Nikahta Keramet Var - Show Tv

yarışmacılar arasında kıymet var, fox taki su gibiye birde esra erola çıktı bir türlü evlenemedi sıra bu programa geldi haydi bakalım

bana da tanıdık geldi ama nerde gördüğümü hatırlayamamıştım fisfisfis
bir kız daha var, dansçıymış sanırım. o da tanıdık geliyor.

bana da tanıdık geldi ama nerde gördüğümü hatırlayamamıştım fisfisfis
bir kız daha var, dansçıymış sanırım. o da tanıdık geliyor.

canım daha yeni açtım kıymeti gördüm diğer kızlara tam bakamadım, daha neler görecez bakalım yeni bir semra kaynana çıkarmı acep sempatiksalakcinni

Kıymeti bende hatırladım hemen..
bi türlü evlenemedi..yarışmada biraz oyalar belki,gündüz kuşağında izlediğim bişey yoktu pek..

canım daha yeni açtım kıymeti gördüm diğer kızlara tam bakamadım, daha neler görecez bakalım yeni bir semra kaynana çıkarmı acep sempatiksalakcinni

bende takip etmiyorum, erkekleri ve kayınvalideleri bile göremedim daha.
sadece kızları ve sunucuyu biliyorum :sinifsinif:
reyting alamaz ve kısa ömürlü bir program olur diye düşünüyorum. uzun süre yayında kalırsa tartışmalar, çatışmalar yaşanacaktır mutlaka. hatta reyting için bilerek kavga gürültü çıkarabilirler ilk günden boshayallersmile

az önce izledim ben, eski yarışmalarda kızlar pek süslü ve şık olurlardı bunlar kimileri daha doğrusu berbat giyiniyor ucuz ve sanki normal evde dolanıryorlar gibi pijamalar askılı 5 tllik şortlu takımlar falan, kaynanalara gelince valla kavga çıkaracak cazgırıda var diyorum ben ama çok tatlısıda var oğlanları tam göremedim kızlarında hepsini tam hatmetmiş değilim ama genel görüşüm bu :smiley-cool:

öğlende bi ara baktım.erkekler kızlardan daha güzel.hiç biri bişeye benzemiyo..burda da bir sinemle semra hanım vakası çıkmasın da aman...

aa kıymeti niye farketmedim ben sonradan mı geldi:))
o kız evde kalmaya mahkum bence:)

neden bilmem bende sevemedim bu kızı, su gibide bayağı izlemiştim sonra bir baktım esraya çıkmış heryerdede vırvırvır konuştu ama kimseyi bulamadı güzelde değil bakalım burda ne yapacak kıro şey

komedi ya kıymet kaynanaların el ve ayak tırnaklarını kontrol etti
tıpkı ilkokulda öğretmen tırnak kontrolü yapardı o aklıma geldi, yazık koca koca kadınlara ayıp ya sen kuaför olabilirsin ama zorla o kadınları helede kamera önünde göster göster ayağınıda deyip kadının birinide utandırdı hatta kadında ben evhanımıyım zaten hiç yaptırmadımki manikür pedikür dedi üzüldüm ya

tesettürlü olan kaynanaya "sen bitmişsin ağlayanın yok" dedi tırnaklarını kontrol ederkensırnaşık şey

manikür pedikür yaparak koca bulacağını sanıyo.
yavrum önce konuşmanı düzelt demi.
diğer kızların içinde tutunamadı zaten.
gariban kezban paris'te gibi bir durum olmuş:)))))

yazdıklarına harf harf katılıyorum alkisalkisalkis
bide şu sarı tokasını değiştirse ne ucuz duruyor :1ninca:

kızlar ben başlığı açtım ama yarışmayı hiç görmedim ya, saat kaçta çıkıyo bu yarışma bi deyiverin:hulya:

evlilik yarısmasımı bu
hanı vardı ya gelinim olur musun evlenırmısın fılan tarzı öyle mı

ay bu kaynanaların hepsi abiye kuzu ya:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…