bulamaması asıl doğru olanı eğitim için gidiyorsa kadınlıkta bu kadar ucuz birşey değil okullarda harcamak için olsuncanım üniye gidiyorsun ve arkadaşın yok bu garip. Sanırım biraz girişken olmalısın. Çevre yapmalısın. İnsanlar seni tanımadığı doğru düzgün görmediği için teklif edemez hoşlansa bile olumsuz karşılanmaktan korkar.. Biraz aktif duruma geçmeli arkadaş ortamınını artırmalısınız. Elinizde bir şans var. ÜNİVERSİTE ...
olmuyor ugrasiyorum amaismimize tıkla özel mesaj at de
dosya yükle de resmi seç yükle gönderiliyor o şekilde ama resim büyük olursa gelirmi bilmiyorum bu forumun özelliklerini
üniversite eğitim yuvasıdır koca bulma yada cinsellik yeri değil herkesin beklentisi ve buldukları farklı tabii ama bulamaması asıl doğru olanı eğitim için gidiyorsa kadınlıkta bu kadar ucuz birşey değil okullarda harcamak için olsun
simdiki okulumda hic konusmayan bi kiz durup dururken sosyallesmeye baslasa millet garip karsilamazmicanım üniye gidiyorsun ve arkadaşın yok bu garip. Sanırım biraz girişken olmalısın. Çevre yapmalısın. İnsanlar seni tanımadığı doğru düzgün görmediği için teklif edemez hoşlansa bile olumsuz karşılanmaktan korkar.. Biraz aktif duruma geçmeli arkadaş ortamınını artırmalısınız. Elinizde bir şans var. ÜNİVERSİTE ...
simdiki okulumda hic konusmayan bi kiz durup dururken sosyallesmeye baslasa millet garip karsilamazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?