- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Eski sevgilimle yasadigim bir olayi hatirlatti konunuz. Annesinin rahmi alinacakti hastanede yatiyordu annesi. Ben de destek olmaya calisiyordum. Ararim acmaz uc bes saat sonra döner,mesajlara saatler sonra cevap verir falan. Ben de morali bozuk cikmazda diye destek olmaya ugrasiyordum.
Bir gun cep tlfdan aradim acmadi. Ben de cok merak ettim annesine bisey mi oldu diye ve bir arkadasima gitmistik ordan ev tlfnhnu aradim acti soguk konusuyordu.. Aradim cepten dedigimde isyerinde kalmis dedu ve o an cep tlfnu caldi sesini duydum tlfnun:-( Adam sogumustu belliydi ve ben adam gibi soyleseydin o kadar annen icin destek olmaya calistim deyince de destek oldun da ne oldu sanki ameliyati sen yaptin komiksin demisti..
Ayrildik ve aylar sonra o dönemler birinden hoşlanıyormus vs vs duydum.. Yani annesi hastayken herkes daha cok destek bekler güzelim anla olanlari ve uzak dur..
Ben de akrebim :) yengeçlerle cok iyi anlaşıyorum valla ama balıkları bılemıyorum cok duygusal olurlarmış yengeçlerin de kötü yanı cok sinsiler
insanin en yakinina nazı gecebilir belki evet ama ben 'en yakini' olarak gordugune inanamadim, kirici yani yaptiklari.. simdi bsy soylesen kalkar suclu eder dmi? 'annem hasta, senin yaptigina bak' der, anlayissiz olan sen olursun..Evet ben de en cok ona bozuldum zaten.. Gecen hafta da aradım acmadı bakıyorum whatsappte onlıne sureklı. Cok uzuldum dedım keske aramasaydım. Saatler sonra geri dondu. Hastanedeyım cok yogundum sımdı donebılıyorum aramalara falan dedı. Ne bıleyım, ınsan ınanmak ıstedıkten sonra her seye ınanır da, ben artık ona ınanmak ıstemıyorum galıba.
genel olarak haklisin, ben de oyle dusundum ama instagram'da like yorum meselesine takildim, farkli yorum yaptm o nedenle..zor bir dönemden geçiyor.
hastalığı bahane edeceğini sanmıyorum.
annemi kaybedeli beş yıl oluyor.
hastalığının son üç ayı sürekli hastanelerdeydik ve benim aklıma gelen son şey erkek arkadaşımın ne düşündüğüydü.
yanında ve destek olmaya çalış.
kapris yapmadan sorup sorgulamadan yanında ol.
Güzelim 22 yaşındasın,ne işin var 33 yaşıında adamla.Bak sağlık problemlerinde varmış.DEĞER Mİ ÜZÜLMENE.Okulunu bitir.Aramayanı arama.Mesaj atmayana mesaj atma.Herkesi kendi haline bırak sen yoluna bak.Kızlar daha oncekı konumda erkek arkadasımın annesinin hasta oldugunu ve iki haftadır aramızın kötü oldugunu yazmıstım. Annesı hastaneye yatırılmadan önceki gece bulusmustuk ve cok iyiydi sarıldı öptü vs iste seni cok özlüyorum falan demisti (o gece sadece 15 dk konuşabilmek icin 35 km uzaktan yanıma gelmisti). Buluştuktan sonra o gece ben ona destek olmak icin morali duzelsin diye msj atmıştım cevap vermemişti, ben de cok üzülmüştüm onun üzerine konu acmıştım hatta. O hafta konuşmadık pek, sonra ben onu aramıştım (tavsiyeleriniz sayesinde) ve annesinin kalbinin durduğunu yogun bakıma alındığını söylemişti ama telefonda sıcak konuşmuştu benimle. Ben de hastaneye çiçek göndermistim, sonrasında yine konustuk birkac gun, aramız iyiydi.
