offf off bu ne kız nası bir fal böyle.çok büyük aşka sahipsinbağlılığın çok fazla sevginde.ama kafan o kadar karışık ki neyi nasıl yapıcağını kestirememişsin her kafadan bir ses çıkıyor.
kendinizi kapana kısılmış gibi hissediyorsunuz sanki siiz cam fanusa koydumşlar
sizi kıskanan çekemeyeninsanlar var...akşam yatarken nazar surelerini okumanızı tavsiye derim..
falınızda bol bol S harfi görüyorum aklınız her yerine girmiş resmen
içinde a f harfli birinden 3 gün içinde bu s ile ilgili bir haber getirecek..ayy sefa d iyesim geliyo valla
yüreğin ters dönmüş resmen.bazı şeyler atlatmışsınız.ama sonu aydınlık.karşı tarala ilgili bazı durumlar yaaşanmış kalbin içinde kalp var sanki.arada soğukluklarmı olmuş
aranızda 3 ev mesafesi olan biri sizinle çok uğraşmış.küçük çaplıolayla olmuş .neyi nasıl yapıcağınızı bilemeişsiniz bu koca popolu kişi hayatına çokmüdahele ediyor.sende acaip göz var .üzerinde son zamanlarda ağırlık vvarmı?
Canım yükledim.
Sabahki içtiğin tabakta kadın figürü, tabakta da erkek figürü olunca bu ikisini de yükledim.
Eki Görüntüle 493917 Eki Görüntüle 493928 Eki Görüntüle 493927 Eki Görüntüle 493926 Eki Görüntüle 493925 Eki Görüntüle 493924 Eki Görüntüle 493923 Eki Görüntüle 493921 Eki Görüntüle 493922 Eki Görüntüle 493929
canım sizin aranıza giren bir ara bozucu var bu kişi erkek.bu saçını topuz yapmış bir kiş tekkalmış yüreğin dallara ayrılmış
aranızda uzaklık var karanlık şuan için yanyana gelme durumu gözükmüyor sanki uzaktan uzağa.bu kişinin adı e yada f ilemi başlıyor?canımufak çaplı tartışmaların oluyor sanki ama sonra günışığı görüyorum.ya iyi bişiler söylemek istiyorum ama kalbin resmen iki yarı olmuş.şuan için yanyana gelme gibi biş görmüyorum ama telde yada başka bir şekil görüşme olabilir.kendine iyi bak canım fazla takma kocaman öpüyorum
canm ben 1aya yakın arkadasımın kahve fincanını cekip yorum yapmayı bilen arkadslardan yorum istemiştim yalnız bi kaç arkads saolsun yorumladı ama cok kısaydı ben linki kopyalıyorum bi bakıversen olmaz mı canım:)şimdiden tesekkürler..
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/543799-kahve-falima-bakar-misiniz.html
Benimkine de bakar mısın ?
çok kısmetli ballı birisiniz sanki heryerden bişiler çıkıyortercih hakları hep sizde sanki .kısmetlisiniz ama bir o kadarda kararsızsınız çıktığınız yada çıkmak istediğiniz 3 yoldanda geri dönmüşünüz. o yollarda hep biriyle çakışmışınız engellemişler aklınızı karıştırmışlar.birbirine bağlı olaylar zinciri yaşadınızmı yaşıyacakmısınız onu bilemiyorum ama bu olaylar içinizi açmıyacak.çevrenizden uzakta değil hane halkına yakınolan kişiler bunlar.sanki sizdeki düşüncede etrafa fazla yayılmasın hani kolkırılır yen içinde kalır gibi olayları içinizde yaşıyor içinizde büyütüyorsunuz.içinde c harfiolan biri yüreğinizi ferahlatıcak sanki kara günleri kötülükleri çekip emen sünger gibi.s,ze kancayı takan biri vartemiz kişi iyi niyetlietrafı aydınlık.
sefamı s ile başlayan bir kişiden mutlu büyük bir haber geliyor
iki ayrı dileğin olmuş biri büyük diğeride ondanbağımsız küçük bir dilek.ilk önce oluyor gibi ama sonra zayıflamış dileklerin.
benim falımada bakabilirmsiniz
Eki Görüntüle 494491 Eki Görüntüle 494493 Eki Görüntüle 494494 Eki Görüntüle 494495 Eki Görüntüle 494496 Eki Görüntüle 494497 Eki Görüntüle 494499 Eki Görüntüle 494500 Eki Görüntüle 494501 Eki Görüntüle 494503 Eki Görüntüle 494504 Eki Görüntüle 494505 Eki Görüntüle 494506
Ağzına sağlık canım. Baş harfi "s" olan birinden çok hoşlanıyorum. Hatta aşığım diyebilirim ama yeni tanıştık.
2-3 hafataya kadar görüşeceğiz sanırım. Ve dediğin gibi ben bi şeye karar veriyorum ama sonra vazgeçebiliyorum.
En çok "s" kişisiyle ilgili durumumu merak etmiştim. İkimiz de çok etkilendik birbirimizden fakat devamı gelir mi meçhul.
İnşallah gelir.
Dileklerim zayıflamış derken olmayacak mı demek istiyorsun ? Yoksa benim kararsızlığım yüzünden mi öyle?
Olaylar içimi açmayacak derken kötü olaylar mı olacak?
Kancayı takan iyi anlamda mı kancayı takmış onu anlamadım. :/
senin kararsızlığın yüzündenbence çünkü çok güçlü bir dilekkken sonra doğru zayıflamış iki ayrıdileğin yani bu aslında senin elinde olan biş gibi
inşallah istediğin güzel şeyler olur canımhayatında
senin kararsızlığın yüzündenbence çünkü çok güçlü bir dilekkken sonra doğru zayıflamış iki ayrıdileğin yani bu aslında senin elinde olan biş gibi
inşallah istediğin güzel şeyler olur canımhayatında
kancayı takan kiş kendisi iyi ama çevresi çok karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?