- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Bende en çok toplum baskısından her haltı yiyip sadece x yapmayanlara veya diktirenlere acayip saygılıyım
anneme o konuda ben de çok kırgınım :/
Birde erkekler hiç yapmamıştır ben az evvelki yorumunda ilk nişanlım bekaret ay sen küçücük masum meleğim ilk erkeğin olucam diye höklerken beni biriyle aldatmış ve şimdi Amerika'da evlilik öncesi hamile bıraktığı kadınla evli şimdi kızlar biz mahkum ediyoruz bunlara kendimiziDiktirmesi de vardi bunun dimi bak onu unutmusum, bi hata yaparlarsa diktirsinler erkekleri yeniden sever onlari, hihi evet degerli olmanin yolu tıp bulmus, sukur ki bilim var
bence bu da saçma kim nasıl isterse öyle sevişir ve seviştiği insanları sonraki kişiye anlatma gibi bir zorunluluğu yok ister gizler ister söylerBekaret bence önemli..
Ama şu her haltı yiyip bekareti bozulmadığı için kendini tertemiz zannedenler var ya onlara sinir oluyorum..
Bakire değilim diyenler daha dürüst ve namuslular bana göre..
Not: Bakire olmayanlar namussuz demişim gibi bir anlam çıkarmayın lütfen..
Birde erkekler hiç yapmamıştır ben az evvelki yorumunda ilk nişanlım bekaret ay sen küçücük masum meleğim ilk erkeğin olucam diye höklerken beni biriyle aldatmış ve şimdi Amerika'da evlilik öncesi hamile bıraktığı kadınla evli şimdi kızlar biz mahkum ediyoruz bunlara kendimizi
tebrik ederim ve basari dilerim anlatamadim sanirim konuşun demiyorum zaten babaniz bunu ogrense vereceği tepki cok cok mu büyük olur sizce? benim dedigim bu bilmiyorum benim mantigima gore belli bir yaşta ayaklari ustunde duran bir kadina babasi boyle birsey ogrense tepki vermez diye düşünüyorum oy kullanmak icin bile 18 yaş yeterliyken 27 yasinda yada 20lerinde ekmegini eline almis bir insana tavir yapılacağına pek inanmak istemiyorum çünkü siz yaptığınızin arkasinda duracak donanima sahipsiniz. ama 16 yasinda kendi gibi bir lise arkadasiyla sizene yeaa diyip herseyi yasayip terk edilince eyvah diyen cocuklar ile dolu heryer..Psikoloji bolumu bitirdim masteri yaptım . 6 sene Slovakyada yaşadım tek başıma. Şu an 2. Üniversite hukuk okuyorum.
Ailemden ayrı hayata karistim zaten .
Ama babamla bunu konuşmama gerek var mı ? Bence yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?