neyse halin çıksın falin

canım benim falıma da yorum yapar mısın ?

çoğu zaman var üzerimde ağırlık. teşekkür ederim canım

çocuklu bir bayanla arkası kalabalıkolan biri münakaşalr yaşıyacaksınız ama bu konuda teksiniz sizi savunan arkanızda duran hiç kimse yok kendinizi yalnız hissediyorsunuz.siz o kişinin karşısında savunmasız kalmışınız sanki.
büyük birşeye karşı inanılmaz mücadele vermişiniz.
çzel hayatınızda karışıklıklar var henüz neyi nasıl yapıcağınza karar verememiş gibisiniz.kalbinizin yolu açık ama sanki gibi umursamaz bir tavır var.yüreğinizde küçük heycanlar var
güzel büyük bir dilek tutmuşunuz elinizden kaçırmamak için baya direniyorsunuz mücadele etmeyi seviyorsunuz.o şansınızı elinizden almak isteyen kişiler var sanki...
aslında şanslı bir insansınız ama etrafınızdaki o engebeyi aşamıyorsunuz dört tarafınız kapalı.koşuyorsunuz çabalıyorsunuz ama o dört tarafı çevrili alanı aşamıyorsunuz.sizi engelleyen bişiler var sanki.çalışıyorsanız işinizle ilgili şanslı döneme girebilirsiniz çünkü bu aralar siz isteseniz herşey olucak gibibi haraket bir kıpırtı lazım
yakın zamanlarda çoksevdiğiniz yada önem verdiğiniz birşeyinizi kaybettinizmi

canım sizin aranıza giren bir ara bozucu var bu kişi erkek.bu saçını topuz yapmış bir kiş tekkalmış yüreğin dallara ayrılmış
aranızda uzaklık var karanlık şuan için yanyana gelme durumu gözükmüyor sanki uzaktan uzağa.bu kişinin adı e yada f ilemi başlıyor?canımufak çaplı tartışmaların oluyor sanki ama sonra günışığı görüyorum.ya iyi bişiler söylemek istiyorum ama kalbin resmen iki yarı olmuş.şuan için yanyana gelme gibi biş görmüyorum ama telde yada başka bir şekil görüşme olabilir.kendine iyi bak canım fazla takma kocaman öpüyorum

Arabozzuculuk yapan kadın ve annesiyle kızkardeşleri. İsmi ö ile başlıyor eşimin. Demek yakın zamanda birşeyler yok. Çok sağol.

eski fallara bakmıyorum canım içen kişi niyetini tutup öle kapatıp buraya yüklerse daha güzl ayrıntılıbakabilirim

canım fincandaki görüntün fazlasıyla bulanık.görebildiğim kadarıyla yorumlayayım.iki kişi arasında kalmış gibisin isminin içinde s olan biri daha ağır basmış gibi kafanın içine o var ama o kişinin arkası bol değil.kısmetin var ayaklarınınucundan tutmuş seni çekiştiriyor ama sen gitmeye pek gönüllü değil gibisin o çektikçe sen kaçmaya çalışıyorsun
aklının bir tarafı fazlasıyla karışık sorunları çokfazla büyütmüşsün.başınınüzerinde ağırlığın çok var.ama istesenbunlardan kurtulabilrsin önünde aydınlık var.çevren çok sınırlamışsın.
canım görebildiğim fazla biş yok malum bide tek tarafdlı çekmişsin

çookkk güzel bir flaın var gayet renkli canlı.bir yüzük görüyorum hediyeler paketler ve kalp ne o kıs yoksa evleniyonmu yada çok mutlu bir olay oluyor sanki hemde çok yakın zamanda.ama kalbinizin derinliklerinde uhde kalan biş olmuş her ne kadar unutsanızda o karanlık evrede ölece duruyor o nokta.elinde çiçekler olan biri var birbirinize doğru adım atmışınız.sizin tarafınızda m ideyle ilgili bir sıkıntı var gibi yada strestenkaynaklı kramplar
o sıkıntı sanki midenize vurmuş gibi.olayları fazla takıyorsunuz.bir yanınız çorba olmuş bir tarafa akmış
uzaklarda yalnız kalmış birisi var böyle belli belirsiz.mutluluğunuzu istemiyor gibi.uzakta bile olsa ellerini uzatmış sanki eli kolu uzun heryere uzanıyor

Benimkine de bakar mısın ?

