Nedensiz bir sekilde bitti, cok üzülüyorum

Bu da bana ibret olsun. Ne dıyecegımı bılemedım.. Oyle bır davrandı kı destek olmak, yanında oldugumu hıssettırmek ıcın bıle konuştuğumda bıle kendımı onu rahatsız edıyormusum gıbı hıssettım. Dedım boğmayayım ama ilgisiz de görünmek ıstemedım. Benı cok muallakta bıraktı. Sırf onun davranışlarından cekındıgım ıcın annesını merak ettigim halde arayıp soramadım bıle. Bu saatten sonra uzak durmaktan baska çarem kalmadı maalesef

Ben de akrebim :) yengeçlerle cok iyi anlaşıyorum valla ama balıkları bılemıyorum cok duygusal olurlarmış yengeçlerin de kötü yanı cok sinsiler

Duygusal ama bir tek kendilerine duygusallar :) Ve evet sinsiler. Ama bazen gözüne soka soka da bencillik yaptıkları olur.

zor bir dönemden geçiyor.
hastalığı bahane edeceğini sanmıyorum.
annemi kaybedeli beş yıl oluyor.
hastalığının son üç ayı sürekli hastanelerdeydik ve benim aklıma gelen son şey erkek arkadaşımın ne düşündüğüydü.
yanında ve destek olmaya çalış.
kapris yapmadan sorup sorgulamadan yanında ol.

canım annesini takmıştır birak kafasını toplasın ortada birşey yok sonuçta bu kadar kurma kafanda

insanin en yakinina nazı gecebilir belki evet ama ben 'en yakini' olarak gordugune inanamadim, kirici yani yaptiklari.. simdi bsy soylesen kalkar suclu eder dmi? 'annem hasta, senin yaptigina bak' der, anlayissiz olan sen olursun..

genel olarak haklisin, ben de oyle dusundum ama instagram'da like yorum meselesine takildim, farkli yorum yaptm o nedenle..
annecigine Allah rahmet eylesin..

Daha biten birşey yokki anladığım kadarıyla soğukluk girmiş sadece ama oda annesine üzülmüştür düzelir kendine gelir zor süreç aile olayı hastane üzülme

Güzelim 22 yaşındasın,ne işin var 33 yaşıında adamla.Bak sağlık problemlerinde varmış.DEĞER Mİ ÜZÜLMENE.Okulunu bitir.Aramayanı arama.Mesaj atmayana mesaj atma.Herkesi kendi haline bırak sen yoluna bak.

zor dönemden falan geçmiyor, zor dönemden geçen adamın aklına instagram mı gelir allah aşkına.. kesin başka bir "iş" var bu işin içinde.. sana tavsiyem hiç ama hiç destek falan olma, ararsa açma, görüşelim derse musait değilim de.. belli ki şımarmış, egosu şişmiş.. sen de bir iğne batır havası insin..

Su yasadiklarina ragmen o kadar mantikli ve olgun davraniyorsun ki seni takdir ettim dogrusu.yasananlardan oncee arkadasnn huyunu net bilmedgmden cok birsey soyleyemem fakat anne baba baska bir yakina benzemez agir gelmis olablr uzerine gitmemekte fayda var biturmek istese soylerdi diye dusunuyorm arkdsndan cok sana is dusuyor sabirli ol ve bekle cok uzerine gitmeden annesnn halini hatrini sor eger annesyle tansmssan ziyaret etmek istedgni soyle zor durumunda yannda olmani istemeliydi gibi glior bize fakat karakterini bilmiyoruz ki belki de yalnz kaldgnda senn ara ara destegnle iyi olp sana dha da baglnck lutfen uzulmeden sabret

Ya destegine tabii ki appreciate ederdi sen biraz daha bastirsaydin nazlanmis belli ki, annesi ölümden donmus yazik kafasi yerinde degildir

annesine üzülen instragama neden takılıyor..yavrum sende fazla gitme..arkadaşın dediği gibi aramayanı arama..aklında başka düşünceleri var gibi geliyor..daha yaşın çok küçük..senin yaşında kızım var..onlara nasıl söylüyorsam sanada aynısı..hemde yaşına göre çok olgun...senin gibi çıtı pıtı kızı hak etmiyor..kendini dünyada tek erkek mi znnediyor..sende yavrum kafana takmaya değmez..

