- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Aminn cnmmm kv den yakin mi size ne cok gelio mas.Nemesisden6608483 .!.:Oyy canım arkadaşım benim yaa, haftasonları aktif olamıyorum, internete zaman olmuyor, k.valide burada zaman yok. Sabah gittim sütümü aldım kaynattım :) Kahvaltıda kv.lerdeydik protein patlaması yaşamak üzereyim, yumurta haşlamış, köfte yapmış, peynir kızartmış. ekmek hiç yemedim Allah'tan.
Her akşam 45dk yürüyüşe devam.
Sen nasılsın kuzucuğum? Fasulyelerini gördüm, Allah tatlı yedirsin.
Sorma, yakın...Aminn cnmmm kv den yakin mi size ne cok gelio mas.
Ohh ne guzl her aksam yuruyus ben yiruyus yapmaya baslayali daha cok kilo vermeye basladimspora devammmmmm
Sağ olasın canım. Nasılsın, nasıl gidiyor?makarna zaten şişmanlatmaz canım. yağını az koy azcık bişey olmaz. ekmek yerine ye afiyet olsun.
İnşallah canım, evet ya vücut dinlenmek de istiyor.Oo cok guzel a aryptik eksileri goremye basladik devamida gelir bende sporu bigun dinlenip bigun yapiorum cnm her gun esim evde olmayinca cikmaiorum
Ayy o sizin tatlılığınızbişey diyim mi
nemesis çok tatlı efenim
Yani zamanında düşük kilolardan ilerlerken düşünmemişiz canımZararin neresinden donersen kardir cnm benim gibi 95 leri gormemissin ya bu bile kar ben simdi senin kilona inmeye calisiorumm
Gunaydinnn cnmmmm mas kv dene ins bizde istedigimiz kilolara dusunce oyle oluruz kilomuzu korumak icinnnnYani zamanında düşük kilolardan ilerlerken düşünmemişiz canımNeyse bundan sonra hedefimize ulaştığımızda ders olsun. K.validem 2 kilo alsa hemen yürüyüşe başlar, aldığını vermeye çalışır Maşallah diyorum buradan kendisine Yarın hayırlısıyla memlekete dönüyor Ben yine nasıl bu mevzuya geldim ayyyy
Aynen canımcım inşallah. Nasılsın tatlım? Yapıyor musun yol hazırlıklarını?Gunaydinnn cnmmmm mas kv dene ins bizde istedigimiz kilolara dusunce oyle oluruz kilomuzu korumak icinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?