Nemesis'in Gün Gün Diyet Macerası

Aminn cnmmm kv den yakin mi size ne cok gelio mas.
Ohh ne guzl her aksam yuruyus ben yiruyus yapmaya baslayali daha cok kilo vermeye basladim spora devammmmmm

Merhabaaaa
Sabah evin 3 farklı noktasında tartıldım, hepsinde farklı çıkıyorum bu nasıl iş
9.30-10 arası kahvaltı yaptık.
14'te ara olarak meyve yedik.
Geç kalkınca tüm düzen bozuluyor
Yarın yine tartılma günü ama önemli değil. Ben 1 ay sonra aile hekiminde kaç kg çıkacağıma önem veriyorum. Ayda 3 kilo versen zaten yeter daha fazla verme demişti
Az yiyorum, hergün 45 dk yürüyorum. Bir müddet devam edeyim. Reglim bitsin. Ya da yarın tartılmayayım. Reglimin bitmesini bekleyeyim :)
bugün Gülşen ve Murat Boz'un iltimas şarkısını izledim, çok hoş kadın maşallah ya çok beğeniyorum
Neden biz de öyle olmayalım hanımlar?
Haydi bakalım spor spor spor, harekeeetttt

Ayrıca bugün camları sildim
akşama da türlü ve makarna yapmayı düşünüyorum. Diyet de yapsam makarnasız yapamam üzgünüm

Günaydınnn
Nemesis bugün 85 kilo. Geçen hafta 800 gram vermişim ama dr.um zaten ayda 3 kilodan fazla verme dediği için bir şey demiyorum. Bugün evin o üç noktasında tartıldım, bu defa hepsinde aynı çıktım. Bizim tartıda var bir şeyler
Kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, salatalık, peynir, 1 yumurta ve de sütümm. Kansızlıktan dolayı ilaca ek olarak birazcık da pekmez yedim. Neyse ki artık yemeklerden sonra uyku bastırmıyor
Dün spor yapmadım, bir gün dinlenelim dedim.
Haydi bakalım tam gaz devam

Yukarıda metabolizmayı hızlandıran gıdaları paylaştım yeşil çaaaayyy tabi ki listede
Şimdi meyve ve demir ilacı zamanı

Öğlen türlüyle makarna ve ayran vardı menümde.
Makarnayı fazla kaçırdım yaa dayanamıyorum çok seviyorum
Neyse ara öğünde telafi edicem inşallah, akşama da hafif yerim
Ay daha yeşil çayımı içemedim. Bulaşık makinası boşaltılacak pfffff

Nemesis bugün akşam az yemeli
yoğurt ve türlü mesela...
Nemesis bugün güzel yürümeli
Nemesis artık 84leri görmeli
Nemesis neden 80 kiloyu tartıda gördüğünde diyete başlamadı? Neden 80ler birer birer ilerlerken duyarsız kaldı?
Nemesis artık bu kilolardan kurtulmalı ve hafiflemeli.
Artık istediği gibi giyinebilmeli
Nemesis sabretmeye devam etmeli.

Zararin neresinden donersen kardir cnm benim gibi 95 leri gormemissin ya bu bile kar ben simdi senin kilona inmeye calisiorumm
Yani zamanında düşük kilolardan ilerlerken düşünmemişiz canım Neyse bundan sonra hedefimize ulaştığımızda ders olsun. K.validem 2 kilo alsa hemen yürüyüşe başlar, aldığını vermeye çalışır Maşallah diyorum buradan kendisine Yarın hayırlısıyla memlekete dönüyor Ben yine nasıl bu mevzuya geldim ayyyy

Gü-nay-dınnnnn
Eşimi gönderdim Daha kahvaltı yapamadım şimdi çıkıp yaparım Eskiden kk'da spagetti yiyen bi smiley vardı ya ona ne oldu
Hepinize az kalorili bol hareketli musmutlu bir gün diliyorum

Gunaydinnn cnmmmm mas kv dene ins bizde istedigimiz kilolara dusunce oyle oluruz kilomuzu korumak icinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…