- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Öyle bir oluşum olsaki kadınları eğitebilsek... Büyük şehirlerden tutunda en ücra köşelerdeki kadınlara kadar ulaşabilsek. Kadın olmanın değerini kadının bereketini anlatsak.Kendini zarli daha degerli goren kafasiz kadinlar, magara adami zihniyetli erkekler derken artik bizim toplumda yasamiyorum. Dilimizi, yemekleri, arkadaslarimi ozluyorum ama toplum zihniyetimizi hic mi hic mi ozlemiyorum kafam gayet rahat.
bağnaz ve tutucu bir ülkedeyiz kiminin doğrusu kimine yanlısDoguda cok esli olmak da oldukca yaygin. Gittigim evlerde bazen salonda fotograflar goruyorum adamin saginda karisi, solunda imam nikahli, cogunlukla Suriyeli kadin.
Bu cok esli olmanin dogru oldugu anlamina gelmedigi gibi, bekareti de doguda onemli olmasi onemli kilmaz.
Bunun memleketle alakası yokben içindeyim bilirim doğuyu bu konu büyük önem tasıyor ya intihar ediliyor ya zorla eweniliyor yahut kaçmak geliyor akıllarına maalesef
Bunlar ekstrem örnekler.tum arkadaşlarimi ailem bildi babam benim Günlüğüm gibiydi ilk okuldan beri.bu sebebden arkasinda duramayacaginiz seyleri yasamayin ama size de katılıyorum bir kiz bir erkeğe bakti diye bile dayak yiyor hala babasından. . peki bunun çözümü nedir? bence egitimdir meslegini ele alabilmektir 16 yasinda kiz çocuğu aşığım diye birşeyler yaşayıp sonra doktor doktor gezmesi bence yaptığının arkasinda duramamaktir ve duramazda bence..
komsun yadırgıyorsa bir süre sonra sende yadırgıyosun çewre önemli ne kadar aptalca gelirse gelsin toplum önemliBunun memleketle alakası yok
Yetiştirilme tarzı
Anne baba bilinci
Kişinin kendi kişisel gelişimiyle oluşur bu konu hakkındaki düşüncesi
Doğusu batısı egesi oranı değişir ama her fikirden bütün bölgelerde var
meslek sahibimisiniz bilmiyorum ama mesela kendi eviniz duzeniniz kazanciniz olsa ailenizden ayri hayata karissaniz yine babanızın bunu duymasi sizi etkilermiydi?Bunlar ekstrem örnekler.
16 yaşında kız çocuğunun biriyle birlikte olması namustan ziyade zaten suçtur.
Reşit olmayanla cinsel ilişkidir .
Burada bahsettiğimiz yetişkin insanlar.
Sizin aileniz gibi de türkiyede kaç tane aile var ?
Annem bakire olmadığımı biliyor ama babamla tabiki paylaşamam .
Babamin duyma olasılığı olursa önlem alırım .
Bu arkasında duramadigim is yaptigimi mi gösterir ? 27 yaşına giricem neredeyse onun dünya görüşüne göre yaşayamam ama babamla bir şekilde ortak paydada buluşmam lazım .
Psikoloji bolumu bitirdim masteri yaptım . 6 sene Slovakyada yaşadım tek başıma. Şu an 2. Üniversite hukuk okuyorum.meslek sahibimisiniz bilmiyorum ama mesela kendi eviniz duzeniniz kazanciniz olsa ailenizden ayri hayata karissaniz yine babanızın bunu duymasi sizi etkilermiydi?
Konu bu işte kırmızı cizginiz olamaz başkasının yaşadığı şeyle alakali .Benim için önemi yok. Herkes istediği insanla beraber olabilir. Ama benim icin bazi kırmızı çizgiler var.
Eğer bir kisi her halti yapip ben bakireyim diye ortalikta dolaşırsa benim için sıfır o kisi.
Yaşı küçük olup cahil olup kandirilmaya çalışılırsa kendinden buyuk kisiler tarafindan oda benim kirmizi cizgim yakinim olsa karisirim o kişiye.
Bir sey yasayip hamile kaliyorsa olan bebege olcagi icin oda kirmizi cizgim.
Bir sey yasayip pisman olup aglancaksa oda kirmizi cizgim.
Bunlar haricinde kim ne yaparda yapsin derim.
Su suskunlar mi ne bi dizi vardı orada aptal ibo ezik nisanlisina bi kızın en güzel Çeyizi opulmemis dudakları demişti hahahahahaha iğrenç yaBekaret çok onemli bence, butun kadinlar bakire dogup bakire ölmeli
Hele de evlenene kadar bekaretini koruyup evlenince adamin koynuna girenleri hic aklım almiyor, sen utanmadan adamla seviş, sonra sana saygi duymasini bekle! Olmaaaazzzz asla o kirmizi çizgiyi aşmayacaksin. Adam bi kere hevesini aldi mi bidaha yuzune bakmaz, kirli mendil felan olursun maazallah, sevismek çok ayip bekaret cok guzel, bir gelinin en guzel ceyizi opulmemis dudaklari ellenmemis kukusudur, bu ceyizi omrunce korumalidir.
Kisaca bakire olmayan hemcinslerime saygi duymuyorum, evlilik bahanesine falan da saklanmasinlar, ozsaygilari icin bekaretlerini ömür boyu canlari pahasina korusunlar.
Bende en çok toplum baskısından her haltı yiyip sadece x yapmayanlara veya diktirenlere acayip saygılıyımBekaret çok onemli bence, butun kadinlar bakire dogup bakire ölmeli
Hele de evlenene kadar bekaretini koruyup evlenince adamin koynuna girenleri hic aklım almiyor, sen utanmadan adamla seviş, sonra sana saygi duymasini bekle! Olmaaaazzzz asla o kirmizi çizgiyi aşmayacaksin. Adam bi kere hevesini aldi mi bidaha yuzune bakmaz, kirli mendil felan olursun maazallah, sevismek çok ayip bekaret cok guzel, bir gelinin en guzel ceyizi opulmemis dudaklari ellenmemis kukusudur, bu ceyizi omrunce korumalidir.
Kisaca bakire olmayan hemcinslerime saygi duymuyorum, evlilik bahanesine falan da saklanmasinlar, ozsaygilari icin bekaretlerini ömür boyu canlari pahasina korusunlar.
Su suskunlar mi ne bi dizi vardı orada aptal ibo ezik nisanlisina bi kızın en güzel Çeyizi opulmemis dudakları demişti hahahahahaha iğrenç yaondan sonra tüm erkekler bi Tribe girmişti
Dogru soylemis elletmesinler opturmesinlerben mesela hic sevmem oyle pis seyleri, annem bile yapmis, 3 cocugu var ondan eminim yaptigina, yoksa oyle bir kadin drgil yani yapmazdi bence, ama 3 kere yapmistir dimi ay dusununce fena oluyorum etrafim degersiz dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?