Nedir bu bekaret?

Kadinlar kulubunde bile bekaret konusu acildiginda ilk bi saatte 11 sayfa yazilmadigi zaman bekaret konusunu asmisiz demektir.

Kizdigim sadece erkekler... Kandiran erkekler, kullanan erkekler ama yine cefasini ceken kadinlar olduguna gore dikkatli olmasi gereken yine kadinlar.


Kadinlarimiz kendisini kullandirmasin. En azindan calissin. Bu erkeklerin beyninin tek bi noktaya odaklandigini gorsun.

O asik oldugun erkek bana bekaretini verdi , aahh ne iyi kizdi diye konusmuyor arkandan. Kullandim, attim, bir sonraki arkadasa yolladim diye konusuyor. Hepsi degil ama bu tip zihniyetler cogunlukta.

Bu olduktan sonra ne diktirmektir cozum olan, ne de bir sekilde uzerini turlu oyunlarla kapatmaya calismaktir. Cozum yapilanin arkasinda durmak. Giderek fosillesecek bu rezil dusunceler , bu beyinler...
 
Kendini zarli daha degerli goren kafasiz kadinlar, magara adami zihniyetli erkekler derken artik bizim toplumda yasamiyorum. Dilimizi, yemekleri, arkadaslarimi ozluyorum ama toplum zihniyetimizi hic mi hic mi ozlemiyorum kafam gayet rahat.
Öyle bir oluşum olsaki kadınları eğitebilsek... Büyük şehirlerden tutunda en ücra köşelerdeki kadınlara kadar ulaşabilsek. Kadın olmanın değerini kadının bereketini anlatsak.
Ah ah hep böyle hayallerim var benim
Birde Regl olduğunda toplumun ona dayattığı pislenmiş imajına bürünen görüyorum yok eğitimle olacak iş değil diyorum.
Yine kadınlar yapıyor kadınlar erkek egemenliğinde gördüğü tüm aşağılanmayı kendi kızlarına gelinlerine uyguluyor. Ben çektim oda çeksin ufku açılmasın mantığımıdır nedir.
Kadının erkeğin en dandik kemiğinden yaratıldığına inanan toplum için hayallerimiz çok büyük bende mi kaçsam ne? Hiiiiç bişeyini özlemem buraların
Kadınlar bilinçlenmediği sürece hiç birşey değişmeyecek ...
Zaten benim projeyi uygulamaya kalksam cadı avı yaparlar gümbürtüye giderim ben
 
bağnaz ve tutucu bir ülkedeyiz kiminin doğrusu kimine yanlıs
 
ben içindeyim bilirim doğuyu bu konu büyük önem tasıyor ya intihar ediliyor ya zorla eweniliyor yahut kaçmak geliyor akıllarına maalesef
Bunun memleketle alakası yok
Yetiştirilme tarzı
Anne baba bilinci
Kişinin kendi kişisel gelişimiyle oluşur bu konu hakkındaki düşüncesi
Doğusu batısı egesi oranı değişir ama her fikirden bütün bölgelerde var
 
Hazır kendimi tutamamışken bir daha yazayım çok doluyum bu konuya. Gördükçe yazıyorum bunlara.
üniversitede zamanında bir kazıya katıldım.
Kazıda mezar çıktı. He burası bir akropol he, nerede olduğunu hepiniz biliyorsunuz.
Bildiğiniz kadın ve erkek birbirine sarılmış halde.
Herkes resim falan çekiyor.
Enee ne güzel aşk lan dedim
Arkeolog arkadaşım ne aşkı kızım bildiğin töre cinayeti bu dedi.
Ama ben o an bunu düşünmüyordum mesela.

Bu töre cinayetleri neden işleniyor? Olmaaaz kız biriyle görüştü namus gitti.
He bu mezarlardan en çok bizim ülkemizde varmış biliyor muydunuz?

Çok sevgili Tanrım, bana cinselliğe doymuş bakir olmayan, bekareti de kafasına zerre takmayan, konusunu açmayan bir adam verdiğin için çok tenk yu.
 
