Nerden sorduysam?Piercing yaptıranlar yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi benim_dunyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben de acıyor dediklerinden korkmuştum aslında acı eşiğim de yüksektir ama ister istemez insan etkileniyor

ama senin bu yorumun beni cesaretlendirdi bayağı:1rolleyes:

benimde canim aslinda orta derecede yanar sempatiksalakcinni
ama piercinglerde acimadi,esimde yanimdaydi hatta kulagimi deldirdigimde,elini tuttum kesin acicak diye,ama Allahda icimi biliyor, normal kulak deligi piercingden daha cok acimisti.. benim arkadasin bir beni korkuttu dediydi,orasi kikirdak sert oldugu icin acir diye,hicde öyle cikmadi sonra gittim onu bi güzel alsanaalsanasmile

evet canım haklısın sırf piersingi var diye bir erkek bir kadınla birlikte olmaz...
ama dışarda başka kadınlarla ilişki yaşayan memeucu piersngi hoşuna giden bir koca bu isteğini eşine söylemek yerine başka kadınlarla tatmin olmayı tercih edebilir ...

arkadaşlar yapmayın, olumsuz yorumlarınızla eşiyle sorun yaşamasına sebep olabilirsiniz diye falan...
konuyu açan arkadaş belli bir zeka ve yaş ortalamasının üzerindeyse zaten kendi süzgecinden geçirerek yorumları değerlendirecektir...
farklı açıdan bakabilmek için topic açılır sanıyorum...

ya da karısının o görünüme bürünmesini isteyebilir ki o da çok vahim...
bu durumun altı mazoşizmle, doyumsuzlukla, merakla, zevkle, tarzla doldurulabilir.
nedenler kişiden kişiye değişir...

benimde hoşuma gidiyor göbek piersingi :)

Evet göbekte çok şık duruyor, ben de çok beğeniyorum, tek cesaret edebileceğim yer de göbek zaten.
Ama önce bi eritmem lazım ki bi de koca göbeğime piercing taktırıp iyice dikkat çekmeyeyim kaydirigubbakcemile3

Aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor bana göre estetik bir görüntü değil düşünemiyorum bile ama tabiki karar sana kalmış

canim bendede helix piercing, kulaklarda 3 er küpe ve göbek piercing var :)
Istersen yaptir ama senin istemen önemli cünkü o beden sadece sana ait :)

Esininde öyle bir fantazisi olabilir neden yadirganiyorki ? Anladigim kadariyla almanyadasiniz, orada yasanlarla TR de yasayan insanlarin düsünceleri cok farklilik gösteriyor...
Ben Almanyadan TR ye kesin dönüs yaptigim icin iki tarafida anlayabiliyorum...

ya da karısının o görünüme bürünmesini isteyebilir ki o da çok vahim...
bu durumun altı mazoşizmle, doyumsuzlukla, merakla, zevkle, tarzla doldurulabilir.
nedenler kişiden kişiye değişir...

benim dünyamın eşi çevresinde beğendiği bir kadın gibi saçını,başını,giyimini öyle yapmasını isteseydi evet durum vahim olurduakannehir
adamın memeucu piersingi hoşuna gidiyor diye neler yüklemişssiniz :)
öncelikle herkesin bir yaşam tarzı ve çevresi vardır.arkadaşta almanya da yaşıyor ve bu tür piersngler oralarda daha yaygın...
nasıl insanlar dertleri için çözüm arıyorlarken buradaki insanların yorumlarına göre bazı düşüncelerini şekillendirip bazı şeyleri düşünmesi sağlanıyorsa bu konuda da yapılan yorumlar konu sahibinin kafasında karışıklıklara sebep olabilir...
sanki benim dünyam a eşi senin vucunda da derin yaralar açacak kadar kırbaçlamak istiyorum demiş gibi tepkiler gördüm burda :)alsanaalsanasmile
dediğim gibi eşim benden böyle bir şey istede buda benim hoşuma gitmezdi.bana göre hoşta görünmüyo...
ama bu bir cinsel sapkınlık ya da sadism durumu değil.

iste buna katiliyorum kaydirigubbakcemile5
nedense bazi Arkadaslarimiz bu isi Bosanmaya kadar götürmüs.. onu hicmi hic aklim almiyor, bende o tarz davalara bakiyorum,ve inanin bir müvekilim gelip "ya esim bana böyle dedi,bosancam" dese dalga geciyorsun diye bide ben dalga gecerdim :roflol:
Yok böyle birsey ya.. :icecream:

hoşuna gitmediğini sen de belirtmişsin zaten yukarıda,
seni kırbaçlamak istiyorum demekle göğüs ucuna delik açtırmayı istemek bence aynı.

benim ablam avukat bu arada. birgün bürosunda bulunduğum esnada öğretmen bir hanım, yine öğretmen eşinin farklı cinsel istekleri olduğu için ablama boşanma dilekçesi yazdırmıştı.
oluyor böyle şeyler yani, göreceli durumlar bunlar.
siz rahatsız olmuyorsunuz diye başkası da olmayacak demek değil.

arkasim sanki benim esimi tarif etti yasadigimiz yerde mini askili giydirmez ama tatilde bikini ustu bile cikartmami istedi tamamen gosguslerin bronzlassin dedi artik tatilde neler giydirir siz dusunun (sinirsizca herseyi ) kendisi alir olabildigince sexi ve acik ama sadece tatil de
biraz hafiyelik yaptım, bunu benim dünyam yazmış. eşi anlaşılan biraz farklı... göğüslerle ilgili anlayamayacağım bir durumu var sanırım...
neyse yorum yok artık, beni aşar bu durum

Son düzenleme:
Çok acır ya göğüs uçları sempatiksalakcinni tercih meselesi gerçi bu iyi düşünüp karar vermek lazım CADIARZU burnuma istiyorum bende bayanssulusmile

kızlar, konu sahibinin profilinden tüm konu ve yorumlarına ulaşın lütfen, ne yazık ki keklendik ve konu sahibi büyük ihtimalle bir erkekalsanaalsanasmile
devamlı kişileri özeline davet ediyor ve tüm konuları cinsellik üzerine
yazık yaa

Son düzenleme:
bence eşine önce yaptır canı yanmıyorsa sende arkasından yaptır. kobay olarak onu kullan...

ben dalga demiştim zaten, aklımı seveyim aklımıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…