neden teklif almiyorum

Ben de en son çıkma teklifimi orta okulda almıştım. Sonrasında bu işlerin teklifle yürümediğini öğrendim. Birinden etkilenirsin, o senden etkilenir ve aranızda duygusal bişeyler başlar. Bunun illa dile getirilmesi gerekmez. Eşimle ilişkimiz ne zaman başladı bilmeyiz mesela. Evlilik yıldönümümüzden başka yıldönümümüz yok. Önce arkadaştık sonra sevgili olduk.

Tabi bunların olması için sosyal olman lazım başka yol yok. İnternet üzerinden birilerine senden hoşlandım benimle çıkarmısın dersen ya dalga geçerler ya seni kullanırlar. Son sınıf olduğuna göre yirmilerin ortasına yakınsın. Ne zamana kadar böyle asosyal yaşamaya devam etmeyi düşünüyorsun?

yahu herşey olabilir , cephede karşı tarafın askeri ile evlenen kadınlar var geçmişte orası kimi ilgilendirir önemli olan birlikte bir hayat sahibi olmak siz hiç yalnız ve terkedilmiş hissettinizmi? işte bir sevdiğiniz olmadığında ve yaşlandığınızda hissedeceğiniz o , ben isterim ki gençler hayatlarını aşkını bulsunda nasıl isterse öyle bulsun

önce arkadaş sonra sevgili olmak en iyisi :)

Bence dikkatini farkli alanlara yonlendirip kensini gelistirmeye calismalisin bu isler genellikle zaman kaybi ve insanı incitebilen seyler ve insanin vaktini alip kabiliyetlerini kisitliyor. . Kendine biraz daha ozen goster spor yap makyaj yap sacini değiştir sonra da akışına bırak bence

ismimize tıkla özel mesaj at de
dosya yükle de resmi seç yükle gönderiliyor o şekilde ama resim büyük olursa gelirmi bilmiyorum bu forumun özelliklerini

canım üniye gidiyorsun ve arkadaşın yok bu garip. Sanırım biraz girişken olmalısın. Çevre yapmalısın. İnsanlar seni tanımadığı doğru düzgün görmediği için teklif edemez hoşlansa bile olumsuz karşılanmaktan korkar.. Biraz aktif duruma geçmeli arkadaş ortamınını artırmalısınız. Elinizde bir şans var. ÜNİVERSİTE ...

üniversite eğitim yuvasıdır koca bulma yada cinsellik yeri değil herkesin beklentisi ve buldukları farklı tabii ama bulamaması asıl doğru olanı eğitim için gidiyorsa kadınlıkta bu kadar ucuz birşey değil okullarda harcamak için olsun

Okuduğunuzu yanlış anlıyorsunuz heralde ?? Koca bulmaktan cinsellikten bahsetmiyorum arkadaş ortamı yapmalısınız diyorum ? Dikkatli okuyun isterseniz. Kadınlık ucuzluktur diye bir şeyde demedim. Dikkatli okuyun mesajı öncelikle. Ben arkadaşlıktan bahsediyorum. Sizin arkadaş tanımınız cinsellikse onu bilemem

simdiki okulumda hic konusmayan bi kiz durup dururken sosyallesmeye baslasa millet garip karsilamazmi

simdiki okulumda hic konusmayan bi kiz durup dururken sosyallesmeye baslasa millet garip karsilamazmi

Milletin ne düşündüğü önemli mi canım senin hayatın söz konusu ? hem emin ol hiç konuşmamanı daha garip karşılıyorlardır. Biraz kendine güven. İllede sevgili anlamında demiyorum bunu yanlış anlama yukarıda bir arkadaş bir yorum yapmış cinsellik yeri değil felan diye. Bunu bizde biliyoruz çok şükür. Benim demek istediğimi eminim sen anlamıssındır canım benım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…