Ancak anlamadığım bir soğukluk olustu ve ben gercekten cok üzülüyorum bu duruma, neden bılmıyorum hep annesinin Hastalığına verdim, isleri de cok yogun bu aralar üstüne gitmedim, konuşmadık. Daha onceden de aramızın kötü soğuk olduğu zamanlar oldu ama mutlaka bir sey yapardı, çaba gösterdiğini fark ederdım. Dün erkek bir arkadasıma anlattım "annesi hasta bosver konuşmayın o zaman, bir süre yalnız kalmak istiyor demek ki. Benim de babam kalp krizi geçirdiği zaman sevgilimin teselli mesajları, cabaları benim acımı azaltmıyordu, destegini hissediyordum ama kimseyi istemedim o süreçte" dedi.
Son konuştuğumuzun üstünden bes gun gecti, bugun mesaj attım "annen nasıl oldu, sen nasılsın, merak ettim insallah daha iyidir" diye, girdi, yaklaşık yarım saat online kaldı ama okumadı, dedim girip okumadığına gore onemli bir sey vardır herhalde. Sonra instagrama bakıyordum bir baktım on dk önce birilerine like atmış yorum yazmıs. Yani instagrama girip like atacak kadar vakti var ama benim mesajımı okumuyor bile.
Neyse, ikı uç saat sonra cevap verdi (cok soğuk bir sekilde) annesini yogun bakımdan çıkarmışlar bugun odaya almışlar. Ben mesajı gördum ama whatsappe girmedim bir sey yazmadım da hala. Hic içimden gelmiyor. Sevindim annesi icin gercekten, zaten sırf annesını merak ettıgım ıcın yazmıstım. Onunla konuşasım da yok mesaj atasım da yok. Cevap bıle vermek ıstemıyorum. O kadar soğudum ki bu sacma sapan dengesiz davranışları yüzünden. Cok canım sıkıldı. Bir sene doldu iliskimizde, yası 33- ben de 22. Bazen canı istemiyor konuşmuyor, bazen öyle bir davranıyor ki sanki özel bir gün, inanılmaz iyi. Ben o kendıne gelene kadar konuşmayı düşünmüyorum, zaten bir problem olduğu son üc haftadır belli, kendisi kafasını topladığı zaman gelır konuşur. Annesı hasta diye üstüne gitmedim asla, onu zor gunünde de bırakıp gıtmıyorum cunku zaten o benı hayatının ıcınde görmüyor kı, varlığım yokluğum bir. Beni kendi yokluğuna o alıştırdı. Madem beni fazlalık olarak görüyor ben de hayatından çıkarım. Tamam canı sıkkındır, kimseyi istemez etrafında yalnız kalmak ister; ama bu kadar da ben yokmuşum gibi davranmaz öyle degil mi? Davranmamalı bence.
Kızlar o kadar üzülüyorum ki icim acıyor, evde de ailem anlıyor moralimin bozuk oldugunu, benim kalp kapakçıklarımda problem var ve ilaç kullanıyorum, stres cok etkiliyor ve zaman zaman bayılıyorum. Daha dün ailemle yurtdışında yüksek lisans isini konustuk babam da bayılmalarım düzelmeden beni yalnız basıma bir yere gondermeyecegını ifade etti, cok uzuldum, ben iyiyim diye cok direttim ve bugun bunun üstüne yine bayıldım. Cok üzülüyorum, annem beni neselendirmek icin cok uğraşıyor ancak annemi uzunce de icim parçalanıyor.
