Nikahta Keramet Var - Show Tv

kıymet diskalifiye edilmeli bence. şimdi kanalları gezerken denk geldim.
çok tehditvari konuşuyor, korkar insan ondan benneyaptımki

kıymet aylarca esra erola çıkmıştı kızlar ordada herkese çemkirip duruyordu ne koca meraklısıymış ya soluğu burda almış hemen

elime bir bıçak alır keserim sizi, boğazınızı sıkarım istesem, yaşatmam sizi deyip duruyordu az önce benneyaptımki korku filmi gibi
çok iyi oldu gönderilmesi :sinifsinif:

kıymetin derdi şöhret olmak bence
bu yarışmada olduğunu görünce şok yaşadım esra erolda ağlayıp duruyodu koca koca diye

süper oldu bencede diskalifiye olması çünkü evin tadını kaçırıyordu,
turuncu penye sünük pijaması sarı tokası gece yatarken sütyenini çıkarıp kameraya löngür löngür görünmesi kabus gibiydi iyi oldu,hele o tehditvari konuşması bir gelin adayına yakışır değildi,
varya su gibidede çıktı bu aylarca ordada çok çemkirdi kimseleri beğenmedi konuşmasına baksan evlenmiş ayrılmış sanarsın gelen taliplerine karşı çok böle rahat rahat konuşmalar para pul sormalar varya iğrenç bir bayan esradada aynısını yaptı gelenler geldiklerine bin pişman oldu onun bu tavırlarına bu programada yakışmamıştı bakalım başka nerde görecez, umarım dizilerde falan görmeyiz :1shok:

ya kızlar kaç haftadır pek tv ye bakamadım bu evcilik oyunu ne oldu göremedim de :hulya:

bu kıymet te aynı ajdar gibi ekran faciası olmaz dilerim semra kaynananın gelin versiyonu gibiydi

allahım erkekler kızlardan daha güzel hepsi bence birbirinden bet hele gamze her tarafı oynuyor ne gıcık bişey yaa zavallı erkekler ya şanslarına bunlar çıktı

o sarı kıyafetli kız kendisinin seçilmesine nasılda sevindi öle yere eğilip gülmeler koptum valla napıo bu kız

ilk kez bu kadar uzun seyrediyorum bu yarışmayı cidden kıymet bu kızların arasında ne arıyordu evde kalmış burda koca aramayamı gelmiş kızkarın yanında kaynana gibi durmuştur kesin

Senden korkulur :) Hakikaten diskalifi,ye oldu kız :))))

tavrı, sözleri korkutucu ve yarışma kurallarına aykırıydı.
o evde bulunması tehlikeli olurdu. reyting uğruna göz yummadılar iyiki.

duygu ve tugce denilen tiplerin bacaklari carpuk curpuk
futbolcu bacagi gibi yahu
insan o bacaga mini etek giymez bari
aksam aksam goz zevkimizi bozdu
ne bicim program bu yahu
sanki pazarlama yapiyolar tooobe toobekafamçokkarıştı

ay o kıymet denen kız evlilik programlarında gezip durdu ,hatta birinde 1 aya yakın çıktı hergün ekranda onu görmek çok sinir bozucuydu ,noldu ona bu akşam göremedim ,diskalifiye mi oldu ?
bide o sırıtınca heryeri yamulan tuğçe diye bi kız var kara bişey o neydi öyle ,çarpık bacaklıydı yahu ,bide üstündeki elbisemiydi bluzmu belli değil ..
yine ilginç bir program ,bişey çıkmaz burdan ,iki bakayım dedim pişman oldum..sempatiksalakcinni

evet, şiddet içeren davranışlarından dolayı diskalifiye oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…