Bunlar ekstrem örnekler.
16 yaşında kız çocuğunun biriyle birlikte olması namustan ziyade zaten suçtur.
Reşit olmayanla cinsel ilişkidir .
Burada bahsettiğimiz yetişkin insanlar.
Sizin aileniz gibi de türkiyede kaç tane aile var ?
Annem bakire olmadığımı biliyor ama babamla tabiki paylaşamam .
Babamin duyma olasılığı olursa önlem alırım .
Bu arkasında duramadigim is yaptigimi mi gösterir ? 27 yaşına giricem neredeyse onun dünya görüşüne göre yaşayamam ama babamla bir şekilde ortak paydada buluşmam lazım .
 
komsun yadırgıyorsa bir süre sonra sende yadırgıyosun çewre önemli ne kadar aptalca gelirse gelsin toplum önemli
 
Kızlık zarını namusa çevirmiş insanlar yüzünden bu halde insanlar,herkesin hayatı ,inancı ve yaşam stili ,fıtratı farklıdır ama ne hikmetse herkes herkesin namusuna laf atmak için an kollar oldu ,sevdiğin ve gönül verdiğin adamla bir şeyler yaşamanın neresi suç neresi namussuzluk ? Tabi ki her önüne gelenle yatmak hoş bir durum değil ama istediğin insanla yaşamakta özgürsün bu kimseyi namussuz yapmıyor,düşüncem şu her insan sevdiği adamla yaşamalı bunu pespaye ilişkileri saçma bulurum vajinanın bile bir kalbi olduğunu düşünüyorum...
 
meslek sahibimisiniz bilmiyorum ama mesela kendi eviniz duzeniniz kazanciniz olsa ailenizden ayri hayata karissaniz yine babanızın bunu duymasi sizi etkilermiydi?
 
Benim için önemi yok. Herkes istediği insanla beraber olabilir. Ama benim icin bazi kırmızı çizgiler var.
Eğer bir kisi her halti yapip ben bakireyim diye ortalikta dolaşırsa benim için sıfır o kisi.
Yaşı küçük olup cahil olup kandirilmaya çalışılırsa kendinden buyuk kisiler tarafindan oda benim kirmizi cizgim yakinim olsa karisirim o kişiye.
Bir sey yasayip hamile kaliyorsa olan bebege olcagi icin oda kirmizi cizgim.
Bir sey yasayip pisman olup aglancaksa oda kirmizi cizgim.
Bunlar haricinde kim ne yaparda yapsin derim.
 
meslek sahibimisiniz bilmiyorum ama mesela kendi eviniz duzeniniz kazanciniz olsa ailenizden ayri hayata karissaniz yine babanızın bunu duymasi sizi etkilermiydi?
Psikoloji bolumu bitirdim masteri yaptım . 6 sene Slovakyada yaşadım tek başıma. Şu an 2. Üniversite hukuk okuyorum.
Ailemden ayrı hayata karistim zaten .
Ama babamla bunu konuşmama gerek var mı ? Bence yok.
 
Kendini değersiz hissedecek olanlar ilişkiye girmezse böyle bir sorun oluşmaz.
Hem ilişkiye girerim hem de sonrasında böyle drama bağlarım diyorlarsa da gram üzülmüyorum böylelerine.
İnsan biraz kendini bilmeli.
Madem yaşıyorsun bir şeyler arkasında dur. Bu ne saçmalık.
Kendilerini sırf bu sebepten değersiz gören kadınları ben de ucuz buluyorum.
Korkak ve güçsüz oldukları için.
Önce kendilerini tanımalı bu insanlar. Sonra eyleme geçmeli.
 
Konu bu işte kırmızı cizginiz olamaz başkasının yaşadığı şeyle alakali .
Kisiseldir bu konu . Yaşı küçük değilse ayırt etme yeteneği varsa bunların hepsi Kisiseldir .
Benim kırmızı cizgimde opusmek başkasının çıplak olmak eee ne olacak o zaman kimin çizgisine uymamız lazım ? .
 
