Nerden Buldunuz o Dostu?

oyle bir arkadas grubunun icindeydim ki, digerinin dedikodusunu yaparken dedikodusunu yaptigi insan o sirada iceri girince ayy canim benim hosgeldin diye boynuna atlarlardi. siyrildim kurtuldum cunku onlar gibi degildim. midem bulaniyordu. benim de arkamdan sallayip sallayip yuzume gulmediklerini nereden bilebilirdim? simdi ne oldu, ben yalniz onlar hala ayni devam. birbirlerini zerre sevmeyen ama disariya oo kanka modunda gozukmeye calisan insanlar. onun haricinde bir tane kardesim dedigim vardi. bir suru kazik yedim, sevgili bulunca satildim arkadas edinince satildim. saf dedim iyi niyetli dedim yuttum ne halt yese yuttum. en basidinden, guzel bir elbise alirdim gözleri yerinden firlardi kotuleyip kotuleyip begenmedigini soyleyip gider aynisini kendine alirdi. ah ah. en son ben yine guzel bi basari yakalayinca hayatimi da baya duzene sokunca baktim yok. kurtuldum kamburumdan evet. ama herkesin bir dostu varken ben neden eh seviyede arkadaşlıklarla idare etmek zorundayim. diger insanlar gibi olmamanin cezasi sanirim bu.

Vay be

Ama nasil guvendiniz internetten birine, ve nasil buldunuz burdan mi
Suanda yuz yuze de gorusuyomusunuz yoksa sadece internetten mi?

Amin insallah bende universiteliyim artik umarim bulurum sizinkiler gibi bitane

Vay be burdan dost bulan baya kisi varmis
Hayir ben 7 24 burdayim ben neden bulamadim

Amin duaniz, icin sizinkine de masallah diyeyim

insanın en iyi dostu onu dünyaya getiren biricik annesidir.ne abi,ne bacı ne de elin kızı vsy..beyhude insanlara bel bağlamayın üzülen yine siz olursunuz...Mesafeli arkadaşlıklar en hayırlı olandır.Hiçkimseyi sırrınıza ortak etmeyin.Çok mu dertlendiniz.işinize yaramayan şeyleri kırın dökün rahatlayın.Aksine arkadaş sanırsın insan sayarsın gün gelir bakmışsın kırılan senin kalbin olmuş...Bu daha mı iyi...?

Kesinlikle cok guzel ifade etmissiniz, belkide diğer insanlar gibi olmadigimiz için boyle...
Ben anlamiyorum bu insanlari bunca fedakarliktan sonra nasil kaybetmeyi goze alabiliyolar biz bukadar aman arkadaşlığımız bozulmasın bisey demeyeyim bosvereyim derken...
Bende cok üzülüyorum dostsuz oldugum icin.. arkadas cok ama dost yok hic...
Bazi arkadaslarima bakiyorum bildigin kardesler sadece ana baba ayri oyle fitne fesatliklar da yok arada..
Sizin yasiniz kac ? Belki universite bitmeden bulunur bitane bilemiyorum
Üniversitesi son şans gibi sonra nerden bulunur ki bu dost

Benim etrafimda var bi kac tane ana baba ayri sadece yoksa kardesler bildiginiz anneye de öyle hersey anlatilmiyo hele benim annemle hicbisey paylasamiyorum , zaten nekadar rahat olunurki anneyle dertlesilirken.. isterdimki kardes diyebilecegim bi dostum arkadasim olsun..

dost siparişle gelmez....ah vah ederek te hayat geçmez.sen önüne bak Allah en hayırlı kapıyı sabredenlere açar....

Ne guzel paylasabileceginiz bi kardesiniz var, zaten onun olmasi daha iyi ve yeterli bence. Allah bozmasin

Iki ihtimal var. Ya sorun sizde Yada bulunduğunuz ortamda. Benim 6 tane dostum var bunlardan ikisi kardeşimden ayrı değildir 13 senedir

Bende sildim herkesi, sosyal hesaplarimi.. ama insan ariyor yine de çok zorlaniyorum

bende çok zorlanıyorum ama ne yapayım..yapılan yanlıslar sindirilecek gibi değil....birde işin kötü tarafı artık güven duygusu bitiyor...kardeşiniz var mı...siz yaşlarda....Allah'tan benim kardeşim var da biraz telafi ediyor:))))

Vay be

Ama nasil guvendiniz internetten birine, ve nasil buldunuz burdan mi
Suanda yuz yuze de gorusuyomusunuz yoksa sadece internetten mi?
Hayır buradan değil.
O güven zamanla gelişiyor, önce sitede konuşmalar başlıyor. Sonra özelden (o zaman msn vardı mesela : ) )
Sonra gittikçe daha fazla şey anlatmaya başlıyorsunuz. Bir süre sonra hayatınızdaki her şeyi anlatmaya başladığınızı fark ediyorsunuz.
Şu an mesela her yaptığımı en ufak detayına kadar bilir, bilmek istediği her şeyi anlatırım konuyla ilgili, saklamam. Bazen kızacağı bir şey yaparım ama "amaan haberi olmasın" demem diyemem, onu da anlatırım, fırça yerim sonra : )
Olabilecek en ama en özelimi bilir.

Yüzyüze de görüşüyoruz, ben onlara gittiğimde onlarda kalıyorum mesela.

Iki ihtimal var. Ya sorun sizde Yada bulunduğunuz ortamda. Benim 6 tane dostum var bunlardan ikisi kardeşimden ayrı değildir 13 senedir

Sorunun bende oldugunu ben kabul etmiyorum, cok cok alingan biri olmama ragmen hicbiseyi unutmasamda hep sineye cektim, kaybetme korkum vardi herseyi alttan aldim ama biyerden sonra dayanamdim sildim hepsini mesela su olayi anlatiyim
Cok sevdigim yakin olduğum bi arkadasim vardi benim cok yakinim olan biri ölmüstu ben tabi aglama krizleri geciriyodum cok cok kötüydüm daha ölüm kavramiyla yeni tanismisim msj attim arkadasima dertleşmek icin boyle böyle oldu diye sadece bana basin saolsun dedi aramadi sormadi okula gittim yine aglama krizlerim oldu yanima gelmedi destek olmadi bana ama ayni arkdasimin 1 2 sene sonra onunda bi yakini öldü günlerce aradım onu acmadi uzuntuden uyuyamadim bisey mi oldu ona kimbilir nekadar kotudur simdi dedim kendimi yedim yedim bi baktim Internette arkadaslariyla cafede gulerken fotograflar paylasmis , bana geri dönüş yapmadi yada ogun cagirabilirdi cagirmadi.. anlayamiyorum ben insanlari bende suan gorusmuyorum sildim herseyden

Tam da içimden geçenleri yazmışsın ....

Malesef kardesler küçük bende aynen kimseye güvenim kalmadi benim de

Ay ne güzel gerçekten özendim, nazarim deymez umarim
Allah bozmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…