- Konu Sahibi benim_dunyam
-
valla ben de acıyor dediklerinden korkmuştum aslında acı eşiğim de yüksektir ama ister istemez insan etkileniyor
ama senin bu yorumun beni cesaretlendirdi bayağı:1rolleyes:
bu yoruma kismen katiliyorum :kedi:
O yaziyi yazan arkadaslara bende akil erdiremedim..simdi birseyler yazmak vardi,ama konuyu saptirmanin anlami yok..
Ve ben hic sanmiyorum bir erkek bir kadinla sirf piercing icin beraber olsun, fantazi istiyorsada illa deldirmesi gerekmiyor bile, fake olan piercingler de var degilmi
evet canım haklısın sırf piersingi var diye bir erkek bir kadınla birlikte olmaz...
ama dışarda başka kadınlarla ilişki yaşayan memeucu piersngi hoşuna giden bir koca bu isteğini eşine söylemek yerine başka kadınlarla tatmin olmayı tercih edebilir ...
benimde hoşuma gidiyor göbek piersingi :)
ya da karısının o görünüme bürünmesini isteyebilir ki o da çok vahim...
bu durumun altı mazoşizmle, doyumsuzlukla, merakla, zevkle, tarzla doldurulabilir.
nedenler kişiden kişiye değişir...
benim dünyamın eşi çevresinde beğendiği bir kadın gibi saçını,başını,giyimini öyle yapmasını isteseydi evet durum vahim olurduakannehir
adamın memeucu piersingi hoşuna gidiyor diye neler yüklemişssiniz :)
öncelikle herkesin bir yaşam tarzı ve çevresi vardır.arkadaşta almanya da yaşıyor ve bu tür piersngler oralarda daha yaygın...
nasıl insanlar dertleri için çözüm arıyorlarken buradaki insanların yorumlarına göre bazı düşüncelerini şekillendirip bazı şeyleri düşünmesi sağlanıyorsa bu konuda da yapılan yorumlar konu sahibinin kafasında karışıklıklara sebep olabilir...
sanki benim dünyam a eşi senin vucunda da derin yaralar açacak kadar kırbaçlamak istiyorum demiş gibi tepkiler gördüm burda :)alsanaalsanasmile
dediğim gibi eşim benden böyle bir şey istede buda benim hoşuma gitmezdi.bana göre hoşta görünmüyo...
ama bu bir cinsel sapkınlık ya da sadism durumu değil.
benim dünyamın eşi çevresinde beğendiği bir kadın gibi saçını,başını,giyimini öyle yapmasını isteseydi evet durum vahim olurduakannehir
adamın memeucu piersingi hoşuna gidiyor diye neler yüklemişssiniz :)
öncelikle herkesin bir yaşam tarzı ve çevresi vardır.arkadaşta almanya da yaşıyor ve bu tür piersngler oralarda daha yaygın...
nasıl insanlar dertleri için çözüm arıyorlarken buradaki insanların yorumlarına göre bazı düşüncelerini şekillendirip bazı şeyleri düşünmesi sağlanıyorsa bu konuda da yapılan yorumlar konu sahibinin kafasında karışıklıklara sebep olabilir...
sanki benim dünyam a eşi senin vucunda da derin yaralar açacak kadar kırbaçlamak istiyorum demiş gibi tepkiler gördüm burda :)alsanaalsanasmile
dediğim gibi eşim benden böyle bir şey istede buda benim hoşuma gitmezdi.bana göre hoşta görünmüyo...
ama bu bir cinsel sapkınlık ya da sadism durumu değil.
ben dalga demiştim zaten, aklımı seveyim aklımıdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?