Bekaret çok onemli bence, butun kadinlar bakire dogup bakire ölmeli
Hele de evlenene kadar bekaretini koruyup evlenince adamin koynuna girenleri hic aklım almiyor, sen utanmadan adamla seviş, sonra sana saygi duymasini bekle! Olmaaaazzzz asla o kirmizi çizgiyi aşmayacaksin. Adam bi kere hevesini aldi mi bidaha yuzune bakmaz, kirli mendil felan olursun maazallah, sevismek çok ayip bekaret cok guzel, bir gelinin en guzel ceyizi opulmemis dudaklari ellenmemis kukusudur, bu ceyizi omrunce korumalidir.
Kisaca bakire olmayan hemcinslerime saygi duymuyorum, evlilik bahanesine falan da saklanmasinlar, ozsaygilari icin bekaretlerini ömür boyu canlari pahasina korusunlar.
 
Su suskunlar mi ne bi dizi vardı orada aptal ibo ezik nisanlisina bi kızın en güzel Çeyizi opulmemis dudakları demişti hahahahahaha iğrenç ya ondan sonra tüm erkekler bi Tribe girmişti
 
Bende en çok toplum baskısından her haltı yiyip sadece x yapmayanlara veya diktirenlere acayip saygılıyım
 
Kadının mahremiyetini bir erkeğe açması cinsel birliktelik. Bence her yakın hissettiği, hormonal olarak istediği kişi ile paylaşılmamalı mahremiyet. Mahremiyet dediğim şeyin içinde vücut da var özel sayılan her şey de. Yaşadıkların sırların aile ilişkilerin vs. Bir insanı tanımadan adam olup olmadıgını ölçüp tartmadan her şey yaşanmamalı. Sonrasında inciniyoruz. Kadınlar daha hassas.
Cinsel birliktelik kadın için ne ise erkek için de öyle olmalı. Erkek de kendini korumayı ya da doğru insan ile beraber olmayı bilmeli. Lakin toplumumuzda erkeğin elinin kiri düşüncesi malesef ki var. İnsan bi şeye sahip oldu mu kıskanır doğası gereği. İlk aşkı olmak ister son aşkı olmak ister. Aşklar anlatılmaz geçmişte kalır sanki hiç olmamış gibi, nasılsa bi kanıt yok madden. Öpülen dudakta tutulan elde iz kalmıyor. Afedersin bekaretini koruyup farklı yollarla birlikte olanlar da nasılsa kanıt yok eşleri de kandırıp ilk kez sana sunuyorum kendimi özelimi egosunu tattırıyorlar kocalarına. Bence biz kadınlar kabul etmemeliyiz birliktelik yaşayan erkekleri. Gerçi saklasalar nereden anlayacaksın da saklamasalar da biz sorun etmiyoruz. Gerçekten aşk ve sevgi ile yapılmalı cinsel birliktelik. Gerçek aşk ve kaliteli bir beraberlik yaşayan biri ile olmak da zor. Kıskanırım ben. Yaşadıysa da anlatmasın öyle detaylı bilmek istemem mesela.
Bu algıyı yaratan biz kadınlarız kanımca. Şimdiye dek gerdek gecesi bezini isteyen adet edinen kadınlar olmadı mı. Kıskanç bi yapı. Benim oğlumla olacak ilk. Benim oğlum değerli. O kadın daha önce cinsel birliktelik yaşamamış olacak takıntısı da bence biz kadınların marifeti. Erkeklerin popolarını havaya kaldırdık. Sen yaşa oğlum keyif al gez eglen acıktın mı yemek hazır ütün hazır her şeyin hazır. Biz kadınlar size hizmet için varız. Sen yat kalk sana namuslu temiz bi kız alırız.
 
Su suskunlar mi ne bi dizi vardı orada aptal ibo ezik nisanlisina bi kızın en güzel Çeyizi opulmemis dudakları demişti hahahahahaha iğrenç ya ondan sonra tüm erkekler bi Tribe girmişti

Dogru soylemis elletmesinler opturmesinler ben mesela hic sevmem oyle pis seyleri, annem bile yapmis, 3 cocugu var ondan eminim yaptigina, yoksa oyle bir kadin drgil yani yapmazdi bence, ama 3 kere yapmistir dimi ay dusununce fena oluyorum etrafim degersiz dolu
 

anneme o konuda ben de çok kırgınım :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…