neyse halin çıksın falin

benim falıma da bakabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkürler birde fincanı kapatırken dilek tuttum. o çıkacak mı acaba :18: bazı bakanlar buna inanmıyor bazıları da inanıyor. o yüzden sormak istedim

çok heyecanlıyorum .merakla bekliyorum. şimdiden teşekkürler .

Eklentiler

• $1345653666421.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $1345653675998.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $1345653684388.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $1345653700540.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $1345653710913.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $1345653737645.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $1345653762286.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $1345653843656.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $1345654174027.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $1345654158749.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $1345654110865.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $1345654047400.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $1345653923530.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 75

çok derin düşündüğün konular var ama bunları hep içinde tutmuşsun dışarıya pek yansıtmamışın.düşündüğün biri için bir çıkış yolu arıyorsun sıkıntıların genelde bu yönde.yaşlı bir adamla karşılıklı bir görüşme yapıyorsunuz
bu c harfli kişiyle ilgili temiz düşünceler kurmuşsun.ama her nedense hep düşüncelerde kalmış etrafa hiç yansımıyor kendi sınırlarında yaşıyor gibisin
13 gün içinde ya bir yola gidiceksin yada yolunun üzerine bir paket gelicek.bu yolunun üzerinde 2 kiş var
tabaktakileri yorumlayamadım desen olduğu için
bu arada aslında şanslı bir insan olmakla beraber hep boşa olta atış gibi şanslarınızı kendi elinizle çevirmişsiniz

ben tek bir taraftan çekebildim canım benimkinede bi bak bakalımm

Eki Görüntüle 493289

m harfli biriyle şiddetli bir tartışma görünüyor.7 gün içinde beklediğin haber gelicek birşey almaya niyetlenmişşsin sanki olaylar en kısa zamanda gelişecek sankiburda araba gibi biş görüyorum öle bir niyetmi varyada büyük bi paket yani
ailenizde hasta birismi var bir rahatsızlık geçirmiş yatıyor gibi başında 2 kiş var bir erkek bir bayan erkek olan o kadının başucunda.siz daha ziyade uzaktasınız
bu aralar aile hayatınız fazlasıyla şiddetli geçmiş yada hala geçmeye devame diyor

cnm benimm cok sagol:)yorumun icin yalniz ben uzun suredir hayatimda olan kisi hakkinda cevp alamadim...bizim onla sonumuz ne olcak ayrilik mi var yoksa evlilik...bu aralar onu kaybetmekten cok korkuyorum ve surekli bu korkuyla yasiyorum her an biticek diye...(acaba ikimizle iligili ne soleyebilirsin cnm tsk ederimm tekrar Allah gonlune gore versin :)

arkanızda size köstek olan biri var sürekli başınızda.bir ayrılığa düşmüşsünüz karşı tarafın yanında baika bir bayan var .siz başkalrı tarafından kışkırtılmışınız ve bu yzden o kişiyle aranızda soğuklukolmuş. o kişinin kalbi başkasının ellerinde. adı v yada m harfleri var.
bel yada sırt bölgenizde bir ağrınız varmı?
genel bir dilek tutmuşsun yada yıllardır olmasını istediğin bişi.önünde engeller var bu konuda

yüreğin ters dönmüş resmen.bazı şeyler atlatmışsınız.ama sonu aydınlık.karşı tarala ilgili bazı durumlar yaaşanmış kalbin içinde kalp var sanki.arada soğukluklarmı olmuş
aranızda 3 ev mesafesi olan biri sizinle çok uğraşmış.küçük çaplıolayla olmuş .neyi nasıl yapıcağınızı bilemeişsiniz bu koca popolu kişi hayatına çokmüdahele ediyor.sende acaip göz var .üzerinde son zamanlarda ağırlık vvarmı?

canım kaybetmekten korkma bu konu üzerinde fazla yoğunlaşma benher zaman kaderden yana olmuşumdur bişi olmuyor eğer bu senin hayrın içindir.bence hayırlıysa olsun hayırsızsa geridursun.
13 gün iiiiiiçinde bir yol bir haber demiştim sabret canım

tmm cnm cok sagol:)
kalbime soz geciremiyorum iste elimde degil...ne ilkim nede sonum biliyorum nasil dayaniyolar sevenler sevdiklerini kaybetmeye diye bazen dusunmuyor degilim cok zor bisi...daha basima gelmedi ama sanirim geliyor ole hissediyorumm neyse cok sagol guzelim...sinavinda basarilar sana:)

hayatında çok soru işaretleri olmuş anlaşılan çok kararsız birisin
bu kararsızlıkların karşı cinsle ilgili o kiş senden daha zayıf kalmış ayaklarının altında kalmış resmen.çevrendeki iki bayan bu karşı cinse çoksinsi yaklaşmış resmen iyi gözüküp akrep gibi sokmuş.sen hep bu bayanların arasında kalıyorsun çevrende bunlar var ama bunlar benimkanımca dost değiller.o kişlerin ar.engebeli bir dilek tutmusun olucağını sanıyorsun ama malesef son anda geri dönüşler yaşıyorkası sağlam
senin kafanda gerçekten büyük bir soru şareti var sürekli seni kurcalıyor

çok heyecanlıyorum .merakla bekliyorum. şimdiden teşekkürler .

offf off bu ne kız nası bir fal böyle.çok büyük aşka sahipsinbağlılığın çok fazla sevginde.ama kafan o kadar karışık ki neyi nasıl yapıcağını kestirememişsin her kafadan bir ses çıkıyor.
kendinizi kapana kısılmış gibi hissediyorsunuz sanki siiz cam fanusa koydumşlar
sizi kıskanan çekemeyeninsanlar var...akşam yatarken nazar surelerini okumanızı tavsiye derim..
falınızda bol bol S harfi görüyorum aklınız her yerine girmiş resmen
içinde a f harfli birinden 3 gün içinde bu s ile ilgili bir haber getirecek..ayy sefa d iyesim geliyo valla

... çok istediği bir dileği var ve 3 günde yani çok çokyakın bir zamanda bu olucak.hadi hayırlısı bakalım

Canım sen bana gece baktığında bunu yazdın ben eşimden haber sandım ama bu sabah 2. isteğim sayılacak bir konu hakkında arandım Yani buysa belirttiğin falın tuttu. Bugün yıldönümümüz ama aramadı eşim. Senden ricaa etsem yeni yüklesem de öyle uzun uzadıya bakmasan da sadece eşimle ilgili hani beni isteyip istemediği, arayıp aramayacağı konusunda yorum yapsan olmaz mı? Bu olay psikolojimi çok etkiliyor, ruhum daralıyor.

Son düzenleme:

offf başka başka çatlıcamm ayy Allah senden razı olsun emiii

normalde iknci defa bakmıyorum ama sen çok kafana takmışın bu durumu.tamam sen eşinle işgili niyetini tutu falıkapatırken 3 kere içinden geçenleri söle ve kendine doğru çevirerek kapat

Son düzenleme:
normalde iknci defa bakmıyorum ama sen çok kafana takmışın bu durumu.tamam sen eşinle işgili niyetini tutu falıkapatırken 3 kere içinden geçenleri söle ve kendine doğru çevirerek kapat

ya kapattım şimdi, senin yazdıklarını yeni gördüm. Yüklerim 5-10 dakikaya. Çoook teşekkür ederim. Kendimi hiçbirşeye veremiyorum bu konu yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…