Onun aklı bende degil ama benim aklım hep onda. Instamessagedan bakıyorum konumuna, işyeri-hastane-ev den baska yere gitmiyor da. Dırdır yapıp kafasını sısırmek, bunaltmak istemiyorum. Ben o kafasını toplayana kadar beklerim. Bir iki güne daha iyi olurum; ama ne bileyim kafamda kuruyorum hep acaba yanlıs bir sey mi yaptım, beni yanlıs mı anladı, ne oldu da uzaklaştı diye. Kızlar kusura bakmayın cok uzun oldu ama artık caba göstermediğini görmek, benı sevmedıgını hıssetmek kalbimi cok kırıyor. Kendimi cok kötü hissediyorum. Sureklı kontrol etmemek ıcın de telefondan instagramı falan sildim. Baktıkca sinirim bozuluyor
Su yasadiklarina ragmen o kadar mantikli ve olgun davraniyorsun ki seni takdir ettim dogrusu.yasananlardan oncee arkadasnn huyunu net bilmedgmden cok birsey soyleyemem fakat anne baba baska bir yakina benzemez agir gelmis olablr uzerine gitmemekte fayda var biturmek istese soylerdi diye dusunuyorm arkdsndan cok sana is dusuyor sabirli ol ve bekle cok uzerine gitmeden annesnn halini hatrini sor eger annesyle tansmssan ziyaret etmek istedgni soyle zor durumunda yannda olmani istemeliydi gibi glior bize fakat karakterini bilmiyoruz ki belki de yalnz kaldgnda senn ara ara destegnle iyi olp sana dha da baglnck lutfen uzulmeden sabretKızlar daha oncekı konumda erkek arkadasımın annesinin hasta oldugunu ve iki haftadır aramızın kötü oldugunu yazmıstım. Annesı hastaneye yatırılmadan önceki gece bulusmustuk ve cok iyiydi sarıldı öptü vs iste seni cok özlüyorum falan demisti (o gece sadece 15 dk konuşabilmek icin 35 km uzaktan yanıma gelmisti). Buluştuktan sonra o gece ben ona destek olmak icin morali duzelsin diye msj atmıştım cevap vermemişti, ben de cok üzülmüştüm onun üzerine konu acmıştım hatta. O hafta konuşmadık pek, sonra ben onu aramıştım (tavsiyeleriniz sayesinde) ve annesinin kalbinin durduğunu yogun bakıma alındığını söylemişti ama telefonda sıcak konuşmuştu benimle. Ben de hastaneye çiçek göndermistim, sonrasında yine konustuk birkac gun, aramız iyiydi.
Ancak anlamadığım bir soğukluk olustu ve ben gercekten cok üzülüyorum bu duruma, neden bılmıyorum hep annesinin Hastalığına verdim, isleri de cok yogun bu aralar üstüne gitmedim, konuşmadık. Daha onceden de aramızın kötü soğuk olduğu zamanlar oldu ama mutlaka bir sey yapardı, çaba gösterdiğini fark ederdım. Dün erkek bir arkadasıma anlattım "annesi hasta bosver konuşmayın o zaman, bir süre yalnız kalmak istiyor demek ki. Benim de babam kalp krizi geçirdiği zaman sevgilimin teselli mesajları, cabaları benim acımı azaltmıyordu, destegini hissediyordum ama kimseyi istemedim o süreçte" dedi.
Son konuştuğumuzun üstünden bes gun gecti, bugun mesaj attım "annen nasıl oldu, sen nasılsın, merak ettim insallah daha iyidir" diye, girdi, yaklaşık yarım saat online kaldı ama okumadı, dedim girip okumadığına gore onemli bir sey vardır herhalde. Sonra instagrama bakıyordum bir baktım on dk önce birilerine like atmış yorum yazmıs. Yani instagrama girip like atacak kadar vakti var ama benim mesajımı okumuyor bile.
Neyse, ikı uç saat sonra cevap verdi (cok soğuk bir sekilde) annesini yogun bakımdan çıkarmışlar bugun odaya almışlar. Ben mesajı gördum ama whatsappe girmedim bir sey yazmadım da hala. Hic içimden gelmiyor. Sevindim annesi icin gercekten, zaten sırf annesını merak ettıgım ıcın yazmıstım. Onunla konuşasım da yok mesaj atasım da yok. Cevap bıle vermek ıstemıyorum. O kadar soğudum ki bu sacma sapan dengesiz davranışları yüzünden. Cok canım sıkıldı. Bir sene doldu iliskimizde, yası 33- ben de 22. Bazen canı istemiyor konuşmuyor, bazen öyle bir davranıyor ki sanki özel bir gün, inanılmaz iyi. Ben o kendıne gelene kadar konuşmayı düşünmüyorum, zaten bir problem olduğu son üc haftadır belli, kendisi kafasını topladığı zaman gelır konuşur. Annesı hasta diye üstüne gitmedim asla, onu zor gunünde de bırakıp gıtmıyorum cunku zaten o benı hayatının ıcınde görmüyor kı, varlığım yokluğum bir. Beni kendi yokluğuna o alıştırdı. Madem beni fazlalık olarak görüyor ben de hayatından çıkarım. Tamam canı sıkkındır, kimseyi istemez etrafında yalnız kalmak ister; ama bu kadar da ben yokmuşum gibi davranmaz öyle degil mi? Davranmamalı bence.
