Nikahta Keramet Var - Show Tv

ezgi mukaddes kaynanayı nasıl çağırdı öyle yaa, koskoca kadına nerde o ya gelsin ya falan diye bağırdı resmen, e ezgi kız ya o kadının oğluna aşık olurda evlenirsen nolacak hadi onuda geç koskoca kadın ya isterse olmasın kaynana lmaz:

yahu bu gelinler ne kadar yiyorlar ya sabaha kadar yiyorlar böyle olursa bunlar acaip kilo alırlar hele arda kız çikolata kavanozunu önüne alıp kaşıklıyor akşam akşam yuhhh :1shok:

ay bu mukaddesle gülsüm çok fenasempatiksalakcinni

evet haklısın ezgi biraz başına buyruk ama mukaddes de az değilklava:

yahu bu gelinler ne kadar yiyorlar ya sabaha kadar yiyorlar böyle olursa bunlar acaip kilo alırlar hele arda kız çikolata kavanozunu önüne alıp kaşıklıyor akşam akşam yuhhh :1shok:

aynen yaaaaaaaa. erkekler bile bu kadar yemiyorsempatiksalakcinni

ay bu mukaddesle gülsüm çok fenasempatiksalakcinni

gülsüm gülsüm.. o gülsüm var ya. mukaddese zaten dicek laf yok da... insanın böyle kaynanaları olmayagörsün vallahi:1shok:

Bu kıymet nerelerde acaba???

evet ben de göremiyorum. tanımadıgım 2 tane gelin gelmiş sanırım anlamadım ki...

bu arada tuğçenin final günü için yaptırdıgı sac cok komik bi erkek olsam asla asla asla ona talip olmazdım gülünç bişey yaa:roflol:
ama şaka bi yana tuğçe gerçekten dürüst bi kızalkisalkisalkis

ben denizi seviyorum. duygu da fena değil. erkeklerden de diyar ve cihan:asigim:

ama size söyliyim ne varsa kaynanalarda varrkaydirigubbakcemile3

kıymet elendi ya kızlar, kendi başına ben bunları asarım keserim, doğrarım şişlerim diye konuşup duruyodu, diskalifiye ediverdiler:roflol:

aaaaa:1shok: dürüst kızdı bee.

şizofren kız:hulya: psikopat gelin diskalifiye edildi diye yaz google amcaya geliyo videosu bir gör acayip bir şey valla varya evlenmeden önce evlenceği kişiye psikoloğa falan götürmk lazım artık ya testereli manyak eğilimi olan biri çıkarsaeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Aaaa şaşırdım valla ama zaten o hem su gibi'y çıktı hem zuhal topal'a

öyle cazgılıkları vardı diye olmadı :hulya:

esra erolada katılmıştı oradada olayları olmuştu o gacının

Kızlar gece tekrarı yayınlanmıyor mu artık?
Duygu elendi çünkü elindeki listeyi sinirlenerek yırttı bağıra çağırasempatiksalakcinni

semahat nerelerde ona nldu? Arasıra bakıyorum ama bugun goremedim .

kaynanalar buluttan nem kapan gıcık insanlar:sinifsinif:

gelinler kabadayı gibi psikopatguclubacismile

kim kimi kescek bakalım sonundasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sanırım en normalleri damatlar

Son düzenleme:
istanbul bayağı soğuk galiba kızların kıyafetine bakılırsa:hulya:

Cansunun lensi bağırıyor lensim ben diye iğrenç böönaniknanik kanalı değiştirdim.sempatiksalakcinni90 lı kızlar daha ya:S:bbo:

yeni semra hanımlar ........sinemler..........atalar yetişiyor nolcak..........?klava:
o kadar şeyler yaşandı bu yarışmalarda hala rağbet görüyor ya ne diyeyim paranın gözü kör olsun!kötükedihüsobir kaç kez denk geldim sonuç belli saç saça baş başa girmeye az kalmış ana haber bültenlerine çıkarlar yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…