• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden

Son zamanlar daha mı sıklaştı? Soru cevap yapmasak siz tam olarak sizi rahatsız eden nedir onu yazsanız. Böyle kyerpetenle ağzınızdan laf alıyormuş gibi hissediyorum kendimi.
yasadigi ortami sevmiyormus gbi unutamadigi kisi varmis gibi bekar hayatini ozluyormus gibi

Neden her içki içene alkolik gözüyle bakılıyor anlamıyorum.
Biz aile olarak haftada bir bazen haftada üç gece içiyoruz. Gayette keyifli bir ritüelimiz var :)
Ya mezeli balıklı rakı sofrası kuruyoruz sohbet ede ede içiyoruz yada peynir tabağı hazırlıyoruz beraber birer kadehçik içiyoruz.
Ne sarhoşluğumuz ne şiddetimiz ne kavgamız var.
Her içene de şu gözle bakılmasın artık.
Ha içip ortalığı dağıtan sarhoş gezenlerdense evet alkoliktir ayrılın boşanın sizin kararırınız.

Onceden iciyordu o zaman pek sallamiyordun sanirim,
Esine sormussundur, o ne diyor?

Neden her içki içene alkolik gözüyle bakılıyor anlamıyorum.
Biz aile olarak haftada bir bazen haftada üç gece içiyoruz. Gayette keyifli bir ritüelimiz var :)
Ya mezeli balıklı rakı sofrası kuruyoruz sohbet ede ede içiyoruz yada peynir tabağı hazırlıyoruz beraber birer kadehçik içiyoruz.
Ne sarhoşluğumuz ne şiddetimiz ne kavgamız var.
Her içene de şu gözle bakılmasın artık.
Ha içip ortalığı dağıtan sarhoş gezenlerdense evet alkoliktir ayrılın boşanın sizin kararırınız.

İşte onu anlamaya calisiyorduk kii maalesef canım sarhoş oluyormuş.
Adam gibi içene eyvallah tabii kii adabiyla.
Galiba altından başka şeyler de gelecek :( :(

İşte onu anlamaya calisiyorduk kii maalesef canım sarhoş oluyormuş.
Adam gibi içene eyvallah tabii kii adabiyla.
Galiba altından başka şeyler de gelecek :KK43: :KK43:

Hımm ağzıyla içmiyorsa bağımlıysa kötü. Ama önceden de içiyormuş. Bazen kadınlar da değiştiririm diye kendi hayatlarını yakıyorlar. Yazık.

gerçek adınla mı üyelik aldın? ondan mı böyle çekine çekine yazıyorsun?

Back
X