Kızlar o kadar üzülüyorum ki icim acıyor, evde de ailem anlıyor moralimin bozuk oldugunu, benim kalp kapakçıklarımda problem var ve ilaç kullanıyorum, stres cok etkiliyor ve zaman zaman bayılıyorum. Daha dün ailemle yurtdışında yüksek lisans isini konustuk babam da bayılmalarım düzelmeden beni yalnız basıma bir yere gondermeyecegını ifade etti, cok uzuldum, ben iyiyim diye cok direttim ve bugun bunun üstüne yine bayıldım. Cok üzülüyorum, annem beni neselendirmek icin cok uğraşıyor ancak annemi uzunce de icim parçalanıyor.
Onun aklı bende degil ama benim aklım hep onda. Instamessagedan bakıyorum konumuna, işyeri-hastane-ev den baska yere gitmiyor da. Dırdır yapıp kafasını sısırmek, bunaltmak istemiyorum. Ben o kafasını toplayana kadar beklerim. Bir iki güne daha iyi olurum; ama ne bileyim kafamda kuruyorum hep acaba yanlıs bir sey mi yaptım, beni yanlıs mı anladı, ne oldu da uzaklaştı diye. Kızlar kusura bakmayın cok uzun oldu ama artık caba göstermediğini görmek, benı sevmedıgını hıssetmek kalbimi cok kırıyor. Kendimi cok kötü hissediyorum. Sureklı kontrol etmemek ıcın de telefondan instagramı falan sildim. Baktıkca sinirim bozuluyor
Ya destegine tabii ki appreciate ederdi sen biraz daha bastirsaydin nazlanmis belli ki, annesi ölümden donmus yazik kafasi yerinde degildirAma onun davranışlarından dolayı ben de oyle davrandım, ınan destegıme appreciate ettigini hissetseydim her gun arar sorardım.. arıyorum acmıyor, msj atıyorum saatler sonra cevap gelıyor, gırıyor goruyor yazmıyor falan...
Duygusal ama bir tek kendilerine duygusallar :) Ve evet sinsiler. Ama bazen gözüne soka soka da bencillik yaptıkları olur.
zor bir dönemden geçiyor.
hastalığı bahane edeceğini sanmıyorum.
annemi kaybedeli beş yıl oluyor.
hastalığının son üç ayı sürekli hastanelerdeydik ve benim aklıma gelen son şey erkek arkadaşımın ne düşündüğüydü.
yanında ve destek olmaya çalış.
kapris yapmadan sorup sorgulamadan yanında ol.
canım annesini takmıştır birak kafasını toplasın ortada birşey yok sonuçta bu kadar kurma kafanda
insanin en yakinina nazı gecebilir belki evet ama ben 'en yakini' olarak gordugune inanamadim, kirici yani yaptiklari.. simdi bsy soylesen kalkar suclu eder dmi? 'annem hasta, senin yaptigina bak' der, anlayissiz olan sen olursun..
genel olarak haklisin, ben de oyle dusundum ama instagram'da like yorum meselesine takildim, farkli yorum yaptm o nedenle..
annecigine Allah rahmet eylesin..
Daha biten birşey yokki anladığım kadarıyla soğukluk girmiş sadece ama oda annesine üzülmüştür düzelir kendine gelir zor süreç aile olayı hastane üzülme
tabiki durumu zor annesi rahatsız ama insanlar genelde boyle zamanlarda sevdiklerini yanında ister sahsen ben sevdigim adamın ben ilgilendigim halde beni es gecmesinden kırılırdım cok zor degil aşkım annemin durumu budur bu ara kafam cok dolu moralim bozuk senlede ilgilenemezsem kusura bakma demek sonucta karsındakide sana destek olmaya calısan sevgilin boyle derse anlayıs gosterir uzerine gitmezsin o iyi oldugunda yazar ama boyle davranması o acıdan yanlıs olmus bence sende yazma bekle duruma gore bak ne olucak
Güzelim 22 yaşındasın,ne işin var 33 yaşıında adamla.Bak sağlık problemlerinde varmış.DEĞER Mİ ÜZÜLMENE.Okulunu bitir.Aramayanı arama.Mesaj atmayana mesaj atma.Herkesi kendi haline bırak sen yoluna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?