- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
zor dönemden falan geçmiyor, zor dönemden geçen adamın aklına instagram mı gelir allah aşkına.. kesin başka bir "iş" var bu işin içinde.. sana tavsiyem hiç ama hiç destek falan olma, ararsa açma, görüşelim derse musait değilim de.. belli ki şımarmış, egosu şişmiş.. sen de bir iğne batır havası insin..
Su yasadiklarina ragmen o kadar mantikli ve olgun davraniyorsun ki seni takdir ettim dogrusu.yasananlardan oncee arkadasnn huyunu net bilmedgmden cok birsey soyleyemem fakat anne baba baska bir yakina benzemez agir gelmis olablr uzerine gitmemekte fayda var biturmek istese soylerdi diye dusunuyorm arkdsndan cok sana is dusuyor sabirli ol ve bekle cok uzerine gitmeden annesnn halini hatrini sor eger annesyle tansmssan ziyaret etmek istedgni soyle zor durumunda yannda olmani istemeliydi gibi glior bize fakat karakterini bilmiyoruz ki belki de yalnz kaldgnda senn ara ara destegnle iyi olp sana dha da baglnck lutfen uzulmeden sabret
Cok üstüne gitmek de istemedim, hani bası kalabalıktır bir de ben yormayayım diye dusundum ama ilgisiz de durmak istemedim..Ya destegine tabii ki appreciate ederdi sen biraz daha bastirsaydin nazlanmis belli ki, annesi ölümden donmus yazik kafasi yerinde degildir
annesine üzülen instragama neden takılıyor..yavrum sende fazla gitme..arkadaşın dediği gibi aramayanı arama..aklında başka düşünceleri var gibi geliyor..daha yaşın çok küçük..senin yaşında kızım var..onlara nasıl söylüyorsam sanada aynısı..hemde yaşına göre çok olgun...senin gibi çıtı pıtı kızı hak etmiyor..kendini dünyada tek erkek mi znnediyor..sende yavrum kafana takmaya değmez..
canımm ya.. cok üzüldümKızlar daha oncekı konumda erkek arkadasımın annesinin hasta oldugunu ve iki haftadır aramızın kötü oldugunu yazmıstım. Annesı hastaneye yatırılmadan önceki gece bulusmustuk ve cok iyiydi sarıldı öptü vs iste seni cok özlüyorum falan demisti (o gece sadece 15 dk konuşabilmek icin 35 km uzaktan yanıma gelmisti). Buluştuktan sonra o gece ben ona destek olmak icin morali duzelsin diye msj atmıştım cevap vermemişti, ben de cok üzülmüştüm onun üzerine konu acmıştım hatta. O hafta konuşmadık pek, sonra ben onu aramıştım (tavsiyeleriniz sayesinde) ve annesinin kalbinin durduğunu yogun bakıma alındığını söylemişti ama telefonda sıcak konuşmuştu benimle. Ben de hastaneye çiçek göndermistim, sonrasında yine konustuk birkac gun, aramız iyiydi.
Ancak anlamadığım bir soğukluk olustu ve ben gercekten cok üzülüyorum bu duruma, neden bılmıyorum hep annesinin Hastalığına verdim, isleri de cok yogun bu aralar üstüne gitmedim, konuşmadık. Daha onceden de aramızın kötü soğuk olduğu zamanlar oldu ama mutlaka bir sey yapardı, çaba gösterdiğini fark ederdım. Dün erkek bir arkadasıma anlattım "annesi hasta bosver konuşmayın o zaman, bir süre yalnız kalmak istiyor demek ki. Benim de babam kalp krizi geçirdiği zaman sevgilimin teselli mesajları, cabaları benim acımı azaltmıyordu, destegini hissediyordum ama kimseyi istemedim o süreçte" dedi.
Son konuştuğumuzun üstünden bes gun gecti, bugun mesaj attım "annen nasıl oldu, sen nasılsın, merak ettim insallah daha iyidir" diye, girdi, yaklaşık yarım saat online kaldı ama okumadı, dedim girip okumadığına gore onemli bir sey vardır herhalde. Sonra instagrama bakıyordum bir baktım on dk önce birilerine like atmış yorum yazmıs. Yani instagrama girip like atacak kadar vakti var ama benim mesajımı okumuyor bile.