çok kısmetli ballı birisiniz sanki heryerden bişiler çıkıyortercih hakları hep sizde sanki .kısmetlisiniz ama bir o kadarda kararsızsınız çıktığınız yada çıkmak istediğiniz 3 yoldanda geri dönmüşünüz. o yollarda hep biriyle çakışmışınız engellemişler aklınızı karıştırmışlar.birbirine bağlı olaylar zinciri yaşadınızmı yaşıyacakmısınız onu bilemiyorum ama bu olaylar içinizi açmıyacak.çevrenizden uzakta değil hane halkına yakınolan kişiler bunlar.sanki sizdeki düşüncede etrafa fazla yayılmasın hani kolkırılır yen içinde kalır gibi olayları içinizde yaşıyor içinizde büyütüyorsunuz.içinde c harfiolan biri yüreğinizi ferahlatıcak sanki kara günleri kötülükleri çekip emen sünger gibi.s,ze kancayı takan biri vartemiz kişi iyi niyetlietrafı aydınlık.
sefamı s ile başlayan bir kişiden mutlu büyük bir haber geliyor
iki ayrı dileğin olmuş biri büyük diğeride ondanbağımsız küçük bir dilek.ilk önce oluyor gibi ama sonra zayıflamış dileklerin.

Ağzına sağlık canım. Baş harfi "s" olan birinden çok hoşlanıyorum. Hatta aşığım diyebilirim ama yeni tanıştık.
2-3 hafataya kadar görüşeceğiz sanırım. Ve dediğin gibi ben bi şeye karar veriyorum ama sonra vazgeçebiliyorum.
En çok "s" kişisiyle ilgili durumumu merak etmiştim. İkimiz de çok etkilendik birbirimizden fakat devamı gelir mi meçhul.
İnşallah gelir.

Dileklerim zayıflamış derken olmayacak mı demek istiyorsun ? Yoksa benim kararsızlığım yüzünden mi öyle?

Olaylar içimi açmayacak derken kötü olaylar mı olacak?

Kancayı takan iyi anlamda mı kancayı takmış onu anlamadım. :/

Son düzenleme:

seninde halin 3 evre gibi ilk önce herşey sessiz sakinken olayları iyideniyiye büyütmüş işin içinden çıkılmaz hale getirmişsin.
bu aralar çok sinirli asabisiniz.olaylara karşı tek başınıza mücadele ediyor ordanoraya savruluyor gibi kendi başınıza mücadele etmeye çalışıyorsunuzç..iki olay arasında kalmış gibisiniz bi o tarafa bi butarafa yetişmeye çalışıyorsunuz.
2 gün içinde bişi olacak ama ne olacakonu bilemiyorum bir habermialıcaksınız bir olaymı ...
falınız hayli iç karartıcı bu ne böyle
tabakta ise 2 hatta 3 kötü niyetli kişiler var resmen sinsiler etrafınızdalar.ama dileğinizle beraber okötülükler bir bir gidiyor akıyor...

senin kararsızlığın yüzündenbence çünkü çok güçlü bir dilekkken sonra doğru zayıflamış iki ayrıdileğin yani bu aslında senin elinde olan biş gibi
inşallah istediğin güzel şeyler olur canımhayatında
kancayı takan kiş kendisi iyi ama çevresi çok karanlık

Son düzenleme:

Kancayı takan biri var, temiz niyetli demişsin bu ne demek peki ?
Aşk görmüyor musun falda

Kancayı takmak demek ne anlamda onu anlayamıyorum hala.
Yani benimle mi uğraşıyor ya da uğraşacak bir insan ?
Bana kafayı takmış mı ? Erkek mi kız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…