Nedir Bu Yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocukları için bosanmiyor, boşanmak öyle kolay mı
Senden ayrılamamasi da senden vazgeçemediğinden,çok sevdiginden:nazar:
Sabrin sonu selamettir, ,zaten şimdi dava açsa iki ay adli tatil...az daha bekle,boşanir elbet senle evlenir. Gönlünü ferah tut.
Çocuk yapalım dedi bi de.
yaaaaa kıyamam 🥰🥰sevmese çocuk istemezdi. Bence seviyor, bırak korunmayi

Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Ben her yerden engelledim ki.
Klasik erkek taktiği bu. Çocuk sahibi olalım diyip kadının duygusal yönünden faydalanıp ilişkiyi devam ettirmeye çalışmak.

Yazın bana. iyi geliyor iyi kötü her cümle. Boşanmak üzereyim deyipte
Kandırılmak ağır bişey.
Atlatmak istiyorum
Gurursuz değilim. Terk ettim.

Çocuk yapalım dedi bi de. bu vanlı arkadaşlar beni kuma mı almayı düşündü ki. Bunlarda boşanma yok sanırım
Çok romantik :confused:

Senden çocuğum olsun istiyorum, gözleri senin gibi baksın
Görenlerin içini yaksın bakışları
Özü sözü bir aynı benim gibi
Biraz deli tıpkı senin gibi
Her sözüyle aşkımız gibi
Eritsin kara kışları

:KK75:

Yazın bana. iyi geliyor iyi kötü her cümle. Boşanmak üzereyim deyipte
Kandırılmak ağır bişey.
Atlatmak istiyorum
Gurursuz değilim. Terk ettim.
O kadar gururlu iseniz neden evli olduğunu ilk anladığınız an terk etmediniz ? Siz kendinizi kandırmak istemişsiniz.

Şu anda 44 yaşındasınız ve ilk evliliğinizde 10 yıl çocuğunuz olmamış. Nasıl çocuğunuz olacak ki?

ayrı evde mayrı evde evli mi evli🤷‍♀️
siz evlenip boşanmışsınız demek ki kanacak yaşta değilsiniz. kendiniz bile isteye girmişsiniz ilişkiye şimdi boşanmıycam dedi diye ağlaşmanın manası yok. kendim ettim kendim buldum deyin.
Belki de iş, ticaret, yurt dışı diye kendi karısını kandırıyor. Oraya gidince evli hayatına devam ediyor karısıyla beraber oluyor, çocuklarıyla vakit geçiriyor; sonra kendi evine gelip aşnaya fişneye devam ediyor. Kısaca çok ihtimal var, böyle adamlara güven olmaz.

Son düzenleme:
Bir kere evli bir adamla ne işin var? Ayrı yaşasa bile hala resmi nikahlı bir adam. Birde ayrı yaşadığına inandın mı gerçekten hadi ayrı yaşıyor diyelim bu kadar geniş mezhepli birisin seni alıp kendi evine götürsün madem. Veya hiç alıp evine götürdü mü hani ayrı yaşıyor ya. Aynı şey başına gelse ne yaparsın? Bir kadın bir kadının düşmanı olmamalı ayıptır ya gerçekten...

Belki de iş, ticaret, yurt dışı diye kandırıyor. Oraya gidince evli hayatına devam ediyor karısıyla beraber oluyor, çocuklarıyla vakit geçiriyor; sonra kendi evine gelip aşnaya fişneye devam ediyor. Kısaca çok ihtimal var, böyle adamlara güven olmaz.

adam 10 sene hapis yatmış.
iş miş yurtdışı kanmak için yürek yemiş olmak lazım.
inanmak isteyen herşeye inanır.
konu sahibeside inanmak istemiş memlekette bekar erkek yokmuş gibi.

adam 10 sene hapis yatmış.
iş miş yurtdışı kanmak için yürek yemiş olmak lazım.
inanmak isteyen herşeye inanır.
konu sahibeside inanmak istemiş memlekette bekar erkek yokmuş gibi.
Karısından bahsediyorum, karısıyla evli barklı devam ediyor yani. Kendine ev açtığından, nikahlıyken başka kadınlarla görüştüğünden belki de haberi bile yok karısının.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X