Neyse, ikı uç saat sonra cevap verdi (cok soğuk bir sekilde) annesini yogun bakımdan çıkarmışlar bugun odaya almışlar. Ben mesajı gördum ama whatsappe girmedim bir sey yazmadım da hala. Hic içimden gelmiyor. Sevindim annesi icin gercekten, zaten sırf annesını merak ettıgım ıcın yazmıstım. Onunla konuşasım da yok mesaj atasım da yok. Cevap bıle vermek ıstemıyorum. O kadar soğudum ki bu sacma sapan dengesiz davranışları yüzünden. Cok canım sıkıldı. Bir sene doldu iliskimizde, yası 33- ben de 22. Bazen canı istemiyor konuşmuyor, bazen öyle bir davranıyor ki sanki özel bir gün, inanılmaz iyi. Ben o kendıne gelene kadar konuşmayı düşünmüyorum, zaten bir problem olduğu son üc haftadır belli, kendisi kafasını topladığı zaman gelır konuşur. Annesı hasta diye üstüne gitmedim asla, onu zor gunünde de bırakıp gıtmıyorum cunku zaten o benı hayatının ıcınde görmüyor kı, varlığım yokluğum bir. Beni kendi yokluğuna o alıştırdı. Madem beni fazlalık olarak görüyor ben de hayatından çıkarım. Tamam canı sıkkındır, kimseyi istemez etrafında yalnız kalmak ister; ama bu kadar da ben yokmuşum gibi davranmaz öyle degil mi? Davranmamalı bence.
Kızlar o kadar üzülüyorum ki icim acıyor, evde de ailem anlıyor moralimin bozuk oldugunu, benim kalp kapakçıklarımda problem var ve ilaç kullanıyorum, stres cok etkiliyor ve zaman zaman bayılıyorum. Daha dün ailemle yurtdışında yüksek lisans isini konustuk babam da bayılmalarım düzelmeden beni yalnız basıma bir yere gondermeyecegını ifade etti, cok uzuldum, ben iyiyim diye cok direttim ve bugun bunun üstüne yine bayıldım. Cok üzülüyorum, annem beni neselendirmek icin cok uğraşıyor ancak annemi uzunce de icim parçalanıyor.
Onun aklı bende degil ama benim aklım hep onda. Instamessagedan bakıyorum konumuna, işyeri-hastane-ev den baska yere gitmiyor da. Dırdır yapıp kafasını sısırmek, bunaltmak istemiyorum. Ben o kafasını toplayana kadar beklerim. Bir iki güne daha iyi olurum; ama ne bileyim kafamda kuruyorum hep acaba yanlıs bir sey mi yaptım, beni yanlıs mı anladı, ne oldu da uzaklaştı diye. Kızlar kusura bakmayın cok uzun oldu ama artık caba göstermediğini görmek, benı sevmedıgını hıssetmek kalbimi cok kırıyor. Kendimi cok kötü hissediyorum. Sureklı kontrol etmemek ıcın de telefondan instagramı falan sildim. Baktıkca sinirim bozuluyor
Bob Marley'in bir sözü var "Senin için mücadele etmeyen insan, sadece gitmeni bekliyordur..!"
Bence bırak kendi haline arama sorma..
Biliyorum dayanamıycaksın belkide arıycaksın ama sen üzülüceksin..
Sana zaman ayırmayan biri için kendini harcatma boşver..
Bak sağlık sorununda varmış Rabbim acil şifalar versin insallah..
Kendinden başka kimseyi önemseme seni seven birine ihtiyacın var seni hırpalayan üzen birine değil
İnstagramı silmeniz iyi olmuş bırakın sürekli takip edip kendinizi üzmeyi. Dengesiz davranışlarına bir şey bulamadım,ne yazık ki ilişkilerde bir diğer taraf böyle oluyor. Ne anlıyorlarsa artık...
canımm ya.. cok üzüldümama bekle bakalım bi süre ne olacak dediğin gibi hiç arayıp sorma ya da ılgılenme biraz uzaklas bakalım napacak.. sen insanlıgını yapmışsın zaten gerisi ona kalmıs bişey... sakın stres yapma üzülme aman diyim yahu degermi bi düşün bakalım aramızda 1 yas var daha neleri cıkıcak karsımıza.. bende epilepsi hastasıyım bende bayılıyorum ama son 4 senedir bişeyim yok cok sukur sadece nişandan ayrıldıktan sonra ufak nöbet gecirdim.. sakın ola saglıgını kimseye degişme unutma canım sen önemlisin.. !♥
Canım benim ♡♡♡ evet merak etme biliyorum herseyi sen elinden geleni yaptın basını yastıga koydugunda vicdanın rahat olsun. Evet kendi haline bırak artık ne olucak.. Sanırım annenler istememekte haklıymış.. belki de Allah sana bu vasıtayla gercek yuzunu gösteriyo bilemezsin.. Aşk meşk hepsi gecici elbette olucak hepimiz Allah izin verirse evlenicez hepsi unutulcak geriye sen kalıcaksın bu yuzden kendinin kıymetini bil annene babana sıkıca sarılll.. basına bi iş gelse kimse yuzune bakmaz ama annen baban heba eder kendini cırpınır savasır.. bu yuzden üzülme iyiki varsın tatlım benim :)Canım benimYorumun icin tesekkur ederim Iyi ki varsın Sana da zaten onceden anlatmıştım az cok sorunlarımızı iste dün de en son böyle oldu.. Cok moralim bozuldu, sonra söyledim ona zaten senin davranışların yüzünden uzak duruyorum yanlıs anlama hep yanında olmak isterim, sen ne zaman istersen destegim sonsuz. En azından bilsin, istediği zaman yanında olurum. Cok şükür annesi de yogun bakımdan çıktı dualarımız ise yaradı :) zaten o attığım mesaja da cevap vermeseydi bir daha tövbe konusmazdım yüzüne bile bakmazdım. Yaptıklarının açıklaması yok cunku.. Normal bir sekilde annesinin hastalığından dolayı olsa bu durum anlarım da..
