Canim eger kendin icin yaptirmak istiyorsan yap,ama esin istiyor diye yaptirman dogru olmaz bence..bazi arkadaslar "gögsünü baskasi görür diye kiskanmiyormu,esim beni sevmiyor diye düsünürüm" demis,isimleri tam olarak aklimda tutmadim,ama bana cok sacma geldi.. CADIARZU
Bir kere piercing yaptirirken gögsünü komple acarmisin acmazmisin,o sana kalmis birsey.. ikincisi esin isterse yaninda olabilir,ücüncüsü senin dedigin gibi bir bayan yapabilir..
ee dogum yaptigin zaman gögüsden gecdim nerelerin aciga cikiyor,ayrica kimi insanda esini memnun etmek icin (temizlik acisindan) kuaföre gidip agda yaptiriyor, genital bölgesine..ayni sey degilmi?? fisfisfis
bana göre öyle..belkide bizim bu tarz seylere alisik oldugumuzdan olabilir.. :1rolleyes:
neyse..dedigim gibi sende istiyorsan yaptir,benimde piercingim var, esim istiyor diye degil kendim sevdigim icin yaptirdim,cokda memnunum :jeyyar:
Benim de kulağın üst kısmında kulak kısmında var ama göğüsle aynı mı canım...
benimde ayni senin gibi kulagimin üst kisminda,elbet ayni degildir..ama cok farkli olacaginida sanmiyorum.. acimasini engelleyebilirler,sprayler var bilirsin.. estetik sorusunu hicbirimiz cevaplayamayiz cünkü bu herkesin kendi bilecegi is diye düsünüyorum...
eger esim benden öyle birsey rica etse,ve benimde aklima yatsa bende yaptirirdim..türkiyede bu tarz konularda neler düsünülür bilmiyorum,bilemiyorum..yaptiran bir cok insan taniyorum..irk din falan ayirmadan..
herkesin özeline diye düsünmemiz lazim..benim tuhafima giden sadece dalga gecilircesine konusulmasi.. herkesin fikrine acigimdir,ama dalgasina degil.. sözüm sana degil canim vereliniortak
yurtdışında yaşayan bayandan böyle bir istek geleceğiniz sezmiştim
çok para adama neler yaptırıyor neler :roflol:
İnsan neden eşinden böyle birşey ister anlamam mümkün değil. Zira benim eşim asla istemezdi...
Neyse gerçekten fazla özele girmiş oluyoruz...
En iyisi susmak :)
Ya kızlar yalnız bişey diyeyim mi, göğüs ucunu asla asla düşünemem ama yazın göbeğime yaptırıcam ben de.
konu sahibi arkadaş eşinin isteğinden bahsetmiş ki adam illa yapta dememiş.arkadaşın eşi zaten tereddütlü bu isteğinden bahsetmiş.
yorumlarda eşim benden böyle bir şey istese boşanma sebebim bile olabilirdi diyen bile olmuş buna çok güldüm gerçekten!
sizin eşlerinizin sizden böyle şeyler istememesi beğenmediği anlamına gelmiyor ayrıca :)
eşim benden böyle bir şey istese bende istemezdim ve bence hiçte hoş durmuyo memeucu piersingi ama bu kadar tepki vererek konu sahibi arkadaşın bunu eşiyle ile sorun oluşturmasına sebep olabilirsiniz...
eşimin sevgisinden süphe ederdim vs sözler diyerek...
adam memeucunda piersing olan bir kadın bulup gönlünü eğlendirmek yerine eşinden çekinerek ve yapmayacağını düşünerekte olsa bu isteğinden söz etmiş...
memeucu sinir acısından oldukça zengin olduğu için,acısı çok olur ve iyileşmesi bir o kadar da zordur...
Niye isteyebilir bilmiyorum,bunu bilsem sanirim bir dahi olmus olurdum kaydirigubbakcemile3
Sizin esiniz istemeyebilir,benim esimde istemez,ne yalan söylim..Ama arkadasimizin esinin hosuna gidiyor olabilir.. artik o kadar cok sey gördüm,duydum ve okudumki hic ama hicbirsey abes gelmiyor.. bu bana tipki "esim kapanmami istiyor" gibi birsey.ikiside esit bende.. niye isteyebilir ? demekki hosuna gidiyor,yada bir düsüncesi arzusu var.. Ama sunu diyebilirim, bir takim insanlar gercekten Piercingleri cok seviyor,abartmicak kadarsa benimde hosuma gidebilir..
Insanlar baskalarindan neden "tuhaf" seyler ister onuda bilemem,öyle ki "tuhaf" kelimesini öncelikle bir netlestirmemiz gerekir herhalde a.s
neyse Arkadasin özeli kendine,bizler kendimize bakalim opuyorumnanaktan
konu sahibi arkadaş eşinin isteğinden bahsetmiş ki adam illa yapta dememiş.arkadaşın eşi zaten tereddütlü bu isteğinden bahsetmiş.
yorumlarda eşim benden böyle bir şey istese boşanma sebebim bile olabilirdi diyen bile olmuş buna çok güldüm gerçekten!
sizin eşlerinizin sizden böyle şeyler istememesi beğenmediği anlamına gelmiyor ayrıca :)
eşim benden böyle bir şey istese bende istemezdim ve bence hiçte hoş durmuyo memeucu piersingi ama bu kadar tepki vererek konu sahibi arkadaşın bunu eşiyle ile sorun oluşturmasına sebep olabilirsiniz...
eşimin sevgisinden süphe ederdim vs sözler diyerek...
adam memeucunda piersing olan bir kadın bulup gönlünü eğlendirmek yerine eşinden çekinerek ve yapmayacağını düşünerekte olsa bu isteğinden söz etmiş...
memeucu sinir acısından oldukça zengin olduğu için,acısı çok olur ve iyileşmesi bir o kadar da zordur...
ben de acıyacağından korkmasam kaşıma yaptırıcam ama hala yenemedim korkumu
ben kulak kikirdagima yaptirmadan önce cok sey duydum,cok aciyor falan dediler, Allah sahidimdir 1 saniye bile acimadi.. ne uyusturmak icin igne kullandilar ne birsey.. her aksam losyonla temizledigim icin bir sorunumda olmadi..temiz kullandiktan sonra hic sorun olmuyor..ben bekarken kasima yaptirmistim,ama esimin istegi üzerine cikardim :asigim: hicde acimamisti yaptirirken.. duydugum kadariyla dil,dudak cok aciyormus dogrumu bilmiyorum ama eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?