Bob Marley'in bir sözü var "Senin için mücadele etmeyen insan, sadece gitmeni bekliyordur..!"
Bence bırak kendi haline arama sorma..
Biliyorum dayanamıycaksın belkide arıycaksın ama sen üzülüceksin..
Sana zaman ayırmayan biri için kendini harcatma boşver..
Bak sağlık sorununda varmış Rabbim acil şifalar versin insallah..
Kendinden başka kimseyi önemseme seni seven birine ihtiyacın var seni hırpalayan üzen birine değil

Duygusal ama bir tek kendilerine duygusallar :) Ve evet sinsiler. Ama bazen gözüne soka soka da bencillik yaptıkları olur.

Aynen öyle konu baskasına gelince şeytan kesiliyorlar aslında. Yengeç erkeklerini severim hep e yakın erkek arkadaslarım yengeçler ama kız yengeçleri sevmem :)

Hani ben ona ağırlık olmadan fazlalık olmadan, ayak bağı olmadan yanında olmak istiyorum ama davranışlarından kestiremiyorum ne yapacağımı. Uzuldum ne yalan söyleyeyim... Ben elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum.. Insallah annesi iyileşir de bu durum düzelir, en azından oturup konuşabiliriz diye umuyorum

insanin en yakinina nazı gecebilir belki evet ama ben 'en yakini' olarak gordugune inanamadim, kirici yani yaptiklari.. simdi bsy soylesen kalkar suclu eder dmi? 'annem hasta, senin yaptigina bak' der, anlayissiz olan sen olursun..

genel olarak haklisin, ben de oyle dusundum ama instagram'da like yorum meselesine takildim, farkli yorum yaptm o nedenle..
annecigine Allah rahmet eylesin..

Ben de öyle dusunuyorum haklısın... Benim annem de cok agır bir hastalık ve tedavi süreci geçirdi ama bütün arayanlar, çiçek gönderenler, ziyaret edenler, gelen giden hepsiyle tek tek ilgilendim ve hepsıne tek tek tesekkur ettim. Sonuçta kötü günümüzde yanımızda olmuşlar. Bir de ben ona uzak bir akraba veya alakasız bir insan da degilim. Ne bileyim. Instagramda aktif görünce cok sasırdım yani atacagı altı üstü bır mesaj.

Daha biten birşey yokki anladığım kadarıyla soğukluk girmiş sadece ama oda annesine üzülmüştür düzelir kendine gelir zor süreç aile olayı hastane üzülme

Yani biten bir sey yok evet ama uzağız, soguguz. Ben kendi acımdan bir ara veriyorum artık, zaten onun acısından iliskimiz hep ara su son uç haftadır. Ne bileyim böyle olunca da cok üzülüyorum...

Ben de cok kırıldım. Bazen diyorum kırılmaya hakkım yok bu durumda ama kendi hayatına normal devam ettigini görünce cok sinirlendim ama daha cok da uzuldum... Istemsiz bir sekilde gözlerim doldu. Ben ondan ilgi de beklemiyorum, annesi ameliyat oldugundan beri hep yanında olmaya calıstım o uzak durdu dedim acaba boğuyor müyüm uzak durdum bu sefer iyice uzaklaştı, dün mecbur o mesajı yazdım durumu daha iyi anlayabilmek adına ama onda da cok renk vermedi. Açıkcası yeni yıla girene kadar yazmayı düşünmüyorum belki aklına gelirim de yazar iyi seneler diye.

Bence de değmez ama ne bileyim hep aklıma geliyor, hep bir hüzün çöküyor üzerime. Üzülüyorum. Onun icin artık bir sey ifade etmediğimi hissetmeye basladım, beni en cok üzen de o. O yüzden artık geride duracağım. Benim yapabileceğim bir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…