Nedensiz bir sekilde bitti, cok üzülüyorum

Valla dogru. Simdiye kadar hic ararsa acmamazlık yapmadım, ne bileyim korkuyorum açıkcası. Sanki ben açmazsam bir daha hic aramayacakmış gibi hissediyorum. Hep bir gidecekmiş görüntüsü veriyor. Benim hatam oldu onu bu kadar hayatımın merkezine koymak. Bundan sonra bir sey yapmayacağım. Cok kırıldım cunku gercekten. Annesinin hastalığını vs anlarım ama onun moralinin bozukluğu sadece bana, arkadaşlarına degil. Normal hayatına devam ediyor.

İnstagramı silmeniz iyi olmuş bırakın sürekli takip edip kendinizi üzmeyi. Dengesiz davranışlarına bir şey bulamadım,ne yazık ki ilişkilerde bir diğer taraf böyle oluyor. Ne anlıyorlarsa artık...

Tesekkur ederim... Annesini tanımadığım icin hastaneye çiçek gonderdim sadece. Dün en son ona onun davranışlarından dolayı uzak durduğumu; ama beni yanlıs anlamaması gerektiğini, istediği zaman yanında olacağımı, her zaman Destek olacağımı söyledim. Tesekkur etti soğuk degildi ama ne bileyim. Yani artık onun hareketlerinden anlam çıkarmaktan, kendimde sorun aramaktan yoruldum. İçimde artık ona dair ne bir adım atmak ne de arayıp sormak hevesi, istegi kaldı.

Cok tesekkur ederim Anneme zaten onaylamayacağı ıcın iliskimizi ben bu sorunları da anlatamıyorum fikir alamıyorum. Sanırım bu durumda yapılacak en dogru sey uzak durmak olacak. Gercekten artık içimden de gelmiyor hicbir sey yapmak.

canımm ya.. cok üzüldüm ama bekle bakalım bi süre ne olacak dediğin gibi hiç arayıp sorma ya da ılgılenme biraz uzaklas bakalım napacak.. sen insanlıgını yapmışsın zaten gerisi ona kalmıs bişey... sakın stres yapma üzülme aman diyim yahu degermi bi düşün bakalım aramızda 1 yas var daha neleri cıkıcak karsımıza.. bende epilepsi hastasıyım bende bayılıyorum ama son 4 senedir bişeyim yok cok sukur sadece nişandan ayrıldıktan sonra ufak nöbet gecirdim.. sakın ola saglıgını kimseye degişme unutma canım sen önemlisin.. !♥

Kesinlikle öyle.. Yok aramam. Daha önce iki hafta dayanmıştım ama onda da instagramda gerci surekli bir anlamlı sözler falan seyler vardı resimler bilmem ne. Aman ne yaparsa yapsın... Sırf onu bu kadar sevdigim icin karşısında bu kadar küçüldüm. Küçülmekten kasıt asla ilgilenmek arayıp sormak degil, bunlar zaten insani bir sey ama zannediyor ki ben ona muhtacım, ki ben ona bu izlenimi verdim zamanında. Artık geri çekiliyorum cunku yapabileceğim baska bir sey yok ben yeterince caba gösterdim

İnstagramı silmeniz iyi olmuş bırakın sürekli takip edip kendinizi üzmeyi. Dengesiz davranışlarına bir şey bulamadım,ne yazık ki ilişkilerde bir diğer taraf böyle oluyor. Ne anlıyorlarsa artık...

Valla evin önünden onun arabasından geçiyor ben irkiliyorum o kadar canım sıkkın ki. Hep aklıma geliyor. En azından instagramı falan silerek uzak kalıyorum bakmıyorum; cunku baktık ca sinirim bozuluyor

Canım benim Yorumun icin tesekkur ederim Iyi ki varsın Sana da zaten onceden anlatmıştım az cok sorunlarımızı iste dün de en son böyle oldu.. Cok moralim bozuldu, sonra söyledim ona zaten senin davranışların yüzünden uzak duruyorum yanlıs anlama hep yanında olmak isterim, sen ne zaman istersen destegim sonsuz. En azından bilsin, istediği zaman yanında olurum. Cok şükür annesi de yogun bakımdan çıktı dualarımız ise yaradı :) zaten o attığım mesaja da cevap vermeseydi bir daha tövbe konusmazdım yüzüne bile bakmazdım. Yaptıklarının açıklaması yok cunku.. Normal bir sekilde annesinin hastalığından dolayı olsa bu durum anlarım da..

