Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

Benim eski sevgilim ailesine benim nereli oldugumu söyleyince, onlar yabanidirler, ayri memleketliler olmaz diyip kestirip atmistirlar. Mal adam oda hemen ayrilmisti. Iyikide ayrilmis. Simdide evli kendi memleketlisiyle anlamiyorum yani başları göğemi erdi acep?

Erzurumlu musunuz diye sorarlar banada evet Erzurumluyum:))

Benim annem istanbullu 500 senelik babam malatyalı kendisi malatya kürtlerinden insanlara hemen Kürt olduğumu söyleyince hemen Kürt gibi degilsin yav hiç diyorlar. Bende buna sinir oluyorum bide gerçekten istanbullu mu annen diyen var sinir oluyorum

hakkat gız nerelisin

Çocukken özellikle en nefret ettiğim muhabbet şekliydi
1- Okula gidiyormusun?
2- Nerelisin?
3- Baban çalışıyormu?
Bu üç soruyu duyunca ifrit oluyordum.
Birgün minibüsteyim öğrenci formam üstümde ortaokul 2 ye gidiyorum.Adamın biri başladı işkenceye.
Okula gidiyormusun Baban ne iş yapıyor Nerelisiniz?
Benim cevaplar ardı ardına geldi.
"Hayır okula gitmiyorum okul formamla camiye gidip dileniyorum.
Babamın işi yok babama iş bulurmusunuz amca?
Nereli olduğuma gelince niye sordunuz yoksa beni kütüğünüze mi alacaksınız"
Dedim adam yüzüme baktı ve "müsait bir yerde inecek vaaaarr" dedi ve indi gitti
Ohhh be içimi döküp rahatlamıştım.
Zaten birdaha nerelisin diye soranlara "Dünyalıyım" demeye başladım.
Okuyormusun diyenlere de evet Çakıl gazinosun da okuyorum assolistim babam da hapiste diyordum

ben adanalıyım, valla övüne övüne söylüyorum eklediğin -lıyım ekinden belki adanalı olabilirsin diye düşündüm.
adanalı bir veganım üstelik
memleketimi söyleyince hiç hımm olsun. tepkisi almadım.
ama hadi ya hiç alakan yok falan diyorlar bana da,ne bekliyorlarsa,güneşe ateş etmemi falan bekliyorlar herhalde

Hangi galaksi?,hangi gezegen?sizin orada oksijen bol yoktur!helyum dan gına gelmiştir?ohooo uzaylıda olsan bitmez,gelir arkası soruların ve yorumların!!

Kitalar otesindeyim,binlerce cesit insan var.Hemen hepsi de sorar,hangi ülke diye sonra sehiri sorar, Istanbul ya da Ankara'dir bildigi.Sonra adana derim,bu sefer güney mi kuzey mi derler.Suriye sınırina yakin derim.Vah vah derler,hic gitme oralara.Aileme,arkadaslarima acırlar filan.Benim umrumda mi; tabiki hayır,bence siz de bakış acinizi degistirin...en kolayi :)

Ben de aaa hiç benzemiyorsun oralılara grubundanım. Yerlisi değilim ama severim ben memleketimi.

Bu arada, Çerkesler burada mı

Bir de değişik bir fantezim var, çerkes olmasam mardinli olmak isterdim pek severim oraları napiyim ama allaha bin şükür çerkes doğmuşum

cnm adanam benim

Tabi gittin beleş fiyatına telkarileri gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…