Canım benim ♡♡♡ evet merak etme biliyorum herseyi sen elinden geleni yaptın basını yastıga koydugunda vicdanın rahat olsun. Evet kendi haline bırak artık ne olucak.. Sanırım annenler istememekte haklıymış.. belki de Allah sana bu vasıtayla gercek yuzunu gösteriyo bilemezsin.. Aşk meşk hepsi gecici elbette olucak hepimiz Allah izin verirse evlenicez hepsi unutulcak geriye sen kalıcaksın bu yuzden kendinin kıymetini bil annene babana sıkıca sarılll.. basına bi iş gelse kimse yuzune bakmaz ama annen baban heba eder kendini cırpınır savasır.. bu yuzden üzülme iyiki varsın tatlım benim :)
Canım benim.. aklıma ilk nişanlılıgımda nikah için kan vermiştim yolda bayıldım hastaneden cıkınca söyledim umursamadı aramadı bile beni o gün cok üzülmüştüm cok canım yanmıstı..o gun geldi aklıma. Allah büyük canım yarına bırakır yanına bırakmaz Sen sabırlı ol yeter gecicek.. üzme kendini sakınAynen öyle canım.. Ben kaç kere onun yüzünden hastanelik oldum haberi bile olmadı. Ikı hafta önce bir arkadasımla yemekteyken bayıldım onu aradı arkadasım tel mesguldu saatler sonra dondü dedım artık cok gec yanı. Aman.. Gercekten sıkıldım bu iliski bana sadece huzursuzluk ve ızdırap veriyor artık
Kesinlikle öyle.. Yok aramam. Daha önce iki hafta dayanmıştım ama onda da instagramda gerci surekli bir anlamlı sözler falan seyler vardı resimler bilmem ne. Aman ne yaparsa yapsın... Sırf onu bu kadar sevdigim icin karşısında bu kadar küçüldüm. Küçülmekten kasıt asla ilgilenmek arayıp sormak degil, bunlar zaten insani bir sey ama zannediyor ki ben ona muhtacım, ki ben ona bu izlenimi verdim zamanında. Artık geri çekiliyorum cunku yapabileceğim baska bir sey yok ben yeterince caba gösterdim
Sen dogru olani yapiyosun canim emin ol
Aynen öyle konu baskasına gelince şeytan kesiliyorlar aslında. Yengeç erkeklerini severim hep e yakın erkek arkadaslarım yengeçler ama kız yengeçleri sevmem :)
Tanıdığım iki tane erkek yengeç de tembel, işten güçten kaçan, aşırı kıskanç , hep kendi isteği olsun tiplerdi.
Kız yengeçlere gelince, cidden çekilmezler.
Aa bende yengecim niye ki :):)
Canım benim.. aklıma ilk nişanlılıgımda nikah için kan vermiştim yolda bayıldım hastaneden cıkınca söyledim umursamadı aramadı bile beni o gün cok üzülmüştüm cok canım yanmıstı..o gun geldi aklıma. Allah büyük canım yarına bırakır yanına bırakmaz Sen sabırlı ol yeter gecicek.. üzme kendini sakın
Haa bu arada ilk nişanlımın konustugu var demiştim ya sana ayrılmıs.. Rabbım o kadar büyükki gercekten gece yataklarda az aglamadım ah etmedim.. mukafatını alıyorum elhamdulıllah.. Dilerim Allahtan 3 ay evvel ayrıldıgım nişanlımda bana yasattıgını yasar canımı yaktılar ben herseyden elimi etegimi cektim sırtımı Allaha dayadım.. Allah büyük
Sorma benim de yükselen yengeç ahahah :) Ben de bazen cidden çekilmez oluyorum :)Benim de yükselenim yengeçAma bir tane arkadasım vaR, hatta cok nazarı değiyor dıye konu acmıştım onun hakkında, o kızı tanıdığımdan Beri yengeçlerden soğudum :) ama erkek yengeclerı cok severım yanı ben cok iyi anlaşıyorum cok babacan oluyorlar
En doğrusu kendinizi yipratmayin artik..Tesekkur ederim... Annesini tanımadığım icin hastaneye çiçek gonderdim sadece. Dün en son ona onun davranışlarından dolayı uzak durduğumu; ama beni yanlıs anlamaması gerektiğini, istediği zaman yanında olacağımı, her zaman Destek olacağımı söyledim. Tesekkur etti soğuk degildi ama ne bileyim. Yani artık onun hareketlerinden anlam çıkarmaktan, kendimde sorun aramaktan yoruldum. İçimde artık ona dair ne bir adım atmak ne de arayıp sormak hevesi, istegi kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?