Canım benim ♡♡♡ evet merak etme biliyorum herseyi sen elinden geleni yaptın basını yastıga koydugunda vicdanın rahat olsun. Evet kendi haline bırak artık ne olucak.. Sanırım annenler istememekte haklıymış.. belki de Allah sana bu vasıtayla gercek yuzunu gösteriyo bilemezsin.. Aşk meşk hepsi gecici elbette olucak hepimiz Allah izin verirse evlenicez hepsi unutulcak geriye sen kalıcaksın bu yuzden kendinin kıymetini bil annene babana sıkıca sarılll.. basına bi iş gelse kimse yuzune bakmaz ama annen baban heba eder kendini cırpınır savasır.. bu yuzden üzülme iyiki varsın tatlım benim :)

Aynen öyle canım.. Ben kaç kere onun yüzünden hastanelik oldum haberi bile olmadı. Ikı hafta önce bir arkadasımla yemekteyken bayıldım onu aradı arkadasım tel mesguldu saatler sonra dondü dedım artık cok gec yanı. Aman.. Gercekten sıkıldım bu iliski bana sadece huzursuzluk ve ızdırap veriyor artık

Canım benim.. aklıma ilk nişanlılıgımda nikah için kan vermiştim yolda bayıldım hastaneden cıkınca söyledim umursamadı aramadı bile beni o gün cok üzülmüştüm cok canım yanmıstı..o gun geldi aklıma. Allah büyük canım yarına bırakır yanına bırakmaz Sen sabırlı ol yeter gecicek.. üzme kendini sakın

Haa bu arada ilk nişanlımın konustugu var demiştim ya sana ayrılmıs.. Rabbım o kadar büyükki gercekten gece yataklarda az aglamadım ah etmedim.. mukafatını alıyorum elhamdulıllah.. Dilerim Allahtan 3 ay evvel ayrıldıgım nişanlımda bana yasattıgını yasar canımı yaktılar ben herseyden elimi etegimi cektim sırtımı Allaha dayadım.. Allah büyük

Sen dogru olani yapiyosun canim emin ol

Aynen öyle konu baskasına gelince şeytan kesiliyorlar aslında. Yengeç erkeklerini severim hep e yakın erkek arkadaslarım yengeçler ama kız yengeçleri sevmem :)

Tanıdığım iki tane erkek yengeç de tembel, işten güçten kaçan, aşırı kıskanç , hep kendi isteği olsun tiplerdi.

Kız yengeçlere gelince, cidden çekilmezler.

Tanıdığım iki tane erkek yengeç de tembel, işten güçten kaçan, aşırı kıskanç , hep kendi isteği olsun tiplerdi.

Kız yengeçlere gelince, cidden çekilmezler.

Aa bende yengecim niye ki :):)

Benim de yükselenim yengeç Ama bir tane arkadasım vaR, hatta cok nazarı değiyor dıye konu acmıştım onun hakkında, o kızı tanıdığımdan Beri yengeçlerden soğudum :) ama erkek yengeclerı cok severım yanı ben cok iyi anlaşıyorum cok babacan oluyorlar

Su an senı o kadar iyi anladım ki, ben de bayıldım ama umrunda olmadı ne bileyim küçük seyler de olsa ınsan üzülüyor, kırılıyor. Ben de bunu bildigim ıcın annesı konusunda cok hassas davrandım.
Aman ne halleri varsa görsünler!!!! Sevindim diyemem bize yakışmaz ama Allah görüyor ve ne yapacagını cok ıyı bılıyor. Seni icini ferah tut canım. Senın ıcın her sey cok guzel olacak...

Sorma benim de yükselen yengeç ahahah :) Ben de bazen cidden çekilmez oluyorum :)

En doğrusu kendinizi yipratmayin artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…